Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb hosszútávú szponzori szerződéssel erősített a ZTE vezetősége

A kék-fehérek hároméves szerződést kötöttek a ZÁÉV Zrt.-vel.:

:

Hároméves szerződést kötött a Zalakerámia ZTE KK a ZÁÉV Zrt.-vel, melynek hivatalos bejelentésén jelen volt Balaicz Zoltán polgármester, Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Stárics Kornél ügyvezető és Dr. Gyimesi Endre, a klub társadalmi elnöke.

– Városunk életében meghatározó szerepet tölt be a ZÁÉV Zrt. A cég mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, lásd a sport (ZTE ZÁÉV), vagy a kulturális élet, az oktatás és az egészségügy különböző szintjein való együttműködésekben. Fontosnak tartatják, hogy valamit visszaadjanak, annak a közösségnek, amiben élnek. Most a kosárlabdacsapattal is olyan, hosszú távú, három évre szóló szerződést kötöttek, ami hozzájárul és biztosítja a klub anyagi biztonságát a következő időszakban – idézi Balaicz Zoltán polgármestert a ztekosar.hu oldal.

Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. elnök-vezérigazgatója köszöntőjében a cégről és annak szakmai és lokálpatrióta szemléletéről beszélt:

– A megye és a város legnagyobb vállalkozása lévén, folyamatosan arra törekszünk, hogy a legmagasabb szinten megfeleljünk a kor igényeinek, és továbbra is szép épületeket építsünk. A ZÁÉV Zrt. immár 70 éve működik és mindig is arra törekedtünk, hogy az anyagi lehetőségeinkhez mérten támogassuk a sport, a kultúra, az oktatás és az egészségügy különböző területeit. Ezzel a most megkötött hároméves szerződéssel középtávra tekintünk, hogy legyen egy jó csapat, amely a múltjához méltóan jó teljesítményt tudjon elérni.

Ezt követően Stárics Kornél ügyvezető kapott szót.

– Nagy öröm számunkra, hogy a ZÁÉV Zrt-t. a kiemelt támogatóink között köszönthetjük. Azokkal a szerződésekkel, amiket a közelmúltban megkötöttünk, el tudjuk érni a céljainkat, ami elsődlegesen a rájátszásban való részvételt jelenti. A hároméves megállapodás több reklámmegjelenést is tartalmaz, így a cég logója a csapat nadrágján is megjelenik, valamint a LED-falon. Bízunk abban, hogy nem csak a cég, de a munkatársaik támogatását is elnyerjük és hatodik emberként fognak bennünket erősíteni a lelátón.

fotó: ztekosar.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
fradilddKPSVRKKKováts Imre Recent comment authors
ldd
Olvasó

” Hol vagytok parasztok ? ” – Bámk Bán –
Ime egy gyönyörű Egerszei cikk –
és hallgattok mint szar a gazban …

Na ! Mától, kuss a nevetek !!!

fradi
Vendég
fradi

Köszönhetitek Kaposváron a Krakus úrnak h oda csak apró pénzt adtak!!
Úgy is csak a Monok,Dér Tamás páros ellopta volna!!

ldd
Olvasó

Mit tudsz ?

ldd
Olvasó

Az előttem szóló hiteles személy a témában, ez fix.
Tökéletesen jellemzi azok véleményét a megállapodás, akik a ’90-es váltást – szerényebbek MÓDSZERVÁLTÁSNAK – erősebbek – GENGSZTERVÁLTÁSNAK – nevezik.
A szocializmusban ( hangsúlyozom a fiataloknak : Magyarországon soha nem volt kommunizmus- ahogy a világban sem – csak kommunisták voltak ) az állam, a ZÁÉV révén finanszírozott, ma a ZÁÉV a felcsúti gázszerelő révén finanszíroz.
Pereszteginek óriási szerencséje, hogy nem “baszták ki a picsába”.
Persze ennek ára órisi sok-sok nyelvcsapásban mérendő.
Gratululálok legyetek az új Szolnok !

Kováts Imre
Olvasó

Kaposváron az elmúlt két évtizedben majdnem minden nagyberuházást “elnyert”, az elmúlt három évben is több tízmilliárdos árbevételt “kaszált”, Zalaegerszegen meg támogatja a kosárlabdát.

KPSVRKK
Olvasó

+

Szemeco felkészül?!

ldd
Olvasó

Szerinted ?

KPSVRKK
Olvasó

Persze hogy nem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés