Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újra életjelet adott magáról a TF

Megvan az újonc harmadik győzelme.

Serco-TF-BP - Naturtex-SZTE-Szedeák 74-67 (23-20, 16-22, 15-13, 20-12)

Alsóházi középszakasz, 3. forduló
Budapest, Ludovika Aréna
V.: Györffy P. A., Farkas G., Nagy V. (Bodrogváry I.)

TF-BP: Krnjajski 19/6, Buzás 2, Clark 8, McLane 13/3, Bergstedt 18. Csere: Filipovic 2, Szobi -, Beák -, Rikalo 12/6.

Szeged: Boltics 13, Wirth 9, Ponjavics 10, Juhos 12/3, Sulovics 14. Csere: Kerpel-Fronius 2, Krapic 7.

Még Merim Mehmedovic edző irányításával, december 22-én, hazai pályán, éppen a Szeged ellen szerezte meg története első A-csoportos győzelmét a Serco-TF-BP.

Ezúttal gyakorlatilag tét nélküli mérkőzést játszott egymással a két gárda, hiszen az már korábban eldőlt, hogy ők lesznek az idei play out résztvevői, ráadásul a pályaelőny is biztosan a szegedieké lesz a párharc során.

A vendégek kezdtek jobban, de nem adta fel az újonc, és viszonylag hamar fordítani tudott. Tíz perc után minimális volt a különbség (23-20).

Lendületben maradt a légiósai által vezérelt TF, és egy 9-0-s szériával meglógott ellenfelétől. 32-20 után azonban hatalmas fordulat következett, a Szedeák Juhos vezérletével ledolgozta tetemes hátrányát, sőt a félidőre már előnnyel is mehetett (39-42).

A szünet után is a vendégek jöttek ki jobban az öltözőből, de ezúttal sem tudták megroppantani a fővárosiakat. Visszaesett a pontgyártás, 54-55-ről indult a záró felvonás.

Krnjajski és Rikalo is nagyot játszott, a Szeged egyre gyengébben dobott, a hajrából a TF jött ki jobban, amely így megszerezte harmadik sikerét az élvonalban.

fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés