Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Újabb szenzációs Falco-győzelem a Bajnokok Ligájában

A Treviso is fejet hajtott az Arena Savariában.

Falco KC Szombathely – Nutribullet Treviso 81-80 (18-24, 23-9, 18-24, 22-23)

Bajnokok Ligája, D-csoport, 4. forduló
Szombathely, Aréna Savaria
V.: T. Bissuel (francia), A. Conde (spanyol), Y. Yilmaz (török)

Falco KC Szombathely: Váradi 17, Clark 3/3, Benke 13/3, Golomán 8, Keller 9. Cserék: Kovács B. -, Perl 18/6, Barac 13, Somogyi -.

Nutribullet Treviso: Russel 15/6, Dimsa 16/6, Szokolowszki 10/6,Akele 22/12,Sims 4. Cserék: Casarin -, Chillo -, Jones 2, Bortolani 8/3, Imbro 3/3.

A D-csoport első helyének megszerzése szempontjából fontos találkozót vívott szerdán az olasz Treviso ellen a Falco KC Szombathely csapata a Bajnokok Ligájában. A két együttes első találkozóján a Treviso 68-60-ra nyert Olaszországban.

A mérkőzés feldobását a vendégek hozták el, melyet kapásból Russel két kosara követett. Erre Golomán válaszolt zsákolásával. Dimsa kosara után 2-7 volt az állás. Benke pontjai következtek, kiegyenlített a Falco. A hazaiak jól védekeztek, így a Treviso egy teljes percig nem tudott további kosarakat szerezni. A jó védekezést labdaszerzések követték, Váradi 4 pontot szerzett gyorsindításból, 11-7-re változott az eredmény. Ekkor Akele volt eredményes triplából (11-10). Golomán újabb zsákolásával 3 ponttal lépett meg a Falco. Ekkor Szokolowszki állt be a pontszerzők közé, hárompontosával újból egál lett a mérkőzés. Váradi megszerezte hatodik pontját, ezt vendég időkérés követett (15-13). Visszatérve, Barac majd Akele kétszer is betalált, így újra a Treviso volt előnyben (17-18). Ekkor Akele lépte át a 10. dobott pontot. A négy egységnyi hátrány ellenére a szombathelyi együttes remek védekezést produkált az első negyed folyamán. Az utolsó egy percbe érkezve Perl dobhatott két büntetőt. A kettőből egy volt sikeres (18-21). A hátralévő időszakban láthatólag csak Akele talált fogást a Falco védekezésén, és az etap vége előtt újabb triplát értékesített. 18-24.

Bortolani hárompontosa indította a második felvonást. Az első negyedhez képest több hibát vétett a Falco védekezésben, sok védőlepattanót nem sikerült megszerezniük, ezeket pedig a Treviso meg is bosszulta. Benke 5 pontja és Váradi 2+1-es akciója jókor jött, ezzel 26-27-re változott az állás, Keller ziccerével pedig újból a Falco kezében volt a mérkőzés (28-27). A hazaiak védekezése javulni látszott, 5 perc alatt csupán 3 pontot sikerült a Trevisónak szereznie. Ekkor azonban Clark követett el sportszerűtlen hibát, és Szokolowszki büntetőjével egál lett a mérkőzés (28-28). Keller labdaszerzése következett, melyből Perl talált be a vonalon túlról. 31-28-nál megálltak a csapatok. Ekkor azonban Golomán-Perl-Váradi trió megindult és 7 pontra növelte a Falco előnyét. Elképesztő energiákat mozgósítottak a szombathelyiek. Jól védekzetk, fontos pontokat dobtak. Majdnem 10 pontos hazai előnynél végül Milos Konakov kért időt (40-31). Az eligazítást követően Akele szerezte meg 16. pontját, azonban az utolsó percbe érkezve a hazaiak is betaláltak, végül 41-33-as eredménnyel mentek nagyszünetre a felek.

Váradi labdaszerzésével indult a második félidő, amiből nem sikerült pontot szereznie a Falcónak. A negyed során előszőr Russell talált be (41-35). Ezt követően Keller dobhatott két büntetőt, melyből egyet értékesített. Szokolowszki volt ekkor eredményes távolról, ezzel pedig 4 pontra hozta fel csapatát. Váradi szerzet újabb két pontot, majd Dimsa is betalált, Russell hárompontossal végül egyenlíteni is tudott. Kosárra kosár volt a válasz, így egyik fél sem tudott meglépni. Russel kosarával 46-48-nál a Treviso vette át a vezetést hosszú ideje előszőr. Benke jól időzítette 2+1-es akcióját, és ezzel megint csak a Falcoé volt az előny. Barac centerposztról szerzett megoldása ült, ezt pedig Akele pontjai követték, aki immár 20. pontját szerezte. 56-52-nél Barac dobott két büntetőt, mellyel négy pont lett a Falco előnye. A későbbiekben Perl szerzett labdát jó védekezésből, melyet ziccerrel fejezett be (58-52). A Treviso kért időt, visszatérve pedig egy 5 pontos hajrát produkált. Ezzel 1 pontra zárkózhattak fel a vendégek (58-57). Barac büntetőjét követően 59-57-ről kezdődhetett a negyedik negyed.

A záró etapot Barac indította 5 pontjával, majd Sims szerzett egy kosarat, illetve beütötte 4. faultját is (64-59). Váradi ziccerével nőtt a felek közötti különbség 7 egységnyire. Jones kihagyott büntetői után a Treviso kért időt, visszatérve pedig ismét Váradi talált be (68-59). Ezt követően a hazaiak megrekedni látszottak, közel két percig csak az olaszok szereztek pontokat. A negyed feléhez érkezve 68-63 volt a táblán. A Falco játékából továbbra is a védőlepattanók megszerzése hiányzott. E hibáknak köszönhetően a Treviso végül 70-68-re tudott felzárkózni. Jókor jött Perl újabb 2+1-es akciója. Az utolsó két perchez érkezve 75-71-et mutatott a kijelző. Ekkor azonban Dimsa volt sikeres, amivel egy pontra hozta fel csapatát. Később Russel ziccerével a Treviso egy pillanatra átvette a vezetést, de Perl büntetőinek köszönhetően a Falco ismét veztett. A mérkőzés hajrájához érkezve a felek egymásnak adogatták a pár pontos előnyöket. Ekkor Perl újabb 2+1-es akciót értékesített, és a Treviso kért időt (79-78). Kiegyenlítettek a vendégek (80-80), így a Falco kért időt. Ekkor csupán 12 másodperc volt hátra a találkozóból és Perl dobhatott kettőt. Egyet sikerült értékesítenie, mellyel 81-80-ra módosult az eredmény, ezzel pedig a Falco KC hazai pályán verte az olasz Treviso együttesét.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
38 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
GrafiJohnyxGodemperorB0nyiChikán Sándor Recent comment authors
Grafi
Olvasó

Gratula Szolnokról!

Johnyx
Olvasó

A helyszínen láttam a mérkőzést, a bírói testület kritikán aluli volt ezen a mérkőzésen. Én elismerem ha az ellenfél jobb, de ez itt fel sem merült a meccs egészét nézve. Véleményem szerint a bírói közreműködés következtében 10 pontot minimum az olaszoknak “tévedtek”. Gratulálok a csapatnak, erős ellenfélet sikerült megverni, megérdemelten. Egy kört tuti, hogy megyünk még, Illetve jött a tippmix. 💛🖤🏀🙂

B0nyi
Olvasó

Hát igen. Nem most lesz a rigó az év madara… És még így is rajtunk múlt (büntetők…)!
Remélem, az AEK elkapja őket, mi meg hozzuk a következő kettőt (álomszerű lenne…)

Godemperor
Olvasó

Az AEK Trevisóban kétlem hogy győzne. Akkor már inkább a Rigában bízok, otthon talán sikerül nekik.

B0nyi
Olvasó

Nekem úgy is jó 🙂

Chikán Sándor
Olvasó

A bírók utolsó negyedes tevékenysége nem véletlen ez csalás volt!!!!! Felháborító!!!!! Ha nem nyulnak bele ez sima 10 feletti győzelem lett volna.Bravó a csapatnak!!!!!!!! Hajrá FALCÓ!!!!!

zlatan74b
Olvasó

Gratulálok a nagyszerű győzelemhez, így kell ezt csinálni! Hajrá magyarok, hajrá Olaj! Nemzetköziben sok sikert a Szombathelynek!

in_vitro
Olvasó

Nem tudom mennyi idő kell hogy ez után lenyugodjak! Ha ez nálunk történik Oregonban nem garantálta volna a testi épségét senki sem a 3 idióta rigónak!! 9 ponttal vezettünk a 4. negyedben, s minden esélyünk megvolt arra, hogy tényleg meg legyen az egymás elleni jobb kosárarány, de esélyt sem adtak rá azok hárman. S igen kihagytunk 10 büntetőt, s igen bűn rosszul dobtuk a triplákat, s igen adtunk el labdát nem is egyet hogy Áki baromságairól már nem is beszéljek… no de hogy az ellenfél edzője ugráltathassa a 3 rigót??? Azt szoktam mondani legyünk jobb 20 ponttal az ellenfélnél s… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Tökéletesen összefoglaltad. Lassan azt hittem, a csóka a komisszár,annyit megengedtett magának,aztán még üvöltözött azokkal,akik kezelték a gépeket. Ezek után a 3 félkegyelmű még asszisztált hozzá, bólogató Jánost játszottak.
Bratyizás a köbön, az ment.

Jon
Olvasó

Ha ezt egy magyar csapat (akár a Falco, akár bármelyik) edzője csinálta volna, azonnal ment volna neki a technikai.

Godemperor
Olvasó

A vicc az, hogy mikor Milos 20 centivel átlépte a vonalat, már egyből visszaparancsolták ezek a balfaszok. Pedig tényleg a cipője felével volt a vonalon túl. Ez nem egyszer történt meg, bezzeg a trevisói bohócra ez nem vonatkozott.

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak, a negyedik negyedben ellenszélben is behúzták. Sajnos, amit a beharangozóhoz írtam, nem jött be, a bírók következetesen a mi kárunkra húzták meg a faulthatárt, főleg a negyedik negyedben, Most még a meccs hatása alatt hirtelen csak két példa jut eszembe: Perl Zoli betörésénél nem adták meg a kosarat, pedig az olaszoknál az első félidőben kisértetiesen hasonló szituációban 2+1-et fújtak. A másik Golomán Gyuri tiszta sapkája az irányító gyerekkel szemben, amit meg faultnak fújtak. Ami a nagyobb különbség kialakulásának elmaradásában még szerepet játszott: ismét kevés triplát dobtunk be, konkrétan a második félidőben csak egyet, és most a kihagyott… Olvass tovább »

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez. Nagyon nehéz meccs volt, nagyon feszült volt a hangulat. A játékvezetői teljesítménye mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Aki még egyszer nemzetközi bírókért könyörög itthon, azzal megnézetném minden alkalommal ezt, akkor leszokna róla. Amikor megvolt az esély arra, hogy ellépjen a csapat kilenc ponttal, akkor olyan szinten nyúltak bele a meccsbe, hogy nagyon kilógott a lóláb. Amikor nagyon nem ment a Trevisonak, akkor rendre megdobatták őket büntetőből. Szélhámosok gyülekezete volt ez, nem játékvezetői trió. A csoport első helye így már nem csak a Falco kezében van, de nagyon jól néz ki a tabella így is. Mivel a… Olvass tovább »

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Hatalmas gratula, en kozel ultem es kiemelnem Clarkot, aki sztem hatalmas melot rakott ma bele es az a +/- 23 eleg beszedes statisztika, sztem kell o nekunk csak meg emeszteni kell a hullamait vagy pazichologiailag foglalkozni vele!

donnarumma
Olvasó

+1
örülök, ha van aki nem csak nézi, hanem látja is a meccset!

Xero
Olvasó

Gratulálok Srácok!! Nagy küzdés volt.. Beni, Szili nagyon jó volt. Zozónak meg ha nem ment közelről, beverte távolról.. 😁 a végén furcsálltam, hogy nem Boris volt fent Ákos helyett, ma neki jobban ment. Kellett a küzdése nagyon. Bár sokan “kiegészítő” embernek tartják, szerintem ugyanúgy kell ő ide, mint a többiek..
Hajrá Falco!! Szuperek voltatok, csak így tovább! 🤘💛🖤

Kovacs
Olvasó

Baracot lent felejtettük a padon….
Simán neki kellett volna a 4. Negyedet játszani.,

Emőkefan
Olvasó

hármasok nélkül mehéz nyerni. Falcó 4, Treviso 12 hármas. Na meg a büntetőket is jobban kellene dobni. Ha ezen javít a Falco, akkor jó szezon elé nézhet a kupában!

Leklibajsza
Olvasó

Egyébként azt tudja valaki, hogy a play-in az csoporton belül fog történni vagy újrasorsolják a párosításokat?

KD
Olvasó

Az E csoportból kapunk állítólag ellenfelet: Galata, Nymburg, Paok és Igokea.

Leklibajsza
Olvasó

Köszönöm a választ!

Vulcano
Olvasó

Én úgy tudom, hogy a C csoportból kapunk. Dijon vagy Lavrio.

Petike97
Olvasó

Na akkor most mivan?

Pbask
Olvasó

C csoport lesz.

KD
Olvasó

Igen, helyesbítek, megnéztem a BL honlapján: C csoport.

Emőkefan
Olvasó

a második helyen végzünk, akkor a mostani esélyeket nézve nagy valószinű hogy Nyizsnij Novgorod lesz az ellenfél. Sajnos! Oda nehéz eljutni! A csoport 3. helyezetje pedig a Dijon vagy a Lavrio lehet.

Vulcano
Olvasó

Keress rá, hogy “bcl competition regulations 21-22” és a PDF-ben le van írva minden. A keresztbejátszásos play-inben a párosítások egyszerűek.
A-B, C-D, E-F, G-H.

donnarumma
Olvasó

Semleges fújással a +9 meglehetett volna..de!
-a büntetőket nem Ők hagyták ki
-a triplákat nem Ők hagyták ki
-Gyuri 3 ziccert hagyott ki 1 méterről
-Ákos meg…hagyjuk(jól védekezett✌️)
-eladott labdák?(csak Szili 2x eladta bedobásból!)
Rengeteg amatőr hibát is vétettünk…
Ja és akik a +- nem értik, nézzék meg Kovács 2 percét…
Gratulálok a srácoknak, ez egy nagy siker, nagy skalp! Nagyon jó lenne még 1 győzelmet összeszedni.
Szép volt! Hajrá Falco

Kovacs
Olvasó

Dehogy védekezett jól

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a csapatnak!Hatalmas küzdelemben,szívüket a pályára téve győztek!Tudtuk, hogy nehéz lesz,de arra nem gondoltam,hogy ez a három,krumpli földről szalajtott rigó mindenáron megpróbálja erőből megnyerni a Trevisonak a meccset …nagyon jó csapat az olaszoké,nincs szüksége arra,hogy a mi haza pályánk is nekik lejtsen,nem is akárhogyan…
Annyiból magunknak nehezzítettük meg a dolgot,hogy még mindig nem tudunk büntetőzni… elképesztően rosszul dobjuk,sorozatban már sokadszorra.
Kár a nyolc pontért,de örüljünk a győzelemnek,megérdemelte a csapatunk!
Hajrá Falco!

Marillion
Olvasó

Hatalmas respect és köszönet minden rivális szurkolónak akik gratulálnak nekünk és elismerik a csapatunk teljesítményét! Hasonlókat kivánok nekik is a saját csapataikkal! Hajrá Falco,hajrá Magyar kosárlabda! Csak közösen tehetünk mindig tőbbet és többet a Magyar kosárlabdasportért Európában és a világban is!

MAFCdrukker
Olvasó

Szerintem a 38. percig reális volt az egymás elleni megfordítása, de természetesen így is inkább tele a pohár, nem is félig, legalább háromnegyedig. Ezzel eldőlt, hogy elég a Rigát verni a biztos legalább csoportmásodik helyért, persze jó lenne Athénban lezárni ezt a kérdést. Közben a félidőben 40-33-ra vezet az Olaj Nagyváradon, 37-40-re áll a Porto-Legia, így a Szolnok esélyei is egyre jobbak. Hajrá Falco, hajrá Olaj, hajrá magyar kosárlabda!

2lee14
Olvasó

Nagyon szép volt fiúk! Bíróknak innen is őszinte sajnálatom küldeném! Így tovább ezen az úton! Hajrá Falco!💛🖤

Leklibajsza
Olvasó

Sajnálom a bírókat, pedig ők mindent megtettek.
Remélem ez a mai vereség nemzetközi szegi a kedvüket.
Kicsit délebbre ilyenért egyébként már meglincselték volna őket

zetekosarak
Olvasó

Nagy gratula Olaszország egyik leghíresebb kosár csapata elleni győzelemhez!

Csippa
Olvasó

Ez nagy győzelem! Kár volt a negyedik negyed bealvása miatt,bírók ide v oda, meglehett vna a jobb kosár különbség is, de így is hatalmas gratula!!!

Szurker
Olvasó

Szép volt fiúk!
Nagyot küzdöttünk az elemekkel (5 a 8 elleni játék), de végül sikerült behúzni. Kár a sok kihagyott büntetőért és a gyenge triplázásért, ha azok bemennek talán lett volna esélyünk a +9-re, de már sosem tudjuk meg.
A három “sípmesternek” nem kívánok semmi rosszat, de levegőt se…

Ui.: Köszönjük mindenkinek a gratulációkat, jó olvasni ezt a kommentszekciót! 🙂

Szombathely! Vas Megye! Magyarország!
💛🖤🇭🇺

Rekettyés
Olvasó

Az ilyen “bírókat” letöltendő börtönbüntetéssel büntetném. Egyébként szép volt, Falco!

Xero
Olvasó

És az a vicc, hogy egész addig egy teljesen jó fújás volt.. Pont azon gondolkodtam, hogy bár a hazai bajnokikon is ilyen következetesek lennének.. Erre elmegyünk a 4. negyedben és teljesen megbolondultak..

Pbask
Olvasó

Láthatólag nagyon rámentek arra nehogy csoportelsők legyünk. +9- nél kezdték el.

zozoki78
Olvasó

BRAVÓ FALCO! Nagyon jó meccs volt, gratulálok!Perl Zoli extra! 👏Hajrá Olaj!

Székely Gergely
Olvasó

Óriási ellenszélben győzött a Falco!

Pbask
Olvasó

Hallatlan, hogy egy olyan csapat ellen is hazai pályán ellenünk kell fujni, akik most vannak elöször a Bajnokok Ligájában. Ne fujjanak mi javunkra, csak tisztességesen! Gratulálok a csapatnak, de ez az utolso negyed mi volt? Tetü fujás volt. 3 év után szembeszéllel kell hugyoznunk, es az edző parancsolgatott biroknak? Kabaré.
Köszönjük a Mafcos srácoknak, jót szurkoltatok !:)
Tudom a faultarány nem ellenünk szol, de aki megteheti nézze csak vissza az utolsó negyedet.
Itt nem engedték volna soha a 9 pontos fórt, mihelyt elértük, jött az ámolfutás..

Jon
Olvasó

Így van, le is izzadtam, amikor folyamatában fújtak – hol a biztosan kamu, hol valós faultokat, mindegy mit, lényeg, hogy támadásonként minimum egyet fújhassanak – azért is mert ez az olasz csapat bőven nem gyenge magától sem.

WSreborn
Olvasó

Ez a magyar csapatok keresztje, mindig ellenünk fújnak.

Pbask
Olvasó

Eddig azt hittem ez arrol szol, hogy az ujoncoknak való tisztelet hiánya, ahogy NB1ben is megfigyelhető nálunk, de akkor ez az országnyalásról van szó. Spanyol,olasz csapatok ellen esély nincs tisztességesen nyerni.

Jon
Olvasó

Keller fejcsóválása a lefújáskor mindent elárult.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy az írásodra mínuszolgatók fejében mi járhat?
1.) Nem látták a meccset, főleg a 4. negyedet
2.) Rosszindulat a “bírózás” kapcsán
3.) Pont ott volt piszkos a mobil kijelzője.

Pbask
Olvasó

Vagy nem kedvelik a személyemet, a Falcot, esetleg mindkettő.
Nyertünk, de nagyon keserű a szájizem. Letojom a 9 pontot, ha tisztességes fujás alatt nyertünk volna akár így 1 ponttal.
Sem az olasz edző, sem pedig a 3 bohóc nem nyerték el a tiszteletem.

Jon
Olvasó

Persze, én is zaklatott vagyok, a 8+ pontra így semmi esély nem volt, de én azért örülök a győzelemnek, ilyen 4. negyed mellett nem kisebb, hanem nagyobb csoda kategória és a továbbjutás így még meglehet.
Tavaly tavalyelőtt még rosszabb volt, mert akkor is ez a fújás ment, vagy még rosszabb, mert akkor az egész meccsen/meccseken ez volt, csak akkor még a nemzetközi rutin sem volt meg. Küszködve, de ez a mostani Falco elbírta.

elfogult vagyok
Olvasó

Gratulálok az eredményhez!!
Nem láttam a mérkőzést, mivel a hazai pályán néztem a szenvedésünket! De ilyen “bírózásért” szoktak minket “rendre” utasítani!
Hajrá magyar kosárlabda!

Jon
Olvasó

Én csak konkrét meccsről tudok véleményt mondani. Itt ha nem lett volna a 4. negyed, egy szót sem szólnék. De ott nem hittem szinte a szememnek…

Holló
Olvasó

Gratulálok nektek Zalaegerszegről! Nem kis fegyvertény ez a győzelem! Profi munka,ami évek óta nálatok zajlik! Szívesen odaadjuk nektek Stárics Kornélt meg Balaicz Zolit Gyuri bácsiért és Nemény Andrásért! 🙂 Nálunk is talán akkor elindulna valami profi dolog, nem ez az évek óta tartó káosz és bohóckodás! Becsüljétek meg,hogy ilyen emberek írányítják nálatok a klubot minden elisméresem előttük is! Sajnos mi vagyunk erre a tökéletes ellenpélda! Még egyszer gratulálok és további sok sikert a Bajnokok ligájában nektek!

Horvath Bela
Olvasó

Holló: a gratuláció természetesen jár a Falcónak, de te olyan sötét vagy, mint a néger szénbányász az alagútban.

Holló
Olvasó

Lehet igazad van és bennem van a hiba…jobb felsőházi költségvetésből utolsó helyen kullogni,tavaly play outot játszani mint bajnoki címért,kupáért harcolni, BL-ben szerepelni! Ezzel a hozzászólással csak magadat mínősítetted és nevetetted ki,de csináld csak te is meg még pár agymosott szurkolótársad is! Udvari bolondok mindenhova kellenek! 🙂🙈

Horvath Bela
Olvasó

Te vagy a bohóc, kis köcsög! Minden hírhez fröcskölöd az utálatodat. Érdekel valakit szerinted? Akivel problémád van, állj oda elé, és mondd meg! Csak ahhoz egy beszari nyúl vagy. Innét anonymból tolod az uszító írásaidat. A polgármesteretek azért valószínű, hogy nem csinálja rosszul a dolgát… ha már az év polgija lett!

Holló
Olvasó

Tapsolj akkor erre te köcsög jövőre majd járhatsz a B csoportba meccsre! Sportban nagyon jól csinálja a dolgát minden kirakatcsapatunk vagy kiesik vagy a kiesés ellen küzd. Tökéletesen megfogalmazta ezt a kommentátor is a szombati meccsen! Soha nem látott mélységben van a zalai kosárlabda! A baj nem kicsi…de remélem neked tetszik minden,amit látsz! A tabella, az eredmények évek óta magukért beszélnek és nem hazudnak!

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Jo polgarmester vagy kivalo partkader mindenki dontse el maga! Koszonjuk a gratulaciot, kivanom h Egerszeg is legyen ellenzeki

Horvath Bela
Olvasó

Nem érdekel igazán, hogy mi van a Zalaegerszeggel, B csoportos meccsre meg biztosan nem járok! 😀 De a kommentjeidből már sokaknak elegük van. Kis köcsög!

Holló
Olvasó

Elhiszed k*vára nem érdekel neked meg bárkinek miből van elege? 😂 Nekem meg sokunknak belőletek van már k*vára elegünk!!

Horvath Bela
Olvasó

Mint korábban már megírta egy fórumtársunk, hogy a szövegértelmezéssel komoly problémáid vannak. Ezt most is bizonyítottad. Akkor sírj tele minden oldalt továbbra is!

Marillion
Olvasó

Holló ne törödj a negativ visszajelzésekkel! Nem is értem! Semmi olyat nem irtál ami nem fedi a valóságot! És őszintén mondom még Szombathelyiként is hogy nem bírom elfogadni hogy mi a fa…om van már ott Egerszegen hogy ennyire magára hagyták ezt a sportágat! Ott ahol egykor 7 ezer ember is bezsúfolódott a kedvencekért egy olyan sportcsarnokba ahol ennek még a felét sem szabadott volna beengedni!

Holló
Olvasó

Köszi Marillion! Örülök,hogy te is így látod! Valamilyen szinten szomorú,amit leírtál…az a szomorú benn,hogy te Szombathelyről ezt tökéletesen látod,nálunk pedig látod vannak ilyen idióták,akiknek ez még eladható, ez tetszik és még ezeket védik! Döbbenet…Ezért (is) tartunk ott ahol…

WSreborn
Olvasó

Hát erre nem lehet mást mondani, gratulálok.
Nagyon jól játszott a Falco.

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula,magyarok!

CsakazMTE
Olvasó

Na ezt nevezem, hatalmas grat!
Így tovább!

andrás
Olvasó

Golomán megint rátépte a gyűrűt az emberére 😃✌️✌️

apasas
Olvasó

Hatalmas gratula a Falco-nak, igazi csapatmunka volt, megérdemelt, “kibrusztolt” győzelem.
Forever MTE 🏀

redmiller
Olvasó

Az igen! Le a kalappal! Gratulálok!

Doki
Olvasó

Gratulálok! Kár a sok kimaradt büntetőért. Hajrá Olaj!!!

Jon
Olvasó

Nem véletlenül tartottam ettől a meccstől, de meglett! A játékosok minden dicséretet megérdemelnek!
De a játékvezetők is megérdemlik a “dicséretet”, nagyon keményen küzdöttek, de a győzelmet nem tudták megszerezni…

ejjha
Olvasó

Hatalmas gratuláció! Nem gyengén volt izgalmas a vége. De amúgy az egész mérkőzés.

JR.Benitez
Olvasó

Gratulálok srácok! Azért ez egy komoly csapat volt ám…

Jon
Olvasó

Küzdeni nagyon tudnak (meg egyéniben sem rosszak), na de ami segítséget kaptak a 4. negyedben az valami iszonyat. Kamu faultok 30 másodpercen belül 2 is, stb.

Petike97
Olvasó

Eszméletlen srácok eszméletlen.Sejtettük,hogy a +9 kemény feladat,de nem ezzel kell foglalkozni,hanem a győzelemmel.Nagyon szép volt💛🖤

SopronKCfan
Olvasó

Gratulálok! Hajrá magyar kosárlabda!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés