Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Újabb center leigazolását jelentette be a Falco

De’Quon Lake lesz Reddic helyettese.:

:

A 22 esztendős, 208 cm magas, 102 kg-os amerikai center újoncként érkezik Európába – írja a klub honlapja.

– Centerposztra egy fiatal, újonc amerikai tehetséget sikerült igazolnunk. Szerencsés körülmények között és kedvező feltételekkel Lake egy plusz egy évre érkezik csapatunkhoz és Reddic helyetteseként számítunk rá – nyilatkozta Gráczer György ügyvezető.

A szombathelyi klub tájékoztatása szerint, még a klasszikus 4-es posztra is érkezik légiós csapathoz.

Az Amerikai Virgin-szigeteken született De’Quon Lake, nyolcadikos korában költöztek az Egyesült Államokba. A Menchville középiskola csapatában játszott, ahol 21.9 pontot, 11.3 lepattanót, 4 gólpasszt és 5 blokkolt dobást átlagolt meccsenként.

Ezt követően az IOWA Western Community College csapatában pattogtatott, itt az első évében 5.9 pontot, 4.6 lepattanót, 1.1 blokkot produkált, miközben 61.5%-kal dobott a mezőnyből, 48.6%-kal a büntetővonalról. Második idényében a statisztikai mutatói jelentősen javultak, 13.5 pontot, 7.2 lepattanót, 1.5 blokkot termelt.

Pályafutását az NCAA-ben szereplő arizonai egyetemen folytatta, utolsó szezonjában 33 meccsen 4.5 pontot, illetve 3.7 lepattanót szedett össze.

 

HIRDETÉS

196 hozzászólás

196
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
41 Comment threads
155 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
RougenoilPraenoricumdonnarummaUgyisminyerunkAramis Recent comment authors
Praenoricum
Olvasó

Jó igazolásnak tűnik, ha már nem sikerült az eredeti elképzelés. Abból az összegből, amiből a kinézett 4-5 posztú játékost idehozták volna Európából, abból most vállalva a rizikót egy ötös és egy négyes lesz. Mielőtt a négyes személye kiderül nem mondanék véleményt, hogy melyikkel jártunk jobban. Kintről olcsóbban lehet igazolni. Gondolom a keretből erre telik. Remélem a négyesre sem kell sokáig várni. Nincsenek messze a selejtezők. Egy alaposan kicserélődött csapattal kell idő, hogy összeérjen. Center poszt ezzel megoldva. Négyes poszt tűnt még lyukasnak, de ha oda jön egy jó légiós, akkor ígéretes a keret. Bruinsma szintjét nem hiszem hogy eléri, mert… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

A keretből erre telik ?????
Meg a fél magyar válogatottra, meg 4 másik négerre, köztük a tavalyi utánozhatatlan, immáron tősgyökeres MVP-vel.

Rougenoil
Olvasó

Te munkanélküli vagy?

Rougenoil
Olvasó

Ja igen, majdnem kimaradt???????????????????????????????

Tomika2
Vendég
Tomika2

Igen, de ne aggódj! Amig a közösségi házban van ingyen wifi, addig számíthatsz rám.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tompika azzal foglalkozzál inkàbb hogy szöszike kb. 3 lègiós áráért játszik nálatok,baszki meg az egyik legjobban fizetett edző a bajnokságban,nulla eredmènnyel… ? Szopatnak titeket évek óta… ?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Kicsit buta vagy, de lelkes, ezt értékelem. Ha legközelebb Egerszegen járok, akkor nem felejtem el tolmácsolni az üzenetedet.

Aramis
Vendég
Aramis

Tompika!
Az megvan, hogy egy kosárlabdacsapat miatt megbomlott az elméd?
Ha tudod értelmezni ezt a mondatot, akkor saját magad is fel tudsz keresni egy szakembert, ha nem akkor csak reménykedhetsz, hogy egy közeli hozzátartozód segíteni fog rajtad.

Tomika2
Vendég
Tomika2

“Nem tudom. Köszönöm?”

Aramis
Vendég
Aramis

Nincs mit.

Jokic
Vendég
Jokic

Istenem de buta vagy. Nem vagyok zetés, de miért kell ilyen büdös baromságot mondani? Főleg nálatok 10 000 dolcsi alatt nincsen nagyon légiós, de legyen csak 7-8 ezer dolcsi, ezen állításod szerint Szöszi 20-25 ezer dollárt keresne, ami 6-7 millió ft. F@szságokat minek kell dumálni? Attól, hogy egymás után leírod ötször, még nem lesz igaz.

donnarumma
Olvasó

Istenem de buta vagy. Miért kell ilyen büdös baromságokat állítani?
10.000 dolcsi alatt Fehérváron nem szokott légiós lenni…Kevered a csapatokat?
Nálunk tavaly 2-en is 7000 alatt voltak(Reddic-Balma) idén meg eddig Lake…
F@szságokat minek kell írnod, ha nem vagy tisztába a Szhelyi számokkal?Attól,hogy csak ezt ugatod még nem lesz igaz..
Ui..Szöszi fizujáról fogalmam sincs

Jokic
Vendég
Jokic

Előbb jó lenne egyeztetni az álláspontokat, hogy mit kell hazudni. Tegnap 20 000 dolláros 4-5-ös emberről volt szó, akit nem sikerült megszerezni. Extra alacsony áron lett kommunikálva Lake, ehhez képest akkor a 7000 dollár az a tavalyi Reddick fizuja? 😀 Govens is biztosan 10 000 dollár alatti fizuért jött vissza külföldről. Biztosan egy újonc tavalyi fehérvári irányító (Cartwright) is 10 000 dollár fölötti fizuért jött. Te ezeket elhiszed? Még ha “csak” 7000 dolláros légiósok lennének nálatok, a “Szöszi három légiós bérét viszi el” logika alapján minimum 6 millát kéne zsebre tennie. Néha nem ártana picit gondolkodni is. Bár úgy látszik,… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Te írtad,hogy nincs 10 alatt legios a Falcoban..Mi a fast hazudsz? Csak 7 e alatt volt tavaly 2 idén eddig 1..
Ez mire jó,hogy olyanokat állítasz amiről fogalmad sincs?
És kepzeld Go fizuja a Falcoban pontosan 10e volt az elmult szezonban!
Elemezgesd az Albas dolgokat,bár kétlem hogy bármilyen rálátásod is lenne ezek után

Jokic
Vendég
Jokic

“Főleg nálatok 10 000 dolcsi alatt nincsen nagyon légiós, de legyen csak 7-8 ezer dolcsi” Ezt fel tudod fogni? 😀

donnarumma
Olvasó

Fel..ha nincs nagyon 10 alatt, akkor hogy lehet 7-8??
Amikor ráadásul 7 alatt volt 5ből kettő?? Gyorsan elkoltottel 2 embernél minimum + 6 ezret…ami máris egy átlagos légiós ára

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Istenem de buta vagy. Miért ferdítesz,hazudsz megint te matekzseni? Légiósok,válogatottak megszámolása megy már? ? Faszságokat pont te írogatsz a legtöbbször! Senki nem mondott ilyen összegeket. De amennyiért ott játszik abból 3 olyan légióst igazolhatnának,mint ő… Durván túl van fizetve baszkival együtt. Hülyét csinàlnak ott mindenkiből. Úgyhogy tompika otthon sepregessen először,ne folyamatosan a Falco igazolásaival,anyagi helyzetèvel foglalkozzon!

Jokic
Vendég
Jokic

A kezdő szintű magyar mindig is drágább volt, mint a légiós. Ne védd a mundért, be lehet ismerni néha, hogy szarásig vagyunk lóvéval. Az Albacomp is tele volt az 1990-es évek végén, 2000-res évek elején, eredmény: 3 bajnoki cím, kupagyőzelmek. 6-8 éve az olaj volt tele, és sorban nyerték a dolgokat. Ciki lesz, ha ti nem ezt az utat fogjátok bejárni. Eddig sem kevés pénzből sikerült az ezüstöket összelapátolni. Most már tényleg ciki lenne ennyi pénzből nem nyerni.

donnarumma
Olvasó

Amikor Ti tele voltatok, vagy az Olaj akkor a többi csapatnak kb. fele volt a költségvetése vagy még annyi sem..(no meg csak rájátszásba kellett beszálni stb.) Nekunk még tavaly is “csak a 3.volt”

donnarumma
Olvasó

Kezdő szintű magyar többe kerül,mint a légiós..
Pl. Pécsett Pongó többet kapott ,mint Taylor?
Beni többet kapott,mint Curry? Vagy kikre gondoltál?
Csorvási többet mint a horvát bajnok Delas?? Vagy szted Kovácsnak 1 éve tobbet adtatok mint most Cabezasnak?
Ugye ezeket nem gondolod komolyan?

Jokic
Vendég
Jokic

Annyi hülyeséget zagyválsz össze, hogy öröm nézni. Igen, az a nagyon kevés használható A csoportos magyar (kb. 25 fő) most extra pénzeket kap mindenhol, főleg, hogy szerepeltetni kell magyart, meg pár év múlva fiatalt is. Szerinted egy Durázi, vagy Filipovics mikor kereshetne 1-1,5 millió ft-okat? Vagy a nagy tudású Baltás? Vagy Benke, Perl, Lóránt, Vojvoda emberek 3-4-5 milliókat? Főleg, ha szerinted egy Reddic szintű meg beéri 6-7000 dolcsival (azaz kb. 1,8 – 2 millió forinttal). Mivel szűk a piacuk a kereslet-kínálat felverte az árukat. Ez azért annyira nem bonyolult. Bár nem nagyon nézem ki belőled, hogy tanultál volna valaha is… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

“A kezdő szintű magyar mindig is drágább volt, mint a légiós”..ezt Te írtad,nem?
?? Persze utána már azt,hogy “most extra pénzeket kap mindenhol”..
Sztem Te nem érted amiket írsz..nem közgáz,hanem általános iskola!
Mindig vagy most?
A “mindenhol”-ra már nem is érdemes reagálni…Reddic serulten jott 1 év kihagyással azert volt annyi amennyi..de még így is szted ki kapott több fizut?
Norbi-Reddic
Perl-Evan
Beni-Govens
Te matekzseni…”kezdőszintű magyar mindig is drágább volt mint a légiós”

Aramis
Vendég
Aramis

Tudod mi a cumi Tompika?
A fél magyar válogatott fele szombathelyi nevelés.
Ahogy a zete csapatának fele is ???????

makelovenotwar69
Olvasó

A rendelkezésre álló pénz felülírta a korábbi elképzelést – ha volt ilyen.
Tényleg indulatok nélkül: normális és kosárlabdához értő szombathelyiek, volt közöttetek olyan, aki elhitte, hogy 3 légióssal fogtok 2 fronton küzdeni…?? Címvédőként és olyan anyagi lehetőséggel, ami mellett nem vitás, hogy a bajnoki döntő egy alapelvárás?
Persze lehet, hogy rossz a kommunikáció, nem átgondolt nyilatkozatok hagyják el a klubvezetést, de ha tények makacsul szembejönnek, azért nem más csapatok szurkolói a sarasak.
Tisztelet persze a korrekt és tárgyilagos kommentelőknek!

Rouge
Vendég
Rouge

Jó lenne tudni, hogy mi volt a klubvezetés célja ezzel a hazudozással…pardon, megtévesztő kommunikációval.
(mert nyilván itt senki sem olyan hülye, hogy elhitte a három légióst…ami a végén természetesen öt lesz.)

Valószínűleg a magyar válogatott játékosoknak ígértek több játékpercet.

De erről jöhetne valami info.

Aki szerint Gyuri bácsinak nem az erőssége a kommunikáció, az nyomjon egy diszlájkot!

comment image

Ugyisminyerunk
Olvasó

Arany Görgy készíti azt a bizonyos aranykártyát

matek
Olvasó

Én nem hittem el.

donnarumma
Olvasó

Igen,volt ilyen! Gaspern választotta,hogy inkabb 1 fő extra 4-5 re költi a megmaradt 20 ezer dollárt…de ez sem volt elég..Ígerem,ha elkezdődik a bajnokság, megírom kiről volt szó..A kommunikáció nem hazugság volt,csak korai és meggondolatlan…
Talán az Olajosok emlékeznek rá,hogy maga Nyerges jelentette be, hogy Perry marad..rá 4 napra meg eligazolt. Ott sem gondolom hogy az volt a cél, hogy jól átvágják a szurkolókat..így alakult..A perceken meg kár aggódnotok..senki szerződésében nincs beleírva garantált perc?De van egy fogadásom rá, hogy még Bírónak is lesz 10 perces átlaga

Rouge
Vendég
Rouge

Nyergessel szóban megegyeztek
és Perry kezet adott rá….aztán másnap meggondolta magát.

Szóval Perryvel ennyi volt a sztori.

Aramis
Vendég
Aramis

Pedig a szolnoki közönség a lábai előtt hevert..Rúzsnál szó szerint értendő.????

donnarumma
Olvasó

Tehát nem mondott igazat..
Itt is hasonló volt a helyzet..szinte csak a tinta hiányzott a papírról…
Semmi szándékos félrevezetés nem volt. Ezért szerencsés csak akkor nyilatkozni,ha már megvan az aláírás..

derryl
Olvasó

Tipikus feka center, a nyolc perc alatt egyetlen poziciós megoldást nem láttam, ziccer, zsák. Legfeljebb majd az öregek,Kemal, Pantelics mutatnak egy-két klasszikus megoldást.

Azért kíváncsi lennék Reddic, és az elküldött Baltás középiskolai statjára is, hogy legyen összehasonlítási alapunk! Köszi előre is böböone!

Ju1
Olvasó

Akkor nézd meg jobban a videót.Szerintem tökéletes lesz Reddic mögé 15percre.Külön örülők az 1+1 nek hisz ha beválik talán könnyebben megtudjuk tartani

Jokic
Vendég
Jokic

Na így legyen ötösöm a lottón, hogy nem három légióssal terveznek a filkónál a szezonra. De azt, hittem, hogy legalább novemberig várnak ezzel, de már most jött a szokásos: “találtunk egy névtelen szponzort, aki fizeti a játékost” vagy “sérülésből tér vissza, nagyon kedvező áron tudtuk szerződtetni”. Amúgy nem zavar senkit, hogy hülyére vesz mindenkit Gyuri bá? És nem csak a szurkolókat, hanem a játékosokat is. Lehet, hogy Bíró Oli azért maradt, mert be lett ígérve neki, hogy csak 3 légiós + a magyar mag, így simán lehet egy 7-8. ember a rotációban 15-20 perccel. Erre a nyakára hozták a fél… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Magyarázatra ne várj! Tudhatnád, az szent amit május óta ők csinálnak, mondanak, állítanak! Gránitba vésett! Mint az Alaptörvény!

Aramis
Vendég
Aramis

Miattatok csinálják, hogy legyen min rágni magatokat a szürke, eseménytelen kis életetekben.

Lightbringer
Olvasó

Megint formában vagy Jokic. Bíró Oli nyakára hoztuk ezt a 208 centis gyereket, ja. Pont hármas poszton nincs légiós, de azért nyomjad ami a csövön kifér.

Jokic
Vendég
Jokic

Látom, a csúsztatás az megy. Nem csak akkor kerülhetsz hátrább egy rotációban, ha a posztodra hoznak embert. Remélem ezt sikerül felfognod. Biztos a padon ücsörgés céljából hoztak egy amcsi légióst. 🙂 Amúgy meg csak Filipovicsot és Benkét hozták a posztjára eddig. 😀 Ja meg Krivacsevicset. Nyomjad öcsém. 🙂

Aramis
Vendég
Aramis

Most komolyan, neked tényleg azzal telnek a mindennapjaid, hogy azon aggódsz ki hány percet fog játszani a Falcóban?
Nem irigylem az életedet hogy finoman fogalmazzak…

Lightbringer
Olvasó

Szóval te azt vártad, hogy a címvédőnel Bíró lesz a kezdő SF. Ok. A tavalyi év után tisztában volt a rotációban elfoglalt helyével amikor aláírt. Ennek az igazolásnak csak Krivi a vesztese, de ő is aláírt már amikor Tóth N. sorsa még a levegőben lógott, majd megharcol a helyért.

Jokic
Vendég
Jokic

És ezt is ki mondta? 😀 Nem kell ferdíteni. Oké, ha hoznak eléd egy embert. Elé csak hármat hoztak, meg a háromból lesz minimum négy, de lehet, hogy öt légiós. Szar lehet, ha a saját tábort és játékosokat is hülyére veszi gyurka bá. 🙁

Lightbringer
Olvasó

Steve, itt te vagy az egyetlen aki ferdít, csak azért hogy fikázódhass megint. Nem hoztak elé 3 embert. Curry helyett érkezett Benke, Balmazovic helyett pedig Filipovity, ugyanott áll 3-as poszton mint tavaly, hiába nem akarod megérteni. És nem, Krivi és az új cenya sem fog lemozogni 3-asba, hiába próbálod meg bebeszélni ezt.

Aramis
Vendég
Aramis

Írd már meg lécci ki az a 3 ember előtte a posztján!

Ugyisminyerunk
Olvasó

Az új PTK kimondja, Arany Györgynek kötelező sz**** a magyar fiatalokat (bár egy veraszto és egy körmendi nem tényező, de volt itt egy Simon Kristóf, Durázi..) és a tehetséges magyar kiegészítő embereket… ja meg a divat szurkolókat (ha nyernek nincs baj). Én jót nevetek a vezetőségen…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Elhitte bárki, hogy 3 légiós lesz. A legnagyobb hülyeség lett volna amit csinálni tudnak. A válogatott magyarok árának töredékéből jobb légiósokat tudtak volna hozni. Ennek csak úgy volt értelme, hogy 5 légiós mellé hozzák őket. A pénz nyilván megvolt rá, csak el kellett hitetni mindenkivel hogy jó lesz neki. Most meg jön majd a magyarázkodás.

laja
Olvasó

Gyuji bácsi ennyi idősen már nem illik ekkorákat hazudni,hogy csak három légiós lesz.Persze ismerve magát ezt senki sem hitte el. Simán 5 de lehet ,hogy 6 lesz.

Kiscserkész
Olvasó

A videó alapján az irányító srác sokkal nagyobb fogás lenne 🙂

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

“Remy Martin. 13 pont, 5 gólpassz , a dobószázalék viszont nem annyira erős”

derryl
Olvasó

Konyakban ötcsillagos!

Kiscserkész
Olvasó

Videó néha becsapós, de azon jól osztotta a labdát.

vasipasi
Olvasó

Én személy szerint irigylem a szombathelyi építkezést. Nagyon erősek lesznek, egyértelmű bajnokesélyesek.
Ez a csávó is jó fogásnak tűnik, akár nagyot is húzhatnak vele.
Ezt a háromlégiós kamudumát persze nem értem. Ennek mi értelme van?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nem volt kamu. Inkább naivságnak gondolom,hogy azt hittük hogy tudunk olyat igazolni aki 4-esben és 5-ösben is hasonló szinten tud játszani,és meg tudnànk fizetni… Azok a játékosok nagyon más polcon vannak.

Jokic
Vendég
Jokic

Jaj, hát persze… 😀 Milyen kis naívak vagytok. Sose játszottátok még ezt el, nem? 🙂

jozsi67
Olvasó

4 légiósuk biztosan lesz, de lehet februárban már 5. Persze, a leigazolt magyarokkal el kellett hitetni, hogy lesz megfelelő játékpercük. Megodlható talán, de nehéz lesz. Elképzelhető hogy válogatott játékosok nem lesznek többet pályán, mint 5-7 percet, meccsenként. Filipovitynak ennél több biztosan nem jut.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Néhány kérdés.
Szombathelyen bejelentették, hogy 3 légiós lesz, akkor most nem mondanak igazat?
Mi az értelme egy felnőtt játékosnál a középiskola első évfolyamán elért statok közlésének?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nem mondtak ilyet! Azt mondták,hogy hárommal kezdjük a szezont,nem azt hogy 3 lesz csak a szezonban. Ez dőlt azzal,hogy nem tudtunk 4-5-ös kombót igazolni…

nyolcmegnyolc
Olvasó

És akkor, ha igazolnak még egyet, akkor tényleg hárommal kezdik el a szezont. Tényleg. Igazad van. Bocs.
Ja ennyi. Nem tudtunk igazolni kombót. Menjetek Pestre ott van hasonló, bár az meg Kombínó.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Az utolsó mondatot látom nem sikerült értelmezned…

nyolcmegnyolc
Olvasó

De sikerült.
Akkor leírom, hogy ennek miként kellett volna kinézni.
Fu..y.. Go György bácsi kiáll és azt mondja: ha sikerül egy kombínót igazolni akkor 3, ha nem, akkor 4 légióssal kezdjük a szezont. Nem sikerükt, tehát lesz egy 4., akiről azonnal közlünk egy 8évvel ezelőtti 21pont/meccses statot.

derryl
Olvasó

Vince! Látom, véded a mundér becsületét, de azért vetíteni nem kell, olyat senki nem mondott nálatok, hogy három légióssal “KEZDJÜK” a szezont. “Gráczer György ügyvezető a klub honlapjának, aki ezúttal is megerősítette, hogy továbbra is 3 idegenlégiósban gondolkodik a klubevezetés, így Reddic és Hooker után még egy 4-5-ös poszton bevethető légiós érkezésével válhat teljessé a Falco kerete.” Ugye kicsit másképp hangzik. Vagy nagyon hülye az, aki azt gondolta, hogy egy 4-5 kombót fillérekért lehet hozni, vagy vagy inkább hülyére vett mindenkit, gondolta ő. Aki egy picit is kapisgálja, tudja, idén sem álltok meg kezdésnek 1+2+1=3 azaz négy légiósnál, sőt, fogadnék… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

A válogatott játékosok majd vakarják a fejüket, amikor a négerek játszanak helyettük, mert 3 legióst ígértek. A négerek meg vakarják a fejüket, amikor az első kör után szokásukhoz híven kiesnek a nemzetköziből, mert csúcs BL szereplést ígértek.
Gyuri bácsi meg vakarja a fejét, hogy idén sincs vagy legfeljebb 1 irányító lett.
A kosárlabda nézők meg vakarják a fejüket, hogy milyen szánalmas hogy ész nélkül csak pénzzel is lehet aranyat nyerni.
Visszaüt az hamarosan a csodálatos szarfalconak, ha mindenkit átcsesznek.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nàlad szánalmasabb nincs tompika! Az a lènyeg,hogy ott nàlatok Zegen van ész,végülis csak évek óta vesznek hülyére titeket,legombolnak titeket rendesen bizonyos szemèlyek… ?

2lee14
Olvasó

Ezek a mondatok egy Egerszegi szájából egész furán hangzanak.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Egyrészt gépeltem, másrészt még most sem vagyok Egerszegi, egyébként korrekt.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ja ilyenkor nem vagy az… ? Zetés cikkeknèl egyértelműen kiderült rólad…. De elhiszem hogy ciki lehet… ?

pbask
Vendég
pbask

Nem hááááááááát. Csak skizofrén angyalom…comment image

Tomika2
Vendég
Tomika2

Te nagyon hülye, elolvastad egyáltalán? ???

derryl
Olvasó

baski ezt most benézted!

Tomika2
Vendég
Tomika2

A diszlájkolóktól kérdezém, hogy tudnak-e olvasni? ?

bimbo
Vendég
bimbo

Miért nem egy magyar fiatal lessz redic cserélye? Csak kérdezem

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

És ki? Hol találsz fiatal magyar centert? A hozzátok igazolt Filipovicson kívül,nem nagyon talàlni ilyet sajnos…

bimbo
Vendég
bimbo

Nálatok utánpótlás?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Center nincs nagyon,de ez egész Magyarországra jellemző. Ez egy hiányposzt itthon…

Hubie Brown
Olvasó

Helyesen: “lesz Reddic cseréje”

Egyébként Krivacsevics például lehetett volna cserecenter, ő inkább annak tűnik. De majd szezon közben kiderül.

Juhász István Kornél
Olvasó

Govenssel mi lesz? Idén nem tartjuk meg?

Ev.Ok.
Olvasó

Hatradölős ?

Masterson
Olvasó

Sárga hugy! Akkor se lesztek bajnokok. Vegyetek 15 légiost ??? Nincsisszombathely!!!

Marillion
Olvasó

De ti sem lesztek…..na ettől meg gondolom te nem leszel boldogabb!

red-black01
Olvasó

Nagyjából ez az oldal, illetve pontosabb leszek a hozzászólások színvonala, stílusa és értelme minden képzeletet felülmúló sebességgel halad a létező legalacsonyabb szint felé (a helyesírást már hagyjuk is, ugyan nem élet-halál kérdés, de igen árulkodó).
A legszörnyűbb az, a jelenlegi állapot ugyan már a bányászbéka seggénél jóval mélyebben van, de szerintem még nem ez az alja a most már zuhanórepülésbe átment színvonalnak.

Elkezdtem az okokat leírni, de aztán rájöttem miaf@sznak, tök felesleges.
Ez van, ennek a fórumnak annyi.
További jó szórakozást!
Azoknak meg köszönöm az eddigieket, akikkel lehetett váltani néhány értelmes mondatot.

Debreceni
Olvasó

Én már csak nevetni járok fel?

matek
Olvasó

Sajnos ez nem csak erre az oldalra, hanem az egész országra is igaz.

Hubie Brown
Olvasó

A videóban szereplő 1-es számú irányítót is megnéztem volna itthon. Marha gyors, és látványosan játszik, pedig csak 1-2 percig néztem.

Szandekos
Olvasó

Igen. Szerintem az irányítónak is ez a promó videója. Tényleg nagy labdákat adott

Skcforever
Olvasó

Azért komolyan kíváncsi lennék, hogy az itt kommentelők milyen körülmények között nőttek fel, milyen dolgok érték az életben őket, és hogyan élnek most, hogy ilyen szintre lesüllyednek…. szarfalkó, buckalakók, falusiak… ilyen bácsi olyan bácsi, ez támogat az támogat…gratulálok, nagyon értelmesek vagytok?? minden cikk alatt 100+ hozzászólás, ahogy írtjátok egymást, megölve minden normális párbeszédet, nem unjátok még? Ez lesz egész szezonban? ? mi Soproniak nem vagyunk túl jóba a szombathelyiekkel, mégis tudok normálisan érdeklődni náluk. Aztán fél órát görgetek az okádék kommenteken mire odaérek a válaszokhoz amit kapok. Szánalmas ?

Ev.Ok.
Olvasó

Igen igen. Én is értem. Mindig jön a kérdés mi volt előbb a tyúk vagy a tojás… Vannak korrekt szurkolók kommentelök nincs is velük Veletek gond de a trolloknak az jár amit érdemelnek.. Mert amilyen az “adjon Isten olyan a fogadj Isten“ ez az én véleményem. Hajrá Falco!!!

Skcforever
Olvasó

Én ezt értem, de egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, tartja a mondás.

Marillion
Olvasó

Na az ilyenek miatt kedvelem Sopront meg amúgy is mint helyet….Pedig mindenki Szombathelyi ahogy én is…..

ldd
Olvasó

Értem én, hogy nem lehet mindig hír értékűt kommentelni, de ennyi hülyeséget, gyalázkodást már régen írtatok.
Szégyelje magát akire vonatkozik!

pontaz
Vendég
pontaz

Gyökerekel nem lehet mit tenni,inkább az a szégyen hogy a kedves szerkesztőség engedi ezt(ha nem ők csinálják)….

Szandekos
Olvasó

Te Motoros gyökér, takarodjál már 😀
Mondjuk a második kedvenc weboldaladra a cicisimogato.hu -ra 😉

Motoros
Olvasó

A tiéd meg a HotGay@?

Motoros
Olvasó

100x is törölhetsz szarcsevics,újra beírom@?
Szemtől szembe nincs merszed odaállni elém te kis impotens pöcsköszörű@?

Egyszerűen senki vagy@?

sztogram
Olvasó

téged nem zavar, hogy minden kommented olvasható? 🙂

Motoros
Olvasó

téged se hogy hülye vagy?@?

Ev.Ok.
Olvasó

Rolleros birka engem hívj! A pofa nagy de lesz még törött a duda orrod ?

Motoros
Olvasó

Címed köcsög?@?
Ja a Kék Lagúna@?

Ev.Ok.
Olvasó

Kívülről fújod (ja bocs szívod) hiszen törzsvendég vagy! ??? Röhögök hogy milyen pancser vagy.. Magadnak adod fel a labdát a 6 éves gyerek is leüti rajtad meg visít a fél ország. ??? Na csók picim ???

Motoros
Olvasó

Ma este szívhatod köcsög@?

Rouge
Vendég
Rouge

“…Szerencsés körülmények között és kedvező feltételekkel Lake egy plusz egy évre érkezik csapatunkhoz… – nyilatkozta Gráczer György ügyvezető….”

“…Kedvező feltételekkel..”
– ez gondolom azt jelenti, hogy Lake fizet azért,
hogy a Falcóban játszhasson.

“…Szerencsés körülmények között..”
– Gyuri bácsi séta közben talált
egy négylevelű lóherét, meg ezt a Lake gyereket…

Három légiós persze…?…mindenkit hülyének néznek, de főleg a Falco szurkereket.

Aki úgy érzi,
hogy az öreg már megint hülyére vette,
az nyomjon egy diszlájkot!

Leklibajsza
Olvasó

Megint hagytad, hogy hülyére vegyen?

Lightbringer
Olvasó

Akkor remélem Gyuribá majd átver engem még egy hatodik légióssal is.

Aramis
Vendég
Aramis

Gyuri bácsi hülyére vette a Falco szurkolókat, mert a 3 helyett 4 légiós lesz. 😀
Rúzs, azt eddig is tudtuk, hogy nem vagy túl okos de napról-napra sikerül alulmúlnod önmagad. 😀

Rouge
Vendég
Rouge

Nem rólad van szó nuni, a te “magasröptű” szellemi képességeiddel tisztában vagyunk.

De vannak itt olyan Falco szurkerek,
akik tényleg elhitték a mesét…?

“….Vince.Carter.15
Nem jobbnak látták,hanem nem jött össze a 4-5-ös kombó.
14-2 Válasz
2019.07.28. 22:10…”

Nem jött össze a 4-5-ös kombó…?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Mi van rúzsos? Mi a helyzet a baszkokkal Barcelonában? ? Gyorsan vàltogasd a nickjeid,hogy minél több néven tudj provokálni te Google-király! ?

Rouge
Vendég
Rouge

“….Vince.Carter.15
Nem jobbnak látták,hanem nem jött össze a 4-5-ös kombó.
14-2 Válasz
2019.07.28. 22:10…”

????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Na nem csak a Google-t tudod használni,hanem már a másolás is megy… Nagyon ügyes vagy! ? Most gyorsan válts át egy másik nickedre és folytasd! ? De azért földrajzórára néha járj be…. ?

Rouge
Vendég
Rouge

“… nem jött össze a 4-5-ös kombó…”

Vince, ami nem jött,
az a 4-es 6-os kombino…a Nagykörúton…?

comment image

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Na a kèpletöltés is megy? ? Szárnyalsz szakértő!
A baszkokkal mi helyzet te földrajz zseni? ?

Rouge
Vendég
Rouge

Nem baszkok, baszkik…:):)
Így legalább te is érted ?

https://youtu.be/ntF1qXnDmCA

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az fel sem tűnik, hogy Gyuri bácsi a villamosról integet? Hozott még egy légióst.

Rouge
Vendég
Rouge

?

Rouge
Vendég
Rouge

Gyuri bácsi ezt a szép sárga kombinót is megvette…
kedvező áron, szerencsés körülmények között jutott hozzá…:);):)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Gráczer elvtárs annyit vedel,hogy most már háromig sem tud pontosan elszámolni… 🙁 🙁 🙁 A srác egyébként kukamuka-gyanús… 🙁

Motoros
Olvasó

Februárba még 29-ig is tud@?

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Állitolag rendszeres vendége a szombathelyi Arabella bárnak…

Motoros
Olvasó

bb0 szarcsevics nem bírja a kritikát@?
Törölgess csak hülyegyerek, kirúgatlak a robertával te gyász@?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Defektes! Biztos Pista töröltette,mert égeted! ? Nálatok úgyis ez a divat,úgy hallani…

Motoros
Olvasó

Téged is törölt benőőőke@?

Ev.Ok.
Olvasó

Úgy hallom komoly szövőnőket szerződtett Körmend a légiósok helyett mert a köv min. 5 évben hálókat kellene szőni de az a baj hogy még a döntőben sem lesznek saját maguk vágják majd a hálót maguk alatt hogy legyen egy kis élmény!!! ???? Ugye rolleros birka?! ???????

Motoros
Olvasó

Te vagy az, szarcsevics?@?
Holnap este találkozunk a Móricz Zs.4 elött fél 10kor.@?
te kis szarházi gyáva pöcs@?

Ev.Ok.
Olvasó

Ott strihelsz? Mondjuk a jövő pinaja a segg alapján már a “fejedet” is el tudom intézni te homofób ???

Motoros
Olvasó

W.S:Önarckép@?

SárgaPárna
Olvasó

Jah és még valami lefekvés előtt!!!!
IGEN! Mindenkit megveszünk! Baj?

RRichieG
Olvasó

Na de azért Perryt meg Voját nem kellett volna.

RRichieG
Olvasó

Adjad nekik Rúzs ???

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Aztán ti meg törökből hoztok centert? De azt Pista megint elfelejtette kommunikálni hogy a másodosztàlyból… ?

Motoros
Olvasó

Az egy másik story benőőőke@?
Ki lett írva a csapat neve, ha a bb0 szarcsevics nem tud utánnanézni az az ö baja@?

Jársz még a G.N.M színitanodába?@?

Ju1
Olvasó

Te beteg vagy

pbask
Vendég
pbask

Te falusi kocsmák poétazsenije, te <3

Egerszeg
Vendég
Egerszeg

Gráczer Úr tegnap (az irányító érkezésekor) még arról tájékoztatta a szurkolókat hogy 3 légiós lesz a csapatban. Ma már arról hogy 4. Remélem nem gondoljátok hogy ma reggel lett küldve szerződés ajánlat ami vissza érkezett délutánra aláírva. A saját szurkolóit is hülyének nézi….

Ev.Ok.
Olvasó

Jáááj Gyuri bácsi csak így nézz minket hülyének ??? jobb mintha ígéret van aztán lovéja meg nyista ugye sötét zala? ?

RRichieG
Olvasó

Gyurkabá, már az elején hazudgál ???
Komoly üzletember.
De csitt csak, Perry kopogtat ???

Juhász István Kornél
Olvasó

Perry melyik posztra érkezne szerinted?… Már csak egy power forward kell.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Posztok?? Hülyéskedsz? Ökörn meg az öreg azt sem tudják mi az.?

Ju1
Olvasó

Te amúgy kinek kébzeled magad itt!? Milyen alapon sértegeted a bajnok csapat stábját?Idén is csak a kudarc marad nektek nagyon remélem

Aramis
Vendég
Aramis

Ahhoz képest söpréssel lettek bajnokok. 😀 😀 😀

DAME
Olvasó

Sok divat falcos most örül de nem sokaig??
Ha tudnátok mik lesznek itt 2 év múlva bye bye vulcano
Addig meg csak az ezüst??
Körmend oda vissza ver titeket jövőre is Benke is csak azért jött ide mert nem teljesen egeszseges és talán így is ott tud lenni a 4 be

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Körmend oda vissza ver minket idén is… ? Ahogy tavaly is? ?

DAME
Olvasó

7>0 3>2?

SárgaPárna
Olvasó

Jövőre is? 🙂
A végén még kiderül, hogy ti lettetek idén a bajnokok, mondjuk, amekkora gyökerek vagytok simán lehet, hogy ezt elhitették veletek, hogy a legutóbbi bajnokságban a második lett a bajnok. 🙂

DAME
Olvasó

7>0 3>2?

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Nagy az Isten állatkertje..?? De tudod mit? Legyen igazad verjen minket úgy oda-vissza a körmend, ahogy idén is!!! Az aranyat még mindig nem márciusban adják? Hálót pótoltátok már a tornateremben? Tudod..ez lett a söprésetek eredménye!:)

DAME
Olvasó

?

DAME
Olvasó

7>0 3>2 Ja

DAME
Olvasó

7>0 3>2 psszt

Ev.Ok.
Olvasó

Idén már 3:3 jövőre meg nézegetsz mint a tescos hal a szatyorba te magyar Anyák szégyene ??

DAME
Olvasó

Idén vége lesz a bajnokságnak?
Gyuri bácsi fizeti

Zvezda
Olvasó

ez pontosan így van. Ne feledd viszont, hogy az utóbbi időszakban a PO-ban kettő seprűt is kiosztottunk Nektek. Ez azért rátok nézve nem túl biztató. Kupagyőzelmekben nem mostanában hozunk be Benneteket az fix. De nem biztató a helyzet ott, ahol azt sem tudják ki sikerült leigazolni.
Egyetértesz?

pbask
Vendég
pbask

Szólj ha playoffban egyszer sikerül már megvernetek minket.
Uncsiiiiiiiiiiiiiii.

DAME
Olvasó

7>0 3>2 psszt

Németh Róbert
Olvasó

Te is olyan vagy mint a magyar foci. Csak a múlt van.

sargafeketeasziv
Olvasó

Nem untad meg?

DAME
Olvasó

Ti sem az ezüstöt tőletek tanultam

Milos
Olvasó

Mert az idei Falco bajnoki cím nem a múlt..nyílván!? Nektek sem a lábatok fáj, az biztos.
Jut eszembe..van még eladó póló?

SárgaPárna
Olvasó

Felnéztem, sír a sok körmendi gyökér. Boldog vagyok. 🙂

milanka487
Olvasó

Boldog marha vagy…..

ldd
Olvasó

Miért nem tudsz örülni szerényen?

piros710321
Olvasó

Gyökér az te vagy, de elég nagy!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Egy körmendi nem írt ide. Minek kell provokàlni? Minek adod ki magad Falcósnak? Egy értelmes hozzászólásod nem volt még…

SárgaPárna
Olvasó

Figyi! Te még azt se tudtad, hogy mi az a kosárlabda, amikor én már a Falconak drukkoltam. Gondolom te is az a fajta Falco szurkoló vagy, aki a kosárlabda feltalálóinak a seggét nyalja. A kamu korrektségeddel kérlek húzz a picsába.

davek
Olvasó

Te huzz a picsába veréb gyerek!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Mert miért ne tudtam volna? Honnan tudhatnád hogy mióta járok meccsre? Lehet te azt se tudtad mi az a Falco,amikor èn már a kiscsarnokban szurkoltam…
Ha kicsit is kèpben lennèl,akkor látnád hogy pont hogy nem szívlelem a Körmendet,Szolnokot,Zetét se…
Ha tényleg Falcós vagy akkor meg közben írhatnál normális,csapattal kapcsolatos kommentet is,mert olyat meg nem láttunk tőled. Csak a provokálást.

Hajrá Falco!

davek
Olvasó

Igazad van! Nem értem miért nem lehet örülni a csapatodnak vagy az új játékosaitoknak! Miért kell egyből körmendizni?? Soha nem értem meg az ilyen embereket! Nagyon keserves életed lehet aranyom.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

De ez a másik oldalra is érvényes! Ott is van bőven ilyen…

davek
Olvasó

Igaz hát! Én egyébként betiltanám ezt a névtelen irogatást! Legalább akkor megszabadulnánk ettől a sok baromtól!

krumplifej
Olvasó

Párni akkor kijelethetjük,hogy te már elég régóta vagy a Falco szégyene? ❤️

Juhász István Kornél
Olvasó

Jelenleg a Falco még tárgyal egy power forward-el, biztos forrásból tudom 🙂

Székely Gergely
Olvasó

Szabad érdeklődni, hogy ki lehet az?

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Persze Rudy Gay…

Pablo Escobar
Olvasó

Mar most sír a szatok meg el sem kezdodott a bajnokság nem hibaztatlak benneteket alkalmatlanok vagytok udv a bajnokcsapatban gyerunk NAGYFALCO ????

Marillion
Olvasó

Akkor ezek szerint jobbnak látták vezetőink inkább 4 légiós szerződtetését?! Sorozatterhelés miatt kell is…A Videó az csak összeválogatás,de amit mutat az alapján bizakodhatunk,hogy végre a palánkok alatt is masszívak leszünk….FALCO….

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Nem jobbnak látták,hanem nem jött össze a 4-5-ös kombó.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Nem jött össze? ????
Vesztek inkább hármat ?
Amatőrök! Ész nélkül bevásárolnak, aztán rájönnek, hogy az isten pénzét elköltötték 3 válogatott játékosra, akik ugyan azon a poszton jászanak. ???
Nehéz elhinni, de szerintem tényleg ilyen hülyék és nem is hazudnak a légiósok számáról ?

SárgaPárna
Olvasó

🙂 🙂 🙂 🙂

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

2 új válogatott jött, Benke és Filipovity meg mióta ugyan az a poszt? Sokat értessz a kosárlabdához..?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Olvasd el mégegyszer te isten báránya! ?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tompika! Miért nem a zetéddel foglalkozol? Ahol évek óta szopat titeket a Baszki,szöszi páros… Elrakjàk az “isten pénzét”… ?

Ev.Ok.
Olvasó

Tompika had dícserjelek meg nadon okocs vagyol ??

Tomika2
Vendég
Tomika2

Így van. Mindjárt jön a mese, hogy tálalták egy akciós négert, de a 4-es poszt még nem megoldott ezert jön a negyedik légiós. Aztán a szezon elejére itt lesz az 5. is.
Bohóc gittegylet. A sok néger meg vakarja majd a fejét, amikor a nemzetközit megint leadja a szarfalco.

Pablo Escobar
Olvasó

Tomika ülj le egyes????

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Fóbiás tompika! A gittegylet az a te kis zetéd! Baszki és Szöszi évek óta szopat titeket… ?
Azért a szarfalcósok jók a kis zetédbe,ugye? ?
Te fóbiááás!!! ?

piros710321
Olvasó

Neked nagyon tetszik ez a fóbiás szó!! Szánalom vagy!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Hozzád ki szólt ovis?
Rinyàlsz ha vmelyik troll odaugat a körmendi cikkekhez,de te elsők között okádsz oda minden Falcós cikkhez…

Falcobb
Olvasó

Üdv! Alakulunk! Ha tényleg jön a negyedik légiós power forward posztra, akkor én meg is nyugodtam a szezonnal kapcsolatban.
Hajrá Falco!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Jön.

Falcobb
Olvasó

Meg is van a szerződés, vagy még tárgyalunk?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Még keressük,úgy tudom.

Juhász István Kornél
Olvasó

Tárgyalnak

milanka487
Olvasó

4.5 pont az kemény….

Skcforever
Olvasó

Ő 5ös posztra érkezett gondolom, szóval akkor ez azt jelenti, hogy mégis 4 légiós lesz Szombathelyen? (Csak érdeklődöm normálisan, ne oltsatok ?)

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Igen 4 lesz. A kiszemelt 4-5-ös kombó nem jött össze. Lake meg nagyon kedvező áron jön csere 5-ösnek,így egy klasszikus 4-es jön még elvileg.

Skcforever
Olvasó

Értem köszi. Őszintén szólva a center poszton éreztem sebezhetőnek a Falcot, így viszont rendben lesztek ott is ha jön még egy 4es. Sajnos ? (Nem megsertődni!!) Így nemtudom ki szorít meg titeket.

szurkolo01
Olvasó

reméljük idén is lesz egy jó sopron, szeretek oda is eljárni meccsre! korrekt a komment! ??

Skcforever
Olvasó

Nemigazán vagyok híve a komment háborúnak, egyenesen szánalmasnak tartom azt ami itt folyik, szóval tőlem ne is várjatok agyament kommenteket ? Sopron-Falco és Sopron-Körmend meccsek mindig király hangulatú meccsek lesznek, megy a zrika, meccs alatt anyázás stb de ez benne van, hiányozna is, viszont az ami mostanában itt elszabadult… szarfalkó, buckalakók, falusiak stb…. érthetetlen. Tisztelet a kivételnek!

Berczi
Olvasó

Üdv nálunk!

2lee14
Olvasó

Légy üdvözölve te is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés