Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újra a Vulcano lesz a Falco névadó szponzora

A sajtótájékoztatón ismertették a Horváth Zoltán Emléktorna résztvevő csapatait is.:

:

Ismét a Vulcano Energia Kft. lesz a Falco KC névadó szponzora a soron következő bajnoki kiírásban. A klub és a cég vezetője hétfőn délután az Aréna Savaria VIP-termében ünnepélyes keretek között írta alá a szerződést. A rendezvényen részt vett dr. Nemény András, Szombathely polgármestere, valamint Tóth Kálmán, a csapat felügyelő bizottságának elnöke is – tájékoztat a savariaforum.hu.

Dr. Nemény András elsőként a telefontokját mutatta be a sajtó képviselőinek: a Falco-címer, rajta immár négy csillaggal, amely a bajnoki címeket jelképezi.

– Az önkormányzat eddig is elkötelezett támogatója volt a kosárcsapatnak, és az előttünk álló nehéz esztendőkben sem lesz ez másként. Ilyenkor minden adott forint duplán számít, mint ahogy az az összeg is felértékelődik, amelyet szponzoroktól kapunk – kezdte a polgármester, majd hozzátette: a gazdasági nehézségek ellenére is igyekszik a város minden értékének a megtartására.

– Ennek ékes példája a Falco, amely tavaly ismét bajnoki címet szerzett, és a BL-ben is maradandót alkotott. Köszönettel tartozunk minden egyes támogatónak, hiszen a társadalmi szerepvállalás ilyenkor különösen fontos – fogalmazott dr. Nemény András.

Kocsis Gábor, a Vulcano Energia Kft. ügyvezetője beszédében kiemelte: nagyon bízik abban, hogy a gárda a bajnokságban az élmezőnyben tud majd szerepelni.

– Örömmel vettük, hogy ismét mi lehetünk a sárga-fekete együttes névadó szponzora. A Falco országos szinten kiemelkedő kosárcsapat, amely rendszeresen szerepel a médiában, ez természetesen a cégünknek is remek lehetőséget jelent. Noha a meghatározó játékosok közül többen is elmentek, bízom az együttesben. Nyilvánvaló, hogy a csapatépítés hosszú folyamat, a sok új játékosnak pedig idő kell, nem szabad türelmetlennek lenni. Hajrá Falco – zárta szavait Kocsis Gábor.

Gráczer György, a klub ügyvezetője arra emlékeztetett, hogy a Falco és a Vulcano Energia Kft. közötti kapcsolat igazi sikertörténet, amely reményei szerint folytatódik.

– Korábban ezen a néven már nyertünk bajnokságokat, egyszer pedig a Covid miatt nem vehettük át az aranyérmeket. Köszönettel tartozunk a cégnek a támogatásért – mondta Gráczer György.

A szerződés aláírása előtt még beszélt az ügyvezető a pénteken és szombaton rendezendő XIII. Horváth Zoltán Emléktornáról. Gráczer György kiemelte: a Falcóval korábban bajnoki címeket nyerő trénerek mind itt lesznek a hétvégén.

– Célunk ezúttal is az volt, hogy külföldi csapatokat csábítsunk Szombathelyre- ez pedig sikerült is. 23-án, délután 5 órától a szlovén Krk az osztrák Viena együttesével találkozik, este 7-kor tartjuk a hivatalos megnyitót és a megemlékezést, a Falco pedig háromnegyed 8-tól mérkőzik meg a szerb Suboticával. Másnap 4-kor lesz a bronzmeccs, fél héttől pedig a döntő – ismertette a programot Gráczer György.

Forrás és fotó: savariaforum.hu

HIRDETÉS

32 hozzászólás

32
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
agyasBest2apafibeniHeindrichBikiki Recent comment authors
Best2
Olvasó

Újabb Falco cikk, tele körmENDi faxopóval

apafibeni
Olvasó

Úgy látszik, újra kezdődik a sporthoz nem értő “szagértők” nívótlan, primitív, trágár, személyeskedő csatája.
Magasabbra kellene tenni a lécet tisztelt BB1!

agyas
Olvasó

Egyetértek, alacsonyan van a léc. A szerkesztőség a hozzászólók színvonalára süllyedt. 10 évvel ezelőtt még nem volt ekkora “szólásszabadság”, a primitív idiótákat – akik ma a hozzászólások többségét írják – simán kitörölték. Eredetileg az volt a cél, hogy a cikk témájához szóljanak hozzá. Ma ilyesmiről kevés szó esik, kevés kivétellel csak egymással foglalkoznak a kommentelők. Ettől az olvasottság bizonyára nő, mert ha nem így lenne, a reklámok nem tudnák fenntartani a honlapot. Ez – ellentétben pl. a kezdő5-tel – nem egy a politika által támogatott újság, én ezt becsülöm meg benne azzal, hogy hetenként 1x rákattintok. Gyakorlatilag semmit nem tudok… Olvass tovább »

Heindrich
Olvasó

Cinege vulkán parázson sütve. ?

Jon
Olvasó

Mindig jó kedélyes kommentekkel fűszerezett plusz Falco-támogatásról olvasni. 🙂

bbzte
Olvasó

Oszt utána megittak hármasban egy-egy laza nohafröccsöt…Gyuribának biztos maradt tavalyról

Evandro
Olvasó

“egyszer pedig a Covid miatt nem vehettük át az aranyérmeket.”

Mondja ezt 21 lejátszott meccs után, 1 W előnnyel a Körmend előtt. 🙂

Mendez
Olvasó

Hát biztos nagyobb erőfeszítés lett volna megverni a körmendet, mint mondjuk az olasz kupadöntőst vagy a francia alapszakasz (igaz holtversenyben) győztesét.

Evandro
Olvasó

Nem erről van szó. Valószínűleg behúztátok volna, hacsak váratlan sérülések nem történnek.

Úgy beszél, mintha a döntőben 2-0-ás vezetésnél fújták volna le a bajnokságot – miközben még az alapszakasznak se volt vége.

Mendez
Olvasó

Az a csapat védekezésben annyival a magyar bajnokság felett volt, hogy hidd el, aki tudja miről szól ez a játék annak nem jelentett nagy kockázatot kijelenteni 20 meccs után sem, hogy ki fog örülni a végén.

Aranyalba
Olvasó

Gyuri bácsi tudja, hogy akkor is bajnok lett volna a Falco, ha nem szakad félbe a bajnokság 🙂

Vulcano
Olvasó

Pedig mindenki tudja, hogy az Alba lett volna a bajnok!?⚪??

vasipasi
Olvasó

Ez már köztudott hetek óta és ahogy hallom sokkal több pénzről is van szó, mint amit a Volvo adott.

Piros Takaró
Olvasó

Csak nem a hatalmas tartozás miatt lépett vissza a Volvo??
Remélem ezt is akkora pofával vállaljátok mint minden más titeket érintő dolgot. Vagy ez negatív tényező és nem is beszéltek róla?

Lassan visszakerültök oda ahová valók vagytok?

Pbask
Olvasó

miről van szó?

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂 🙂
Tényleg elég szomorú, hogy egyre nagyobb hülyéket alkalmaz Pista…

SzhelY
Olvasó

cimbora majd leesik az állad

vasipasi
Olvasó

Ha valóban Körmend szurkoló vagy te is, akkor ebben a témában nagyon óvatosan, mert ahogy hallom lehet gyalog megyünk a BL selejtezőkre akkora gondjaink vannak.

Mendez
Olvasó

Ezt hajtod már évek óta jobbágy, aztán minden szezon végén csak a hátunkat nézitek.
A ti helyeteket nézegesd inkább, mert ti már oda kerültetek ahova valók vagytok.
🙂

egismte1
Olvasó

Panelharcos

Mendez
Olvasó

körmENDi Dózsa-féle parasztfelkelő

GaborZ
Olvasó

Nem lépett vissza semmitől a Volvo csak a bajnokság végéig volt névadó szponzor, addig volt szerződése…

SárgaPárna
Olvasó

Bajnokcsapat!

SzhelY
Olvasó

fotelnyuszi

SzhelY
Olvasó

a mozitol meg a múzeumoktól és a kultúrátol meg veszik el a pénzt,hogy ennek a bohóc brigádnak legyen mit eltapsolnia és egymás faxát nyálazni

SárgaPárna
Olvasó

Évek óta temettek minket, aztán mindig megyünk hálót vágni…

Bikiki
Olvasó

Megyünk?!!!?!?!!
Fotelból, te maximum anyuci tűszoknyájából vágsz le..

SzhelY
Olvasó

te max kenyeret vágsz a tescóba leárazáskor

Mendez
Olvasó

Bizony ám, mekkora egy bohóc brigád mi?
És mit szólsz ahhoz jobbágy, hogy van egy csapat akiket ez a bohóc brigád állandóan f@szra húz akárhányszor szembe találják magukat velük?
Legutóbb már a falu csékája is idegösszeomlást kapott, ő nem is bohócoknak, egyenesen cigányoknak nevezte őket, a főispán pedig meg is dícsérte eme hősies és bátor tettéért.

SzhelY
Olvasó

hát ha egyszer a kisebbséghez tartoztok

Mendez
Olvasó

Na igen, ez meg a legszebb az egészben amikor egy körmendi cigányozik.
Az hagyján, hogy a magadfajták szellemileg egy papucsállatka szintjén vannak, de hogy a főispán meg a cséká sem kivétel ezalól az már elég ciki.
Rajtatok röhög mindenki.

SzhelY
Olvasó

meg rajtatok ti kis hurkagyurkák,egy földigilisztában több értelem van mint a kis csökevényes agyadban panelhuszár

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés