Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Újabb értékét tartotta meg a Vasas

Bach Boglárka hosszabbított.:

:

A Vasas Akadémia felnőtt csapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította szerződését Bach Boglárkával.

– Az egyik legfontosabb tényező, ami meggyőzött, hogy maradjak a Vasas Akadémia kötelékében az nem más, mint a pályán töltött játékpercek. Rengeteg lehetőséget és bizalmat kapok a szakmai stábtól, ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Úgy gondolom, nagyon jó munka folyik a Vasasban, mindenki megtesz mindent azért, hogy napról napra jobbak legyünk, és új célokat tűzhessünk ki magunk elé, így természetesen a képzés magas szintje is fontos érv a maradás mellett. Hab a tornán, hogy a kemény munkát egy kiváló társaságban végezhetjük, és itt beszélhetünk a csapatról és a szakmai stábról is. Nagyon jól érzem magam itt, remélem a sok erőfeszítés, valamint a jó hangulat a következő szezonban párosul majd a legjobb nyolcba kerüléssel – mondta a Vasas Akadémia játékosa.

– A tavalyi szezonban a leghangzatosabb igazolásunkként érkezett, hiszen Vukov Szonjával mindketten a DVTK-ból érkeztek. Bogi esetében azonban az is elmondható, hogy nem a Vasashoz igazolt, hanem hazajött, hiszen Bogi abszolút Vasas nevelésnek mondható. Nagy reményeket fűztünk az ő érkezéséhez, és nagyon meg vagyunk elégedve a teljesítményével. Fontos eredménynek tekinthetjük, hogy meg tudtunk tartani egy szintű játékost, hiszen akadtak kérők. Annak ellenére, hogy Bogi egy stabil és kimondottan jó kosárlabdázónak mondható, azt gondoljuk, még tud előre lépni és fejlődni, a Vasas Akadémia pedig ideális arra, hogy teljes fesztávra nyithassa szárnyait” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetője, Krivacsevics Dragoljub.

fotó: vasasbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés