Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb fiatallal bővül a pécsi keret

Kalmár Viktor Paksról érkezik.:

:

A 21 éves Kalmár Viktor Paksról érkezik, és szeretne hasznára lenni a pécsieknek – írja a pvsk-panthers.hu.

Újabb olyan fiatal játékost sikerült szerződtetnie a PVSK-VEOLIA együttesének, aki a következő szezonban az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapat mellett, az U23-as szabály miatt Dragan Alekszics vezette nagycsapatnak is hasznára lehet majd. A 21 esztendős Kalmár Viktor Paksról teszi át székhelyét a Pécsre, 205 cm-es magasságával és 115 kilójával a palánkok alatt tehet majd hozzá a reménybeli sikerekhez.

– Pár hete keresett meg a PVSK, aminek nagyon örültem – mondta az oldalnak Kalmár Viktor. – A saját pályafutásom és fejlődésem szempontjából ideálisnak tűnt, hogy ide igazoljak, így boldog vagyok, hogy ez összejött.

Viktor az előző szezonban az ASE mellett az NB I. B-ben is szerepelt Bonyhádon, igaz a mögöttünk hagyott bajnoki évadot inkább elfelejtené. Előbb egy sérülés, majd a sokakat utolérő koronavírus hátráltatta őt, így az A csoportban nem tudott annyit játszani, amennyit szeretett volna.

– Most úgy beszéltem meg Dragan Aleksziccsel is, hogy az A csoportos együttes lesz a prioritás, és attól függően, hogy ott mennyit tudok pályán lenni, visszajátszok majd az NB I. B-s együttesbe is. Ez az esetleges kettős terhelés nem lesz ismeretlen nekem, úgyhogy nem is tartok tőle. Sőt, sokkal inkább nagyon várom már. A lehető legtöbb játékpercet akarom magamnak kiharcolni, és szeretnék nagyon hasznos tagja lenni a PVSK-nak az új szezonban.

Fotó: pvsk-panthers.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LaposvárMiosMAFCdrukkerpecsibas88GennaroDeTommaso Recent comment authors
GennaroDeTommaso
Olvasó

A tavalyi U23 kontingensből: Carev->OSE, Bíró “kiöregedett”. Meleg? Rátvay? Martinez? Ki marad, ki megy? Goldring, Farkas, Kalmár nem túl veretes névsor.

pecsibas88
Olvasó

Egyértelmű a gyengülés fiatal és magyar szempontból. Ettől függetlenül nyilván minden a légiósokon fog eldőlni, Toma szerintem még mindig tud meghatározó lenni

Laposvár
Olvasó

Lassan kidomborodik, hogy egy Pécs méretű városban nem tud megélni 2 akadémia, de még jóval nagyobban sem tudna. Egyszerűen nincsen hozzá játékosanyag. Azért az világos, hogy a PVSK labdába sem rúghat a Rátgéber mellett sem edzők, sem infrastrukturális lehetőségek tekintetében. Ha kölyök lennék, nyilván én is világszínvonalon szeretnék edzeni. Ez az elnyomás az évek előrehaladtával csak nagyobb lesz és a PVSK-nál előbb-utóbb csak úgy lehet használható fiatal, ha A, Nem fér be a Rátgéberhez B, leigazolták más csapattól (ez van most). Szerintem néhány év múlva a PVSK utánpótlása gyakorlatilag tömegsport lesz, az élsportoló pedig ott lesz a Rátgébernél. Ha mégis… Olvass tovább »

CsakAVasut
Olvasó

Ezekkel a “hatalmas” bombaigazolásokkal, nem hogy az A csoportos, de a piros csoportos tagságunk is veszélybe került😃 közben a tavaly meghatározó fiataljaink meg sorra lépnek le….vezetőség,ébresztő!!

MAFCdrukker
Olvasó

A PVSK U23 Piros csoportos tagsága azért már tavaly és 2 éve is veszélyben volt, áprilisban a MEAFC elleni osztályozón harcolta ki a csapat a bennmaradást. Elég furcsa ez a helyzet, mert az alapszakaszban gyakran a “nagyoknál” játszanak a legjobb fiatalok, így a “fakóban” nem, viszont a playoutra légióssal, minden fiatallal mennek, ez utóbbi összeállításban bennmaradnának az alapszakaszban is.

Artur Doki
Olvasó

“. És ott lesznek a fiataljaink, jelen állás szerint Pupp Bencével, Verasztó Péterrel, Pajor Dáviddal és remélhetőleg Kalmár Viktorral, valamint Szalai Milánnal számolhat majd a szakmai stáb. Tervünk, hogy melléjük még igazolunk két-három tehetséges kosárlabdázót”

No: Dorogi már Oroszlányban,Kalmár Pécsett…hogy is lesz ez?
Lassan apróhirdetést kell feladnunk ” kosárlabdázni tudó és szerető egyéneket keresünk”…

Franco
Olvasó

Igazad van és az iróniát is értem, ugyanakkor Kalmár minden csak nem kosárlabdázó. Bennem az állandó sulyfeleslegen és sérülésein kívül nem sok minden maradt meg.

Mios
Olvasó

Magas

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés