Connect with us

Kosárlabda

Újabb nagy dobásra készül Kovács Adrián

Tovább robog a “Time Out Talks”.:

:

Már több, a szakma által elismert trénerrel vitázott Kovács Adrián a “Time Out Talks” nevű sorozatában, amelyben szerdán az Alba Fehérvártól a szezon közben távozó Jesús Ramírez lesz a vendége, sőt, jövőhétre egy nagy dobással készül a DEAC mestere, ugyanis egy Euroligás vezetőedző és egy NBA-ben dolgozó segédedző lesz a meghívottja:

-A következő vendégem az Alba Fehérvárból is ismerős Jesús Ramírez lesz szerdán 20 órától, és az eddigiektől eltérően én most csak a házigazda szerepét fogom betölteni. Jesus így gyakorlatilag egy önálló webináriumot fog tartani, a téma pedig a scouting alapjai lesznek. Mivel a múlt heti kerekasztal-beszélgetésnek elég nagy sikere volt, és a téma is elég mély, ezért úgy döntöttünk, hogy csütörtökön egy második résszel tovább folytatjuk. Jövőhétre egy újabb nagy dobással készülök, bár részleteket még nem szeretnék elárulni, de ha minden jól alakul, akkor egy Euroligás vezetőedző és egy NBA-ben dolgozó segédedző lesz a vendégem – mondta a kosarlabda.deac.hu-nak.

Az előadásokat továbbra is a Zoom-on keresztül lehet majd követ, melynek linkjét az esemény napján lehet majd megtalálni a Csapatmunka – edzői szoba Facebook csoportban vagy Kovács Adrián oldalán.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook