Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Új légióst keres a Nyíregyháza

Fazekas Csaba egy komoly műtéten esett át a napokban.:

:

Sikerült teljesítenie a célkitűzést, a bajnokságban és a Hepp Kupában is négy közé jutott az elmúlt idényben a Nyíregyháza Blue Sharks. Tóth Gerőgék ugyan szerették volna megnyerni a kupasorozatot, de Győrben be kellett érniük az ezüstéremmel. Ahogy véget ért a szezon, azonnal megkezdődtek a tárgyalások a jövő évi keret kialakításáról. Az amerikai légiós, Michael Harmon komoly sérülést szenvedett a rájátszás során, rá biztosan nem számítanak a Cápák.

– Először szeretnénk a magyar magot kialakítani, és utána meglátjuk, melyik az a poszt, ahová légióst kell igazolnunk. Remélem, ez már augusztusban, vagy szeptember elején eldől, és korábban tudunk majd jó külföldit választani – mondta a nyiregyhaza.hu oldalnak Sitku Ernő szakmai igazgató.

Három helyi kötődésű játékossal is egyeztettek a klub vezetői, egyelőre azonban még nem döntöttek a felek a közös folytatásról. Fazekas Csaba egy komoly műtéten esett át a napokban, gerincsérvet kapott, ezért szükség volt az operációra. A beavatkozás jól sikerült, és napról-napra jobban van a játékos. Ami a keretet illeti több leendő új kosarassal is tárgyalnak a vezetők, szeretnék megerősíteni a csapatot. A felkészülés július végén kezdődik, amikor egy kosárlabda tábort szervez a Blue Sharks gyerekeknek, ahol a felnőtt játékosokkal közösen is tréningezhetnek. Augusztustól aztán már nagyobb terhelést kapnak a kosarasok, és a nyár végén felkészülési meccsek is szerepelnek a programban.

fotó: nyiregyhaza.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
egyforintotseerSzimbaKulcsár András Recent comment authors
Szimba
Olvasó

Egyesek milyen jól informáltak!Tipikus irigy,sutyó hozzászólás,ahelyett,hogy jobbulást kívánnál!

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Nem a menedzserek pletykálják ki a játékosok szerződéseinek részleteit, hanem maguk a játékosok. Vojvoda amikor aláír Szolnokon 7 milláért, azt ki látja, tudja? És ki szivárogtatja ki a szerződésének részleteit? Biztos a szponzorok. Köztudott, hogy Fazekas Nyíregyházán nem lépett pályára az utolsó mérkőzéseken Sopronban pedig tényként kezelik, hogy ide tart, bár nem tudom mi szükség egy sérült játékosra, aki nem lesz több egy újabb tehetséges magyar fiatalnál, aki elpazarolta a tehetségét.
Ja, és jobbulást neki, de szerintem tanuljon ki egy jó szakmát, mert a gerincsérvvel nem biztos, hogy összeegyeztethető a komoly sport, azaz az élsport.

Kulcsár András
Olvasó

Érdekes a cikk annak fényében, hogy a kisgyerektől emberi és egyéb okok miatt már rég megvált a Nyíregy….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés