Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb légióst jelentett be az Oroszlány

Jamarius Burton érkezik.:

:

Örömmel jelentjük be, hogy a 2024/25-ös szezonban Jamarius Burton is csatlakozik csapatunkhoz – írja MVM-OSE Lions.

Burton 2023 nyarán végzett a Pittsburghi Egyetemen, ahol utolsó évében 15.1 pontot, 4.8 lepattanót és 4.2 gólpasszt átlagolt, 33 mérkőzésen. Az amerikai hátvéd ezt követően a frissen feljutó belga Kortrijk játékosa lett, ahol a mögöttünk hagyott idényben, 27 találkozón 10,8 pontot, 2,4 lepattanót és 2,1 gólpasszt szorgoskodott össze átlagban.

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Jonejjhanick19WestChampiLaposvár Recent comment authors
Jon
Olvasó

Srácok! Sokan nagyon nem tartjátok jó választásnak. szerintem azért hasonlítsátok előtte össze a statisztikáját a Benke Sziliével. 🙂

nick19
Olvasó

Ha nem lenne rajta kosaras mez és nem lenne a kezében a labda, kép alapján simán elhinném, hogy profi bokszoló, vagy MMA harcos. Látható, hogy nem lógta el a konditermi edzéseket.

ejjha
Olvasó

a sportolók nagy részéről lehet elkapni ilyen fotót (akikben kicsit is van energia, ami 1-1 szituációban az arcukra ül). Nem fújnám fel ennyire.

nick19
Olvasó

A megjegyzésemet abszolút pozitívnak gondoltam. Nem könnyű kilökni a palánk alól. Az utóbbi évtizedekben volt jónéhány olyan hazai játékos (főleg magas vékony centerek), akiről az volt a szurkolók első gondolata, hogy nem ártana neki, ha felszedne 10-15 kg izmot.

WestChampi
Olvasó

Kissé elkapkodott választás.

Hagyadmár...
Olvasó

Váradi úr választ látszik… Tavaly nyáron Kaposváron is sikerült neki, meg is lett az eredménye…

zterulez
Olvasó

Nekem egy talány, hogy mit láttak meg benne Oroszlányban. Tipikusan az a légiós, akit kipróbálsz, és ha nem jön be, akkor szezon közben bármikor tudsz hozni helyette egy hasonlót.

Dennis
Olvasó

Sajnos mi nem tehetjük meg azt amit a ZTE, hogy tapasztalt, drága légiósokat igazoljunk.

zterulez
Olvasó

Tapasztalt, drága légiósokat? Világosíts fel kérlek, hogy kikre gondolsz pontosan és ők mennyiért voltak nálunk és ehhez képest ti kiket igazoltatok és mennyiért.

YoWassupFam
Olvasó

Vegyes felvágott de azért ACC-ben (Duke,NC, Notre Dame stb. -> ebben az évben 5 embert választottak ki a drafton innen) év végén 1st team tagnak lenni nem kis dolog (előző előtti szezon). Belga-Holland ligából se lógott ki ami azt jelenti itt is meg fogja valszeg állni a helyét főleg jövőre. Papíron nem rossz igazolás.

Annyit hozzátennék még, hogy 5 év alatt 3 egyetemi csapatban megfordulni viszont nem feltétlen bíztató…

zterulez
Olvasó

Ahogy a posztján a 2-3 próbálkozásból 30%-os tripla sem.

YoWassupFam
Olvasó

Na igen az a másik bár ilyeneket szerintem érdemes óvatosan kezelni. Láttunk már játékost akik komolyabb százalékokkal érkeztek aztán téglagyárat nyitottak.

Sebu
Olvasó
icbad
Olvasó

Belga ligában 22perc alatt 11pont 2assist és 2lepattanó volt az átlaga. 1-2 es poszton játszik. Magas,atletikus jól bont védelmet. 50% 31% 78% voltak a százalékai belgiumban ahol az első évét töltötte miután 2023 nyarán nem kelt el a drafton.

HajraKapos
Olvasó

Ez a cikk annyira informatív, hogy olyan mintha már ezer éve ismerném a srácot. 🙂

red-black01
Olvasó

😀 😀
Egyetértek, bár azt tök felesleges volt leírni hogy a 4 perces lágy tojást szereti a legjobban, mert ezt még én is tudtam 😉

Center
Olvasó

Hogy eddig hol volt a srác: a képe alapján tényleg Jamarius Börtön. 🙂

Laposvár
Olvasó

Neked úgyis teljesen mindegy hogy mi történik az A csoportban!

Csók!

HajraKapos
Olvasó

Magyarország kiesett az EB-ről, akkor a te “logikád” szerint azt se kellene nézni, ugye? Már mindenki tudja, hogy gyökér vagy, nem kell erőlködnöd. Csókot meg a férjednek tartogassad, ha hazaértél.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés