Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb két fiatal debütált a Paksban hétvégén

Kékesi Kolos és Géringer Gergő számolt be élményeiről.:

:

Hétvégén, az Atomerőmű színeiben két fiatal is debütált az első osztályban, Kékesi Kolos és Géringer Gergő személyében. A Nyíregyháza ellen pont Kolos gólpasszát váltotta pontokra Gergő, a Falco ellen pedig előbbi is megszerezte első pontjait, miután 9 ponttal zárt a címvédő ellen. Őket kérdeztük élményeikről:

Kékesi Kolos: “A karácsonyi szünetben hívtak meg először edzésre és azóta a felnőtt csapattal edzek, először Sopronban voltam a csapattal a meccskeret tagjaként. A sérülések miatt kevesen voltunk és utána a Nyíregyháza ellen is szólt az edző Csirke Ferenc, hogy a keretben leszek, bár nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan pályára is léphetek. Nagyon örültem a lehetőségnek, ez fontos mérföldkő lehet az eddigi kosár karrieremnek.”

Géringer Gergő: “Nagyjából nyár óta alapozás óta felnőttel voltam. Már nagyon vártam, hogy pályára kerüljek és bizonyitani szerettem volna mindenkinek és magamnak, hogy nem véletlenül vagyok, ahol vagyok. Nagyon jó érzés volt pályára lépni, mindent megakartam tenni, hogy bizalmat szerezzek, bizonyítsak és kihozzam magamból a maximumot. Az egészet még emlékezetessebbé tette hogy Kolos gólpasszából dobhattam az első pontomat, mivel nagyon kicsi korunk óta együtt kosarazunk.”

A debütálásról a paksi csapat is töltött fel videót a Facebookra:

A két fiatal nem csak nekünk, de a Paks FM-nek is nyilatkozott, ami szintén kikerült a csapat oldalára:

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés