Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb légióst jelentett be a ZTE

“Egy komoly európai tapasztalattal rendelkező játékos csatlakozik hozzánk.”:

:

Hátvéd/bedobó poszton erősített a Zalakerámia ZTE KK csapata, ugyanis aláírta szerződését Quenton DeCosey – írja a klub honlapja. Az új játékosról Puskás Artúr szakmai igazgató így nyilatkozott az oldalnak:

– Quenton személyében egy komoly európai tapasztalattal rendelkező játékos csatlakozik hozzánk. Remek fizikai paraméterek és letisztult játékstílus jellemzi. Képes labdával és labda nélkül dolgozni támadásban, védekezésben pedig mindhárom mezőnyposzton használható.

A 29. életévében járó, 195 cm magas amerikai játékos Unionban született, aki a Temple Owls Egyetem elvégzése után a 16/17-es szezonban az olasz Treviso csapatában kezdte meg, majd a szintén olasz Chieti csapatában fejezte be első európai szezonját, ezt követően a 17/18-as szezonban a görög elsőosztályú Koroivos csapatában folytatta. A 18/19-es idényben a G-league-ben szereplő Maine Celtics és a Salt Lake City Starts csapataiban szerepelt. A 19/20-as bajnoki évadban visszatért Európába, amikor a szintén görög elsőosztályú Lavrio csapatában 26 perc alatt 12,8 pontot, 4,4 lepattanót és 2,2 gólpasszt átlagolt. A tavalyi 20/21-es szezonban az Aris gárdáját erősítette, ahol 23,6 perc alatt 10,4 pontot, 3,5 lepattanót és 1,4 assistot átlagolt. A jelenlegi szezont a lengyel Start Lublin csapatában kezdte meg, ahonnan november 25.-én távozott.

Az új játékossal a szezon végéig szóló szerződést kötött a klub. Emir Mutapcic vezetőedző az elkövetkezendő napokban dönt arról, kinek helyét veszi át a légiós, aki a Körmend elleni idegenbeli rangadón mutatkozhat be kék-fehér színekben.

56 hozzászólás

56
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
22 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
SajkaMilenkokékfehér23DallasJólnézünkMIKI Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Stárics! Egy dologban biztos vagyok. Két nyomós okod van arra, hogy leköszönj. Az egyik, nézz rá a tabellára. Mit látsz? Melyik csapat az utolsó? A már nem playoutot érő 12. Pécs is 3 győzelemmel van előttünk. Ez ebben a kiélezett mezőnyben biztos hogy már behozhatatlan hátrány, mivel már féltávnál vagyunk. Teljesen vakon, nem látni a kiutat. A playout biztos, ott kell mindent egy lapra feltennünk. Ez az egy esély van, ha véletlenül bent maradunk, csókolj lábon az MKOSZ-ben mindenkit, mert csakis a lebonyolítási rendszernek fogod köszönni, hogy ha megússzuk és nem taszítod a piros csoportba a klubot. A másik. Játékos… Olvass tovább »

Holló
Olvasó

Semmi keresnivalója nem lenne már itt. De már nem is őt hibáztatom ebben a legjobban, hanem aki ezt engedi neki. Aki egy botrányos év után a saját maga 100. győzelmét ünnepli az nem a klubot szereti,hanem saját magát…remek gazdasági szakember,edzőfaló,feltétel szabász,két hetet nem váró,légiósfaló,magyar magot évente cserélő,szakmai igazgatón átnyuló,Toi toi Wc-kben kegyelmet nem ismerő, Völgyi Marci hazahozója, idén eddig 2x megszólaló mind a kétszer megmosolyogtató dolgokat mondó. Megkockáztatom nem volt a klubnál, de talán a magyar kosárlabdában sem olyan,aki évek alatt ennyi dilettáns dolgot csinált volna. Az alkalmatlansága tetőfoka az idei év. De mondom már nem ő rá haragszok a… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

A legnagyobb spanja az önkormányzatnál a sportért felelős ember (Bognár Ákos). Átfolyatnak a klubon többszáz millió forintot évente. Az önkorminak szüksége van egy megbízható emberre a klub élén. Ennyi a sztori. Nem fogják egy olyanra lecserélni, aki feleslegesen okoskodik.

Sajka
Olvasó

Van itt pénz kérem…. Az biztos, hogy nem a ZTE a legszegényebb klub az NBI-ben.
Ez már hányadik személycsere?? Gyanítom, hogy közben nem a legmegfelelőbb személyeket cserélték a ZTE-ben

Feffo-ZTE
Olvasó

Itt nem az a megoldás, hogy Tóth Ádámot kellett volna túlfizetni, hanem mondjuk cserében nem 7 számjegyűt adni máshol még nem bizonyító centernek és máshol is befuccsolt másik centernek (a magyar centersorunkról írok), vagy éppen a Debrecenben sem teljesítő légiósnak, aki épp most kerül lapátra. Helyette normális légiósokat illett volna hozni, de 4 szakember se volt elég, ezek közül Cizmic került lapátra, a többiek még itt ülnek és gondolom a következő szezonban is repítik tovább az egerszegi kosárlabdát, ha B csoport lesz, ha A csoport lesz. Ezt a légiós fiút a 3 edző közül ki választotta? Vagy Artúr, esetleg a… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Ezt Bognár Ákos választotta ki.

Pojaca
Olvasó

Bognár Áki egy csicska.

Feffo-ZTE
Olvasó

Ő kicsoda? Karbantartó a hivatalban, esetleg a portás? Mert gondolom nem kosárlabda szakember.

Pojaca
Olvasó

Stúdió Music Club legenda és volt röplabdás világklasszis.

HajraKapos
Olvasó

Guyton-t akarják elküldeni?!? Ha ez igaz, akkor valóban alkalmatlanok egy kosárlabdacsapat vezetésére.

Dallas
Olvasó

Tudom hogy érti a Puskás hogy jól dolgozik labda nélkül támadásban ,de ez annyira magaslabda ,ismerve az eddigi igazolásokat ,vagyis olyan aki : csak labdád ne kapjak xD

JólnézünkMIKI
Olvasó

Egy azaz 1 db kosárlabdához értő ember, csak kéne Zalaegerszegre, Debrecenbe, Székesfehérvárra,Kaposvárra, Pécsre…
Vagy mindegy?

kapaca
Olvasó

Meddig mehet még ez a bohózat?!
Meddig hozhatnak teljesen alkalmatlanok döntéseket?
Minek szakmai igazgató, ha az új edzőt valaki más(ok) választhatják ki?!
Nem hiszem, hogy van ma Magyarországon klub, aki felelőtlenebbül gazdálkodik a ZTE-nél és a tulajdonosok ezt hagyják is.
Ha bent is maradunk, ezt biztos, hogy nem egy profi klub fogja kivívni.

HajraKapos
Olvasó

Inkább az a szomorú, hogy playout rendszert nem törölték még el. Vagy akkor legyen maximum, amikor két csapat azonos mérleggel szerepel a lista végén. Vannak olyanok, akik agyba-főbe cserélgetik a játékosokat, és így talán a playoutnak köszönhetően nem esnek ki, valakik meg arra nem képesek, hogy a sérületek helyére hozzon ne adj Isten akár egy 5. légióst.

Milenko
Olvasó

Pedig a Zetének sajnos ez az egyetlen esélye, a play out. Az is erősen kétséges az eddig látottak alapján.
Valóban, amit írtak itt mások: 9 légiós pénzéből talán jöhetett volna Dusán, vagy Golomán, esetleg más használható magyar.

Minden6ó
Olvasó

Egy videó sincs róla?Legalább, hogy ziccert dob a szünetben vagy kétszerindul hajnalba a bu.ibárból!Semmi?

Dallas
Olvasó

Azt hiszem most jutottál el oda hogy már úgy nevetsz az egészen mint az átkosba nevetünk Hofinak ,hogy a saját nyomorunkon 🙂
Kitartás .)

Falcao
Olvasó

Amennyi pénzt elvitt már a sok játékos és edző cseréitek,abból már a Szöszit megtarthattátok volna,sőt a Tóth Ádámnak is adhattatok volna egy rekord komoly fizetést!Akkor legalább lenne két jó magyarotok!Sőt még akár egy Govensetek is lehetne!kb.3posztotok tutira meglehetett volna…
Én ennyi pénzből biztos így gondolkodtam volna!
De nincs volna!ez a csapat szerkezetileg,meg sehogy sincs rendben!Pedig pénzetek van bőven ,szerintem top 4-5-ben vagytok költségvetésileg!
Ahhoz képest ez gyenge muzsika,bár minket azért megszorongattatok,de ott sem tudtatok nyerni!nehez időszakot éltek,kivancsi leszek ennek a végére!

Feffo-ZTE
Olvasó

500 millió Ft-os éves ZTE költségvetés – soha nem volt ennyi, és ez az összes csak nő, hiszen minden kirúgott játékost, edzőt is fizetni kell. Soha nem volt ennyi légiós, soha nem volt ennyi edző és úgy esünk ki, hogy van pénzünk. Estünk már ki papíron, de akkor ificsapattal és templom egereként.

Talán ez a legnagyobb szégyen, ilyen top3, vagy top5 NB1-es anyagi háttérrel kizakózni az elsőosztályból. Teljes sportszakmai és vezetői csőd. Valaki felteszi a kezét ezért?! Továbbra sincs senki? Szép.

Peter Griffin
Olvasó

Artúrnak szólt valaki az új srácról vagy edzésen látta először?

Holló
Olvasó

2015 kora nyara…
“Ha olyant szerződtetünk, aki nem képes jobb teljesítményre, mint a jelenlegi saját nevelésű fiatal, úgy az utánpótlást tesszük tönkre. Ez egy élvonalbeli kosárlabda egyesület, s nem kaszinóklub. Eredményeket kell felmutatni.” Egy hozzáértő ügyvezető szájából elhangzott mondatok. Idén ő már a kilencedik. Tavalyi évvel együtt számolva 16!!! légiós. Megértünk a kaszinóklub kifejezésre. Hozzatok még egy pár légióst. A lényeg nem változik…alkalmatlanok vagytok és csontutolsók!!! Meddig lehet még ezt csinálni? Ezt a dilettanizmust előadni? Történelmi mélyponton a klub!

kékfehér23
Olvasó

Az utánpótlás már régen tönkre van téve, a szezon kezdetekor volt némi reménysugár, hogy lesznek egerszegi fiatalok a csapatban, de a “lokálpatrióta” vezetőség inkább már a 9. légióst hozza nekünk, hogy ismét legyen egy “szerethető” csapatunk, bár a játékosok nevét senki nem tudja megjegyezni, olyan sűrűn cserélgetik őket. Nagyon jó irányba haladunk, ez már látszott az óriási nézőszámon is, csak így tovább!

Zsarkov
Olvasó

Ő egy rutinos, minőségi légiós…, csak az utolsó fél szezonja kérdőjel…, remélem, bejön és megindul vele a Zete!

Holló
Olvasó

Zsarkov itt a mennyiség szám,ami döbbenetes. Jampi bácsi annak idején Dombóváron ennek a tizedéből minőségi csapatot csinált…mert ő értett hozzá. Ezekkel ellentétben…

Zsarkov
Olvasó

Ebben maximálisan igazad van…, de vak tyúk is talál szemet alapon, egynek legalább be kell jönnie…

Bezse
Olvasó

Van pénz dögivel

zterulez
Olvasó

Remélem Wilson megy. Folyton lejár a támadóidő, ha nála van a labda, csak pumpálja, pumpálja…

torma
Olvasó

Szerintem is ő lesz a kimehetsz játék vesztese….

kapuskiraly
Olvasó

Labda nélkül én is jó vagyok! Sőt én inkább civilben, home office-ből tudnám leginkább segíteni a csapatot! Várom az ajánlatokat! Bajnok csapatot erősíteni fogok, a gyengék meg szárnyalni kezdenek ha leigazol valaki.

Mendez
Olvasó

A lengyel utolsótól a magyar utolsóhoz.
Nem tudom mire számítanak Puskásék tőle de ez az 5 pontos átlag a lengyeleknél nem túl bíztató, illetve 9 meccsen mindössze két darab büntetőt sikerült kiharcolnia, mondjuk azt a kettőt legalább bedobta.

heraklith
Olvasó

15 perc alatt, azért az tegyük hozzá. Kérdés hogy miért csak ennyit kapott.

Dallas
Olvasó

Lehet annyira hajtott hogy ténylegesen felszántotta a parkettát ,és hát tudjuk az milyen drága ,a Körmendiek biztosan 🙂

gyuros
Olvasó

Az gondolom nem komoly, hogy igazoltak de nem tudják még, hogy kinek a helyére. Nekem legalábbis furának tűnik 😕

heraklith
Olvasó

Gondolom valami jó vétel lehet (annak gondolják) és nem lehetett kihagyni. Biztos Guyton megy, szerintem ez is el van döntve.
Ezzel a cserével sem lesz se centerünk (az előző gyerek sem az), se irányítónk (a 3 kisembernek összesen van 8,1 gólpassza), de már volt 25 játékosunk.
Látszik hogy mindent megtesznek a bennmaradásért, érzik hogy erősen remeg a léc a húsos fazék alatt. Ha viszont bennmaradunk, akkor marad az összes ingyenélő, nem tudom hogy mi a jobb…

zterulez
Olvasó

Nem Guyton a leggyengébb légiósunk. Az új gyerek se mutatott eddig sokat, de Wilson játéka is nagyon visszafogja a csapatot. Túl sokat pumpálja a labdát, aminek a vége az, hogy vagy lejár a támadóidő, vagy lecsapdázzák. Sokat ront az amúgy sem fényes összjátékunkon. Barnettnek és Guytonnak egy sokkal többet mozgó irányítóra lenne szükségük. (És szerintem az új srácnak is, neki sem fekszik a pozíciós játék.)

torma
Olvasó

Az összes játékosunknak sokkal többet kellene mozognia,hogy helyzetünk legyen.Lassan olyanok vagyunk,mint az öreg fiúk találkozója.

heraklith
Olvasó

Guyton még lassabb, ha irányit és védekezésben is gyenge. Wilson harcosabban játszik, csak most sérült volt. Parks sem irányító, ő labdatemető, igaz azt elég jól csinálja. Wilson inkább irányító szerintem mint Guyton, még ha kevesebb asszisztot is ad.
Én Wilsont tartanám meg, benne több kakaó van, de majd meglátjuk.

zterulez
Olvasó

Egyik játékosunk se a kedvencem, abban is sok igazságvan, amit írtál. Guyton nem irányító, szinte még a labdát sem tudja rendesen felhozni. Viszont védekezésben 1-től 4-ig bárkire rá lehet rakni, míg Wilson jó esetben 1-2-es poszton tud védekezni, ráadásul jóval alacsonyabb, mint Guyton, könnyen átdobják ha mismatch van. Nekem az a legnagyobb bajom vele (Wilsonnal), hogy szerintem agyban is gyenge, és hiába dob egész jól, hiába van jó kondiban a sérülése ellenére is,lassan gondolkodik, sablonos a játéka, és nagyon könnyen levédekezhető. Az első 5-6 meccsen mindig ugyanaz volt a forgatókönyv: az elején vezettünk, majd a második félidőre Wilsont elkezdték lecsapdázni,… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Szóval ha jól számolom, akkor a légiós cserékkel együtt a ZTE szűk 3 hónap alatt elfogyasztott 2 edzőt és 9,mégegyszer, KILENC légióst. Ez a tabella utolsó helyére elég eddig. Ennyi pénzből ez kurva gáz. Csak, mert azt ne merjék, mondani, hogy egy csóró csapat megengedhet magának ennyi légiós cserét. Van ott pénz dögivel, csak épp szakértelem nincs.

Beniben
Olvasó

Helytálló helyzetértékelés…
Biztos csak közelről nem látják ezt az érintettek!

Torcida
Olvasó

Kurva okosnak hiszitek magatokat..
lesztek lófasz másik végén még

Vulcano
Olvasó

Megértem, hogy a vezetőség részéről mutatott teljes dilettantizmus és szakmai hozzá nem értés következtében kialakult nb1-s pofozózsák szerep nagy frusztrációkat okoz benned, de erről mi nem tehetünk. Nálunk hála az égnek, a szakmát a szakemberekre bízzák, és a csapat nem a politika játszótere.

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Kedves Torcida, esetleg nem tudnál egy hozzád jobban illő nicket választani? Egy közösség számára kezdenek nagyon kellemetlenek lenni a hozzászólásaid.

SárgaPárna
Olvasó

Az elmúlt bajnokságokban mindig a bohóc csapatok estek ki, most is ez fog történni.

Torcida
Olvasó

idióta

SárgaPárna
Olvasó

Látom a Stárics megvett titeket, mondjuk más lehetősége úgysem maradt…

heraklith
Olvasó

Nem fog a ZTE kiesni, bohóc meg egyedül te vagy itt. Vagyis vicces sajnos nem vagy, de legalább annyira komolytalan, mint egy gagyi bohóc.

Torcida
Olvasó

++++++
a sárga bohóc csapat majdnem elvérzet, másik pénzes zsák meg bemákolt egy hármast..lesz még meglepetés

Vulcano
Olvasó

Pénzeszsák csapat. Mondod ezt 3 hónap alatt a 4. légióscsere, 2,5 év alatt meg az 5. edző után. Nálatok épp habzsi dőzsi van.

Pojaca
Olvasó

Kérlek, mesélj még. Kit előzünk meg?

zterulez
Olvasó

A bohócokat csak hosszabbításban tudtátok megverni…

Vulcano
Olvasó

Egy idegenbeli meccsen egy szintén idegenbeli Bajnokok ligája meccs után 3 nappal. Ezt azért tegyük hozzá.

Pbask
Olvasó

comment image

Torcida
Olvasó

kurva anyád

Dallas
Olvasó

.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A szakma lépett…..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés