Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Újabb amerikai a Vasasban

Az irányító azt mondja, egy életre szóló élmény előtt áll.:

:

A Vasas Akadémia felnőtt csapata leigazolta a Kentucky Egyetem egyik legjobbját, Taylor Murray-t. A fiatal tehetség remek védekezése mellett több statisztikai mutatóban is meggyőző teljesítményt nyújtott az Egyesült Államokban – adta hírül a klub honlapja.

– Ötéves korom óta az az álmom, hogy profi sportoló legyek, minden nap keményen dolgozom azért, hogy ezt megvalósítsam. Az egyetem befejeztével úgy döntöttem itt az ideje belevágni valami teljesen újba. Nagyszerű érzés lesz egy új országban tanulni, játszani és élni. Természetesen továbbra is fontosnak tartom, hogy fejlesszem a kosárlabdatudásomat minden területen. Egyik rokonomtól azt hallottam, hogy Budapest egy gyönyörű város, így egyre izgatottabban várom, hogy Magyarországon játszhassak. A célom az, hogy hatékony támadó, agresszív védő és jó csapatember legyek a Vasasban, valamint, hogy mindkét palánk alatt megnehezítsem az ellenfél dolgát. Ez egy életre szóló élmény, nagyon hálás vagyok a lehetőségért, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni a pályán és azon kívül – mondta Taylor Murray, a Vasas Akadémia játékosa.

– Taylor egy olyan posztra érkezik, ahol az elmúlt két évben a csapatunk legeredményesebb játékosai játszottak. Ezután nyilvánvaló, hogy jó és meghatározó játékost akartunk. Sok keresés után és sok játékos közül végül rá esett a választás, mert egy erős egyetemen társai kiszolgálása mellett eredményes is volt. Emellett korosztályos amerikai válogatott volt, ami a tengerentúlon mindig nagy szó. Nagy szeretettel várjuk, reméljük sokat segítünk kölcsönösen egymásnak a fejlődésben és céljaink elérésében – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

fotó: ukathletics.com

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés