Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Újabb hazai vereségével nehéz helyzetbe került a Falco

A Besiktas oda-vissza legyőzte a magyar bajnokot.

  •   

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Besiktas Sompo Sigorta 79–83 (27–23, 12–18, 24–20, 16–22)

Bajnokok Ligája, D-csoport, 12. forduló
Szombatthely, Aréna Savaria, 3010 néző
V.: Cici (albán), Zapolski (lengyel), Salins (lett)

Falco: Hooker 13/3, Curry 15/6, Benke 15/3, Washington 6/3, Reddic 16. Csere: Lake 2, Váradi 5/3, Filipovity 6/6, Perl 1.

Besiktas: Akpinar 17/12, Gotcher 11/6, McKissic 12/6, Djurisic 4, Savas 7. Csere: Al 6, Yildizli 8. Geyik 18, Can -.

Harminc-negyven török szurkoló is a helyszínről biztatta övéit az Aréna Savariában, a továbbjutás szempontjából sorsdöntő Bajnokok Ligája összecsapáson.

A Besiktas úgy érkezett Szombathelyre, hogy a legutóbbi négy idegenbeli mérkőzését elveszítette.

Álomszerűen kezdte a meccset a magyar bajnok, még két perc sem telt el, és 7-0 volt az állás: Reddic sikeres büntetői után Hooker tett hozzá egy duplát, majd Washington egy triplát. 4-0-val kontráztak a fekete mezesek. Gyors kosarakra törekedtek a szombathelyiek, akik a hatodik perc végére már 21-11-re vezettek. Curry büntetői előtt, 24-13-nál időt kértek a vendégek. Elképesztő százalékkal dobtak Hookerék, szinte nem tudtak rontani, a negyed végére mégis visszajött tizenkettőről négyre a Besiktas (27-23).

Yildizli kettőre hozta vissza övéit, Geyik pedig kiegyenlített. Yildizli újabb kosaránál már nem bírta tovább Okorn, és időt kért (27-29). 14-0-át mentek a vendégek, akik sokkal agresszívebben védekeztek, mint az elején. Elveszítette a ritmusát a Falco, miközben Geyik futószalagon gyártotta a pontokat. Filipovity egy triplával törte meg a hosszú magyar kosárcsendet, majd Hooker vette vállára csapatát. Nagy nehezen sikerült visszavenni az előnyt, de tiszavirág életűnek bizonyult, McKissic nagy zsákolásával 39-41-es állással fordultak a csapatok.

Látványos, kemény, férfias küzdelmet hozott a rangadó (fotó: fiba,com)

Ahogyan arra számítani lehetett, tartogatott izgalmakat a második játékrész is. Videózás után rögtön egy Benke-sportszerűtlennel folytatódott a játék, de szerencsére nem dobtak belőle kosarat a törökök. Fej-fej mellett, váltott vezetéssel haladtak az együttesek, a huszonhetedik percben, 56-55-nél időt kértek a félholdasok. Remek volt a hangulat Szombathelyen, 63-61-ről indult a záró felvonás. Semmi sem dőlt el.

Djurisic megszerezte első pontjait, rögtön négyet. A Falco több mint három percig nem talált be a negyedik etapban, Perl egy büntetővel iratkozott fel a listára. A Besiktas továbbra is szigorúan őrizte minimális, pár pontos előnyét. 3:54 volt vissza, amikor 68-73-nál Okorn időt kért. Már nyolccal ment az ellenfél, amikor a török szurkolók már félmeztelenül tomboltak, viszont Filipovity bevágott egy fontos triplát. Benke ziccerével visszajött egyre a Falco, 1:16-tal a vége előtt, 77-78-nál Burak Biyiktay hívta magához övéit. Hatalmas füttykoncert kísérte a Besiktas akcióját, melynek végén Reddic kipontozódott, Akpinar pedig büntetőzhetett. Hibátlanul. Valamivel több, mint egy perc alatt kellett három pontot ledolgoznia a Falcónak (77-80). Curry triplája lejött, Hooker faultolt, újra Akpinar állhatott a vonalra. Ezúttal az elsőt kihagyta, a másodikat bedobta. 35.2 másodperccel a vége előtt, 77-81-nél Okorn időt kért. Benke zsákolt villámgyorsan, Filipovity Geyiknek ütött oda. Nem hibázott a vonalról. Benke hármasa kimaradt, 9.4 másodperc maradt, 79-83-nál. A Besiktas is időt kért. Innen már csoda lett volna a fordítás. Nem sikerült, a Falco második hazai vereségével nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően, hiszen a Besiktas oda-vissza legyőzte Gasper Okorn együttesét.

fotó: fiba.com

  •   
HIRDETÉS

212 hozzászólás

212
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
42 Comment threads
170 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
47 Comment authors
krapulaksz simonmoldi56haliBLLaposvárEndre Recent comment authors
FALCO1980
Olvasó

Minden KTE-snek pontosan méretre lesz szabva.

FALCO1980
Olvasó

Gyuri bácsi átszabja a zakót.

FALCO1980
Olvasó

Nem baj,a Kecskéket megütjük.😉

basketbull
Olvasó

Végig olvasva a hozzászólásokat, szánalmas mivé vállt ez a “fórum”. Külön gratulálok a szerkesztőknek, hogy ez a posvány szint fent van tartva. Ha valaki csak a blikken nő fel, akkor színvonalasabb társalgásra képes, mint amit itt pár hurkagyurka megenged magának. Várják a friss cikket, meg hogy anyu ne nézzen a monitorra, és megy is a pötyögés. Komolyan ez a színvonal? Ez most Magyarország első számú kosárportálának a nívója? Ne is akarja senki, hogy a kosárlabda előrébb lépjen, ha ehhez az ovis homokozóhoz kell mérni a szintet. Még egyszer gratula, hogy ez a szánalom itt mehet, de egy Ivko-s vagy az… Olvass tovább »

Vince.Carter15
Olvasó

Jogos. Én a helyedben nem is jönnék ide, nehogy kárt tegyen benned. Van annyi fórum, csak a te érdekedben pajti.

basketbull
Olvasó

Másold le az én nevemet is, hátha értelem is jut beléd pajti 😀

Vince.Carter15
Olvasó

Látod látod csak hiányzik neked ez a szellemi mélyrepülés. A blikk is erre épít 😊

krapulaksz simon
Olvasó

Mindent egybevetve talán mégis csak jobb lett volna ha tegnap győz a csapat. Jobban örültünk volna, nem de bár?

donnarumma
Olvasó

A szakmai rész, ahogy én láttam: A középső 2-2 a kulcs,szinte minden támadásunkat erre építjük,amikor Reddic van fent. -Ebből, ha alulról védik-mint párszor a meccs elején-akkor jöhet az üres tripla középről. Hooker és Curry is dobott ebből trojkát. Váltottak is a vendégek védekezésben… -Felülről védik. Marad a betörés-kiosztás, gyűrű támadása,ziccer,fault kiharcolása,Reddic megjátszása a 2-2 ben részt vevő játékosnak. Ezt Zozóra találták ki! Akinek sajnos most valamiért nem ment… 9 labdát adtunk el amit a gyűrűtől 2 méterre még Reddicnek akartuk tovább tuszkolni…Ilyen esetekben Zozó eddig 5 öt bedobott-akár faulttal-majd amikor erre figyeltek akkor csempészte oda Reddic-nek a gyűrű alá. .… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ami nekem meglepő hogy szerintem védekezésben közelebb vagyunk a BL szinthez. Lehet pont azért amit írtál. Nincs olyan szintű offense playerünk aki demoralizáló kosarakat képes dobni bármikor. Csapatként vagyunk erősek erre építettünk. Tegnaptól függetlenül elégedett vok. Még azért 1 győzelem jó lenne. Erre az elején senki nem számított

donnarumma
Olvasó

Van hova fejlődni, minden szinten messze vagyunk még a stabil BL. csapatokhoz képest…A lelkesedés és a meglepetés ereje az elején, ezek hoztak meccseket..
Mióta készülnek ránk, teljesen más a helyzet. Persze nincs baj, ez a realitás.
Kell még itt edződni 2-3 évet, akkor jöhetnek a nagyobb elvárások-remények.
Addig meg örüljünk annak, hogy milyen patináns és jó csapatokat láthattunk élőben hétről hétre, akiket még néha el is tudtunk kapni.

Cole
Vendég
Cole

Én már előre le is szögezném, hogy amikor a hibákat elemezzük – akár személyre lebontva – azok kizárólag jobbító szándékkal történnek. (Nem miattatok, hanem Rouge és még 1-2 ilyesmibe belekötni próbáló kedves fórumtárs kedvéért) Én azt már le is írtam, hogy nagyon dicséretes a BL-szereplés már így is ahogy van. De akkor a hibákról: Én a szakmai részhez csak annyit tudnék hozzátenni, amit már meccs előtt is írtam, hogy “valahogyan meg kellene újulni és váratlant húzni, szerintem ez kellene a győzelemhez”. Mert hiába vagyunk taktikailag, csapatjátékban, sőt egyénileg is jók, ha nincs valami új, amivel meg lehet őket lepni, akkor… Olvass tovább »

Laposvár
Olvasó

Akkor most 30, vagy 40 török szurkoló volt? Nem mindegy, mert nem hagy nyugodni hogy akkor végülis 3010, vagy csak 3000 néző volt…. Portás, szertáros, büfések benne vannak?

donnarumma
Olvasó

a végösszeg szempontjából teljesen mindegy, mennyien szurkoltak a törököknek.
Mint ahogy az is , hogy 1000 vagy 1010 nő volt a nézők között.
Van egy qr kód leolvasó rendszer, ami így-vagy úgy 3010 et csippant..összesen.
Szívesen

derryl
Olvasó

Ezek szerint az összes bérletes, VIP-es, lógós, tokkal vonóval megvolt! Még Starcsevics őfőméltósága is megtisztelte szerény személyiségével a meccset! Gratulálok!

donnarumma
Olvasó

nem volt meg..mert 3500 a full hause…

derryl
Olvasó

Napfénnyel! 😀

donnarumma
Olvasó

A szolnoki kb. 2x beleférne😊
De pl. hozzátok nem nagyon sütött be semmi,pedig vasárnap volt..meg MTE elleni rangadó..érdekes ,hogy nem telt meg a hatalmasnak nem mondható Tiszaligeti…pedig a tradíció alapján embereknek kellett volna csüngeni a lámpákról.
Persze erről nem az tehet aki kint volt…

derryl
Olvasó

Te már csak tudod, ott voltál!

donnarumma
Olvasó

Voltam már ott..most meg a közvetítést láttam

donnarumma
Olvasó

Jobb volt a Besiktas, el kell ismerni.
Fejben nagyon el vagyunk fáradva!4-5 lepattanót a kezünkből szedtek ki, 5 mp van hatra a felidőből, de mi be sem dobjuk a labdát stb…
Az utolsó percben dobatunk 4 büntetőt az ellenféllel, amivel meg is nyerik a meccset.
Ez a real8tás, örüljünk a megnyert meccseknek ebben a bitang erős csoportban! Ez volt a csapat nagy részének az első nemzetközi megmérettetése. Talán majd jövőre-nagyobb rutinnal

Rouge
Olvasó

Hihetetlenek ezek a Falco szurkerek.

Nemcsak a győzelmeket,
hanem a vereséget sem tudjàk méltósággal viselni
(pedig az évek alatt megtanulhatták volna…).

Szolnokiznak, buckáznak, törököznek, araboznak, anyáznak és bíróznak;
mint az elszabadult hajóágyú, lőnek mindenre.

Oké, persze, előjött náluk megint az “örök vesztes szindróma”, az örök frusztráció,
de belerúgni és alázni a legjobb játékosukat…
ez valami elképesztően szánalmas…

Nem érdemlitek meg Zozót,
nem érdemlitek meg ezt a csapatot.

(Zozó kérjen bocsánatot a szurkolóktól?…Atyaég..)

Sorry.

pbask
Vendég
pbask

Szerintem egy ember irta,szoltunk is neki, friss volt még a vereség ize.
Na mindegy,jó hogy te ügyelsz mindenre és megkommenteled azt.

JR.Benitez
Olvasó

Rouge…. Maradj a sportnál az szokott menni. Ez nem. Pl… Szolnokizni miért ciki? Vagy arabozni töröközni? Érdekes módon ricsifiú szánalmas kommentje felett csodálatosan el tudsz siklani. Az hogy mást ő is lecigányoz pl engem (tévesen) vagy gyerekeket leporontyoz az úgy rendben van, ugye? Ma egy nem egészen 14 éves ismerősöm sikeresen bebizonyitotta hogy nettó 5 perc alatt ki lehet deriteni pontosan itt ki kicsoda. Te elhiszed? Én nem hittem. Szemem előtt cáfolt rám baszki… Szerinted honnan derülnek ki emberekről infók? Stariéktól? Dehogy…. Sárgapárna Motoros és még páran. Ismersz talán itt annyira én tisztelek mindenkit. Lehet Olaj MTE ZTE drukker. De… Olvass tovább »

Cole
Vendég
Cole

A sport szokott menni neki? Nekem ez új. 😀

pbask
Vendég
pbask

Esszéirásban és fórumsírásban viszont vérprofi! 🤔

Vince.Carter15
Olvasó

Ezt adom.

Ewing
Olvasó

Sztem ezzel pont nem akart beszólni, bár nem tisztem megvédeni.

“Kiskorú személy, aki szülei közvetlen leszármazottja; gyerek.
A porontyok felelősségre nevelése fontos lenne a társadalom jövője érdekében. Egy poronty komolyan veszi azt is, amikor játszik.”
Forrás :Wikiszózár

JR.Benitez
Olvasó

Imádom hogy mindent gugliztok de komolyan. Akkor ilyen alapon akár zsidózni niggerezni cigányozni nácizni is lehet mert azt is hasonlóan ki lehet magyarázni? Olvass picit utána mi honnan indult kérlek. Nevetséges. De buckázni persze nem lehet mert az bunkóság. ( Amúgy a szememben tényleg az, soha nem szidtam illetve minősítettem vkit csak azért mert X vagy Y csapatnak szurkol.)

JR.Benitez
Olvasó

Amúgy nem az a gondom hogy ricsifiú ilyeneket irogat. Neki ez a szintje, igy kell elfogadni. De a korrekt Olaj fanok ilyenkor hallgatnak. Ez furcsa nekem.

moldi56
Olvasó

Hát persze hogy furcsa.Mindig mi vagyunk hibásak?Na látod nekem meg ez a furcsa.

JR.Benitez
Olvasó

Egyik tábor sem különb a másiknál hidd el

JR.Benitez
Olvasó

Sárga g.e.c.i.k vagy cigányozó labancok porontyai stb…. Ez teljesen korrekt úgy tűnik…. Amúgy nem a tiltás mellett vok. Ezt Stariék hozták létre. Ők üzemeltetik. Az ő szabályaik érvényesek ha tetszik ha nem. Nekem speciel nem, de ez csak egy vélemény. Inkább ember módjára kellene viselkedni itt pár embernek. Ez sajnos nem megy. Ezért is lépnek le folyamatatosan a korrekt arcok mint a Pécs drukker kollega vagy épp az Olaj fan WSReborn stb…. Érdemes lenne elgondolkodni különbek vagyunk e az általunk gyakran szidott minket körülvevő népeknél. Bocs tényleg az offért uraim.

moldi56
Olvasó

Ami a sárga ge..ik szlogent illeti,meggyőződésem,hogy provokátor az illető,vagyis nem szolnoki.Nekem pl.eszembe sem jutna,hogy ilyennel hergeljem az amúgy sem békés közhangulatot.Gondolkozzál már.

JR.Benitez
Olvasó

Sárgapárna sem biztos hogy Szombathelyi

Rouge
Olvasó

Benitez, teljesen felesleges szállsz belém,
én mindenkitől elhatárolódok, aki cigányozik;
ezért sem kedvelem a Falco szurkolókat (bajnoki döntő 2018)…azért az ominózus cigányozásért még egyikőtök sem kért bocsánatot,
te sem, hiába tartod magad annyira korrektnek…
(egyedül Pbask kapart össze valamiféle megbánást, de bocsánatkérésnek azt sem nevezném).

Ricsifiú pedig ezt írta:
“… Azért az egészségügynek több örömet okozna az a pénz, mint annak a párszáz cigányozó labancnak. És még tankönyveket is vehetnének belőle a porontyaiknak, hogy ők ne így nőjenek fel…”

Ez nem cigányozás,
hanem cigányozó labancozás;
azokon gúnyolódik, akik cigányoznak,
kvázi a szombathelyi rasszistákba szállt bele.

Ha ezt most magadra veszed,
az azt jelenti hogy cigányoztál
(ami ki van zárva).

JR.Benitez
Olvasó

Akkor elnézést a cigányozásért soha nem tennék ilyet. Nem is szabadna senkinek. Cserébe tőled is elfogadom a minden meccsen elhangzó f.a.a.s.s.z.o.p.ó.z.á.s.é.r.t. Vagy a sárga g.e.c.i.k.é.r.t. Igy korrekt szerintem is. Tehát ha szerinted a cigányozó labancok porontyai ok akkor mondjuk ha Sárgapárna azt irja hogy buckalakók f.a.s.s.z.o.p.ó.z.ó fattyai az se lenne baj??? Mert a kettő teljesen ugyanaz. Hozzáteszem emgem mindenkettő felháborit. Guglizz utána kérlek.

Rouge
Olvasó

A sárga gecizéstől én már itt a fórumon is elhatárolódtam,
a f@szszopózástól is elhatárolódok, ha kéred,
bár ez most elég kemény homofóbiaként jött le a hozzászólásodban…nem kéne így betámadni a melegeket.

JR.Benitez
Olvasó

Dehogy kérem. Amúgy vmit nem árt ha tudsz. Azt hiszem 12ben vagy 13 ban mikor Adria Ligába rakott titeket a Maestro 2 hazai meccsetekre is elutaztam Nektek szoritani előben. Jó kabala voltam. Cibona Partizan ellen. Ennyit a korrektségről…. Forditva azért megnézném, bár nem elképzelhetetlen, kíváncsi lennék ki tenné meg Szolnokról.

Cole
Vendég
Cole

Rouge! Az lenne az igazi – ha már felháborítanak az ilyen dolgok – hogy akkor nemcsak kérésre határolódnál el, hanem ilyen esetekben nemcsak Falco-, hanem Olaj szurkolónak is megjegyeznéd MAGADTÓL, hogy “ez nem korrekt”, ahogyan Benitez is teszi. (Felesleges a szidalmak tartalmi elemzésébe belemenni, az nem vezet sehova)
És nem csak mindig a Falco szurkolókat bírálni.
A lehetőség bőven adott (Sárga ***, stb.).

haliBL
Olvasó

Szia Rouge!

Igazat adok neked ,hogy nem kellet volna a Falco szurkolóknak cigányozni a bajnoki címetek ünneplésénél Szombathelyen.
..de félve kérdezem:Jól hallottam a hétvégi Mte meccs után,hogy amikor a végén a vendégek (játékosok) vonultak le(a saját táborukkal való ünneplés után..)…jött a cigányok,cigányok..rigmus???
..mert nekem úgy tűnt a közvetítés után..
Ott nem reklamáltál?

Üdv!
Hajrá Falco!

Vince.Carter15
Olvasó

Én úgy hallottam a bíróknak szólt. A játékosokat megtapsolták.

moldi56
Olvasó

Benitez! Nem láttam a meccset,nem is érdekelt,de lassan már szánalmas,ahogy véded a Falco szurkolókat.Mindig ezek a ronda szolnokiak,na ezek akik állandóan belekötnek a békés jámbor szombathelyiekbe.Ti csak védekeztek.

JR.Benitez
Olvasó

Szomorú ha ez jött le. Mindkét oldalon elitélem az idiótákat. Ezerszer leirtam kérlek értelmezd!

Leklibajsza
Olvasó

Arrogancia, lenézés, hazugság.
Ez vagy te.

Vince.Carter15
Olvasó

Csak egyre kérlek Rouge,ne porontyozz. Én nem tudom mit jelent de szerintem ne tedd! Mert 5 perc+áfa alatt megleszel. És akkor megvagy.
Valamint Zozót ne alázd tovább légyszives. Majd ha te dobsz 1 pontot nemzetköziben majd akkor! Köszi.

JR.Benitez
Olvasó

1. Nem Rouge irta neki több esze van. 2. Szomorú ha nem tudod mit jelent. 3. A nettó és bruttó nem ugyanaz. 4. Nem játszani nem fogsz nemzetközit hanem előben látni sem szeptemberig. 6 sor alatt nem sokat tévedtél.

Vince.Carter15
Olvasó

Nem is kell nekünk mindent érteni elég ha Rouge ért mindent.

derryl
Olvasó

Nem tudom, mi baj van a “poronty” szóval! Ivadék, utód, leszármazott, stb. Tudom, sokan elég szerencsétlen szókapcsolatban (kontextusban) használják, de a szó eredeti jelentésében semmi sértő nincs! Ha egy puját, vagy rajkót írt volna, na, ott már lehet duzzogni! Zozót nem alázta, csupán véleményt formált az aznapi teljesítményéről, ami, mondjuk ki nyíltan, siralmas volt, röviden szar! Ez van, ezt el kell viselni, ez volt a realitás, van ilyen!

Cole
Vendég
Cole

Ewing! Végülis a “Nemcsak a győzelmeket,
hanem a vereséget sem tudjàk méltósággal viselni” sor tényleg nem beszólásnak hangzik….hmm…de, nem nagyon lehet máshogy értelmezni.

Cole
Vendég
Cole

Hát ezért nagy kár…
De még meg kell tenni, amit lehet, amíg egy nagyon kicsi esély is van.
Csalódottnak lenni viszont kiesés esetén sem lenne ok, ez már most nagyszerű nemzetközi helytállás volt, abban az esetben még jobban rá lehet koncentrálni a bajnokságra.

ldd
Olvasó

Nem a törvényeket kell változtatni a hatalom kedve szerint…
A törvényeket kell betartani !
Ha muzulmán testvérünk Ausztriából nem tud viselkedni …
Akkor a törvényeket betartva ki kell b.szni a p..csába …
Mint ahogy “magyar” testvéreinket is, akik nem tudnak viselkedni..ki kell b.szni a p..csába..

És ha a magyar állam nem tud viselkedni, el kell küldeni a p….ba!

Slang Zsolt
Olvasó

Mindig a jobbik győz! Ma a Török, holnap a Görög, de a Magyarnak nincs ellenfele! Legyen az szolnoki, kaposvári, zalaegerszegi, vagy székesfehérvári! Hajrá Magyarok!!!

FALCO1980
Olvasó

Most majd jönnek a Kecskék.Szombaton
Végre tudnak cumizmi😂😂😂😂

derryl
Olvasó

Erre mit lehet mondani? Barom!

FALCO1980
Olvasó

Lecumizhata 3 kőcsög fakabát.
….

olaj75
Olvasó

Nekünk jobb lenne ha továbbjutna a Falco,egyre fáradtabbak lesznek,minden meccs után. Sárga g…k

JR.Benitez
Olvasó

0-14?

2lee14
Olvasó

Ne fáraszd ilyennekel a kis agyát, nem ismeri sztem a számokat.

olaj75
Olvasó

Hát egy picit jobban álltok ebben a harmatgyenge csoportban.sárga g…k

2lee14
Olvasó

Harmatgyenge a kosártudásod, az max!

Vince.Carter15
Olvasó

Gratulálok a Besiktasnak jobb csapat.
A vendégszurkolók viselkedése érdekes. Az Olaj is játszott többször velük és más török csapatokkal otthon idegenben egyaránt, ők ugye le is tudták győzni a Besiktast, nem volt semmi rendbontás, mutogatás.
Én úgy láttam a Falco szurkolók provokálták őket, nem csodálom a viselkedésüket.

pbask
Vendég
pbask

Na bejott a tippem: a copyklon az Ricsi. Igen ráérsz baszki.

makelovenotwar69
Olvasó

Kár érte!
Benne van egy rossz meccs bármilyen sorozatban, ez most a legrosszabbkor jött. Nagyjából Perl és Filipo pontjai hiányoztak, a többiek hozták, amit kell.
Az eddigi teljesítményért jár a gratuláció!
Hajrá magyar kosárlabda!

Vince.Carter15
Olvasó

Szerintem nem kellene ezért a Zozót bántanod, nem szolgált rá.

Csakaszombathely
Olvasó

Szerintem nem bántotta, csak leírta, ami történt.

Vince.Carter15
Olvasó

Akkor sem kell megalázni szerintem tudja hogy játszott

2lee14
Olvasó

Kicsit sem vagy átlátszó tényleg….

derryl
Olvasó

Ez alázás? Mert leírta, hogy hiányoztak a pontjai? Te még óvodába jársz?

makelovenotwar69
Olvasó

Figyelj Vince! Nálam ez nem jön be, nem ugrok rá a trollkodásodra… Keress mást!

RRichieG
Olvasó

Zozónak, bármilyen jól is tud játszani a Kaposvár ellen 10 percig, magas a nemzetközi szint. Nem véletlen jött haza külföldről kudarcokkal teli.Itthon kell maradni Zozo, ha nem megy, ne erőltesd. Azt az egy büntetőt majd nyilatkozd le, hogy megint direkt hagytad ki 😂😂😂

2lee14
Olvasó

Fejezd már be te szánalom! Látom még mindig tűri a BB1 jólvan. Majd szólj ha annyit elértél mint a Zozó! Előre borítékolom hogy sose fogsz szólni!

Csakaszombathely
Olvasó

Hagyd! Tudod, …… szolnoki….

Modus operandi
Olvasó

Szerintem esélyesebb, hogy szombathelyi. Legalábbis ott is “dolgozik”. Ha érted. 😉

2lee14
Olvasó

Szerintem fel sem fogod milyen embert ócsároltok agyba főbe a haverjaiddal együtt, fogalmatok sincs, semmit sem tudtok. Remélem Zozó olvassa, megelégeli és megkapjátok a magatokét!

Zsarkov
Olvasó

Zolika, meg Gyurka bá nem érdemli meg a fikázást, ebben egyetértünk

2lee14
Olvasó

Ha ezt komolyan írtad, akkor köszönjük!

Marillion
Olvasó

Szolnokinak ne higgy bármilyen néven is írogat….Nem néznek tükörbe…hogy beismerjék milyen érvekkel is támadnak bennünket….egyiknek nincs annyi vér a pucájába hogy megmondja a többinek hogy pont mi közülünk nem jogosan senki ne emlegesse fel a pénzt!

derryl
Olvasó

Komolyan mondom, téged az értelmes szombathelyiek közé soroltalak, de bocsánatod kérem, nem akartalak megsérteni!

Vince.Carter15
Olvasó

Igen! Remélem megelégeli és dob nekik 2 pontot

2lee14
Olvasó

Ne erőltesd.

Kétszó
Olvasó

Kurva anyádat, te gyökér fotelhuszár!!!!!

Lacataylor
Olvasó

szolnoki………….!

derryl
Olvasó

szombathelyi………..

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Sztem az erzodik, hogy ezek a csapatok kezdenek osszeerni! Semmi meglepetes nincs itt, ok mind sokkal erosebb bajnoksagokban edzodnek hetrol hetre, amit itt kamatoztatnak, nalunk ez pont forditva mukodik! Mindenestre pontatlanul jatszottunk, sok volt a ki nem kenyszeritett hiba, eladott labdak, rossz triplak, Zozo fel a fejjel, mindenkivel megesik, hetvegen legyen egy onbizalomnovelo meccsed! En kivanom, hogy jovore minden magyar kosarlabdacsapat kapjon, egy nb2 es focicsapat budzset es akkor a magyar bajnoksagrol is europai szintuve noheti ki magat! Amig van esely adjatok bele mindent!

pbask
Vendég
pbask

+1
Semmi baj Zolika! Ne emészd magad,nekünk te vagy az MVP, ma is,sosem hagytál cserben bennünket,pedig Szolnok több pénzt is kínált!!!! Mással is megesik,nem jön ki a lépés. Semmi gond! 🙂

RRichieG
Olvasó

Az MVPnél mire gondoltál,
Ma
Voltam
Pontalegszarabb??
😂😂😂

2lee14
Olvasó

Majd szólj ha annyit elértél bohóckám mint ő! Addig csak maradj csendben!

Vince.Carter15
Olvasó

Igen szólj ha dobtál 1 pontot nemzetközi meccsen.

2lee14
Olvasó

De átlátszó vagy ember húzz már innen.

derryl
Olvasó

Nem védem, de szerintem neki nem az a dolga, hogy nemzetközi meccsen pontot dobjon. Lehet, a munkáját bármikor megcsinálja úgy, mint Zozókátok a sajátját! Egyébként kapaszkodj meg, nemzetközi meccsen én már dobtam kosárlabdában 1 pontot, annak ellenére, hogy kézilabdáztam. A szünetben!!!!!!

Marillion
Olvasó

A te szervezeted az életed során mindennap egyenletes szinten tud teljesíteni?

Lebronz dzsemsz
Olvasó

Amig annyi a dolga, higy belepjen bb1 re es irjon valami baromsagot addig igen 😀

milanka487
Olvasó

Sajnálom hogy kikapott a Falco de fel a fejjel!
Hajrá Magyar Kosárlabda

Motoros
Olvasó

Ismét bekapta a filkó a CiCit,
Mélytorokra vette a sok Türkisht,
Kebap,dürüm és a többi Nyalánkság,
Törökmézet szopogat a sárga Társaság😂😂😂😂

Motoros🏍🚣🏍🚣

pbask
Vendég
pbask

Látom használod a rimszótárt,már is olvashatóbb! 😀

Motoros
Olvasó

Ösztönös tehetség vagyok😂

Marillion
Olvasó

Szegény József Attila és társai ha ezt megérhették volna?

pbask
Vendég
pbask

Nyugat gyanús!

Kétszó
Olvasó

Gyökér sárvári ingatlanos paraszt.

Marillion
Olvasó

Na akkor nála is dől a lé…abban mindig nagy lóvé van…

Motoros
Olvasó

Kedves kétszó,megértem hogy ideges vagy.
Ennyi közpénzből ennyi zakót,pedig nincs is még annyira hideg 😂😂😂😂
Apropó, nem rólad mintázta anno a volt edzőtök a büdösszájú,lúdtalpas segédmunkásagyú szurkoló prototípusát?😂😂😂😂
Hülyegyerek😂😂😂😂

Kétszó
Olvasó

Nem, gyökér egykerekes rolleres. Rólam azt mintázták, aki egy másik kollégájával betettük kettesbe (egyes hírek szerint hármasba is) a csajodat. Emlékszel még? Jó sztori, azóta már több mindenkinek elmeséltem. Ha nem vigyázol a kollégáidnak is el fogom. Észre fogod venni, ha megtörtént, mert fülig fog érni a szájuk, hogy mekkora egy palimadár vagy. Látom nem megy az ingatlan biznisz bazsika, túl sok a szabadidőd.

Motoros
Olvasó

Kedves kétszó,megértem ha idegállapotban vagy,hajléktalanként csak a ZakóVan.😂😂😂😂
Találtam számodra egy eladó putrit,udvari pottyantóssal,ha érdekel neked 10% kedvezménnyel😂😂😂😂

Zsarkov
Olvasó

A költemények továbbra is zseniálisak, csak így tovább, üde színfolt vagy Motoros 👍

Motoros
Olvasó

Danke dir!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a török csapatnak. Felkészültek belőlünk, időkérés után ők tudtak hozzá tenni, mi kevésbé. Ezek a csapatok ellen csak szinte tökéletes játékkal lehetünk eredményesek, amikor mindenki közel maximumot nyújtja. Ma ettől a maximumtól messze voltak páran. Küzdött mindenki, de sokkal pontatlanabbul játszott a csapat, mint korábban. Innentől lehet egy felszabadult meccset játszani a Brindisi ellen megkoronázva azt a sok szépet, amit adott a csapat. Neptunas ellen meg annak függvényében, hogy mire van esélyünk, aszerint beletenni energiát. Innentől lehet a bajnokságra koncentrálni. Felkészülni egy nehéz tavaszra. A török szurkolók mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Primitív, determinált provokátorok összeverődött kondája volt.… Olvass tovább »

pbask
Vendég
pbask

Lengettek valami zászlót is,amin valaki fekete fehér fószer volt. Erdogannak tűnt,jól láttam? Ritka suttyó tábor volt,kétségtelen. Nemzetköziben egy meccsen nem viselkedtünk mi igy,de más szurkolóktól se láttam ezt,se hazain ,se idegenbelin.
Balkáni faszfejek.

Praenoricum
Olvasó

Egy Kurd zászló milyen jól esett volna nekik.

Rouge
Olvasó

Lehet hogy a magyar zászlóra vadultak be…
(nézd meg hogy néz ki a kurd)

Praenoricum
Olvasó

Egy kis napocska ráfért volna.

Rouge
Olvasó

Nem kellett oda napocska,
a magyar zászló és az a sok sárga mindenütt az arénában…
beleégett a tudatalattijukba…

Kétszó
Olvasó

Nem Erdogan volt a zászlón.

Heindrich
Olvasó

pukk

Viggiano
Olvasó

Nem tudom megítélni, hogy milyen erősségű a török bajnokság s ebből kiindulva azt sem, hogy ez reális e vagy sem! A meccset sajnos nem láttam, reménykedtem benne, hogy adja az M4, na nyilván nem miattunk, hanem a törökök miatt, úgyis hatalmas nagy spanok vagyunk velünk (jó-jó visszadugom a nyelvem)! Ricsikéék közpénzére csak annyit írnék, hogy mivel az egészségügyre és oktatásra keveset fizetünk, ezért én pont leszarom, hogy ezt a pénzt a szombathelyi, a szolnoki vagy a szegedi csapat kapja, ezerszer inkább a kosárlabdába, mintsem a fociba! De erről nem én döntök, még ha regényeket, imákat, dada verseket is írok s… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

Azért az egészségügynek több örömet okozna az a pénz, mint annak a párszáz cigányozó labancnak. És még tankönyveket is vehetnének belőle a porontyaiknak, hogy ők ne így nőjenek fel…

JR.Benitez
Olvasó

Anyukádnak meg Neked lehet porontyod van…. Nálunk nem igy hívják te Magyarok szégyene….

RRichieG
Olvasó

Nem hozzád szólt, hanem a cigányozóknak. Vagy te is fiam Benitez??! 😂😂😂

JR.Benitez
Olvasó

A kérdésedre a válasz :Nem. A többit inkább kitöröltem….

JR.Benitez
Olvasó

Derryl Moldi ez nektek belefér amit művel? Mert pl én is ezerszer elhatárolódtam Sárgapárna és társaival szemben. Én ezt viszont nem várom el csak kérdezem.

Marillion
Olvasó

+1!!!

Lacataylor
Olvasó

Anyádnak meg tampont?

Csakaszombathely
Olvasó

Beszélj a Nyergessel,
a szolnoki kosárlabdára teljesen feleslegesen kidobott pénzt adja inkább kórházaknak.
Kórházak is jól járnának, meg nektek sem kellene végignézni az Olaj szánalomra méltó vergődését.

nyolcmegnyolc
Olvasó

A Falco szereplését nem egy-egy meccsből kell megítélni. Ez egy vereség! Az összkép viszont dícséretes. Gratulálok

JR.Benitez
Olvasó

Korrekt. Köszi.

Rouge
Olvasó

Hát ez kurva gyenge volt a Falcótól,
nem ezért a szarért
kaptok annyi közpénzt,
ennél még Rogán Cili is jobban teljesít a pénzünkből.

Vegyetek példát róla…
szoliba jár persze ő is…de mégsem ég ekkorát.

comment image

pbask
Vendég
pbask

Hát ja..mi szoptunk 6 légiossal egy Körmendtől,ahol az egyik legiost mindenki elküldené és rálicitáltok egy másikra 2000 eurot..gyogyegér.Arrol nem beszelve kozpenz ide,kozpenz oda,a többi csoportellenfelunk sokkal tobb penzbol gazdálkodik 😉

2lee14
Olvasó

Ennyi!

Marillion
Olvasó

Nem tudsz egy Szolnokival sem dűlőre jutni…hajtják a böszmeségüket…most már lassan ott tartunk hogy várom valamelyik szájából az jön ki hogy mi ebből a csoportból mindenkit oda vissza és csoport elsők vagyunk…mert szar mind a 7 csapat bajnoksága….

Leklibajsza
Olvasó

Nyugi, mindjárt beleáll ebbe valaki, leírja ismét azokat, amikkel már 5 hónapja bohócot csinálsz magadból. Erre kirakhatod a nagyon frappáns, két nappal előre megírt válaszodat.
Majd ismét öten visszaszólnak, amire kitehetsz egy képet a tavalyi kupadöntőről.
Átélheted ismét ezt a kielégülést, amire minden nap szükséged van.

pbask
Vendég
pbask

XD VERY TRUE

RRichieG
Olvasó

Elhiszem, hogy szarul esik a kupadöntő emlegetése, hisz ott is cumiztatok 😂😂😂

RRichieG
Olvasó

De legalább neki, “nem” kellett szopnia közpénzből, mint a Falconak 😂😂😂

pbask
Vendég
pbask

Hát igen,van valaki aki csak úgy Orbán bácsitól kap zsugába másfél milliárdot… 🙂 🙂 Nekünk csak a Vulcano jutott. Sad story.

Rouge
Olvasó

A Vulcano helyett nyugodtan írj
KG Invest 2008 Kft-t,
a KG Invest 2008 Kft helyett
pedig nyugodtan írj Mèszáros Lőrincet,
és mindjárt nem lesz annyira szomorú
a sztori….

Marillion
Olvasó

Ha ez igy is van…minket szurkolókat nem avatnak be a klub pénzügyeibe,nem kérik ki a véleményünket erről semmilyen szurkolói ankéton,vagy fórumon …miért rajtunk kéritek számon hogy miből milyen Falcot hoztak össze….annyi tartozik ránk hogy veszel bérletet napijegyet vagy nem….? Kijössz-e ezért a csapatért vagy otthon maradsz?!

Vince.Carter15
Olvasó

Jogos. Én például visszautasítanám ha megtudnám hogy lopott pénzünk van.

2lee14
Olvasó

Te még mindig cumizol,cumiztat itt mindenki mert neked sose lesz igazad. Szóval el is tűnhetnél. köszi.

Csóka Milán
Olvasó

Anyukádnak biztos sokat kellett szopnia hogy 1 ilyen balfasz eltartson mint te !
Amúgy egyáltalán tudod apád névét te madár ? Vagy csak találgattok otthon hogy ki is lehet az 💛💛🖤🖤

Csakaszombathely
Olvasó

Én így láttam: ez a meccs simán nyerhető volt. A ma látott Besiktas semmivel, még egyszer: semmivel sem volt jobb. A Zaragoza láthatóan képzettebb, jobb játékosokból állt, a Bonn megérdemelten nyert ellenünk, ez a mai viszont rajtunk ment el. Azt mondják, annyit tudsz játszani, amennyit az ellenfél enged. Hát, ma azért meg voltak a lehetőségeink, ajtó-ablak helyzetek maradtak ki. Perl Zoli szerintem élete legrosszabb meccsét játszotta, ennyire indiszponáltnak még nem láttam őt. Egy pontot dobott, azt is büntetőből, azaz, a másik büntetője ki is maradt, ami nála nagyon ritka. Mezőnyből meg minden dobása kimaradt, még az is, ami már félig… Olvass tovább »

Stockalone
Olvasó

Okorn, a Zozóval kézen fogva kérjél bocsánatot a szurkolóktól! Ez a minimum!!!

2lee14
Olvasó

Kicsit vissza lehet venni. Netalántán gép Zozó? Bezzeg amikor MVP lett akkor is biztos bocsánatot kellett volna kérnie…..

pbask
Vendég
pbask

így van. Zozó meccsek óta kiteszi szivét! Nélküle mi lett volna Kaposváron? Láttam,nagyon fáradt,falfehér volt,mozgásában is lehetett látni! Azért nézzetek tükörbe páran basszameg!

2lee14
Olvasó

+1!!!!!

Stockalone
Olvasó

Ha valakinek nem jön be semmi (én is kosaraztam valaha, tudom hogy előfordul nem is egyszer), akkor azt nem kell erőltetni. Én nem Zozót akartam bántani, tényleg eddig nagyon sokat tett a csapatért, de az edző akkor miért ragaszkodik hozzá, Hooker meg Szili meg a kispadon ül az utolsó negyedben?
Ez volt az a meccs, amikor azok a játékosok, akiknek kijön a lépés, addig játsszanak, ameddig bírják. Már persze ha tovább akarunk jutni. Mert ez most nem úgy tűnt…

pbask
Vendég
pbask

Sajnos annyira bő a keret,mindenkinek kellenek azért percek,hierarchia megmaradjon,Okorn meg lehet bizott benne, Zozó megtáltosodik. (Mint Kaposban utolsó negyedben.) Sajnos nem jött be. Azt láthatta volna, Zolira nagyon készültek,nem tűnt jó fizikai állapotban sem,de az ő döntése volt,megtudom azt is érteni.

Stockalone
Olvasó

Zozót ismerve ő biztosan nem vette volna zokon, ha ma kevesebbet játszik mert nem megy neki.
Egyébként lehet hogy jobb is, ha nem jutunk tovább, sok ez a terhelés még ekkora rotáció esetén is. Megtapasztalhatták a nemzetközi légkört, nem vallottak szégyent, sőt! Ebből lehet tanulni, erőt meríteni, s jövőre még több sikerben lehet részü(n) k.

Marillion
Olvasó

Csak Zozo tudná megmondani…hogy ma miért volt ilyen erőtlen….a sorozatterhelés simán elfogadható…de inkább fejben zavarhatta meg valami már a meccs előtt…és annak volt ez a következménye…mert ő “becsukott szemmel” is képes legalább 10 pontra….de Lake is csak 2 pont…Marko is csak kóválygott semmi abból a megszokott betörésből és bezúzom ha kell megmozdulásaiból….Reddic meg igaz hogy hozta a pontokat de sorozatban olyan fapofa arc kosaras nem tud jó értelemben véve megvadulni…teszi amit tud de savanyú arccal…

wiley
Olvasó

Te normális vagy ember?

Kangu
Olvasó

Külön szeretnék gratulálni a nemzetközi játékvezetésnek, csodálatos amit hetek óta nyújtotok…a török csapat szurkolóinak meg köszönet, hogy idáig eljöttek és megmutatták milyen undorító a viselkedésük…
FALCO!

Csakaszombathely
Olvasó

A törökök lehet, hogy csak Burgenlandból ugrottak át.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Ez gyaníthatóan így van. Ausztriában is népes török populáció van.
Évekkel ezelőtt Csurgón volt dolgom és aznap volt a Csurgó férfi kézilabdacsapatának az EHF kupameccse épp a Besiktas kézicsapatával. Gondoltam, hogy megnézem.
Hááát…ott is minősíthetetlenül viselkedett az kb 20-25 fős török tábor. Félmeztelenül, ordítottak, mutogattak és vedelték a dobozos sört. Miután a Csurgó oktatta a Besiktast, egymással kezdtek el verekedni a szektorukban ezek a primitív “szurkolók”. Nos azok is osztrák rendszámú kocsival jöttek.

Yellowblack
Olvasó

Osztrák rendszámú busszal voltak amúgy🙂

Viggiano
Olvasó

“Ik mökte ejnen lákszfilé, ábá óne svejneflejs gö…”

egismte1
Olvasó

Kár a legutóbbi 2 hazaiért, nem sokon múltak! Ettől függetlenül szép a már megszerzett 5 győzelem! Ez nem jó hír a hazai csapatoknak sem, a Falco teljes gőzzel készülhet lassan a hazai bajnokikra!

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Gyenge török csapattól cumi oda- vissza. Itt a vége, jó lesz nektek a magyar bajnokság is. Kupa az nem, ott max a megszokott ezüst jut. Turistával mi történt? Elveszett a hűtőmágnes?

2lee14
Olvasó

A neved hűen tükröz téged.

pbask
Vendég
pbask

Mindig meglep Zolit szarozzátok. Bár az ilyen egyéneket beperelné a picsába,mint Bencze. Gondolom ha kiderulne Toto effekt lenne ahol anyuci beszel az ugyved urral,mert befosott a gyerkőc 🙂

gyógyegér
Vendég
gyógyegér

Komám, itt egyedül te neveztél valakit a nevén.A hűtőmágnes az valamilyen fenyegetésnek vagy rágalmazásnak minősülő szó? Vagy tiltott és nem szabad használni?

Marillion
Olvasó

Te balfasz…Mindegy hogy melyik magyar csapat vagy csapatok nevétől,minden megszerzett pont/győzelem nemzetközi kupasorozatokban az felíródik a Fiba rangsorába a Magyar kosárlabdát illetően…és meghatározza a továbbiakban hogy a Fiba hány csapatunkat kéri fel/engedi indulni a különböző kupákban…minnél több annál jobb nem? És ez a te csapatodat is érinti ha olyan helyen végez…..BAAALFAAAASZ!

RRichieG
Olvasó

Nem kötelező jövőre indulnotok, legalább nem égetitek az országot…

Bozic
Olvasó

Aki itt egeti az orszagot, az egyedul te vagy az allahozasoddal.

RRichieG
Olvasó

Szerintem mindenkinek olyan vallása van, amilyet szeretne. Vagy te is rasszista vagy??

Marillion
Olvasó

Egy jeggyel több neked is a járatra amivel a Törökök hazamennek….így mi is megszabadulnánk tőled…és mindennap találkozhatnál Allahhal is….

2lee14
Olvasó

Te beszélsz az égetésről te hazaáruló? Tényleg baj van a toronyban…..nem is kicsi….

Lacataylor
Olvasó

Téged égetnélek máglyán, karóba húzva te büdös szolnoki………….!

JR.Benitez
Olvasó

Nem gáz hogy már az Olaj drukkerek is cikinek tartanak?

2lee14
Olvasó

Ennek semmi sem gáz. Elvégre agy nélkül él. Nem tűnik fel neki.

Bozic
Olvasó

Najo! Stari, ez a fasz ellen most csinaljatok valamit!

pbask
Vendég
pbask

Mac cim alapján tiltás Ádám,aztán bye.

basketbull
Olvasó

és kidobhatják vele együtt motorost, párnit, csakazimitne-t is…:)

pbask
Vendég
pbask

Nagy a gyanú 😀

basketbull
Olvasó

bár a szerkesztőségi irodából csak nem tiltanak le IP címet. nem jönnének tovább a nívós cikkek 😀 😀

2lee14
Olvasó

Én is ezt mondom, de sztem figyelembe sem veszik!

2lee14
Olvasó

El nem hiszem hogy te normális vagy! És azt sem hogy ezeket a kijelentéseket a BB1 csak úgy hagyja. Ilyen kijelentésekért minimum egy tiltás járna csak szólok.

Downtown
Vendég
Downtown

Persze hogy hagyja.
Ez hoz kommentet meg kattintast.
(sajnos)

RRichieG
Olvasó

Talán ha lenne rá indokuk,biztos kitiltanának. Az csak nem bűn, hogy nem a Falconak szurkolok. Ti viszont erősen rasszisták vagytok, megérdemeltétek mind a kitiltást. De ugye a kattintásbiznisz indokolja a jelenléteteket, még ha valószinüleg egy ip címről is jön az összes Falco komment…

2lee14
Olvasó

Azt mindjárt gondoltuk hogy saját magadat nem veszed észre bohóc kapitány.

Marillion
Olvasó

Balfasz….

pbask
Vendég
pbask

Sajnos ma Zoli pontjai hiányoztak,aki erőtlennek fáradtnak tűnt. Benne volt a pakliban.Szegényre meg várnak válogatottmeccsek. Ezek a törökök akarnak belépni az Unioba? Kendő a fejükön,mutogatás, és fuck you falco? nem valóak Európába. De szépen készültek rá,Zoli passzsávjai levédésére,és Reddic picknroll játéka védésére.
Szép volt a sorozat,a bírók ne fujjanak hazai pályát,de valami normális fujás várható lett volna,nem ma,az egész sorozatban.
SZÉP VOLT FIÚK! Készüljünk a magyar bajnokságra.

RRichieG
Olvasó

Mi a baj a kendővel, idősebb asszonyok is használják. Ti nem csak mutogattok, cigányoztok is.. Istenem beszélnek angolul, ti a magyart is töritek…

2lee14
Olvasó

Te nyilván mindennel képbe vagy a litvánokkal, a németekkel, a törökökkel, a spanyolokkal mindennel. De jó nekünk hogy te vagy!

JR.Benitez
Olvasó

Egy szó ami jellemzi a játékunkat : Fásultság. Persze nem szabad panaszkodni, inkább örüljünk neki hogy ennyi és ilyen szintű meccset láthatunk. Hajtottunk rendesen de ez ma kevés volt. Ez a Besiktas ma jobb volt. Ja és 2 dolog: Lepattano és tripla. Ezen megy el sokadik meccs. Sporik oda és vissza fújtak vicceseket nem ezen múlt. Mondjuk az Euroligás centerük amit csinált sporikkal az itthon akkora teknikai mint a huzat. Nem vok elkeseredve megyünk tovább! FALCO!

Downtown
Vendég
Downtown

Csak az elso felidot lattam, az eleg jo volt, ment a Falco 12 ponttal is, aztan par perc mulva 4el a Besiktas, de a felidot szorosan zartak. A tobbit sajnos nem lattam.
Kar erte.

Ettol fuggetlenul minden elismeresem a Falconak!

Yellowblack
Olvasó

Amúgy matematikai esély megvan még a továbbjutásra?

Vulcano
Olvasó

Matematikai esély van de elég minimális. Ahhoz hogy továbbmenjünk a Besiktasnak ki kellene kapnia otthon a Neptunastól és idegenben a Dijontól. Nekünk pedig lekellene győznünk a Brindisit itthon és a Neptunas idegenben.
Erre elég kevés esély van hogy majd minden összejön nekünk. De hát kitudja.

pbask
Vendég
pbask

Kevés az esély erre. El kell engedni

Marillion
Olvasó

Ez most ennyire volt elég….kár lenne a hátralévő 2 körben összeszedni különböző nyavalyákat….belemenni kétes szituációkba sérüléseket kockáztatva….el kell engedni ezt a sorozatot….Ott a bajnokság az Mk is…nem volna szerencsés sérüléseket hordozva magán a játékosoknak ezekbe így beleállni…mert ha igy járnánk akkor játékos/ok után kellene nézni…és az átigazolási határidő már itt van a kertek alatt…

Zsarkov
Olvasó

Cida, cumi, oboa…, és a sorminta folytatódik…, elég kellemetlen, hogy a magyar bajnokot, mindenféle alsóházi csapatok szopatják

2lee14
Olvasó

Az a ciki ha valakit egy Oroszlány szopat!

Rouge
Olvasó

“….Az a ciki ha valakit egy Oroszlány szopat!…”

Majd a Ligetben visszavágunk…
és leszopatjuk azt az orosz lányt.

2lee14
Olvasó

Mit szóltl ehhez a nejed?

pbask
Vendég
pbask

Ezt kérlek most ne Zsarkov. Sajnos elfáradtunk,meg készülnek ránk.

Zsarkov
Olvasó

Megértelek…, és mivel téged respektállak, eleget teszek a kérésednek 😉

Marillion
Olvasó

Ja hogy egy török bajnokságból jött csapat alsóházinak számít..a magyar drukker szájából…a Báder…Halm…Székely…Boros..stb szakértők a stúdióban meg mind balfasz ugye? Mert ők meg nem értenek hozzá mert pont ennek az ellenkezőjét támasztják alá! Te aztán értesz a kosárlabdához…

Zsarkov
Olvasó

Negatív mérleggel, 10…., ez a te szádból hogy hangzik? Dobogós? Ez objektív dolog…, megértem, ha szarul esik, de egy török alsóhàzi csapat vert meg ma (meg a múltkor is) benneteket

Marillion
Olvasó

Nem esik szarul…de a kosárlabdában jártas szakértök nálam a hitelesek nem egy összeférhetetlen kötekedő egyén…kárörvendezése….

Kétszó
Olvasó

Kurva anyádat te bucka gyökér!!!!!!!!!!

Zsarkov
Olvasó

Én édesanyádat nem szidtam…, eddig…, a te kurva anyádat, te nyomorék g.ci!

Kétszó
Olvasó

Büdös, ingyenélő, senkiházi bucka paraszt!

2lee14
Olvasó

Ez van. Sajnálom de ez van. Nincs mese kettő győzelem és számolás maradt. Küzdés meg volt de valahogy nem mentek a dolgok. Döcögtünk. A fáradság. Senki sem gép. Javítani van esély, előre tovább az úton. Hajrá Falco!! Ja és Besiktas szurkolók ritka egy utolsó aljas emberek vagytok. Kívánom hogy ne jussatok tovább, tiszta szívemből! Minden rosszat Besiktas!

Marillion
Olvasó

Mit csináltak?

2lee14
Olvasó

Első perctől kezdve ment a fuck you Falco és utána megállás nélkül ez ment kapd be jellel párosulva. Korlátra ültek, levetkőztek, megállás nélkül mutogattak. Ritka egy ellenszenves iszákos, részeg banda!

Downtown
Vendég
Downtown

Pedig elvileg ők nem ihatnanak alkoholt nem? 😁 (hituk szerint)

2lee14
Olvasó

Ezek ritka ellenszenves csicska banda. Maszk, malac test, kapd be, fuck you Falco. Ezek ők. Szerintem Ricsike is köztük volt. Ő volt az a dagadt Pápai Joci utánzat.

Endre
Olvasó

Azért az is gáz, hogy 30 törököt lehet hallani 3000es nézőszámnál.

Marillion
Olvasó

Hát igen…egy Arab világ határán lévő országról beszélünk….teljesen más értékrend..gondolkodás..vérmérséklet…az lett volna a csoda ha nem tapasztatunk volna tőlük ilyet….a Görögök is nem véletlenül utálják őket pedig az sem egy nyugodt népcsoport..

derryl
Olvasó

Csak annyit írj: BALKÁN! És ezeknek egyengeti az útját vajdánk Európába! 1526 után! Szégyen!

pbask
Vendég
pbask

Hatalmas +1!!

szazso
Olvasó

Szurkot rájuk

Ewing
Olvasó

Szerintem 3016 néző volt. De mindegy is😁

Csapajev
Vendég
Csapajev

Kár érte…
Küzdött-hajtott a Falcó, de az is látszik, hogy a játékosok egyre fáradtabbak, s hosszútávon azért kezd kijönni a különbség.
Így is jár a gratuláció a Falcónak!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés