Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Új légióst szerződtetett a ZTE

“Jól lát a pályán, rendkívül jól passzol és képes irányítani is a csapatot.”:

:

Deondre Parks személyében új játékossal erősített a Zalakerámia ZTE KK hátvéd poszton – adta hírül a klub honlapja.

Az új igazolásról a gárda vezetőedzője, Teo Cizmic így nyilatkozott klub honlapjának:

– Deondre egy tapasztalt és nagyon rutinos játékos, aki nagy segítségünkre lehet a támadásokban, hiszen jó százalékkal képes értékesíteni a dobásokat, jól lát a pályán, rendkívül jól passzol és képes irányítani is a csapatot, lendületes játékával megadhatja csapatunknak azt a pluszt, amelyre szükségünk van a támadásaink szervezésében.

A 29. életévében járó amerikai, 185 cm magas amerikai hátvéd Flint városában született, aki a South Dakota State Egyetem elvégzése után 2016-ban a Newcastle Eagles csapatánál kezdte európai karrierjét, ezt követően szerepelt még a georgiai BC Cactus Tbilisi, a ciprusi AEL Limassol, a tunéziai Etoile Sportive Rades, a kanadai Edmonton Stingers, az izraeli Hapoel Hevel Modi’in együtteseiben. Csapatunkhoz finn bajnokként, a Salon Vilpas Vikings gárdájától érkezik, ahol 21 mérkőzésen 21 perc alatt 12,7 pontot, 2,1 lepattanót és 2 assistot átlagolt, közeli dobásokat 57,1%-al, a hárompontos dobásokat 42%-al, a büntetőket pedig 71,7%-al értékesítette.

A hátvédről a klub szakmai igazgatója, Puskás Artúrt is elmondta a véleményét:

– Deondre személyében egy tapasztalt bajnok csatlakozik csapatunkhoz. Harcedzett hátvéd, aki azonnali segítséget jelenthet kreativitásával, rámenősségével. Valódi profi, rendkívül keményen dolgozik és könnyen talál közös hangot a társaival. Bízunk benne, hogy érkezésével jobban eloszlanak majd a játékszervezési és befejezési feladatok a csapaton belül.

A honlap tájékoztatása szerint Deondre Parks a mai nap folyamán megfelelt az orvosi teszteken, így ma este már edzésbe állhat. Miután minden engedélye megérkezett a csapathoz, a vasárnapi Falco elleni hazai mérkőzésen mutatkozhat be kék-fehér mezben. Az játékossal a szezon végéig szóló szerződést kötött a csapat.

Ezzel együtt Mustapha Heronnal kezdeményezték a szerződése közös megegyezéssel történő megszüntetését.

Fotó: fiba.com

56 hozzászólás

56
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
KovàcsIstvàn*Z*T*E*Kosárfan66Ereszzsoti Recent comment authors
Bogyó
Olvasó

Eresz! Szakadj már le a vezetőedzöröl meg a vezetökröl, ha magad alá csinálsz, akkor is maradnak, jól van az ugy!! Bencze Tamás már bizonyitott…….

*Z*T*E*
Olvasó

A sérülés mindig benne van a játékban ezzel nem lehet mit kezdeni.
Én a csapatban ott látom a problémát hogy magas poszton vagyunk gyengék.
Az 5-os center 5perc játék után 10et pihen emellett nem jó de képzetlen csak zsakolni tud.
Horti és Révész csere szint abból sem a felső kategoria egyik sem. (Persze tudjuk Horti válogatott center ez leginkább a bankszámláján látszik)
Barnett pedig keveset mutatott eddig és az se volt jó se 3-as se 4-es poszton…
Így viszont a külső játékosoknak nagyon nehéz dolga van. Én nezegetnek egy extra 4-5 os magasembert és Barnettet cserélném (O a Bundesliga jatekos ha jól tudom)

Eresz
Olvasó

Bencze Tamást Vezetőedzőnek ! Gyenge légiósok gyenge vezetőség ideje távozni. Szakmailag 0 vagytok Csizmával együtt

Zetesziv
Olvasó

Nála legalább minőségi légiósok voltak többségében. Van igazság benne amit írsz. Én sokkal többet vártam a csapattól ebben az évben és Teotól is.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Eresz úr, hölgy! Azt javasolnám, hogy mindenképp csökkentse a gyógyszer adagját, vagy növelje de így biztos, hogy nem jó!!! ???

Eresz
Olvasó

Mióta nem Ő az edző. Légiós és edző keringő van. Játék színvonaláról nem is beszélve. Ő egy Zalai ikon aki sokkal kevesebb pénzből 3 db légióssal mindig is ütőképes csapatot csinált.

Bogyó
Olvasó

Eresz! Igen, ő ikon…. ikon, aki megbukott a ZTE KK kispadján!!! A Robi pár meccs alatt többet tett mint a barátod!!! J

zsoti
Olvasó

azt mondta a 2 nagyokos hogy minden játékost előtte jól feltérképeztek.erre idehoznak 1 sérült játékost.akkor tényleg jól leinformálták.nagyszerű munka.ha én is igy végezném a munkámat.persze ha valaki közben még pesten is dolgozik a tv-nél ott természetes hogy nem lehet minden feladatra figyelni….amugy Parks is az elöző idényben az utolsó 4-5 mérkőzésen nem játszott vagy csak néhány percet.gyanús.megint 1 sérült játékos?!

Peter Griffin
Olvasó

és ha nálunk, egy edzésen vagy meccsen sérült meg, te nagyokos?

Rózsabimbó
Olvasó

Vasárnap megveritek a Falcot, mindenki lenyugszik, kibékültök egymással és keményen megkezditek a felzárkózást a tabellán! Hajrá!!!

Dallas
Olvasó

Óhhh ha én rózsabimbóóó lehetnék… amúgy régen ,40 éve, szerettem a Sűsüt (meséket) 🙂

Kosárfan66
Olvasó

Énis attól félek , de legyen igazad! ?

Bogyó
Olvasó

Minden6ó ! Hollo ! Szánalmas kis köcs…..gök vagytok!! ???

Peter Griffin
Olvasó

Hagyjad már őket, valahol igazuk van: nem jönnek az eredmények

Director
Olvasó

Senki mellett sem szeretnék kiállni, de most az a helyzet, hogy a csapat évek óta botrányosan teljesít!Ez az idei évben is folytatódik. Miről beszélünk illetve miről és kikről beszélsz te? Itt nem a szurkoló tehet arról, hogy megint a béka segge alatt vagyunk!Jogosak a kritikák!Puskás és Stárics ellentétet a vak is látja,érzékeli!Hajrá ZTE

Bezse
Olvasó

Műszakot miért küldik el ? Lehetne akár 7-8 légiós is ?

Peter Griffin
Olvasó

Alakul ez, várható volt. Számomra alapból furcsa volt, hogy csereirányító nélkül, de hármas poszton 1 amerikai + 2 magyar (akiből Atesz U23-as) játékossal kezdjük a szezont.
Habár Mustapha is atletikus volt, sérülése gátolta és sem ő, sem Ákos, sem Guyton nem tudott jól irányítani Wilson hiányában, dadogott a labda, hiányzott a váratlan húzás és a sebesség a csapatból – ami a videók alapján ebben a srácban meglesz.
Üdv nálunk!
Mustaphának sok sikert!

GCkosar
Olvasó

Van benne fantázia, ezután akkor Barnett többször játszhatna 3-ast, sokszor úgy éreztem, hogy elveszik 4-esben.

Peter Griffin
Olvasó

Nincs más négyesünk. Révész lassú hozzá, ötösben meg súlytalan.

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Al Pacino jut eszembe az Egy asszony illata című filmből: “..és Holló, MIinden6ó, ZTE Zoli bárhol is vagytok, a kurva anyátokat”. Lehet a nevekre nem jól emlékszem.

Holló
Olvasó

Nekem semmi film nem jut eszembe ? Csak annyi,hogy a te jó kur*a anyádat! ? ?

ZTE ZOLI
Olvasó

A te jó kurva anyukàdat te mindenhez tapsikoló puha fütyi.., ilyen szardarabok miatt tart itt ez a klub ahol! Takarodj

Director
Olvasó

Bencze Tomit vissza a csapathoz!Követhetetlen az elmúlt évek játékosmozgása!

Bogyó
Olvasó

Director! Te ordibáltál a leghabgossabban, hogy Bencze TAKARODJ….Tudod, amikor megbukott, amikor utánna a Róbival jók lettek….Mi is van ???????

Wilson
Olvasó

Az Alba mikor? nem 2 meccses ultimátumot kaptak? vagy akkor mi lesz, megvárjuk a kövi vereséget? Nem is értem….

Minden6ó
Olvasó

Ennek a felesleges cserének az árát nyugodtan odaadhattátok volna a Bangladesi fedettpályás balkezes hokibajnokság döntőseinek!Amíg Stárius Cornélius kigondol akármit is legyen az játékos edző vagy szakmai igazgató az Nb3 hupililacsoportból addig nem lesz jó kosárlabda Zalaegerszegen!

Peter Griffin
Olvasó

Felesleges csere? Te és Holló barátod sír itt a legjobban (a többiek csendben teszik, egy szobában).
Most új játékos van, az is baj?

Minden6ó
Olvasó

Artúr és Kornél még mindig kerülik egymást és rádumálnak a másikra vagy a Paks elleni győzelem után országos cimborák?

csakazete
Olvasó

Hollóriusz, és minden6óriusz a két cirkusziusz balfasziusz bohóciusz ???

Bogyó
Olvasó

Minden6ó! Tudod mit? Egyre jobban az a gyanú, túrni szeretnéd a Kornélt, de azt tudnod kell, kevés vagy te ahozz! Anyukád azt sem tudhatta, hogy te megszülettél, mikor rájött feldobott, de elfelejtett elkapni…..

Holló
Olvasó

Tehát ő idén már a 7.légiós…Heron megy,Knowles még mindig itt van. 6 légióssal 2-4 úgy,hogy csak a neheze most jön. Bogyó az egerszegi bohóc szerint jól dolgoznak minden rendben…igyál csak helyettem is. Nagyon ütős,amit nyomsz. Ennyi pénzből itt tartani döbbenet…az idei Albával egyszintű bukás ez eddig…

Peter Griffin
Olvasó

Akkor megsúgok valamit, de csendben. Zane cseréje váratlan volt, soha nem mutatták ki nála még sehol ezt a “sérülést”. Bármely csapatnál lehet.
Megsúgok még egy valamit: a zte honlapján ott van, hogy Heron is sérüléssel bajlódott.
Megsúgok egy harmadik dolgot is: Amint látthattad, Wilson hiányában akadozott a játék, Guyton nem tud jól irányítani, ezért nem 3-as, hanem 1-2 posztra igazoltunk.

Holló
Olvasó

Megsúgok én is valamit…amit ennyi pénzből műveltek az kritikán aluli. Nekünk tavaly az ügyvezető eredményt ígért(top4)…ez nagy nulla. Leszarom a kifogásokat és a dumát…EREDMÉNY EREDMÉNY EREDMÉNY!!! Ez kell nekünk nem a süket duma!

Peter Griffin
Olvasó

Ezzel kivételesen egyetértek. Szebb jövőt, több ZTE győzelmet

csakazete
Olvasó

Holló! Mi meg leszarunk téged te fasz! Továbbra is gecire unalmas a siránkozásod a haveroddal együtt… Lépj le a gecibe ha nem tudsz szurkolni a Zetének! Mi továbbra is a csapattal vagyunk! Hajrá ZTE! Sokkal jobb is lesz ha eltűnnek innen az ilyen tahók! Szurkoljatok! ???

Holló
Olvasó

Igen tudom az ilyen tahók miatt nem jönnek ide játékosok mint mi…mi nem szurkolunk mi vagyunk mindennek az oka. A klub vezetése remek munkát végez, szakmailag a klub rendkívül vonzó, csak a tahókkal van gond. A klubnál minden rendben van. Az eredményesség az utóbbi időszakban a csillagokig emelkedett. Az ilyen agymosott fasz szurkolók mint te ti ártatok a klubnak a legtöbbet! Akik erre tapsikolnak! Máshogy látjuk ezt a helyzetet. Nézd meg a sorsolásunkat meg nézd vissza az eddigi produktumot aztán kapsz egy tiszta képet és egy realitást. Amit több kosárlabda szakértő is elmondott. Szurkolj az alsóházra felsőházi költségvetésből! ?

Peter Griffin
Olvasó

és tudod, hogy miért van itt Zane? kicsit gondolkozz el vagy nézz utána, hogy Amerikában mennyibe kerül egy műtét + 6 hónap rehab, meg Magyarországon.
Különben meg, csak úgy kérdem: miért zavar téged, hogy eggyel több ember él az országban?

Holló
Olvasó

Nem érdekel Zane…tény hogy itt van. És pont. EREDMÉNY!!! ÉS NEM A DUMA!! Mert a dumából már tele a padlás!

Tomi
Olvasó

Zane nem kap fizetést sem te agyoninformált, te.

Bogyó
Olvasó

Holló! Károgj csak a barátoddal, a meccseken meg ott csápolsz….Ez a részedröl ku….a gyenge, huzzatok anyucihoz rinyálni ???

Holló
Olvasó

Bogyó annyira sem méltatlak,hogy vitatkozzak veled és az újabb butaságodra reagáljak! ?? Szép estét neked!

Bogyó
Olvasó

Holló! Fáj az igazság? Beletrafáltam? Ne is törödj vele, rinyálj csak tovább, de mint mondták: a fejedre zuhant az inkubátor teteje???

Holló
Olvasó

Fáj az igazság? ?? Te idióta nem veszed észre mennyire lenézlek? Hogy arra sem méltatlak,hogy bármiben vitatkozzak veled? Ennyire ostoba emberrel mi értelme lenne? ?? Bármilyen kommentet látok,amit írsz már röhögök!

Bogyó
Olvasó

Holló! Károgj csak kis pisis,habzik a szád a nyáltól, ne is törödj vele, a takony odáig folyik csak ???

Zsarkov
Olvasó

“Jó százalékkal dob” —> KÖZELI 57%
“Rendkívül jól passzol—> 2(!) assist
Miért érzem azt, hogy megint csak a nagy duma van!? Egerszeg többet, jobbat érdemel…

red-black01
Olvasó

Hááááát. Nem az észt akarom osztani, de én azért óvatosabb lennék. Nem centerről van szó. Nézzük a tavalyi szezont, csak félig ragaszkodom a posztokhoz, másfelől inkább ismert nevekhez is: Váradi Benedek: közeli: 57%, középtávoli 31%, 3 pontos: 32%; Perl Zoli: közeli: 66%, középtávoli 49%, 3 pontos: 38%; Benke Szilárd: közeli: 58%, középtávoli 29%, 3 pontos: 42%; Anderson: közeli: 47%, középtávoli 45%, 3 pontos: 39%; Borisov: közeli: 49%, középtávoli 48%, 3 pontos: 44%; Wittmann: közeli: 44%, középtávoli 38%, 3 pontos: 35%; Govens: közeli: 66%, középtávoli 55%, 3 pontos: 47%; Brown: közeli: 62%, középtávoli 33%, 3 pontos: 37%; Warner: közeli: 58%, középtávoli… Olvass tovább »

Dallas
Olvasó

Viszont fingunk sincs a Finn bajnokságról 🙂 mert a vakok között a félszemű a KIRÁLY, de majd meglátjuk na,de láttátok itt feljebb milyen feszkó van itt,jeszus 🙂 Bödöcs zalai ,ergó hadd plágizáljak : zalából még nem jutott ki fény 🙂
.. amugy én is ott szúlettem,de ez már régi történet,ergo akkor nekem is szabad .)

Holló
Olvasó

Köszönjük Zsarkov! Örülök józan egerszegiként,hogy te Szolnokról jobban átlátod a helyzetet mint pár helyi agymosott szurkolónk. Sok sikert kívánok nektek a bajnokságban!

Zsarkov
Olvasó

Hát azt nem mondanám, hogy átlátom, inkább érzem, hogy a kommunikáció és a tények nem teljesen fedik egymást, illetve, hogy nem kicsi a feszültség a csapat háza táján…, köszönjük a jókívánságot, kívánom, hogy ti is induljatok meg felfelé, nagyon nagy szükség van egy erős Zetére!

Tomi
Olvasó

Hát az a 2 assist… nekünk olyan kellene, aki 8-10-et ad átlagban, mert egyelőre csapatszinten sincs annyi. Illetve egy azonnali center csere is kell. Ebben az esetben talán el tudnánk viselni Barnett kritikán aluli teljesítményét is.
Két brutál zakó fog következni, onnan pedig már esélytelen lesz egy ilyen kiélezett mezőnyben felzárkózni. Egy játékos cseréjével biztosan.

Zetesziv
Olvasó

Ez már a 7.legios.Van itt lóvé kérem. Hoztak volna 4 extra Magyarországon már játszott kipróbált légiosokat akkor nem így állnának. Vezetőség csere mikor lesz?

Peter Griffin
Olvasó

Utólag okos az ember, lehet, hogy máshogy csinálnák ők is. Illetve Zane elvesztése óriási gond volt, ugyanis gyors kosárlabdára volt felépítve a csapat. Helyette egy túlsúlyos Harris-t tudtunk hozni (gondolj bele, milyen lehetett a többi szabad, megfizethető center?).
Nem mindegy, hogy a palánk alatti játékosunk egy lomha vagy egy izomkolosszus

Hubie Brown
Olvasó

Ne essünk túlzásba, mikor volt utoljára 8 gólpasszos átlag a bajnokságban?

Tomi
Olvasó

Az első játékos, akire rákerestem:

Ubilla 2016/2017: 8,2 assist

De ő csak házon belül…

Valóban kimagasló a 8 assist, de korántsem túlzás. Egyelőre nagyon gyengék vagyunk ezen a téren.

ZTE ZOLI
Olvasó

Ugye-ugye?! Hetekkel ezelőtt már írtam amikor lesérült vagy ki tudja mi lett a center feketével , hogy kezdődik? Na most már, el is kezdődött! Lehet megint minuszolni szemellenzősök, de a tények , azok tények! Hajrá Zete?

Peter Griffin
Olvasó

igen, azért sérült le, mert Te megmondtad. Jóvanakkor

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés