Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Új öltöző fogadta a kecskeméti játékosokat

Révész Ádám – társaihoz hasonlóan – láthatóan elfáradt az első edzésén, viszont élvezte a munkát.:

:

Véget ért a nyári szünet, elkezdődött a felkészülés a következő szezonra, méghozzá némileg új környezetben, ugyanis új öltöző fogadta a KTE-Duna Aszfalt játékosait a 2019/2020-as szezon első edzésén.

Váradi Kornél jelenleg az U16-os Európa-bajnokságon van Podgoricában, Obinna Oleka és Devaugntah Williams pedig később csatlakoznak a csapathoz.

Az öltözőbe betoppanva megpillanthatták a játékosok az új dekorációt, majd egy kis készülődés után Forray Gábor már a Messzi István Sportcsarnok parkettáján várta őket.

A KTE-Duna Aszfalt négy új játékosa: Bálint Erik, Chester Lewis, Révész Ádám és Varga Balázs (ktekosar.hu)

Néhány perc dobást követően 3200 méter futás várt a csapatra, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője elégedett volt a látottakkal.

– Jó érzés volt találkozni a játékosokkal, többen is vannak, akikkel hat-nyolc éve dolgozom együtt. Az első edzés tesztjellegű volt, egy erős futóprogramot csináltunk. Mindenki megfelelő állapotban volt, jó intenzitással tudtunk dolgozni. Örömteli, hogy mindent onnan tudunk kezdeni, ahonnan én azt terveztem. Mindenkiben van bizonyítási vágy, a fiatalok érkezése az idősebbeket is arra serkenti, hogy még jobbak legyenek. Obinna Oleka a héten, Devaugntah Williams pedig augusztus végén érkezik majd Kecskemétre – nyilatkozta Forray Gábor a tréning végén a klub honlapjának.

Révész Ádám – társaihoz hasonlóan – láthatóan elfáradt az első kecskeméti edzésén, viszont élvezte a munkát.

– Nagyszerű érzés volt egy új öltözőbe belépni – dicsérte a körülményeket a KTE-Duna Aszfalt új igazolása. – Bár leginkább a futással voltunk elfoglalva, beszélgetésre nem volt sok időnk, de örülök, hogy találkozhattam az új csapattársaimmal. A délelőtti edzést úgy ahogy túl lehetett élni, de az biztos, hogy kemény alapozás vár ránk.

A héten tíz edzés szerepel a KTE-Duna Aszfalt programjában, szerdára és szombatra szabadnapot kapnak a játékosok.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés