Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Oroszlányi győzelmével elődöntőbe jutott a Körmend

Nem tudott csodát tenni az MVM-OSE Lions.

MVM-OSE Lions – Egis Körmend 72-86 (15-24, 16-15, 14-24, 27-23)

Rájátszás, negyeddöntő, 4. meccs
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
V.: Praksch Péter Árpád, dr. Mészáros Balázs, Tőzsér Dénes Kelemen (Hartyáni Zsolt)

Oroszlány: Ihring 15, Carev 10, Parrish 4/3, Calhoun 22/9, Molnár 10. Cserék: Tóth 4, Ruják 3, Dorogi 4.

Körmend: Stokes 5/3, White 11/9, Martinez 2, Szavics 23/15, Gordon 10. Cserék: Kenéz -, Takács 2, Ferencz 17/9, Durázi 6/3, Krivacsevics 7, Doktor 3/3, Kiss -.

Szavics betörése után a Körmend szerezte meg a találkozó első pontjait, majd Stokes is dobott egy kosarat, aztán egy triplát is, 7-0-val kezdtek a vendégek (0-7). Carev megmozdulása után tudott szépíteni az Oroszlány, ám egyből jött egy tripla a körmendiektől (2-10). Martinez labdaszerzését követően pedig White fejezett be egy gyorsindítást, ezzel pedig hamar meg is lett a közte tíz, időt kért Sebastjan Krasovec (2-12). Ihring harcolt ki egy sportszerűtlen hibát és bár csak egy büntetőt dobott be, ezután tudott csinálni egy 2+1-es akciót is (6-12). White három büntetővel, majd egy triplával reagált, de Parrish is megszerezte az első távoliját (9-18). Huzamosabb ideig nem tudott megmaradni tíz pont alatt az Oroszlány, sőt, Ferencz középtávoliját követően kialakult az addigi legnagyobb különbség (9-22). A negyed hajrájából egy kicsit a hazaiak jöttek ki jobban, 15-24 volt az eredményjelzőn az első tíz perc után.

A második etapot Molnár közelije nyitotta, míg Durázi egy büntetőt dobott a túloldalon (17-25). White remek formában kezdte a találkozót, egy triplát küldött a helyére, majd Molnár zsákolt Ihring passzából (19-28). Kicsit alábbhagyott a csapatok teljesítménye, már ami a pontszerzést illeti, de ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy kőkemény védekezés volt a pályán. Calhoun állhatott a vonal mögé, nem is hibázott, időt kért Antonisz Konsztantinidesz (23-30). A légiós újabb büntetőket dobhatott, ezzel pedig feljött ötre az MVM-OSE Lions. Ritmust tudtak váltani a vendégek, köszönhetően a fiatal játékosaiknak, előbb Martinez, majd Krivacsevics verte meg egy-egyben az emberét (25-34). Jól eloszlottak a pontok a hazaiaknál, két perccel a vége előtt sikerült is felkapaszkodniuk hatra, de időben lépett a Körmend. 31-39.

A fordulást követően Szavics egymás után két távolit is bedobott, Ihring és Molnár kosaraival lopta a távolságot az OSE (34-45). Szavics három perc alatt már a harmadik hármasát szerezte, de Molnár erre is válaszolni tudott (36-48). Durázi is távolról célzott jól, majd White is bedobta a maga tripláját, elment tizennyolccal a Körmend, elkezdett nyílni az olló a felek között, időt is kért Sebastjan Krasovec (36-54). Elképesztő triplázással rukkolt elő ebben a periódusban a Körmend, Ferencz is bedobott egyet, majd egy középtávolit is, huszonháromra hízott a vendég előny (36-59). Tetőzte a hazaiak problémáit, hogy Mario Ihring is sántikálva hagyta el a játékteret. Carev szép kosaraival visszaküzdötte húszon belülre az Oroszlány, de így is magabiztos előnnyel várhatta a záró tíz percet a Körmend. 45-63.

Ihringgel a soraiban tért vissza az utolsó negyedben az OSE, az irányító pedig dobott is egy visszalépős duplát, ráadásul Tóth labdaszerzése után White követett el egy sportszerűtlen hibát, így Stokes után őt is elveszítette a találkozó hátralevő részére az Egis Körmend. Tóth mindkettő büntetőjét értékesítette, de a triplákkal továbbra is hadilábon álltak a hazaiak (49-63). Tóth egy duplát is bedobott, időt kellett kérnie Antonisz Konsztantinidesznek, hiszen a több, mint húszpontos fórjából már csak tizenkettő maradt a körmendieknek (51-63). Gordon zsákolt kétszer is egymás után, ő lépett elő a vendégeknél, igaz, ehhez kellettek Doktor passzai is (51-67). Ihring kapott egy technikai hibát, Ferencz be is dobta a megítélt büntetőt (51-68). Megint kezdett egyre jobban ellépni az Egis Körmend és bár még egyszer visszajött tizenkettőre az Oroszlány, csodát tenni már nem tudott. A körmendiek szinte végig dominálták ezt a találkozót, megérdemelten jutottak be az elődöntőbe. 72-86.

85 hozzászólás

85
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
59 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Böcskey AttilaAutodeltaHunbasket HighlightSajkaDrazsen Recent comment authors
Böcskey Attila
Olvasó

Innét üdvözlöm az olyan nagyon kosárlabdához “értő” kommentelőket, akik a rájátszás előtt a Körmendet és az Albát nem tartották képesnek a legjobb négy közé jutásra. Ennél már csak sárga takony “okosabb”! Hiába a falusizó, Pistázó gyalázkodása, az MTE fittyet hányt rájuk és megérdemelten bejutott a legjobb négy közé. Lehet fanyalogni és a bb1 mögé bújva alpári módon megnyilvánulni, a tények makacs dolgok!!

Hunbasket Highlight
Olvasó

MVM-OSE Lions vs Egis Körmend Rájátszás 4. Mérkőzés összefoglalója 2021/2022
https://youtu.be/ltFelMQr200

Marillion
Olvasó

Lebuktál haver! Lám itt a nagy igazság Motoros és Sárgapárna is /Marika/ névvel szólít meg engem válaszában! Ebből világos kell legyen mindenkinek hogy egy valaki mindkettő aki beregisztrált ide…az egyik névvel Falco gyalázó a másikkal meg Körmend-Bebes fóbiás!

Motoros
Olvasó

😂🤣😂🤣

Pbask
Olvasó

Dehogy ugyanazok.
Nyugi.

Drazsen
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, meg az Oroszlánynak is. Úgy néz ki , hogy bejön Gumi tippje és Vasi döntő lesz. Persze ehhez még a Kecskemétnek és a Fehérvárnak is lesz egy-két szava

Fergeteg
Olvasó

A legnagyobb különbség az volt a két szurkoló tábor között hogy amikor Stokes sérülten bicegett le a pályáról akkor több mint 1000 oroszlányi tapsolt, ezzel kifejezve a játékos iránti tiszteletet!!! Eközben a körmendiek skandálták hogy bányász g.cik bányász g.cik… SZÉGYEN!!!!!!!!

PL
Olvasó

Fergeteges hazugság, ajánlom a mindigós közvetítést, amikor Kamau lemegy, taps van, a fent írt gyalázkodás nincs…de ne hagyja abba a nickgyár, hétvégén mindenhol extra a pótlék a pluszmunkának 😀

A következő mi lesz? Hogy a körmendiek embert akartak ölni a helyszínen?

Gyenge próbálkozások ezek.

Na, jöjjön még 10 új név. De ügyeljetek rá, hogy szerdán hirtelen majd kecskemétiek legyetek 😂😂😂

Sajka
Olvasó

Gratulálok pajti, hogy megint sikerült új nickkel beregisztrálnod, hogy újra kiéld a bunkóságod. Annyira átlátszó ez a mesterséges szarkeverés a részedről.
A szóhasználatod, a helyesírási hibáid, a tartalom, a stílus hasonlósága, mind-mind azt mutatja, hogy te csak egy kis szardarab vagy sok nicknévvel.

Autodelta
Olvasó

Hazug vagy! Nem volt ilyen!

Öregkosár
Olvasó

Istenem,…… de jó, hogy oroszlányi vagyok, és nem körmendi……..

SzhelY
Olvasó

eldő gondolatnak reggel kicsit erős

Endre
Olvasó

Ennek Körmenden is örölünk, ha ettől jobb a napod! 🙂

PL
Olvasó

Hitelesebb leszel, ha csinálsz még 10 nicknevet, és ugyanezt beírod, majd lájkolod magadat.

Önfelszopás. Neked ez jutott. Kinek mi.

Jason KID
Olvasó

Gratuláció Körmendre! Ma (is) jobbak voltak egy FEPU-val (aki normális keddi bíráskodás mellett ma pályára sem lép) egy remek centerrel (nekünk olyan nincs) és egy ihletett tripla dobóformával (ami a középházban még nekünk is megvolt, de a Körmend kiválóan levédekezte).

Jó tanács a magukra valamit is adó Körmendi szurkolóknak : máskor ne vigyék magukkal a GYÖKERET a ‘tuskó’ zászlóval mert rájuk nézve ciki…

Szép volt fiúk!
Hajrá OSE!

Marillion
Olvasó

Srácok épp azon agyalok hogy hogy az itt két legnagyobb “szarkeverő” /Sárgapárna+Motoros/ és mindekit lekezelő hadvezér egymást miért nem találja itt meg sosem?! Pedig úgy állítják itt be magukat hogy az egyiknek a Falco a másiknak meg az MTE az élete értelme! És mint tudjuk egymás csapatát utalja mindkettő oda-vissza!

Csak az Oroszlány
Olvasó

Lehet mindkettő ugyan az 😂😂😂😂vagy testvérek 🤣🤣🤣

Motoros
Olvasó

Mint a szüleid vakond?🦔🤡🦔🤡

Motoros
Olvasó

Marika!
Ne agyalj annyit, nem az erősséged😂.

Marillion
Olvasó

Már nem is kell itt agyalni semmin sem tovább! Kicsit jobban odafigyelhettél volna az inkognitódra! Te vagy Sárgapárna is! Ügyes!

Motoros
Olvasó

😂🤣😂🤣

elfogult vagyok
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek!
De leginkább az OSE csapatának akik a harmadik “A”-s évükben a rájátszásban 3:1-et tudtak produkálni!!! Gratulálok a szurkoló táborunknak a hangulat(-ok)-ért, és leginkább azért, hogy nem ültek fel a vendég oldali provokációnak! Gratulálok a tisztességes (VANNAK!) Körmendi szurkolóknak, és mindenkinek biztonságos hazaérkezést!!
Nem érdekel más, csak az Oroszlány!!!!!
Szorítsunk a jövő évi keretért, egy legalább ilyen CSAPATÉRT!
Hajrá OSE!

Pbask
Olvasó

Gratula Körmendre.
Krasovec távozását sajnálom, üde színfolt volt, értette a szakma csínját-bínját.
Nehéz jó külföldi edzőt találni, kivéve ha több pénz áll a házhoz, és ezért lépi meg az Ose.
Alba-Deac-Zte edzőkeringőjét elég látni, tovább nem is kell mennem.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Úgy hallani, hogy ő akart váltani.

SzhelY
Olvasó

elég sokáig volt oroszlányban ami csoda a mai világban

Lucifer
Olvasó

Sajnálom az első meccset, de így is sima volt! MTE!

Milivoj
Olvasó

Krasovec hová távozik?

Milivoj
Olvasó

Sebastjan Krasovec: – Nem volt könnyű évadunk, sok sérülés hátráltatott minket, voltunk fent és lent is. Köszönetet mondok játékosaimnak, köztük Milos Miliszavljevicsnek és Jordan Mincsevnek is, akik sérülés miatt nem lehettek végig velünk, Fodor Ármin másodedzőnek, Luka Steblaj erőnléti edzőnek, a klubvezetésnek, a klub dolgozóinak és a szurkolótáborunknak is. Érdekes négy évet töltöttem Oroszlányban, de végül jobb pozícióban hagyom itt a klubot, mint ahogy átvettem, hiszen a B-csoportból indulva az élvonal rájátszásáig jutottunk.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Zalaegerszegről pusmognak a zuhanyhíradóban.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, jobbak voltak a négy meccs alapján.
Nekünk pedig: fantasztikus Oroszlány!

ipata
Olvasó

Respect!

Tisztelet Oroszlánynak!

MTE!!!!!!!

1975 óta Mindörökké!!!!!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Köszi, nektek minden további jót!

Mike21
Olvasó

Kedves Oroszlányi Barátaink!

Szezonzárásként, gratulálok Nektek, hogy 89 után ismét ott voltatok a rájátszásban és sikerült győzni is, idegenben, kár a kiállításért, sérülésekért.
Remélem kiélveztetek minden pillanatot, én Titeket tettelek a meglepetéscsapat kategóriába középszakasz utáni szezonértékelőmben, sztem a 6. hellyel összességében elégedettek lehettek.

Remélem jövőre Ti is és mi is ott leszünk a rájátszásban, de előtte ősszel is találkozunk az alapszakaszban.

Jó pihenést, jó nyarat, vigyázzatok magatokra, a mielőbbi találkozásig a legjobbakat kívánom!

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár, Hajrá Oroszlány!

Endre
Olvasó

Szegèny oroszlányi erkölcscsőszök. Pàr ember a hazaibòl végigmutogatta a meccset. Szidták a körmendi játékosokat. Ilyen lenne a mindenkitisszeretünk tàbor? Jò kis pàrharc volt. Főleg az tetszett ahogy az első meccs után megnőtt az arc. Most sem volt hazai pálya?

Jò nyaralàst!

Ellenív
Olvasó

Igen Endre mi készültünk okosan megírt zászlókkal ami az értelmi fogyatékosság alsó szintjét képezi.Amúgy gratula a tovább jutásért! A nyaralási kivánságot köszönjük, bár mi nem lomizni megyünk nyáron az osztrákokhoz!Ragadjatok össze a motorossal a szintetek egyforma!

Motoros
Olvasó

Sírjál vakond🦔🤡🦔🤡.

Ellenív
Olvasó

Motoros, hol a barátod az Endre? A kérdésem eggyüt vagytok ennyire okosak vagy külön-külön? A szókincs:vakond,bányász,vájár…. nem baj ott van az egis helyi használatra biztos olcsóbb a gyógyszer!

Endre
Olvasó

Kèrdèsed gondolom arra irànyult, hogy !együtt! mennyire vagyunk okosak. Vicces olvasni ne hagyd abba légyszi!

Motoros
Olvasó

“eggyüt” 😂😂😂😂.
Ez valami vájár betegség, vagy a bányában kimaradt az első osztály?
LOL🤣🤣🤣🤣

Endre
Olvasó

Az a “zászlò” szerintem legalább 2-3 èves. Te ezzel az osztrak lomizással biztos sokkal magasabb szinten vagy, gratulàlok hozzà!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Endre, te a napszemüveges (jesszus, ez még tényleg olyan mentalíta stílus 2022-ben?) hülyegyerek voltál, vagy a mögötte lévő túlmozgásos mangalica?

Endre
Olvasó

Csak a ti stìlusotok jò! metalitá fogatlan. Amùgy egyik sem, Körmenden mièrt nem volt ilyen nafy az arc? Nyugodtan megkérdezhetted volna. 🙁

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

@Endre, autocorrectet kapcsold már be legyél kedves, mert így nehéz…

Endre
Olvasó

Egy betű elütèse. Mekkora problèma 🙂 szòval mièrt nem kèrdezted kedden? 🙂
Làtom nagyon leragadtàl…Majd ìrok milyen a meccs a Kecskemèt ellen. 😉

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, éltek a lehetőséggel.
Az egész szezont tekintve az Ose szépen szerepelt, várjuk Őket jövőre is!

Motoros
Olvasó

Helyükre kerültek a kis bányászok🤣,
Azt hitték továbbmehetnek a vájárok ⚒️,
Nyaljátok tovább a filkósok seggét😋,
Game over, go to holiday😂🥤🤡🦔.

Vessztettek az árulók🤣🤡🤣🤡.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Csak az Oroszlány
Olvasó

A Faszombòl igyál ne pohárbòl
Ha nem megy kérdezd meg a brigádtòl
A dumád meg tiszta napközi
Ettől menő lessz a Motoros azt hiszi
Megint milyen nagy lett a szád
Hogy szoptasson meg a Lakatos Márk🤣🤣🤣🤣
Ha gondolod még szőhetek rìmeket
Nem szorult beléd semmi tisztelet
Látod megint oktat a vájár
Ha tükörbe nézel nehogy hannyál.
Ne nézz le senkit Sose
Csak annyit mondok Hajrá Ose

Motoros
Olvasó

👶👶👶👶.
🤡🤡🤡🤡.
🦔🦔🦔🦔.
🍼🍼🍼🍼.

Kicsit frusztráltnak tűnsz, kicsi vájár🤣🤣🤣🤣.
C
Cumizz🍼🍼🍼🍼😂😂😂😂.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Mitől lennék fusztrált?🤣🤣🤣
Én tudok méltósággal nyerni és veszíteni
Csak tarottam egy kis oktatást, ha vers irásbòl
Ha legközelebb írnál nehogy megint bohócot csinálnj magadbòl de ha nem megy én tudok belőled csinálni te kis cirkuszi mutatványos😂😂😂😂😂

Motoros
Olvasó

Oké vakond, először is próbálj megbirkózni a magyar helyesírással😂😂😂😂

A “fusztrált” is az egyetemes vájár szleng része bohóc?

Általános iskola első osztály👶👶👶👶.

Elég a zsepi, vagy küldjék még🤡🤡🤡🤡.

Neked leirom magyarul is, mert tudom, hogy nem értetted:
A játéknak vége, menjetek nyaralni😂😂😂😂.

Csak az Oroszlány
Olvasó

Szerinted ez a vakond meg a vájár duma olyan humoros ?🤣🤣🤣meg látszik hogy egy buta bohóc vagy, vagy csak ennyi a szòkincsed
De elárulom hogy hiába vájározol az egy bányász számára nem sértő ugyan is az egy elég jòl elismert szakma volt. de honnan tudnád?
Te kis tudatlan fasz 😂😂😂
De ahogy nézem neked se megy a magyar🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vagy csak a telefon okosabb mint te?
Ez van ha a falura bejut a technika?😂😂😂
Ez a bohòc jelző meg ennyire beragadt amit ia mult héten irtam rátok ?azóta nem megy ki a fejedből vagy egy szòval bővítettem a szòkincsed? 🤣🤣🤣🤣

Motoros
Olvasó

Kicsi vakond, inkább 1 győztes falu, mint 1 lúzer bánya🤣🤡🤣🤡.
A 4 G már a vakondok számára is elérhető, vagy csillén tolod a megabitet bohóc? 🤣😂🤣😂.
Most már nyugodtan vállalhatsz túlórát októberig, meccsre majd akkor mehetsz legközelebb boxos
🦔🦔🦔🦔.
🕴️🕴️🕴️🕴️

Marillion
Olvasó

Miért kell mindenkibe beleállni, gúnyolódni? Továbbjutott az OSE-n az MTE ami nem volt kérdés…Nem volt itt senki Oroszlányínak nagy arca, sportszerűen gratuláltak Körmendre! Ha valakik hát ők tényleg nem ezt érdemlik!

Motoros
Olvasó

Csak az Oroszlány

Ez egy izgalmas mérkőzés volt. Bár mi a doboformát az öltözőben hagytuk.
De így egy szép szezont futottunk, gratulálok a Körmendnek bár a szurkolói még mindig faszkalapok😂 igazi tahó brigád kislányokat kurva anyáznak és még sorolhatnám de nem is ez a lényeg
Sok sikert nekik tovább csak sajnálom hogy ilyen fasz szurkolok vannak 🤣🤣🤣
Hajrá Ose 🔴⚫️🔴⚫️

53-55 Válasz
2022.05.27. 20:03

Tessék Marika, ennyire sportszerűen gratuláltak😂😂😂😂

SPARTAN
Olvasó

Hajrá Körmend! Es gratulálok a csapatunknak! És gratulálok az Oroszlánynak, jó csapat, méltó ellenfél! Itt a helyük a 8 között!

MTE!

…Azt elmondhatjuk, hogy ez nem a bányászok napja volt.

pirosf
Olvasó

Tudnék neki egy helyet,tudom is ki helyett…főleg ha BL indulás is lenne.
No de az még odébb van,kőkemény lesz a Kecskemét is.

PL
Olvasó

Szép volt Fiúk!

Azért a Kecskeméttel vigyázni kell, aki egyből a döntőbe képzeli a csapatot, az kicsit óvatosabban képzelegjen. Szerintem az sem lesz egy egyszerű párharc…

OSE minden elismerést megérdemel, jó meccseket játszottunk. Azért Mesicekre kiváncsi leszek, marad vagy hová igazol. Nagyon jó keze van!

pirosf
Olvasó

Tudnék neki egy helyet,tudom is ki helyett…főleg ha BL indulás is lenne.
No de az még odébb van,kőkemény lesz a Kecskemét is.

lujo
Olvasó

Grat a Körmendnek a továbbjutásért, látva a Kecsó mai meccsét jó kis elődöntő lesz!

Vulcano
Olvasó

Gratulálok💪
Újra érik az Él Classico?!🟡⚫🔥🔴⚫

pirosf
Olvasó

Érik,de ahhoz lesz egy-két szava az ellenfeleknek is…söpörjük be a BL-t Vas megyébe! 🙂

Csak az Oroszlány
Olvasó

Ez egy izgalmas mérkőzés volt. Bár mi a doboformát az öltözőben hagytuk.
De így egy szép szezont futottunk, gratulálok a Körmendnek bár a szurkolói még mindig faszkalapok😂 igazi tahó brigád kislányokat kurva anyáznak és még sorolhatnám de nem is ez a lényeg
Sok sikert nekik tovább csak sajnálom hogy ilyen fasz szurkolok vannak 🤣🤣🤣
Hajrá Ose 🔴⚫️🔴⚫️

Motoros
Olvasó

Köszönjük bohóc 🤡, sírj tovább a bányában vakond🦔🤣

Csak az Oroszlány
Olvasó

Tesò a bohóc nem én vagyok hanem aki a előadja magát a neten ,költőnek érzi magát nevetséges verseket költ ,hogy nevessenek rajta .
Azt hívják bohócnak aki prudukálja magát hogy megtapsolják
Tessék kutyus jár a taps👏👏👏👏👏👏😂😂😂😂

M.oro
Olvasó

Ott a pont!
Motoros!!! A bányászok szórtak neked egy kis aprót, gyere kapkodd össze gyorsan te kis ribanc! 😀

Motoros
Olvasó

🤣🤡🤣🦔

Motoros
Olvasó

Oké 🤡, akkor ne “prudukálja” magát kis vakond🦔.Ez valami vájár szleng?🤣⚒️🤣⚒️
LOL🤣
Sirjatok, picsogjatok, bírózzatok tovább a mélyben😂😂😂😀

SzhelY
Olvasó

igen ráérsz nincs más dolgod mint,hogy a hülyeséget hajtod itt?

Marillion
Olvasó

Motoros még azon kevés Mte szurkolókra sem hallgat aki szeretnék megállítani az ámokfutását! Motoros + S.P egyébként ugyanaz az 1 valaki csak ezzel a két felhasználónévvel!

Motoros
Olvasó

😂😂😂😂

Endre
Olvasó

Te szerencsétlen.

ipata
Olvasó

Szerencsére Oroszlányban csak okos büszkefogott szúrkolók vannak. Örülök, hogy ilyen tökéletes barátaink vagyunk vannak …
MTE!!!!

ipata
Olvasó

vannak …

jozsi67
Olvasó

Gratulálok a Körmendi csapatnak, a legjobb 1-4-be jutáshoz. Megérdemelték. Nem értékelnék szakmai oldalról, mert szurkoló vagyok csak. Megteszik itt azt mások. Egy más aspektusra szeretném felhívni a figyelmet, amit általában nem vesznek figyelembe a szurkolók, amikor a csapatot górcső alá veszik. Különösen azért is megérdemlik az elismerést a Körmend, mert a covid időszak előtti csapatokhoz mérten sokkal szerényebbek voltak még az idén is az anyagi lehetőségek. ( Amennyiben jól tudom ) Nem nálunk voltak a legdrágább válogatott játékosok, külföldi légiósok, nem nálunk dolgozik a legdrágább sztáredző. Kihoztuk eddig amit lehetett, szerintem a maximumon, miközben a végén lesz még csak vége… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Jól tudod, és minden szavaddal egyetértek!
Én simán kiegyeznék vele ha az ezutáni szezonokban is, bár messze nem tökéletes, de jó kis hajtós, brusztos, szerethető csapatunk lenne, mint a mostani!!
Konstantinidesnek is jár az elismerés, hizsen a tények magukért beszélnek, ezért had idézzek egy “klasszikust”:
Bravo koach!!

SárgaPárna
Olvasó

Holnap 10 és 11 között a két sikerkovács Pista és a Fontantinudisz beülnek az egyik vitrinbe, abba amelyik ott van az erkölcsi aranyérmek mellett! Az egész falu megcsodálhatja őket!

Red ball
Olvasó

Szia!
Hamarosan találkozunk!
Vannak még véletlenek. 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Miről ismerlek meg, nálad lesz a szombati Nemzeti Sport?

SzhelY
Olvasó

neked nem meccsen kéne lenne a helyed

Marillion
Olvasó

Én is visszakérdezek ÉS TÉGED miről ismerhetnek meg? Bátorság aki adja az vállalja be hogy kapja is!

Marillion
Olvasó

Vele??? Mikor és hol???

apasas
Olvasó

Te egy roppant primitív és elkeseredett ember vagy, és az “ember” szót vedd kitüntetésnek….

Kendeffy Botond
Olvasó

Úriember?

SzhelY
Olvasó

bizony ám és ott fogunk nagyságuk elött leborulni

Knézy Ernő
Olvasó

Grat MTE!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés