Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Újabb légióst jelentett be a ZTE

Tony Hicks érkezik.:

:

A csapat korábban már bejelentette, hogy a szerb Danilo Ostojic marad csapatunk keretében, ahogy a fiatal Simó Bence is. Új érkezőként az amerikai Delano Demetrius Spencer és a Soprontól igazolt U19-es válogatott Csátaljay Péter csatlakozott, ezúttal pedig Tony Hicks érkezését jelentették be.

Az amerikai kosaras 1994. március 15-én született, 187 cm magas (point guard), a Louisville és a Pennsylvania egyetemi csapataiban edződött az NCAA-ban. Első európai csapata a német a Rostock Seawolves lett 2018-ban, majd az angol Surrey Scorchershez, onnan vissza Németországba, a Bochum együtteséhez vezetett az útja. Az előző szezonban, novemberben csatlakozott a cseh élvonalbeli Usti nad Labem együtteséhez, melyben 34 mérkőzésen lépett pályára, 16.8 pontot átlagolt és mérkőzésenként 5.5 asszisztot jegyzett. Cseh együttesével a bajnokság legjobb négy csapata közé jutott. Nem lesz ismeretlen vezetőedzőnk, Lubomir Ruzicka számára sem, amit bemutatkozásként Tony Hicks is megemlített:

“Hálás vagyok ezért az új lehetőségért és kihívásért. Nagyon jó dolgokat hallottam a ZTE-ről és a magyar bajnokságról is, alig várom, hogy munkába álljak és megismerjem a srácokat, a várost és a szurkolókat is. Személyesen ismerem az edzőt az elmúlt csehországi szezonból, teljesen bízom az ő rendszerében és elképzeléseiben. Hiszem, hogy ez egy különleges év lesz mindenki számára Zalaegerszegen.“

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
JonBorbély Lajosheraklith*Z*T*E*Udig Recent comment authors
Jon
Olvasó

Egerszegen idén nyáron elég komoly tempót diktálnak.

Borbély Lajos
Olvasó

Sötét ló a magyar bajnokság az edző számára (is). Nagyot nézek majd, ha itt is sikerülne a Tony-nak 17 pontot átlagolnia.

heraklith
Olvasó

Nem kell 17 pontot átlagolnia, ha lesznek társai. O’Reilly is “csak” 13-at átlagolt.

zterulez
Olvasó

Az elmúlt szezont a cseh bajnokságban töltötte, és úgy gondolom, hogy őt az edző javaslatára igazoltuk le.

zterulez
Olvasó

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a hátvéd posztjaink elkeltek. Bíztam benne, hogy O’Reillyt valahogy meg tudjuk tartani. Ez a srác hozzá hasonlónak tűnik játékstílusra.

Udig
Olvasó

Játékban ha olyan lesz mint O’Reilly akkor több, mint jól jár vele a csapat. Csak emberileg ne legyen Liam O’Reilly és tisztelje az ellenfél játékosait.

zterulez
Olvasó

Ha a te csapatodban lesz, imádni fogod.

Udig
Olvasó

Persze, ez nem kérdés. De nálam a mutogatás, megállás nélküli pofázás az mindig is olyan téma volt amit, ha nem tudsz alátámasztani akkor inkább ne csináld. O’Reilly a bronzcsatában ezzel csúnyán befürdött, de ez egy saját vélemény, nyilván nem kell elfogadni, meg ezzel egyetérteni.

zterulez
Olvasó

Csúnyán befürdött? Liam O’Reilly részleges bokaszalagszakadást szenvedett május 3-án Szombathelyen, ám az adrelintól hajtva azt a találkozót még végigjátszotta. Ezután sérülten vállalta a játékot a bronzcsatában.

*Z*T*E*
Olvasó

Én O’Reillyt annyira nem bánom h nem maradt néha nagyon ész nélkül játszott szerintem bár az is tény hogy ha sült a keze akkor extra volt és jól is védekezett viszont emellett sok labdát eladott szerintem

zterulez
Olvasó

Ez a csávó is eladott eddig minden szezonjában 3 labdát meccsenként. https://www.proballers.com/basketball/player/72929/tony-hicks

heraklith
Olvasó

Így hogy jött Csátaljay, így szerintem is, mert gondolom a két légiós, Németh Ákos és ő fogják megoldani az 1-2 posztokat. A két légiósnak viszont így is 30 perc körül kell majd játszania, amit az ilyen amerikaiak röhögve meg is oldanak. Csak sérülés ne legyen.
Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz főleg a kezdő fiatal. Ha védekezésben jó lesz, akkor gondolom Csátaljay. Meg akkor lesz még Csuti, meg Szalay.
Viszont így kell még egy 3-as meg egy 4-es légiós. Egy Smith meg egy DeCosey (kaliber), aztán rendben is vagyunk ?

zterulez
Olvasó

Én mondjuk kiegyeznék egy Smith és Barnett párossal is. Barnett jobb védő, mint DeCosey. Csátaljayról meg az a véleményem, hogy ugyanúgy fogják őket rotálni Csutival, mint idén Polsterrel. Remélem azért Szalay is pályára kerül majd. Van tehetség abban a fiúban.

heraklith
Olvasó

DeCosey szerintem stabilabb volt, de valóban gyengébb védő. Viszont Barnett inkább 4-es, mint 3-as. Szóval Smith mellé ezért lenne szerintem jobb. Mondjuk egyik sem fog jönni sajnos…
Csuti percei miatt aggódom, mert Ostojic és Ádi mögött már nem marad majd idő.

Bezse
Olvasó

komoly tempót nyomnak zalában

Figura
Olvasó

Az edzőnk szépen össze szedi a cseh bajnokágból a légiósokat. Bízzunk benne jó szeme van, és megugorják a magyar elsőosztály szintjét is, de azért talán jobb így, mint hozni egy “zsákbamacskát” de majd kiderül..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés