Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb magyar játékos hosszabbított a Szegeddel

“Mindenkinek vannak álmai, ezeket próbáljuk megvalósítani.”:

:

Újabb magyar játékossal állapodtott meg a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese, Kerpel-Fronius Balázs is a csapatot erősíti a következő szezonban – írja a klub Facebook oldala.

– Nagyon örülök, hiszen szerettem volna maradni, jól esett, hogy a klub is számolt velem, örülök, hogy ilyen hamar sikerült megegyeznünk. Kíváncsian várom a jövő évet, ahogy Kristóf is mondta, ilyenkor még nem látni az erőviszonyokat, de mindenképpen azon dolgozunk, hogy bebizonyítsuk, még egyszer el lehet érni ilyen nagyszerű eredményeket, mint az elmúlt két évben. Mindenkinek vannak álmai, ezeket próbáljuk megvalósítani – mondta a csapatkapitány.

Kerpel-Fronius Balázs a negyedik évét kezdi meg a csapattal, karrierje során pedig sehol nem töltött még ilyen hosszú időszakot.

– Az utóbbi években egy olyan jó társaság alakult ki, amit szerintem mindenki láthat. Nagyon komoly barátságok is szövődtek, plusz megtiszteltetés számomra, hogy csapatkapitánya lehetek ennek a társaságnak. Sajnálom, hogy Keller Iván távozott, de örülök, hogy a magyar mag nagy része együtt maradt, ez az erősségünk lehet jövőre. A feleségemmel szeretünk Szegeden élni – tette hozzá.

A játékos a Szegedi Tudományegyetem bölcsészettudományi karán megszerezte a szociológia alapszakos diplomát, tervei szerint pedig jövőre a mesterszakon folytatja tanulmányait.

– Mindenki nagyon segítőkész volt ebben a három évben, ezért nagyon hálás is vagyok. A versenysport mellett nem egyszerű helyt állni, de a többieken is látom, hogy mögöttük áll az egyetem, amiben tudnak, próbálnak segíteni az oktatók – nyilatkozta Kerpel-Fronius Balázs.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés