Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb légióst igazolt az ASE

Finnországból érkezik.:

:

28 éves, 198 cm-es és 104 kg-os kanadai játékossal erősít csapatunk, Shaquille Keith a 2021/22-es szezont Finnországban töltötte a Tampereen Pyrinto csapatánál, ahol az alapszakaszban 12 mérkőzésen lépett pályára, 15.8 pontot, 5.2 lepattanót és 3.1 gólpasszt átlagolt.

Keith egy igazi “all-around” játékos, az egyes poszttól a négyesig szinte bárhol bevethető – írja az ASE honlapja.

Rendkívül hálás vagyok, hogy az Atomerőmű SE-ben folytathatom a pályafutásomat. Természetesen izgatott vagyok és alig várom, hogy pályára léphessek piros-kék mezben. Célom az, hogy a csapattársaimmal és az edzői stábbal közösen véget vessünk a rossz szériának és a hátralevő hajrában minél jobb eredményeket érjünk el

– nyilatkozta a játékos.

 

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
krapulaksz simonKaposbasketXeroGáborLakers in 4 Recent comment authors
krapulaksz simon
Olvasó

( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hajrá Ase!

¯\_(⊙_ʖ⊙)_/¯

krapulaksz simon
Olvasó

( ര ʖ̯ ര )

Gábor
Olvasó

Nyíregyháza

Lakers in 4
Olvasó

Ezt is megertuk… az utolso helyezett csapatnal 6 legios igyekszik bent tartani a csapatot?

JólnézünkMIKI
Olvasó

Jan Pavlik évek óta kitartóan “dolgozik” azon, hogy ide jutott az ASE! Piros B-csoport lehet a vége…
Senki nincs Pakson, aki látná, hogy mi folyik a háttérben?
Gulyás Robi?! ÉBRESZTŐ!!!

ejjha
Olvasó

Sokan sok csapattal szimpatizálnak,de mégis valakinek ki kell esnie.Félretéve az esetleges negatív múltból érkező érzelmeket..Ki melyik csapatot látná szívesebben a B csoportban jövőre mondjuk a jelenlegi utolsó 5-ből (Paks,Zte,Nyír1,Ose,Pécs)?Én a ZTE és tényleg semmi személyes.Ott megtisztulás kell a vezetőségben és szerintem azt csak egy B csoport hozhat meg számukra.

Dallas
Olvasó

Én nálam pont szegény Paks , azok az idők 20 éve voltak hogy tényleg nagyok voltak és tényezők, a mindigxarnak köszönhetően 3 éve nem néztem paksi meccset ,mert ott SOHA NINCS spíker (gondolom alacsonyabb nézettség miatt) az egyik legrosszabb autocam + még torz erős háttérzaj, a gondolom benne levő űber trágya mikrofonból , 3 éve nem láttam a paksot csak idegenbe, mindig elindítom oszt ki is lépek…. Hát valakit választanom kellett, kb 90 % a mindigdögöljetek miatt 🙂

Dallas
Olvasó

Ez megérne egy szavazós cikket !!! (akár 14 csapattal) de szigorúan kommentszekció nélkül 🙂

Xero
Olvasó

Szombathelyi szurkolói szemmel nézve az OSE-t, Zte-t semmiképp. Paks nekem határeset, mert ott annyira leesett mostanra a színvonal, hogy az már tényleg nem nb1. A Nyíregyet azért sajnálnám, mert így az első szezonban beletettek annyit, hogy eddig nálam megérdemelnék a bentmaradást.
A Pécset Ciro miatt nagyon sajnálnám, de ha rá kéne böknöm egy csapatra, akkor ők essenek ki, ők hiányoznának a legkevésbé..

Kaposbasket
Olvasó

Én is a ZTE-t mondanám. Egyrészt mert náluk látok ra esélyt, hogy a másodosztályban megtisztulnak, és képesek lennének visszajutni. A Paksot és a Pécset kevésbé érzem visszajutásra képesnek. A Nyíregyháza meg most újoncként egész extrát hoz, igazságtalan lenne az élettől, ha mégis kiesnének. Másrészt meg azért, mert a ZTE sok szezonban éppen csak megmenekült a kieséstől, illetve egyszer ténylegesen is kiesett és a zöld asztalnál tartották bent.

Mindezek ellenére most azt gondolom, hogy Pécs-Paks playout lesz.

skarpskytt
Olvasó

Nekem tökmindegy kiket igazol a Paks, csak ki ne essenek már könyörgöm. Amikor a csúcson voltunk (Kaposvár) a Paks csodálatos rivális volt, kiváló csapatokkal minden évben, remek hangulatú meccsekkel, Paks nélkül nagyon nem lenne ugyanaz a bajnokság. Számomra legalábbis semmiképp. Szorítok, hajrá!

Atomic4
Olvasó

Ha 6 légióssal kiesünk az a világ szégyene, főleg úgy, hogy minden már vagy 10 légiós volt nálunk idén.. Reméljük nem így lesz.

Tomba01
Olvasó

Az a 6 légiós összesen ha ér 1,5-et…de lehet sokat mondtam!❤?

Atomic4
Olvasó

Szerintem sokat mondtál, de attól még tényleg nevetséges lenne, ha 10 (kb.) játékosból, aki külföldi és itt volt egy se lenne használható. Nagyon fájna, de ha így képesek lennénk kiesni, akkor tényleg meg is érdemeljük..

Dallas
Olvasó

Jó stat ,miért jött el ? kivásárolták vagy nem szerette a rénszarvas steakot ? 🙂 Mert Kanadaiként nem lepődhetett meg hogy hideg van.

Mios
Olvasó

mert a Paks nem akar kiesni

Dallas
Olvasó

Hát azért okosabbak nem lettünk, de tény ,igazad van .)

Artur Doki
Olvasó

Pár napja rákerestem a finnek oldalára,ott azt írták,hogy hullámzó volt a teljesítménye,de ők is a tabella vége felé kullogtak( amúgy jó arc)…

Amúgy már azt hittem,hogy elvesztettük a csávót,mivel az átigazolási időszak véget ért

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés