Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Újra előnyben a Falco a döntőben

Egy lépésre a címvédéstől a Szombathely.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - NHSZ-Szolnoki Olajbányász 100-76 (26-21, 23-20, 24-18, 27-17)

Rájátszás, döntő, 3. mérkőzés.
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Praksch Péter Árpád, Montgomery-Tóth Cecília, Nagy Viktor (Dernei Gábor)

Szombathely: Pot 12/3, Tanoh Dez 9/6, Benke 13, Tiby 4, Krivacevic 2. Csere: Verasztó -, Kovács B. -, Pongó Ma. 6, Barac 9/3, Perl 18/3, Keller 18/12, Jordano 9/6.

Szolnok: Jovanovic 24/9, Durham 5/3, Lukács 8/3, Thomas 6/3, Wiggins 3. Csere: Rudner -, Pallai 11/9, Révész 4, Eads 5/3, Pongó Mát. 10/6.

Benke átadásából Pot szerezte a mérkőzés első kosarát, Jovanovic tette fel az eredményjelzőre a Szolnokot. Wiggins kiosztásából Durham dobott egy tempót, Tanoh Dez erre egy triplával felelt, de az Olaj légiósa ezt rögtön visszadobta. Benke tört be, Lukács verte meg Potot és Krivacevic mellett tett fel egy ziccert, Tanoh Dez egy 2+1-el vissza vette a vezetést a Falcónak (10-9). Pot volt pontos kintről, Benke büntetői után Jovanovic hármasa zárta le a Szolnok rossz sorozatát. Tiby büntetői is a helyére kerültek, Tanoh Dez újabb triplát sülyesztett el, amivel már 9 pontnál járt (20-12). Jovanovic szerzett két újabb pontot, Pongó Marcell rázta le magáról Pallait, így gond nélkül fejezett be. Wiggins egy pontot a vonalon hagyott, Eads a levegőben kaparintotta meg a labdát, de nem rontotta el a befejezést. Pongó Máté szerezte meg első pontjait testvére faultja után, Perl felelt erre, Révész zsákolt nagyot. A negyedet Pongó Marcell találata zárta. 26-21

Lukács a második büntetőjét értékesítette, Perl betörése eredményezett két pontot, Durham adott nagy passzt Lukácsnak. Perl dobott be két büntetőt, aztán viszont a szombathelyi kispad kapott egy technikait reklamálásért, Jovanovic sem rontott (30-25). Az irányító aztán Pot kezéből szedte ki a labdát egy ziccerre, a hazai játékos két büntetővel javított, Keller hármasát dobta vissza azonnal Pallai, Wiggins forgatta meg Kellert. A túloldalon zsákolt a Falco centere, Benke büntetett meg egy eladott labdát, Oliver Vidin időt kért (39-32). Jovanovic dudaszóra talált be, ezt követően Benke nagy pillanatai következtek, a Faloc pedig ellépett 10 ponttal a mérkőzés folyamán először 44-34-nél. Jovanovic csinált egy 2+1-et, aztán egy triplát is bedobott, Milos Konakov időt kért. Tiby fordult le Thomasról, aki egy pontot a vonalon hagyott, Keller Ákos újabb triplát szórt. 49-41

Perl triplájával folytatódott a döntő harmadik mérkőzése, Tiby már a negyedik faultját gyűjtötte be, Benke kapott technikait színészkedésért, Jovanovic nem rontotta el a büntetőt. Barac triplájával a mérkőzés folyamán először 13 pont választotta el afeleket, Thomas a sarokból válaszolt azonnal, Barac viszont zsákolt is egyet, a Szolnok időt kért (57-45). Perl ziccerezett, Keller faulttal együtt is betalált, a plusz egy kimaradt. Krivacevic is csak a büntetőt hagyta le a 2+1-ből, Jovanovic zárta le a hazaiak futását. Perl nehéz tempót dobott be, a Szolnok nem tudott magára találni, Barac kosara már 20 pontos különbséget jelentett (67-47). Eads a sarokból talált be, Perl újabb ziccerrel jelentkezett, Pot 2+1-e után Pongó Máté dobott egy hármast. Révész büntetőivel és Pallai zsákolásával zárkózott a Szolnok, Pongó Marcell egyik büntetőjét dobta csak be, a negyed utolsó kosarát a testvére szerezte. 73-59

Barac dobása szédült be, Thomas rálépett a vonalra így két pontot szerzett, Keller a harmadik tripláját dobta. Benke zsákolt egy gyorsindításból, így Oliver Vidin 19 pontos hátrányban kért időt (80-61). Pongó Máté dobott újabb hármast, Pot két büntetőt, Jovanovic eladott labdáját Jordano büntette meg egy 2+1-es akcióval (85-64). Keller nagyon elkapta a fonalat kintről, aztán egy alley-oopot is feltett, így az utolsó öt percre 26 pontos különbséggel érkeztünk meg. A lényegi kérdések lezárultak, a Falco másodszor is megvédte hazai pályáját és hétfőn már a bajnoki címért lép pályára, míg a Szolnok az ötödik meccs kiharcolásáért. 100-76

HIRDETÉS

345 hozzászólás

345
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
44 Comment threads
301 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
63 Comment authors
NonameJohnyxStockaloneolajolaj33Ewing Recent comment authors
Noname
Olvasó

Ah első félidőben nagy támogatást kapott a Szolnok!

p.borisz
Olvasó

Visszanézve a meccset,a bírók fújásai többször voltak kérdéses esetben helyesek,ami a nézőtérről látva nem tűnt annak.De:
-Benke flop világ kamuja (mint Eads mutatványa az első meccsen)
-nemcsak a mieink,de Jovanovic és Pallai is végigreklamálta a meccset,mégcsak figyelmeztetést sem kaptak.
jenő pedig egy elfogult gyökér,matektanárt fogadjanak mellé és jó lenne,ha jósnőnek sem képzelné magát

WestChampi
Olvasó

Lehet igazad van, én is visszanéztem, és a bírók mondjuk hogy hülyék hozzá (azok..) De számomra érdekes, hogy a második félidőben, mikor nyílt az olló, már nem nyúltak bele a mérkőzésbr érdekes ítéletekkel, mint az első félidőben.

Mondjuk az piros pont hogy Eads 2 flopját már nem ette meg Cecilke se.

milanka487
Olvasó

Szerencsére Benke flopját se

Johnyx
Olvasó

Cili egy balfék, a magyar birói kar szégyene, olyan tárgyi tévedései vannak, amiért örülhet, hogy nem szorosak meccsek, mert a szurkolók lekapnák a tíz körméről!

Xero
Olvasó

Én is most néztem vissza a közvetítést. Nekem az a Pongi-fújás nem tetszett még az első félidőben, amikor gyorsindításnál gyönyörű szépen fogta a pozit, saját hengerében felugorva leütközte Lukácsot, aki így nem tudta bedobni és befújták neki. Pedig azt tanítani kellene, olyan szép védekezés volt. (Igazából pont ugyanaz a szitu volt, mint a múltkor Szolnokon Eads védekezése Benkén) Szegényt még az ág is húzza. Egyszerűen nem tudja elkapni a fonalat.
Egyébként lehetett volna rosszabb is a bíráskodás. Csak pont az elején volt 1-2 olyan, amiből rosszul jöttünk ki és majdnem sikerült kizökkenteni..

Stockalone
Olvasó

Egy hajtós, jó meccsen sikerült megtörni a Szolnokot. A három rigó megint fogalmatlan volt, nem tudtam eldönteni, hogy tudatosan fújtak így, vagy csak ennyit tudnak. Viszont azt nem tudom, Jenő tegnap hogy élvezett el?

olajolaj33
Olvasó

Ez a Szarfalco mit problémázik azon hogy Benke technikait kapott?
Egyfolytában ugattok!
Nem volt olyan ítélet ami után feltettétek volna a kezeteket,rögtön ugattatok a kopasz fejű edzőtökkel együtt

2lee14
Olvasó

Ezen a Szarfalcon sokáig gondolkodtál? Mert igazán szellemesre sikerült.

albc
Olvasó

Ez a valóság bronzoska.

Ballabolla
Olvasó

És ha így volt, ez valamit befolyásol?
Most nem akarom mondogatni, hogy Vidin amúgy ugyanúgy kommentálta a bírói döntéseket, de miért lényeges ez?
Ja… hogy ebbe bele lehet kötni, gondolom.

Csakajót
Olvasó

Szaros szájú, elégtél? Ugass még.

Vulcano
Olvasó

Aki kételkedett benne, hogy ez az országos faszszopó, pedofil korcs “albc” tényleg hivatásos provokátor, az tekintse meg a Magyar Autista Közösség, meccsről szóló posztja alatti komment mezőt. Ott épp István Lencsés néven kommentelget. Na ennyit arról, hogy ő vállaja magát. A lakcíme után úgy néz ki a nevét se tudja helyesen. Primitív, szubhumán stílusából nem nehéz ráismerni. Youtube-on pedig továbbra is “csak” néven találjátok meg. Ez a patkány olyan emberi alatt minőséget képvisel, bármikor amikor kinyitja a pofáját, hogy az korábban elképzelhetetlen volt. Tehát összegezve: – egy féreg, aki kiskorú lányokat fenyeget nemi erőszakkal. – beteges hazudozó és pszichiátriai eset… Olvass tovább »

p.borisz
Olvasó

Megelőztél….pont erre jutottam én is.Sz@rházi,fostos troll,megismerni a primitív megnyilvánulását

albc
Olvasó

Neked egy tanár a troll jelcinke.

p.borisz
Olvasó

Te rakás sz@r vagy

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki. 🙂

Alulu
Olvasó

Az iskola nevét?

albc
Olvasó

Nyílvános.

Marillion
Olvasó

Addig troll vagy mig személyesen nem mutatkozol be nekünk egy megbeszélt helyen! Talan ha lenne valaki jó érzésü Fehérvàri akinek szintén elege van belölle/d és a kezünkre jàtszana akkor vége lehetne itt ennek a cirkusznak!

albc
Olvasó

mari. Ma például megtalálhatsz Alcsútdobozon Hooligans koncerten.

WestChampi
Olvasó

Na mi van Sook István? Beszari fostenger, kamugép, emberi korcs, ez vagy te (szigorúan kisbetűvel).

albc
Olvasó

Még a nevem sem tudod leírni.

albc
Olvasó

Sóok István a nevem. Aki mást állít, az hazudik, és egyéb gazemberségekre IS képes. Rólad ez már rég kiderült. Vállalja. Így írják. Na takarodj vissza az általánosba megtanulni írni, aztán gyere vissza, és akkor oszd ami nincs. keller autista, papírja van róla. Kár tagadni. Ha kitiltanak, jogos, de akkor neked kampó gattó lesz.

WestChampi
Olvasó

Akkor Facebookon miért nem az a neved? Bohóc

albc
Olvasó

Nincs arckönyvem.

2lee14
Olvasó

Arcod az van csak senki se tudja mire.

albc
Olvasó

Tanár vagyok. Arra.

Csakajót
Olvasó

Én meg akkor USA egyik szenátora.

albc
Olvasó

Szabad ország, azt hiszel el amit akarsz.

Hoppácska
Olvasó

…és más sincs. 😀

albc
Olvasó

Írja egy írástudatlan öngólkirály.

Marillion
Olvasó

Mondtam màr a Google meg a facebook sem enged beazonosìtani sem névre se hozzà rendelve tanàri végzettséggel! Egy kamu profil vagy a Magyar tàrsadalomban!

albc
Olvasó

Nem használok arckönyvet.

Hoppácska
Olvasó

“Mondatkezdés nagybetű. Tanár vagyok,…” 😀

albc
Olvasó

Idézni SE tudsz.

Ewing
Olvasó

Ez a Lencsés emlékeim szerint már a szurkolok.hu-n is egy igazi faszszopó gyókér volt!!!

moldi56
Olvasó

Pontosan erre gondoltam én is.

moldi56
Olvasó

Á,a Lencsés! Régi ismerősöm,annak idején verést igértem neki.Egy korábban működő fórumon tényleg belekötött az élő fába,több falcós fórumozó is ismeri ezen a néven.Egy igazi ganéj,genetikai selejt.

Vulcano
Olvasó

Jó látni, hogy bár nagyon sok ellentét van köztünk itt a fórumon, de abban mindenki egyetért, hogy ez az albc egy utolsó senkiházi féreg.
Azért vannak itt minimális konszenzusok.

moldi56
Olvasó

albc,vagyis albacomp.Ő anno fehérvárinak adta ki magát.

albc
Olvasó

Fehérváron lakom.

Johnyx
Olvasó

Mi a francért nem lehet letiltani, normálisabb országban már a TEK elbeszélgetett volna vele a kiskorú zaklatás miatt!

Vulcano
Olvasó

Johnyx pár hónapja tudjuk, hogy ez pont nem az az ország…
Ha így folytatja az emberünk akkor még perui nagykövet vagy gyermekotthon igazgató is lehet.

albc
Olvasó

Nyáron megint sírni fogsz a választási eredmények láttán. 😉

albc
Olvasó

Ki zaklatott? Csak figyelmeztettem.

albc
Olvasó

Téged a sajátjaid utálnak bazz. : DDDD

Marillion
Olvasó

moldi56…Fogjunk össze keressük meg aztàn utàna ràérünk azzal foglalkozni egymàs felé fordulva hogy kik vagyunk…melyikûnk Szombathelyi vagy Szolnoki!

moldi56
Olvasó

Mondom ő valószínű fehérvári.Az egyik falcós fórumozó annakidején felajánlotta,hogy találkozzonak,erre fel Lencsés Fehérváron az Országalmát jelölt be.Viszont úgy tudom a randi elmaradt.Egyébként ha gondolod a döntő után megkereshessük.

Marillion
Olvasó

Személyesen nem ismerjük egymást, de te az írásaid alapján ítélve egy stabil vérmérsékletű és vele korrekt Szolnoki szurkoló lehetsz aki úton útfélen nem a kötekedést választja velünk Szombathelyiekkel! Csak a magam nevében tudom mondani ha 2-1 ről csodát látok akkor az első leszek aki neked gratulál és csupa NAGY BETŰVEL! ui. A Fotelharcos ha mégis kézre kerülne akkor az lenne a legnagyobb durranás ha minden csapat szurkolója akit ez a faszkalap molesztál ott lenne együtt egy kis elbeszélgetésre! Minden jót kívánok a továbbiakra…legyen a két csapat a finálé után is a Magyar kosárlabda zászlós hajója és velük még több csapat… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Hát köszönöm.Mi értelme lenne.Részemről semmi.

albc
Olvasó

Fehérváron lakom, a címem is nyilvános.

Freebulletz
Olvasó

Ez az Országalmát ajánlotta olyan, mintha azt mondanád találka a Parlamentnél. Mindenki ismeri, de ettől még nem fvári.

Marillion
Olvasó

Kedves mindenki…Ezzel a szarhàzi fotelharcos albc-vel itt nem tudunk sajnos mit kezdeni! Ö keveri meg a légkört folyton de személyesen nyakon csìpni sehol nem fogjuk tudni azt mindannyian tudjuk! Mondanàm hogy ahanyan csak vagyunk fogjunk ôssze keressük meg de hol és kit?

Alulu
Olvasó

Nyilván össze vissza hazudik, ezért nem mondja meg az iskola nevét. Ott már el tudnám érni. És még ő gyávázik mindenkit. Csak egy bohóc 🙂

Marillion
Olvasó

Alulu…igen egy bátor ember nem így viselkedik…de az internet sem hazudik amikor az illető kerestetik, és nem találtatik sem névre sem hozzáírva a névhez a kiegészítő foglalkozása!

albc
Olvasó

Mivel nyilvános az iskolám te geci buta.

Alulu
Olvasó

Nyilvános nevű iskolát nem találtam. Gyáva bohóc vagy.

albc
Olvasó

Az én nevem nyilvános, a tiéddel ellentétben másodosztályú.

albc
Olvasó

Már rég találkozhattunk volna.

SzhelY
Olvasó

miért nem jelentitek fel?

albc
Olvasó

Gyávák azért.

Xero
Olvasó

Már 200 hsz van, pedig ki se kaptunk.. Komoly! 🙂

2lee14
Olvasó

Ahol benne van a címben hogy Falco, ott a 200 a minimum.

Vulcano
Olvasó

200 hsz és a látottak alapján 3-4 agyvérzés

Názáleti Blájen
Olvasó

Egyébként gratula a falconak a győzelemhez és a bajnoki címhez. De ha már a falco közönség így megtisztel minket a rigmusokban, várjuk a kedves szombathelyi cigányokat szurkolni hétfőn. Remélem majd csak otthon ünnepelhetitek a bajnokit

WSreborn
Olvasó

Mivel óriási minőségbeli (és anyagi) különbség van a két keret között, így nem volt meglepő. A meglepő az, hogy már nyertünk egy meccset, ha valami csoda folytán még1x sikerülne hétfőn, akkor az már nem csak meglepő, hanem “meglepő és mulatságos” lenne. Nyugodtan lehet magas lóról nyomni a szöveget szombathelyi kollégàk (xero, marillion, wc, donnarumma kivételével), mi veletek ellentétben már túlteljesítettük az elvárásokat. Nektek max 3-ból 1 dolog sikerülhet idén és még az is “csak” 99%. (Tehát azért maradjunk a földön) Az mondjuk igaz, hogy presztízs szempontból a bajnoki cím a legnagyobb a 3ból, szakmai szempontból viszont nem mondanám. Azért remélem… Olvass tovább »

WestChampi
Olvasó

Alba? Falco tuti nem.

WSreborn
Olvasó

Igen Alba úgy tudom, hozzáteszem a srác helyében jobb bajnokságba igazolnék…

Xero
Olvasó

Csodálkoznék, ha nem másik bajnokságba igazolna.. Ha meg nem és Vidin marad, akkor végképp nem érteném ezt az Albába igazolást.

WestChampi
Olvasó

Az Olaj meg akarja tartani, de úgy néz ki elkezdődött a licitharc, és az Alba azt a koncepciót választja jövőre is, miszerint a hazai bajnokságból jó legiósokat szívjon magához. Ami érthető, bár a 4 légiósos szabály miatt én magasabb polcú játékosokat várnék több helyen. Aztán lehet a magyarok ára úgy kilőtt, hogy erre kevesebb a lehetőség…

p.borisz
Olvasó

Ws
én nem írnám le egy pillanatra sem az Olaj csapatát.Látszott,hogy elfáradtak a negyedik negyedre,de otthon akkor is az utolsó másodpercig hajtják őket a szurkolók.Kemény meccs jön,nem lesz ekkora pont különbség,bárki is nyerjen hétfőn.A teljesítmény kényszer most a Szolnokon van.Persze jó lenne behúzni,mert egy ötödik meccs már veszélyes lenne.

JR.BENITEZ
Olvasó

Kedves WS! Sok igazság van amit írtál. Bennem egyetlen kérdés fogalmazódott meg. Mikor ti is össze voltatok vásárolva kimagaslóan legmagasabb anyagi lehetőségek mellett, hogy élted meg azt hogy az Alba nyerte a bajnokságot és a kupát????

WSreborn
Olvasó

Szarul, nagyon szarul, de mondjuk abban az évben (2016-2017) Ivkovics miatt nagyon nem volt fasza a hangulat sem, mellesleg abban évben nem is domináltunk a bajnokságban, csak 5.-ek lettünk, a BL-ben is csak 2 meccset nyertünk asszem.
A 2013-as pedig egy zenitjén túl lèvő társaság volt, akiket ráadásul az ABA liga teljesen kiszívott. Mellesleg szerintem ott játékosállomànyban nem is voltunk jobbak mint az Alba.

JR.BENITEZ
Olvasó

Viszont ha elismerheted sokkal több pénzből sem volt jobb a játékosàllomàny mint az Albàè, akkor az gàz…. Erre írná Heraklith az már pénzügyi bűncselekmény, meg adóforintok stb… Csak ti is ezzel jöttök mindig ennyi pénzből kötelező mindent nyerni. Nálatok se sikerült mindig. Nem árt erre is emlékezni.

Freebulletz
Olvasó

Semmi ilyen nincs. Ami eddig biztosnak TŰNIK az Kriva és a Zetéből egy magyar az Albába.

milanka487
Olvasó

Viszont ha Kriva Alba akkor tényleg lövésem sem hogy mi hogy szeretnénk pótolni Ádit, mert hogy egy magassal nem mehetünk neki a szezonnak az fix….

Milivoj
Olvasó

Bognár…

milanka487
Olvasó

Igen? Ő nem Falco?

Milivoj
Olvasó

Csere nem akar lenni, nálunk meg kezdene, a mostani Norbi-Thomas-Wiggins trió feladatait ugyanúgy ellátná a Norbi-Bognár-Légiós hármas, így a 4 légiós szabály se borítaná a szerkezetet, az egyetlen bizonytalan pont, – ha Pongó tényleg megy – az a csere 1-es pozíció lenne, de olyan légióst lehet találni, aki szükség esetén tud 1-est is…, arról nem beszélve, hogy jó lenne, ha Bandika is szintet lépne és egy 5-10 percet rendszeresen rá lehetne bízni

milanka487
Olvasó

És van már Bognárral bármi fajta megegyezés, erről lehet tudni valami?
Illetve Jovanovic hogy gondolkodik?

Milivoj
Olvasó

Bognárral megtörtént a kapcsolatfelvétel, Jovanovics maradna, de pénzkérdés, ahogy Vidin mester is, őt most azért tudtuk diszkont áron idehozni, mert a lengyel csapata kifizette az idényre, nyilván jövőre már ennyiért nem tudjuk itt tartani…, sok minden függ június 9-től

milanka487
Olvasó

Köszi az infót!
Azért nem nézni így ki rosszul a csapat:
Jovanovic-?
Pallai-Légiós
Norbi-Légiós
Bognár-Rudi
Légiós-És itt Bognár is betudna segíteni 5ösbe!

Milivoj
Olvasó

Jaja, aláírnám én is, főleg, ha a légiósokat Vidin mester választja

milanka487
Olvasó

Továbbá ez egy brutál erős magyar mag lenne!
Nem tudom Pongó aláírt e már Debrecenbe, ha igen akkor a Mafc-ban volt egy irányító srác, én tennék rá egy próbát!

Milivoj
Olvasó

Szerintem Polgárdyra gondolsz…, de mintha valaki már írta volna, hogy ő talán Zete?

milanka487
Olvasó

Igen rá gondoltam! Nyilván ő is egy opció de azt kizártnak tartom hogy még ha Bognárt le tudjuk igazolni tehát megvan Ádinak a pótlása, irányító nélkül (magyar) mennénk bele a szezonba, szerintem azt a vezetőseg sem kockáztatná!

Marillion
Olvasó

Milivoj…Pedig Falco szurkolókent is azt mondon Oliver Vidint jó lenne ha meg tudnàtok tartani! Nemzetközi kupaindulàs is fontos neki…segìtsetek a nemzetköziben a Magyar kosàrlabdàt minöségileg képviselni! Falco+Olaj…és aki még tud…

JR.BENITEZ
Olvasó

Jovanovics tényleg extra. Mindent bedobott, de mellette elfelejtette csapatot mozgatni és passzolni. 30 perc alatt irányító létére 2 gólpassz mellé 7 turnover… Lukács Pallai hiába kaphatta volna triplát dobni, ő ràcsavarodott. Mikor elfàradt nem tudta egyedül végig vinni már passzolt, lett is belőle normális játékból tiszta tripla. Ezt se felejtsük el

russelalba
Olvasó

Nagyon meglepődnék, nálunk azt beszélik Chambers marad, a maradék irányító perceket meg magyarral szeretnénk megoldani, de ha nem akkor sem gondolom hogy Jovanoviccal, mert a (véleményem szerint) liga két legjobb irányítója nagyon két dudás lenne egy csárdában.

Marillion
Olvasó

WSreborn….én még emlékszem mikor itt lett bajnok nàlunk az Olaj Szombathelyen! Ràdobta és….én akkor is gratulàltam! Nem ellenségek vagyunk csak rivàlis ellenfelek!

moldi56
Olvasó

Kendrick Perry.Lehet őt elfelejteni?Sajnos akkor őt nem lehetett megtartani,pedig akkor mindent elkövettünk,dehát van az a pénz…elment a Nyizsnij Novgorodba.Azóta már…

Franco
Olvasó

Abból mi igaz, hogy Szili Paks?

Leyla
Olvasó

Benke Paks,ahogy Pongó is Szolnokról átteszi a székhelyét Debrecenbe

pmfalcofan
Olvasó

annyira ostoba vagy hogy az már fáj

WSreborn
Olvasó

Legutóbb még azt írtátok, hogy Lengyelország….

p.borisz
Olvasó

Én is fix ASE-t hallottam

WestChampi
Olvasó

Van lengyel ajánlata is. Rajta múlik, hogy dönt. A Paks tényleg megkínálta egy rakat lóvéval azóta.

nazol
Olvasó

Biztosan semmi, mert ő lenyilatkozta, hogy mindig a lehető legmagasabb szinten akar játszani! 😀
Ja, hogy ömlik a pénz? Az elvek ugye nála eddig sem számítottak semmit sem.

donnarumma
Olvasó

Gratulalok mind a ket csapatnak!
En a Szolnoktol tobbet kaptam mint amit vartam.
Pallai, Pongo, Lukacs de meg Revesz is jol jatszik. Talan Rudner halovanyabb egy picit…
A nemzetkozi meccsek intenzitasa a Falco elonye, en azt latom, hogy az Olaj is fogy el energiaba…Csak meg kell nezni az arcokat az utolso negyedben..Azert ossze kapjak meg magukat, de szerintem mar nem tart ki nekik a meccs vegeig az energia(es a triplaeso)

Xero
Olvasó

Mondjuk Pallai most a 3. meccsen nagyon hasznos volt számunkra. Nagyon jó kezű és Szolnokon iszonyat jó teljesítményt nyújtott, de tegnap az verte meg 1-1-ben, aki nem szégyellte..

Dudi
Olvasó

Üdv!
2-1, most kell szerénynek maradni.
Remélem hétfőn bajnok avatás….
Korrekt bírói munka!
????????

Parus major
Olvasó

Végiggörgettem a kommentszekciót, nem kis meló kiválogatni a kevés értelmes hozzászólást a sok szemétből. Az első félidőben még jól tartotta magát az Olaj, de ahogy más is megemlítette a botrányos játékvezetés úgy feltüzelte mind a játékosainkat, mind a szurkolókat, hogy olyant hasítottunk, hogy nem volt nekik visszaút. Jovanovics extra volt, hátán vitte a Szolnokot, de azt nem értettem, amikor eldőlt a meccs miért tartotta Vidin végig a pályán. Ha a szolnokiak azt gondolják, hogy minél többet autistázzák Kellert, annál rosszabb lesz, tévednek. Erre a 18 pont, 4 tripla ütős válasz volt. Ma Tibynak nem ment nálunk, Szolnokon ő lesz a… Olvass tovább »

pmfalcofan
Olvasó

Jovanovic mdg kis Pongi nélkül lehúzhatnátok magatokat a WC-n
De ennek ellenére vannak nálatok kiváló magyar játékosok is pl: Lukács Norbi meg Pallai
De sajnos Jovanovic egyedül nem húzhatja a Szolnok szekerét.
Aki ji játékos volt az elment tőletek. pl Subotic.

lakers24
Olvasó

Egyszerűen vicc hogy kifizetünk 6ezer ft-ot a belépőért és a vendégszektorból nem lehet látni az eredményjelzőt sem..

SárgaPárna
Olvasó

Nyugi, ebben a szezonban többet már nem kell ezen idegeskedned. A következő szezonra meg állj neki spórolni!

Názáleti Blájen
Olvasó

Vagy csak elvesszük amit anyád összestrihelt

olajolaj33
Olvasó

Te is spórolhatsz!
Ebből is látszik mennyi hülye van szhelyen,okos volt aki kitalálta azt a kivetítőt

pmfalcofan
Olvasó

Annyura hülye vagy fotel szurkoló

Xero
Olvasó

Én most távolságban majdnem úgy ültem, mint a vendég. (Bár nem a rövid oldalon) Nektek kitakarja a szemben lévő eredményjelzőt a ledfal középen? (A játékosok molinói mellett balra) Mert egyébként az van olyan nagy, hogy még ilyen távból is lehet olvasni.. Legalábbis nekem is csak az volt jó szögben és ment.

lakers24
Olvasó

Igen, a ledfal teljesen kitakarja a szemközti eredményjelzőt.

albc
Olvasó

ez szombathely. Mit vársz?

Hoppácska
Olvasó

“Mondatkezdés nagybetű. Tanár vagyok,..” 😀

albc
Olvasó

Szia szerelmem! 🙂

Marillion
Olvasó

Személyesen? Megsimogatlak hogy erezd a törödést!

albc
Olvasó

Tanulj meg írni, addig nem vagy komolyan vehető mari.

Marillion
Olvasó

Azaz kit? Téged!

voldemort
Olvasó

Szerintem ne kezdj el te is hisztizni a jegyárakon, mert ez tavaly szeptember óta ennyi. Mi is hisztizhetnénk, hogy 3500-ért egy kib@…tt WC-t sem tudtok biztosítani a csarnokban a vendégeknek, és bocs, de a kijelző nálatok is rakás fos. Azonkívül van egy k….va nagy cube középen fent, amin kint van az eredmény, és van szemben is egy kijelző. Ennél többet kit akarsz? Vedd magad mellé azt a rühes knezyt, aki mindenki szerint egy igazi Szolnok szurkoló a közvetítések alatt, és képes a fülkéjéből kihajolva leugatni az alatta ülő bérleteseket is. Vagy szemüveg…

Jon
Olvasó

Jó kis harcos meccs volt, kicsit hasonlított a keddihez, csak fordítva. Talán kicsit hamarabb eldőlt, de ennek nincs nagy jelentősége a jövő hétfői meccs szempontjából.
A Wolt futárok akiket küldtek fújni, nagy kárt ugyan nem okoztak egyik csapatnak sem, de sokszor elég bosszantóak voltak.

KD
Olvasó

Hát ez férfimunka volt, úgy tűnik, itthon beálltunk a +24-re. Ma Áki volt az X-faktor, csattanós választ adott az IQ-bajnok szolnoki b-közgépnek. Hétfőn veszélyben a szolnoki háló, a szertárosnak szólni kell, hogy ollót tegyen be a sporttáskába. Hajrá Falco, előre a bajnoki címért!

Born2Ball
Olvasó

Te szólsz meg valakit, hogy iq-bajnok, miközben egy ilyen, véleménynek nem nevezhető semmit okádasz ide?
Ostobák mindkét oldalon vannak (még ha bizonyos táborokban nagyobb az arányuk), ennek ellenére egy egész tábort ilyen jelzővel illetni nagyon meredek.
Ákos pedig profi sportoló, akinek sajnos el kell viselnie a lelátóról érkező inzultust (szerintem el is tudja).

Jon
Olvasó

Azért az durva dolog volt. Ezt nem inzultusnak, hanem becsületsértésnek hívják.
A Vojvoda “asszonyos” szidalmazásánál, ami feleilyen durva nem volt (úgy rémlik azt is Szolnokiak csinálták) valahogy nem ez volt az általános hozzáállás, hogy “el kellene viselnie”. Ehelyett álszent, képmutató módon gyerekre hivatkozva mindenki hőbörgött-fröcsögött a szidalmazókra. Nem legyünk már köpönyegforgatók.

Born2Ball
Olvasó

Egyrészt gyorsan hozzáteszem, hogy nem értek egyet azzal, hogy bármilyen pejoratív jelzővel támadjunk játékosokat, bármit is csinált korábban.
Viszont nem hiszem, hogy egy lelátón elhangzott sértést – ami lehet durva is, mint ebben az esetben – 100%-os komolysággal kéne kezelni.
Szélsőséges esetek mindenhol vannak, Szombathelyen is, ahol például egy szurkoló az ellenfél játékosát majmot utánozva hergelte.
Ettől még nem lesz egy egész közösség rasszista, ahogy Szolnok tábor sem csak 1 bites idióta, ahogy a fenti emberünk bekategorizálta őket.

Jon
Olvasó

“Szélsőséges esetek mindenhol vannak….egy szurkoló az ellenfél játékosát majmot utánozva”
Nem általánosítok, de a mostani esetben egész biztosan nem egy ember csinálta, mert rigmusban ment.

Born2Ball
Olvasó

Ettől függetlenül tartom az állításom, hogy egy, vagy ez esetben több hülye nem reprezentál egy egész közösséget.

albc
Olvasó

A valóság mióta becsületsértés?

Jon
Olvasó

“A valóság mióta becsületsértés?”
Btk. 226. § (1): “Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”
Egy sportpályán nyilván nem megy ez ilyen könnyen, de attól még a fogalmat lefedi a történés. Már ha tudod értelmezni a BTK-t.

albc
Olvasó

Papírja van róla, hogy autista….

voldemort
Olvasó

Te büdös gyökér te… neked is csak két hibád van: hogy elve születtél és rászoktak a levegőre…

albc
Olvasó

Örülök, hogy fáj az igaz. 🙂 😉

Marillion
Olvasó

Neki van neked meg nem kell papìr annélkül is elàrultad màr ezt magadról!

albc
Olvasó

Anélkül. Na takarodj vissza az általánosba megtanulni írni, aztán gyere vissza, és akkor oszd ami nincs.

Hoppácska
Olvasó

A pocsék helyesírás sem az. 😀

albc
Olvasó

Magadról írsz. 🙂

nezo828
Olvasó

Itt elsősorban nem Keller Ákos ingerküszöbéről van szó! A probléma “kissé” túlnőtt ezen, ugyanis az Autisták Országos Szövetsége hivatalos levélben fejtette ki ez irányú nézeteit, melyet az MKOSZ-nek és a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klubnak is elküldtek. Ha bővebben érdekel nézz utána a aosz.hu weboldalon (érdekvédelmi-napló alcímen), de némi keresés után a Facebook-on is fellelhető!
Sportszerű(bb) szurkolást kívánok hétfőre mindkét csapatnak!

fanaticfantastic
Olvasó

A legutóbbi , itthoni győztes meccsünkön nem arcoskodtunk. Legalábbis én biztosan nem. Úgyhogy szégyellheted magad. Már sokadjára. Sőt! Sokan szégyellhetitek magatokat! Nem tudtok emelt fővel veszíteni sem és méltósággal , tisztelettel győzni sem. Ez nagy baj. Mindíg kiderül , hogy kik is vagytok! Tisztelet a kevés kivételnek. Ne válaszolj! A te válaszod nem érdekel innentől!

Jon
Olvasó

Szerintem akik kórusban autistáztak, azok helyett ne sértődj meg…

Xero
Olvasó

Grat a csapatnak! Ez ismét egy jó élmény volt! És kössz a hülye fújásokat! Feltüzelték a csapatot! (Bár azt nem értem, hogy ha Szilinek egyből technikait kell adni egy ilyenért, akkor miért kell egész meccsen azt néznünk, hogy Eads, meg Durham össze-vissza dobálja magát és esik-kel a semmire, mindenféle jv. figyelmeztetés nélkül..)
A Szolnok egyébként nagyon kemény, jó csapat, de az nem működik, hogy Jovanovics egyedül akarja megnyerni a meccset. Ez még mindig csapatjàték.
Az egyértelmű, hogy mi vagyunk jobb csapat, de erre még nem osztanak bajnoki címet! A két dobásunkból az egyiken ezt realizálni kell!
Hajrá Falco!!

SárgaPárna
Olvasó

Ez a Tündérmesének melyik része, amikor a tündérek oboáznak?

fanaticfantastic
Olvasó

Te is fogsz! Eljön az idő, hidd el!

Rolex
Olvasó

Ez az a része trágyácska,mikor ma este is apádat szopod le.
Ahogy tegnap is apádat szoptad,és holnap is őt rántod le,te szánalmas kis buzzancs????

WSreborn
Olvasó

Ha lett volna gyerekszobàd, tisztàban lennél a tündérmese fogalmàval, de legalább rávilágítottál Szombathely szellemi színvonalára azzal, hogy kaptál 46 like-ot.

olajolaj33
Olvasó

Nagyon nagy az arcotok,de zozóka nélkül sehol nem lennétek!
Az a szerencsétek hogy a kis zozo ellen a bírók nem fújnak semmit!
Ha ő betör akkor tuti 2+1 ha nem dobja be akkor büntető!
Válogatott meccsen viszont már nem kapja meg ezt a támogatást látszik is hogy ott ő sem egy nagy sztár

Soós Sándor
Olvasó

Révész útközben aláírt Paksra?

JR.BENITEZ
Olvasó

Dehogy írt alá, csak oda tart. Amúgy tök korrekt volt meccs utáni nyilatkozata.

apafibeni
Olvasó

De a viselkedése a pályán az nem volt korrekt!

JR.BENITEZ
Olvasó

Veszélyes amit csinál. Ő nem tud kosàrlabdàzni, csak nagyon lelkes

Sven
Olvasó

Végig fát vágott kosárlabdázás helyett.

Heindrich
Olvasó

Hétfőn ott leszek és szurkolok! Hajrá OLAJ!!!!

heraklith
Olvasó

Nem trollkodok tovább. Gratulálok a Falconak a bajnoki címhez!

JR.BENITEZ
Olvasó

Mi is Nektek, bár a vége méltatlan volt

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a győzelemhez, ez férfimunka volt. Minden negyedet sikerült megnyerni és minden negyedben sikerült javítani a védekezésen. Keller ihletett formában játszott talán a szezon legjobb meccsét produkálta. Szolnokon egy fecske nem csinált nyarat. Jovanovicon kívül a többi légiós egymást múlta alul, tették ezt annak ellenére, hogy a játékperceket bőven megkapták. A meccs fordulópontja szerintem a kamutechnikai volt, amit Benke kapott. Akkor olyan hangulat lett a csarnokban a három fütyörészőnek köszönhetően, ami feltüzelte a hazai csapatot. Onnan a Falconak volt egy nagy futása, a Szolnoknak meg semmi sem sikerült. Olyan meccsen, amikor a Szolnokot sikerül 70 pont környéké tartani,… Olvass tovább »

Roy
Olvasó

Ahogy mondtam A Szolnok csapágyasra járatja a kulcsjátékosait míg a Falco forgatja a keretet. Jovanovic a hátán cipelte ma is a Szolnokot de a második félidőt már nem bírta. Kint voltam a derbin a Szolnok elfáradt a Falco bedarálta őket. Bízom benne hogy még egy meccset látunk az Arénában de ahoz a Szolnoknak vért kell izzadnia szerintem hétfőn.

Hmafino1
Olvasó

De hol van abc?

Vulcano
Olvasó

Valszeg épp kiskorú lányokra veri ki épp.
Ahogy szokta ez a féreg.
Utána pedig feveszi a műszakot és megy kommentelni.

albc
Olvasó

Tanár vagyok, és neked lesz véged, nem a sűrűn baszott lányodnak.

Alulu
Olvasó

Az iskola nevét nyögd már be, te gyáva fos fotelhuszár.

SzhelY
Olvasó

alba akukonszern valahol a világ végén

albc
Olvasó

Szevasz falusi! 🙂

albc
Olvasó

Nyílvános.

Hoppácska
Olvasó

Nyilvános, így kell helyesen írni. 😀

albc
Olvasó

Nyíl. Hosszú í. Na takarodj vissza az általánosba megtanulni írni, aztán gyere vissza, és akkor oszd ami nincs.

p.borisz
Olvasó
albc
Olvasó

A link nem tény.

p.borisz
Olvasó

Te világ hülyéje vagy és fostos ,gyáva sz@rkupac, az viszont tény.

Marillion
Olvasó

Az orszàgban több szàz oktatàsi intézmény neve nyilvànos te idióta….ha büszke vagy rà ahol befogadtak akkor az intézmény neve itt nekünk miért nem nyìlvànos és büszkélkedsz vele?

albc
Olvasó

Mivel a nevem alapján az iskolám is nyílvános buta mari.

p.borisz
Olvasó

Marillion,a bolondok házát keresd,ott lakik ez a besz@ri

Marillion
Olvasó

Neki hogyan lesz vége! Làtod megint te kérsz burkoltan randevút! Ahhoz elö kéne bújnod a gyàvasàg bunkeréböl…

albc
Olvasó

Tudom ki ő, ott van a képen.

p.borisz
Olvasó

Én a helyedben vigyáznék,gyogyós.Nem Vulcano van a képen,de keresd meg a srácot…lesz meglepetés,ahogy szétveri azt a gyökér pofádat 😉

Marillion
Olvasó

A Fehérvári fotelharcos gyáva senkiházi Magyar tanár…meg stb…

Jon
Olvasó

Ugyan már! Biztos hogy nem tanár. Egy tanár többre tartja magát annál, hogy egy fórumon így fröcsögjön. Vagy bárhol. Még aki a cigánygyerekeket tanítja a kisegítőben, szerintem az is.

albc
Olvasó

A tény megírása mióta fröcsögés?

Jon
Olvasó

“A tény megírása mióta fröcsögés?”
Ha a bíróvásárlásra gondolsz (amit sűrűn emlegetsz), az rágalmazás és nem tény.
Fröcsögés pl. a következő:
“Tanár vagyok, és neked lesz…”

albc
Olvasó

Videó van róla a neten….

Hoppácska
Olvasó

…és a gyatra helyesírásról is. Az internet nem hazudik. 😀

albc
Olvasó

Te viszont igen. 🙂

Marillion
Olvasó

Video a neten…Be linkeled? Nem!

albc
Olvasó

Nem fogom neked megtanítani a net használatot. A link meg nem tény.

Marillion
Olvasó

Bukott tanàr semmi hiteles tény nincs….sem a nevedre sem a munkahelyedre ràkeresve!

albc
Olvasó

Nem tudsz keresni SE.

albc
Olvasó

mari nem itt él, mari máshol van.

Hoppácska
Olvasó

“Mondatkezdés nagybetű. Tanár vagyok,…” 😀

albc
Olvasó

kurva nevét nem fogom nagybetűvel írni, te irigy.

albc
Olvasó

Még a nicknevem sem tudod leírni. Amúgy miért hiányolsz. Már a szeged elleni kupavereség után egyértelmű volt, hogy a filco nyeri a bajnoki címet.

Lacataylor
Olvasó

viszont anyád a pünkösdi vigasságokon

albc
Olvasó

Édesanyám halott.

Marillion
Olvasó

Ahogy a neved és az iskola is ismeretlen a neten most meg jön ez…mindenki azt mond amit akar!

albc
Olvasó

Általános iskola kimaradt neked.

p.borisz
Olvasó

Akkor szerencsés,hogy nem látja a seggfej fiát ,hogy csinál magából hülyét net szerte…

Csakajót
Olvasó

Grat. FALCO! Nagyszerű győzelem volt. Hétfőn be kell fejezni Szolnokon, és ott ünnepelni a bajnoki címet.

fanaticfantastic
Olvasó

2:1. Folytatjuk. Hátha! Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Ezt ìgy kell kezelni!

2lee14
Olvasó

Csak egy név, Keller Ákos!

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, ezt ma odatették.KellAir Ákos.. Pazar volt.
Jovanovics one man show,de emelem kalapom, mert nem gyenge a faszi.
Hétfőn iszonyú kemény lesz, de meg kell próbálni behúzni.A nyomás most a Szolnokon van…
Ja és a leggyengébb megint a bírói trió volt…

Marillion
Olvasó

Nekem két tök hasonló szituáció szúr/t szemet! A Szili bent áll jó előre aztán jön a Szolnoki játékos és feldönti mint a kos itt védőre fújjak ráadásul technikait…később totál ugyanez megismétlődik csak más szereplőkkel ott meg a támadó lesz a hibás! Érti ezt valaki?

Xero
Olvasó

Ott azért Szili eléggé el akart esni. Persze kontakt is volt, úgyhogy lehetett fújni ezt is, azt is. Én azt nem értettem, hogy Eads minden dobásánál szokás szerint dobta magát (kínjában, jobb ötlet híján már aztán Durham is) mindannyiszor néma síppal. De még annyit se mondtak neki, hogy mostmár jó lenne befejezni öcsém..

heraklith
Olvasó

Mennyi játszótér, járda, óvoda, orvosi rendelő, kerékpárút épülhetett vagy újúlhatott volna meg ebből a rengeteg pénzből…. az eredmény pedig egy BL és egy kupa égés.
Nagy árat fizetnek Szombathely polgárai ezért az aranyért, ne sajnáljátok tőlük!
Nem meglepő, hogy az utolsó szalmaszálba 8 emberrel kapaszkodik a kirakatcsapat.
Megkérek minden falkó szurkolót, hogy mellőzzék a szokásos primitív és személyeskedő hozzászólásaikat! Köszönöm!

2lee14
Olvasó

Mi szombathelyiek pedig azt kérnénk, hogy te mellőzd e platformon a megnyilvánulást, ugyanis ugyanazt szajkózod kommentről kommentre, így jelentéktelenné vált a személyed. Köszönettel.

Best2
Olvasó

Igazi agyhalott sötét denevér lettél

p.borisz
Olvasó

Nem lett. Mindig is az volt

Vulcano
Olvasó

Mennyi játszótér, járda, óvoda, orvosi rendelő, kerékpárút épülhetett vagy újúlhatott volna meg ebből a rengeteg pénzből…. az eredmény pedig 3 playout, 1 zöldasztalos bennmaradás, megannyi söprű meg egy kínkeserves negyedik hely.
Nagy árat fizetnek Zalagerszeg polgárai ezért a negyedik helyért, ne sajnáljátok tőlük!

albc
Olvasó

Bíróvásárlás 300 ezerért gáz.

Lacataylor
Olvasó

Rokonod olcsóbb volt, 3000,ámbár fogazott,rá is ment a diplomád 2 fogára! Tudod családban ,marad…..

albc
Olvasó

Azt se tudod ki vagyok.

Marillion
Olvasó

Ha annyira büszke lennél rà hogy ki vagy akkor nem küldenél bennünket innen vissza a netre tudakozódni rólad!

albc
Olvasó

Megadtam a nevem bazz, mit vársz még? 😀

SzhelY
Olvasó

mivan ennyi pénzt még nam láttál életedben és irigykedsz

albc
Olvasó

Havi 400-at kapok.

Jon
Olvasó

Hahahaha, mondja ezt az örök fideszes város “polgára”. Ráadásul egy olyan városé, ahol évek óta szórják a pénzt a légióscserékre és kontár edzőkre, de még rájátszást sem sikerül legtöbbször elcsípni. Ez sem egy rossz párosítás. 🙂

Csakajót
Olvasó

Jaj herehugy… Ezt leírtad kb 60-szor. Attól mert a baromságaidat mindig leírod, nem lesz ám igaz. Ugyanazt a kb. 5 dolgot hajtod. Igaz, semmi nem igaz belőle. Téged a tények sosem zavartak. Nagyon szánalmas vagy, minden írásod ezt tükrözi. Komoly orvosi eset vagy. Majd remélem eljön az idő, amikor a saját csapatoddal foglalkozol. Örülnöd kéne hogy 8-ba jutottak azzal 4-5 szerencsés, és/ill. más csapatoknak nem számító meccseken szerzett győzelmekkel, mert ha playoutban lettetek volna úgy estek ki, úgy szálltok el, mint fing a gatyából. Hány playoutos csapattal szemben van pozitív eredményetek? A jelenlegi 6 playoutos csapattal szemben? Segítek. 1. Aki… Olvass tovább »

Lacataylor
Olvasó

két edző, +négy játákos bére,kb 1 járda két bicikli út, 50000 ledes izzó ,hogy valamivel legyen nappal halványabb a sötétség!!!!!!

Bolyongó
Olvasó

Gratula a hazaiaknak, ma jobbak voltak. Viszont az első meccshez képest léptünk előre, kb 25 percig nem dőlt el a mérkőzés. Úgy, hogy 4 légiósunknak ma nem ment. Nagyon nem. Szerintem lesz ötödik mérkőzés, és az még szorosabb lesz. Akkor nyerhetünk is.

Üvegtigris
Olvasó

Taktika része volt.Vidin el hiteti a filcóval,hogy bármikor győzhetnek. Ötödik meccsen piros fekete bajnokavatás.

Best2
Olvasó

Na, mégegy elmeroggyant…

Hmafino1
Olvasó

Ez a buta Kosaras nem más néven a Heraklith? Ugyan olyan hülye!

Kosaras
Olvasó

Aki k…rt! Komám!

Vulcano
Olvasó

Ne szidjad, ő a kabalánk.
Mikor megjelenik annak mindig Falco henger a vége.
Pechünkre a szolnoki meccs előtt nagyon eltűnt,
meg is lett az eredménye.
Szóval légyszi ne ijeszd el, még egy
pár napig nagyon kell nekünk.

WestChampi
Olvasó

Én nekem van tippem a kilétére, de az nem Hera.
Szolnoki. Alapvetően korrekt, viszont itt éli ki a bunkóbb oldalát, a szezon által ért attrocitások miatt.
Asszem.

JR.BENITEZ
Olvasó

Pár dolog aztán lehet anyàzni érte. Iszonyat jó ez az Olaj. De ! Kosárlabda IQ egy embernél van, az édeskevés egy döntőben. Ráadásul ez az ember irányító létére bedobott mindent, csak elfelejtette csapatot játékban tartani. 30 perc alatt 2 gólpassz és 7 eladott labda. Pallai Lukács akkor dobta be mikor mindegy volt. mert sokáig nem voltak játékban. Még vmi. Mindkét oldalon a magyar játékosok nagy része védekezésben botrány… Lehet hogy ezért is, de a döntő színvonala eddig sajnos olyan mint a bajnokság volt.

GORECUBRBA
Olvasó

Amig sajnos ilyen révész féle emberek beférnek egy bajnokaspiráns csapatba addig nem is érdemes beszélni semmiről

Kosaras
Olvasó

Mindenkit felvásároltatok ,ember.

Vulcano
Olvasó

“Megveszünk mindenkit!”
Csak tudnám honnan ismerős ez a kiírás.

Kosaras
Olvasó

Az öreg Gyuri?

Vulcano
Olvasó

Ja bocsi, elfelejtettem, hogy 14 éves hülyegyerekként valszeg nem is emlékszel ennyire távoli dolgokra.

WestChampi
Olvasó

Most belegondoltam, mit kapnánk ha mi feszitenénk ki ilyen molinót, ahogy az Olaj tette..:)
Hogy változnak az idők..Durva belegondolni.
Egyszer mi is leszünk “jó fiúk”. Addig élvezzük ki.

albc
Olvasó

filcos.

Hoppácska
Olvasó

“Mondatkezdés nagybetű. Tanár vagyok,…” 😀

albc
Olvasó

Beakadt? 🙂

Marillion
Olvasó

albc…A Magyart tanìtó Magyar tanàr….Fehérvàron ezek szerint nem kell megdolgozni a tanàri pàlyàért…ennyire igénytelen lenne a vàros?!

albc
Olvasó

Írni SE tudsz. Igénytelenségről nem beszélnék ott, ahol hazaáruló a polgi….

Gyarfas70
Olvasó

Ha Révészt kritizálod (7 VAL) akkor Tiby (4 VAL), Krivo (3 VAl)??? Örülj, a győzelemnek te szerencsétlen….
A szurkolásotok is hagy kívánni valót maga után, (buzizás) konklúzió (persze csak ha tudod mit jelent): ne sírjatok hétfő este.

Csakajót
Olvasó

Hát ez az.. Van még tartalék bőven a Falcoban. Tiby, Pongó, Szili, Krivi.
A Falco szurkolás pedig óriási volt, lehet is irigykedni, ellenben a szokásos szolnoki trágárkodás, buzizás, cigányozás, gecizés ma sem maradt el, meg 1 értelmetlen hebregy nóta kb 10 percig beragadt náluk . 😀

Best2
Olvasó

De ha egyszer Buzik vagytok miért ne buzizzunk Gyagyás?

Parus major
Olvasó

A mi első bajnokcsapatunkba is befért Feigl Imi, aki hangyányit se volt nagyobb spíler. Lelkes csapatember, az adottságai korlátoltak persze, de volt egy egész szépen kivitelezett ziccere. Még azt se mondanám, hogy kirívóan durva vagy sportszerűtlen lenne, Boldizsár Ferinek a cipőfűzőjét se kötheti hentelés terén.

Emőkefan
Olvasó

dolgozott a Karma! Az Autista megszórta a buckákat

Kosaras
Olvasó

Ő is volt bucka, amikor ti még a kirakatban néztétek azt a furcsa labdát. Milyen foci ez? Felkiáltással.:D Jó ő volt mindenhol. Nem autista. Ha másik csapatnak megy akkor oda megy majd.Karrierista.

Emőkefan
Olvasó

Kosaras, itt sokan mondták, hogy buta vagy. Most már látom hogy igazuk van. Nem hülye vagy, hanem buta

Kosaras
Olvasó

Majd ezt a szemembe ! OK?

Csakajót
Olvasó

Hűha, de felerősödtél. Sportújságon aludtál? De gáz vagy. “Majd a szemembe! Ok? ”
Hát ez óriási…

Názáleti Blájen
Olvasó

Bucka ám a sarkon álló 3 forintos cigó édesanyád az

Best2
Olvasó

Szolnok tábor HULLADÉK

Kosaras
Olvasó

Mondja ezt a kicsoda?

Csakajót
Olvasó

Nagyon erőlködsz “kosaras”. (Max a piacon vagy az). Ne égesd magad.

Bolyongó
Olvasó

Szolnokon a csarnok előtt álltam, kb fél óra volt a kezdésig. Békésen beszélgettünk, mikor megérkezett a szombathelyi tábor. Csendben gyülekeztek a rendőrök felügyelete mellett. Mikor elindultak , mocskos Olaj volt a köszönés, utána pedig trágárabb dolgok. Ennyit a hulladékról.

Csakajót
Olvasó

Hát a neved.. Bolyongó. Nagyon találó. Most is eltévedtél. Legyél büszke erre a sötét foltra, gusztustalan, primitív szolnokiakra. Mindenki leírtad, hogy amit azok művelnek, annál kevés lejjebb van. Persze nyilván ott is van kivétel.

Bolyongó
Olvasó

A Te neveddel általánosítani..hm. Csakajót. Dobd el a neved, hazugság.
Amit a szombathelyiek csináltak, az rendben volt. Szerinted. Bocsi , részemről lezárva, kiszálltam.

Rolex
Olvasó

Rosszul fogalmaztál.
Az nem tábor,hanem CSÜRHE!
Gyerünk fiúk,szopassuk meg hétfőn a filkót.
2-2nél meg játszunk egy jó kis meccset..

Vulcano
Olvasó

Óvatosan a leszopatással.
Tudni illik csak egyszer volt Budán kutyavásár ; )

albc
Olvasó

Ezért utálnak a sajátjaid, akkora az arcod…. Nem sokáig!

Marillion
Olvasó

Nem sokàig? Miért mikor és mi lesz?

albc
Olvasó

Majd megtudod. 😉

albc
Olvasó

Ott legalább van tábor, sárgáknál már a dagadt viszketet sírják vissza.

Rolex
Olvasó

Tényleg,mi lehet azzal a dagadt konnektororrúval?????

Marillion
Olvasó

Az akkor dagadt Viszketre mostansàg màr rà sem ismernél!

albc
Olvasó

Nem is akarom megismerni. Nem akarok hányni.

Marillion
Olvasó

A dagadt Viszketet abban a formàjàban màr meg sem ismernéd!

Názáleti Blájen
Olvasó

A magadfajta meg se érdemli hogy szaporodjon, te biológiai hulladék

milanka487
Olvasó

Phu de nagy arca lett hirtelen itt minden Szombathelyinek, érdekes ezeknek az embereknek a 90%a lapított kedden…

GORECUBRBA
Olvasó

Nahh majd ha hálóvágás lesz akkor lesz csak igazán lapítás.

Csakajót
Olvasó

Szolnokon hálóvágás, Igen.

Vulcano
Olvasó

21-ben inkább őrjöngés volt a hálóvágásnál, plusz rohamrendőrök.

Parus major
Olvasó

Én nem lapítottam, gratuláltam nektek.

Kosaras
Olvasó

Amúgy Keller tényleg ijesztő közelről…. Nem akarom kikezdeni… Hú,vazz..

Rolex
Olvasó

Beteg szegény.
Látni a tekintetén..
Ő egy beteg ember

Csakajót
Olvasó

Te meg messziről is az vagy, azért éled ki itt a frusztrációdat. Ennyi a örömöd.

albc
Olvasó

kellernek papírja van róla, hogy beteg.

pmfalcofan
Olvasó

Neked meg a diliházba van beutalód. Benn fekvéshez. Csak a Falco

albc
Olvasó

Aztán hol van az a papír? 🙂

Hoppácska
Olvasó

“Mondatkezdés nagybetű. Tanár vagyok,….” 😀

albc
Olvasó

Tényleg beakadt. : DDDD

Marillion
Olvasó

Neked meg papìr se kell róla hogy beteg vagy!

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki, te vagy rám csavarodva buzika.

Milivoj
Olvasó

A meccs szóra sem érdemes, pont az történt, amit a beharangozóban írtam…, viszont Keller “fogyat” Ékos állapota több mint aggasztó, a közeli képeken az iszonyatos agressziót sugárzó meghasadt elme látszódott, nyilvánvaló, hogy szigorú orvosi felügyelet mellett is felelőtlenség ilyen stressznek kitenni, kizárólag a szerencsének és a mákos hármasainak köszönhető, hogy a vékony cérna nem szakadt el, de ebben nem lehet mindig bízni, remélem, hétfőn nem okoz kárt senkiben és semmiben

Lightbringer
Olvasó

Minden szar!

Ballabolla
Olvasó

Az a fránya 4/4 mákos tripla ????
Mind csont nélkül…..
Ja, óriási mák ????
Lehet, csak simán jó formában volt ma… vagy az nem lehet?
Jovanovics első félideje is csak mák?
Csak kérdezem.

Kosaras
Olvasó

A szombathelyi arccal van inkább a gond, általában.

Ballabolla
Olvasó

Győzelem után mindig nagy az arc mindenhol, nem? Főleg egy döntőben…
Nekem szimpatikus volt a csapatotok. Fegyelmezetten játszottatok és türelmesen. És egy szó nélkül. Reklamálás nélkül.
Valóban többet reklamáltak a Falco játékosok, de azért azt te is elismered, hogy általában az esélytelenebb csapatra jellemző, hogy nyugodtabb, mert kevesebb a vesztenivalója.
Én személy szerint örülök, hogy méltó ellenfelünk van, aki kosárlabdát játszik.
Hidd el, a Falconak is szüksége van ilyen ellenfelekre.

Vulcano
Olvasó

Bezzeg a keddi 55%-os triplázás nem volt mák : )

2lee14
Olvasó

Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz az állapotáért.

Csakajót
Olvasó

Fáj mi, hogy faszra húzott titeket Ákos? Nem kicsit. Hadd fájjon. Jaj, de Jooooo

Milivoj
Olvasó

Akkor hol voltál, mikor kedden Vidin mester taknyosra szopatta a kopasz gnóm törpét!?

Jagerman
Olvasó

Na és ma mi volt Bödön mesterrel? Elfogyott a tudomány?

Milivoj
Olvasó

Altat…, beletesz még egy csavart és az ötödik meccsen a saját falutokban szopatja szét a szátokat

Csakajót
Olvasó

Legalább hétfőig ezt elhiszed milcsi…Aztán az altatásból felébredsz.
Aztán meg – ha úgy alakul – amikor a saját faludban vágjuk a hálót, az első sorból ne felejts el gratulálni.

Vulcano
Olvasó

Szerencsénkre a bölcs Vidin mester még +25-nél is csapágyasra hajtja a fő játékosait.

Xero
Olvasó

Azért ott se játszott senki 30 percet.. de tény, hogy nálunk jobban eloszlottak a percek..

Dudi
Olvasó

Milvoj!
A gondolkodás látom neked nem megy…
Korrektség szintén nem erősséged, a sportszerűségről pedig a Te esetedben ne
beszéljünk…..
A Nick neved alapján láttál jó, és korrekt játékosokat. …
Gondolkozz!!!!!!!
Csak,????????

Marillion
Olvasó

Mondjuk a Révész sem különb nàlatok közelìtett rà is eleget a kamera ha a kispdon van ha a pàlyàn van!

Bazinga
Olvasó

Megdöbbentő, hogy mennyire nincs tekintélye a játékvezetőknek. Sokkal komolyabban kellene venni és büntetni a sok pofázást.

Názáleti Blájen
Olvasó

Tanoh Dez hétköznap nem a falcoval edz? Szerintem nem illik a csapatba. Ő nem reklamált amikor faultolt

Kosaras
Olvasó

Őt bónuszként vették. Kabalának.

Kosaras
Olvasó

Maradt még pénz a fiók aljában. Elköltötték.

Vulcano
Olvasó

Majd megy Jovanovichoz továbbképzésre.

Kosaras
Olvasó

Oda nem osztottam lapot. Rigó!

Vulcano
Olvasó

Fura, nem osztottál lapot, valahogy nálam mégse zárt le a billentyűzet és simán tudok hozzászolni.
Hogy mik vannak.

albc
Olvasó

Ameddig még tudod mozgatni az ujjaid! 😉

Marillion
Olvasó

albc…Miért abban ki fogja meg akadàlyozni?

albc
Olvasó

Meglátod majd. 😉

albc
Olvasó

Buzi váradi , könyök laci soroljam még? Ja, te meccsre se jársz….

Marillion
Olvasó

Te meg egyik csapat szurkolója sem vagy akkor meg miért vagy itt?!

albc
Olvasó

Szabad ország.

WestChampi
Olvasó

Kosaras most már tényleg vendégem vagy egy sörre ♥️
Ákosnál pedig úgy látom az autistázás célba ért. (Ahogy Vojánál kurják az asszonyt..)
Soha rosszabb meccset : )
Barac pedig tényleg döntőspecialista.

Kosaras
Olvasó

Undorító közönség vagytok ti is. Ne álszenteskedj már! Hallottuk!

WestChampi
Olvasó

Köszönjük, várlak hétfőn itt!

Kosaras
Olvasó

Egyszer leáldozik nálatok! Hajrá bárki!

Vulcano
Olvasó

Ezaz, még még.
Általad leírt minden szó növeli a bajnoki cím esélyeit.
Folytatsd légyszi.

Csakajót
Olvasó

De jó hogy így fáj piacos…
Fog még jobban is.

Marillion
Olvasó

Nem kétséges.. semmi nem tart örökké…Szolnokon sem tartott és itt sem fog!

Csakajót
Olvasó

Undorító pont te vagy Piacos kosaras. … Amit itt művelsz. Te nyomorult

Csakajót
Olvasó

Ez is mellé piacos. Nem talált. De próbálkozz még.

moldi56
Olvasó

A három amerikainak meg kell köszönni.Gyalázat amit ma műveltek.

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Ember fogd már be. Kedden gondolom azért imádtad őket. Gáz vagy nagyon.

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Remélem az a sok majom aki egyetért azok hétfőn nem jönnek.

GORECUBRBA
Olvasó

Nem mennek nyugi ! Hálóvágásra nem kiváncsiak

MemphisGrizzlies13
Olvasó

És ha le is vágják mi van? Örülünk, hogy sikerült egy sikeres szezont zárni. Ahogy kezdődött mi már nyertünk azzal, hogy itt vagyunk. Senki ne várja már el, hogy bajnokok legyünk. Ha sikerül véletlen, az úgy hívják csoda. Ha mégsem, akkor sincs semmi. Úgyhogy vágják ha nyernek, én megtapsolom a csapatot és várom a következő szezont. Hajrá Olaj és köszönjük a döntőt!

moldi56
Olvasó

Most erre csak azért nem válaszolok,mert nincs kedvem hozzá.Én vagyok a gáz?Ha minden jó volt,akkor bocsánat.

Cannibal
Olvasó

Igen te vagy gáz. Amikor kiverték az Albát miért nem akartad őket elzavarni? Ma nem volt jó valóban, de gondolom téged is minden rossz napod után elzavartak a munkából. De ha hétfőn nyernek légyszíves ne gyere a seggeiket nyalni. Vagy te nem ismersz semmi mást csak feketét meg fehéret?

albc
Olvasó

Nyugg moldi papa te vagy a legalja szolnoki.

Marillion
Olvasó

Te meg a leg alja Fehérvàri!

albc
Olvasó

Tanulj már meg írni bazz.

Jagerman
Olvasó

Nem lehet, hogy csak ennyit tudnak? Az a gond a Szolnokkal, hogy minőség nincs, csak cséphadarás, ritka ellenszenves banda, egy csomó sosem volt játékossal a fedélzeten.

Marillion
Olvasó

A sajàtjaid “keresztre feszìtenek”…de a kapott làjkok pozitìv és negatìv arànya mindent elàrul!

GORECUBRBA
Olvasó

Egy újabb koporsószög beverve 🙂

Kosaras
Olvasó

A magyar kosárlabda sírjába. Legalábbis amíg ezek a zsoldos milliomosok uralkodnak a mezőnyön.

GORECUBRBA
Olvasó

Szolnok nem volt ebben a helyzetben anno ?

Kosaras
Olvasó

Benneteket utállak. Nem a Szolnokot. Ti mindenen túlmentetek idén. Mégis, egy érmetek lesz csak. Nevetséges.

GORECUBRBA
Olvasó

😀 gondolom a te csapatod kurvára legégett idén

Kosaras
Olvasó

Rólatok írtam.Nagyon gáz ami abban a városban mehet….

Vulcano
Olvasó

Mi “mehet” abban a városban?
A helyijárat?

Kosaras
Olvasó

Nálatok? Pénzherdálás. A magyar kosárlabda rovására. A városnak ez kell? Egészségetekre.

panzer
Olvasó

Magas fa rövid kötél

Kosaras
Olvasó

Hogy mondtad?

Vulcano
Olvasó

Igen inkább a Hali nevű feneketlen kútba kellene önteni a pénzt, amit tönkrevert a ner oligarcha : )

Csakajót
Olvasó

Az ilyen degenerált, uszító, irigy semmirevaló, gusztustalan, buta nyomorultakra van szüksége az országnak. Folytasd csak. Szánalmas vagy. Nyilván a neved is abból jött, hogy csak kosarat kaptál egész nyomorult életedben.

Xero
Olvasó

😀 amúgy az a komoly, hogy irkáljátok ide ezt a sok hülyeséget, de közben fogalmatok nincs Szombathelyről.. megy a Falcora a pénz és közben az elmúlt évben bakker, mellette felújították a város útjainak nagy részét, körforgalmak építettek, bölcsödet nyitottak, stb. (Úgy, hogy itt nincs kormányzati ingyépénzcsap) Én a helyetekben inkább azzal foglalkoznék, hogy a ti városvezetőitek mit csinálnak, mert mint a szombathelyi példa mutatja, több mindent meg lehet oldani, csak akarni kell..

p.borisz
Olvasó

Ennyi 🙂

Marillion
Olvasó

A vàros lakossàga nem tiltakozik semmilyen fórumon a Kosàrlabda költségének ràfordìtàsa miatt! Én itt élek de nem tapasztalok ilyet…

Csakajót
Olvasó

Remélem még nagyon sokáig tart ez nálad…

Marillion
Olvasó

Ha az az érem végül aranyérem lesz annàl úgy sincs fényesebb hàt akkor had legyen!

albc
Olvasó

Nem volt ekkora arcuk, és nem égették az országot mint a filcosok nemzetköziben. Lásd hova lett a sál például?

panzer
Olvasó

Te madár ez nem ferencváros

p.borisz
Olvasó

Add ám ki, mert ha bennmaradt még a végén nekimegy az agyadnak….vagy várj, minek is? 😉

milanka487
Olvasó

Grat a Falconak, hétfőn megkell próbálni egyenlíteni!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés