Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Újabb elismerés: Filipovity a forduló álomcsapatában

Egy argentin legendával osztozik a magasposzton a magyar válogatott kosaras.:

:

Mint arról már beszámoltunk, a magyar válogatott Filipovity Márkó szenzációs teljesítménnyel vezette győzelemre a Pesaro csapatát az olasz élvonal harmadik fordulójában. A magasember a mezőny legjobbjaként 23 pontig és 10 lepattanóig jutott, ami után az olasz szövetség hivatalos Facebook oldala egy külön videót is szentelt a tehetséges kosarasnak.

Az elismerések sora itt még nem ért véget, hiszen ugyancsak az olasz szövetség által indított szurkolói szavazáson Filipovity bekerült a forduló álomcsapatába, ahol többek között olyan nevekkel szerepel egy lapon, mint az argentin legenda, az olimpiai arany- és világbajnoki ezüstérmes, az NBA-ben tíz szezont lehúzó Luis Scola.

A harmadik forduló álomcsapata: Giuseppe Poeta (Cremona), David Logan (Treviso), Donte Thomas (Cantú), Filipovity Márkó (Pesaro), Luis Scola (Varese).

Il #DreamTeam Fastweb della 3️⃣?️ giornata #LBASerieA UnipolSai Corporate in base alle vostre votazioni nelle nostre Instastories!Poeta-Logan-Thomas-Filipovity-Scola#TuttoUnAltroSport

Közzétette: LBA – 2020. október 13., kedd

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés