Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb légióst igazolt a Szolnoki Olajbányász

Erőcsatár érkezik.:

:

Dustin Thomas személyében újabb amerikai játékos érkezik az Olajbányászba, akire elsősorban az erőcsatár pozícióban számít a szakmai stáb – írja a piros-feketék honlapja.

Európában a hatodik évadját kezdő, 28 éves, 203 cm-es Dustinnal egy szezonra szóló megállapodást kötött a klub. Európai karrierje alatt minden évben nagyon komoly, figyelemre méltó pont- és lepattanó átlagokat produkált. Egy erős felépítésű és dinamikus játékosról van szó, aki szemből nagyon jól támadja a gyűrűt, jól futja az indításokat és aktívan vesz részt a tranzíciós játékban, ezért esett a játékosra a szakmai stáb választása.

30 hozzászólás

30
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Xeromoldi56ArtoisRózsabimbóMotoros Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

…de, Hová tűnt Mokánszki Máté???

zterulez
Olvasó

Szerintem jó alapokkal rendelkező játékos,bár a FRA-2, ISR-2 és a koszovói 1. osztály nem a legjobb ajánlólevél. A Szolnokot leírni a következő szezonban sem lehet, szerintem ott lesznek az élmezőnyben, de kétség kívül ez a Szolnok már nem az a Szolnok, ami pár éve volt.

milanka487
Olvasó

Nem egy olyan játékos volt aki az elmúlt években ezekből a bajnokságokból jött és nagyon bevált…
Nem is megyek messzire, ha nem tévedek Mitchell a tavalyi Körmendből szintén Koszovóból jött, sőt talán pont ebből a csapatból!

Motoros
Olvasó

Nem is tudott/akart védekezni…
Saját statját építette?

moldi56
Olvasó

Akkor még volt egy Vojvodánk is.Továbbá Kendrick Perry és Strahinja Milosevic. is.Ezekkel a játékosokkal nem volt nehéz.

Milivoj
Olvasó

Azt hallottam, hogy a negyedik légiós pozicíójára még Gavin is képben van, de csak akkor, ha elfogadja ugyanazt a fizetést, mint a tavalyi…

Rózsabimbó
Olvasó

Gavin gyors, fürge, jól dobja a triplákat, szerintem nem járnánk rosszul vele.

Artois
Olvasó

Kepessegei jok, viszont iszonyat hullamzo a jateka. Valoszinu tobbek kozott ezert sem tudott komolyabb bajnoksagokban bizonyitani.

Knézy Ernő
Olvasó

Bajnokcsapatot építünk!❤️?

fanaticfantastic
Olvasó

Csak szerényen! (persze,legyen így)

WSreborn
Olvasó

A 4 legyen meg már az nagy szó lesz ebben a mezőnyben.
Falco, Alba, ZTE tűnik nekem egyelőre a TOP3-nak, persze az Alba még nem biztos két válogatottat kell pótolniuk

Barro
Olvasó

Alba…1 magyar játékossal. Vojvodan kívül lesz 5 legiós. Persze bele nyúlhatnak

Xero
Olvasó

Szerintem a Körmend se lesz rossz. Mintha jól eltalálták volna a szerkezetet és az igazolt légiósok se tűnnek gagyi kategóriának.

milanka487
Olvasó

Nyilvàn nem lehet tudni, ezért is irtam a top3-mat mert a magyar magunk jo, a legiosok meg ugyanugy lutri mint a tobbi csapatnál!

Rouge
Olvasó

Kulcsember.

Tavaly Austin és Boján oldotta meg a 4-es posztot, ez most egyedül Dustinra hárul,
ezért fontosabb szempont volt a palánk alatti játéka mint a kinti dobások.

Egyelőre meglepően jól nézünk ki,
jön egy jó kettes, aztán meg is vagyunk.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Barro
Olvasó

Azért ne feledkezz meg Lukács Norbiról. Valószínű ők ketten oldják meg a 4 es posztot. Norbinak 3 asba is be kell segítenie Rudner mellé mert szerintem még egy 2 est hozunk a bajnokság kezdetéig.

Rózsabimbó
Olvasó

A hónap végére ígérték a ‘jó’ kettest! Július 31. van!

milanka487
Olvasó

Na akkor márcsak 1 ember hiányzik… kíváncsi leszek ki lesz, mert még egy jó alacsony elkellene bőven…

Pojaca
Olvasó

A Bányász ezzel bejelentkezett a top3-ba!

Pojaca
Olvasó

Úgy látszik eddig 16 emberből 8 szerint nem… Ők biztos más véleményen vannak!

Milo
Olvasó

A magyar mag a Falco után szerintem minden kétséget kizáróan a legerősebb. Ebből kifolyólag minden a légiósoktól és az új edzőtől függ, de ez egy nagyon más csapat lesz, mint az elmúlt 15év csapatai. Szerintem is elérhető a top3, de szerintem nem ezzel az igazolással jelentkeztünk be, hanem a magyar magunkkal. Ellenben ez az igazolás (poszt) lesz a kulcsposzt idén. Mivel 4 légióssal kezdünk, neki Lukács tud majd felfelé segíteni, de alapvetően Lukácsnak a hármas posztot szánjuk Rudnerrel. Thomasnak 30-33perces játékosnak kell lennie. Reméljük jól sül el. Mindenesetre mindkét magas posztos légiósunknak volt már dupla-dupla szezonátlaga, plusz Lukács is jól… Olvass tovább »

milanka487
Olvasó

A Top 3 abszolút elérhető!
Ahogy mondod a magyar mag második legerősebb, így hogy az Alba ennyire szétesett, a légiósok pedig nekem nagyon tetszenek! Clayban megvan a sztár alkat, ő ha berobban óriásit szól majd, a többi kettő pedig mind dupla duplát átlagolt azaz pontban, és lepattanóban is lehet rájuk számítani! Thomas 26%os triplája tényleg gond lehet, de ha már csak pár százalékkal megtudja javítani ezt akkor olyan nagy gond nem lesz! Kulcsfontosságú lesz hogy a maradék egy légiósunk tudjon triplázni, és akkor szerintem ebből sem lesz csapatszinten %-osan gond!

Tomi 80
Olvasó

” A Top 3 abszolút elérhető!”

Ezzel csak az a baj hogy ezt ugyanígy elmondhatja még legalább 4-5 csapat a Falcotól lefelé….. Egyébként szerintem is egy erős, és stabil magyar magunk van, erős u23-as játékosokkal, de kérdés hogy lesz -e olyan karakter a magyarok között, aki esetleg képes lesz előlépni ha a légiósok betliznek. Ebben azért nem vagyok biztos

Thomas első ránézésre nekem tetszik. Ugyan gyatrán dobja a triplát, de van középtávolija amivel némileg kompenzálja ezt és a palánk alatt is feltalálja magát. Szerintem akár ötösbe is feltolható.. meglátjuk.

Rózsabimbó
Olvasó

A vak is azt mondta—majd meglátjuk!
Hajrá Olaj!

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Aranyos Bobo, de én soha nem raknám egy erődemonstrációs felsorolásba meg Bandika se hiszem, hogy fel tudná venni a versenyt A csoportos irányítókkal.

Milivoj
Olvasó

Az izraeli 2-ből érkezik, de előtte a finn 1-ben volt 17 pont 11 lepattanós átlaga, a francia 2-ben is 12 pont 7 lepattanót tudott…, egy elég képzett, kintről és bentről is veszélyes játékos, kicsit Fordra emlékeztet, de van egy nagy különbség köztük, Thomas sokkal agresszívebb…, Wiggins-szel a palánk alatt azért elég komoly duót fognak alkotni

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Koszovói bajnokságból jön, a Sigal Prishtinaban játszott. 16 pont 7,4 lepattanó volt az átlaga .

milanka487
Olvasó

Ezt én sem értem, instagram oldalán koszovói bajnokságból vannak képek, interneten azt írják izraeli 2.osztalyban játszott….

Milo
Olvasó

Izraeli 2 helyett Koszovóból a Prishitával nyert bajnokság után érkezik hozzánk. Egyedül a 26%-os tripla nem túl biztató, a többi statja rendben van.

Milivoj
Olvasó

Igazatok van, a proballersen a múlt szezon nincs fent, az eurobasketen igen…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés