Connect with us

Bajnokság

Újabb változás, a Sopron helyett a Körmenddel játszik a Kaposvár

A tévé ezt a meccset is adja.:

:

Jelenleg napról-napra változhat az NBI/A-csoportos bajnokság menetrendje és ezt most is tapasztalhatjuk, hiszen a Kaposvár a Sopron helyett a Körmenddel csap össze vasárnap.

A kék-fehérek a beszámolójukban azt írják, hogy a soproni együttes lemondta a hétvégi bajnokit, de a szintén ellenfél nélkül maradó, eddig egyetlen meccset sem játszó Körmenddel meg tud mérkőzni Fekete Ádám csapata.

A találkozót az M4 Sport+ közvetíti, 14:10-es kezdéssel.

Fotó: delfinek.hu

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
BezsemindegycsaknesárgazetomeeStockaloneNap Pali Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Hol? Körmenden ? Kaposban ?

Stockalone
Olvasó

Ha így megy tovább, vasárnap Falco – Körmend derbiről lesz a közvetítés. 😀😀😀

Nap Pali
Olvasó

Ha szponzor lennék, bárhol bármelyik csapatnál, ez lenne az a pont, amikor kiszállnék a magyar kosárlabdából. Sajnos komolytalanná vált a bajnokság, az ablakon kidobott pénz minden egyes forint.

Fidelissima
Olvasó

Na az így tök jó. Mi is így szoktuk a haverokkal: – jelezze aki ráér és van kedve játszani, aztán nyomjuk. (A végén mondjuk mi összedobjuk a terem bérleti díját, mert nem ebből élünk.)

Hajrá magyar első osztályú kosárlabda!

vasipasi
Olvasó

Nagyon örülök, hogy játszunk, de…..
Mi a búbánatos faszom van, lemondtaaa? Ez így megy a magyar bajnokságban, hogy ha egy csapatnál sok a sérült, akkor lemondjuk a meccset?????? Az komoly….

Pbask
Olvasó

Most már bárki bármit megtehet,Szalayék elvesztették az irányítást,és ennek nem lesz jó vége.
Sopron mentségére szóljon,Wideman lázas 2 hete,nem tudják Covid-e,de így találomra tényleg nem működik,egyre szürreálisabb.
Nálunk majd valaki fázik,mert itt az ősz,ezért majd szombaton mi is lemondjuk.
Komolytalan,és minősíti az MKOSZ munkáját a fos Mindigoval együtt. Komolytalanok,hazudnak össze-vissza,csak a lóvét tudják felvenni,különben a sportág vezényléséhez fatökűek és alkalmatlanok.
Sokadszorra.

Fidelissima
Olvasó

Sajnos a Sopron csak most jött rá erre, a szimpatikus vesztes szerepei után, de volt kitől tanulni az biztos.

Különben a női csapatnál van koronás erre is ráfoghatjuk, nem kell sokat gondolkodni a vezetőségnek!

zetomee
Olvasó

Pár napja még sokan azt írták milyen fasza csapat hogy ilyen megtépázott szerkezettel is elutaztunk Szegedre. Az eredmény ismert… Most meg mi vagyunk a leghitványabbak ? A lemondtaaa reakciódra: Mai SKC közlemény a tisztánlátás miatt: Mint ismeretes, már szerdán, a szegedi bajnoki mérkőzésre is erősen tartalékosan utazott el csapatunk. Az itthon maradottak között volt olyan játékos, akinek koronavírus-gyanús tünetei voltak, és akit a klub a tünetek megjelenésekor azonnal elkülönített a csapattól. Amint a tesztelésen kiderült, a játékos el is kapta a fertőzést, sőt azóta is volt, aki gyanús tüneteket produkált. Klubunk mindezt jelentette a megyei ÁNTSZ-nek, amely azonnali hatállyal 10… Olvass tovább »

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Bocs, de az nem felelőségteljes hozzáállás, hogy a tünetet produkálót otthonhagyjuk, többiek közt szereplő tünetmentes meg fertőzze le Szegedet?
Jó lenne, ha az az 5perces amerikai teszt mielőbb ideérne vmi reális áron. Meccs előtt csarnokba erkezeskor teszt minden csapatpadon ülőnek.
Szerintem idén ezt is szabályozni kellene, hogy edző, másodedző, gyuró és a játékosok ülhetnek kispadon. Többi csapatközeli külön (vezető, orvos…).

KPSVRKK
Olvasó

Jól van, fiúk, csak keményen!

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Nem irigylek egyetlen edzőt, csapatot sem. Azokat sem, ahol tényleg sok a beteg és képtelenek edzeni, dolgozni. És azokat sem, akik meg tudnának játszani, de kb. nincs kivel és ide-oda dobálják őket… de legalább próbálkoznak. És legalább láthatunk valamilyen meccset!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés