Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb három játékos írt alá Pécsre

Hosszabbításokat jelentett be a klub.:

:

A tavaly a PVSK-Cargate együttesében szereplő három játékos, Mándity Márko, Erdei Ádám és Laufer Gergely hosszabbította meg szerződését a klubbal.

Az NB I. B erősebbik, Piros csoportjában szereplő együttes számára nem volt egyszerű az előző, csonkán véget ért szezon. A csapat alaposan megfiatalodva vágott neki a bajnokságnak, és az ősz bizony leginkább csak vereségeket tartogatott. Ahogy jött meg szépen lassan azonban a rutin, úgy kezdtek jönni tavasszal már a győzelmek is.

Több fiatal tehetséggel is sikerült megállapodniuk a vezetőknek a napokban arról, hogy a következő bajnoki kiírásban is a PVSK-t erősítik. Sőt, az egyaránt 1999-es születésű Mándity Márko és Laufer Gergely, valamint az ezredfordulón napvilágot látó Erdei Ádám tehetségét, és az előző egy évben mutatott munkáját elismerendő, mind a hárman az A-csoportos együttes bővebb keretéhez fognak tartozni – mellette pedig természetesen az NB I. B Piros csoportjában fognak rendszeres játéklehetőséghez jutni – adta hírül a pvsk-panthers.hu.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés