Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Új légióst igazolt a ZTE

Tristan Ikpe érkezett.:

:

Sikerült megtalálni a ZTE megüresedett posztjára az új játékost, aki a ciprusi bajnokságból érkezik. A 25 éves amerikai Tristan Ikpe 198 cm magas és a négyes poszton bevethető.

A ciprusi PAEEK Kyrenia Nicosia együttesében a most folyó szezonban 16 mérkőzésen lépett pályára, 18 pontot, 11 lepattanót és 4,5 asszisztot átlagolt. Tavaly ilyenkor még az NCAA-ben játszott az Egyesült Államokban a Sam Houston State Bearkats csapatában, ahol az azt megelőző két szezonban is kosárlabdázott. Vagyis, a ciprusi bajnokság jelentette a texas-i születésű Ikpe számára az európai bemutatkozást, ahol csapata alapembere volt, hiszen meccsenként átlagban 39 percet töltött a pályán.

Tristan Ikpe a szerdai, Paks elleni találkozón még nem tud bemutatkozni a Zalakerámia ZTE KK együttesében, de nagyon várja már ezt és így nyilatkozott arról, hogy miért a ZTE-t választotta.

– Nagyon örülök, hogy a ZTE együttesébe kerültem és alig várom már a bemutatkozást, ami a bajnoki szünet miatt most egy kicsit később jön el – mondta Tristan Ikpe honlapunknak. – Ez az első szezonom Európában és azért döntöttem úgy, hogy elhagyom Ciprust, mert úgy éreztem, most ez a legjobb döntés a karrierem szempontjából. A magyar egy jó bajnokság, tele sok jó játékossal, akik ellen én is felvehetem a harcot, és ez kihívást jelent.

Tristan Ikpével a szezon végéig kötöttek szerződést

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
nick19Megyeri 80DeruloArtur Dokigulyasszabolcs00 Recent comment authors
nick19
Olvasó

Számok alapján nagyon jó játékosnak tűnik. 18 pont és 11 lepattanó átlagban az nagyon erős. És még többet ér, hogy ezt nem 2-3 jobban sikerült meccsen hozta össze, hanem 16 meccsen, vagyis elég stabilan tudja ezt a dupla duplát.

Artur Doki
Olvasó

Erőnléti gondjai nem lesznek a palinak,majd minden meccset végig tolni…
Komoly számok…Ciprusról.
Majd kiderül.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Na, csak bejelentették…

Ő jó játékos.

Akuver
Olvasó

Szerintem nem lesz gondunk vele. De ami probléma, már a Körmend ellen játszani kellett volna. Illetve későn jött Zollner is.

heraklith
Olvasó

Ha már így meg lettem szólítva. A szezonnak ebben a szakaszában már biztosan nem állnék neki új csapatot építeni, főleg nem engedném el az egyetlen iranyitót. Még ha olyan is amilyen. Szerintem Hicksnek sem biztos, hogy érdemes, hiszen jó kis statisztikát tud itt felmutatni. A Paksi meccs elvesztése után a playoffra nem lesz reális esélyünk (a sorsolásból kiindulva), szóval csak a bennmaradásra kell majd koncentrálni. Ahhoz meg talán elég lesz ez a gyerek is. Komolyabb célokért szerintem sokkal komolyabb játékost kellett volna igazolni. Egy korábban érkező, igazán extra 4-essel láttam volna esélyt egy 6-7. hely megcsípésére (Paksot, Debrecent idegenbe verve),… Olvass tovább »

Pojaca
Olvasó

De azért Mishut még cserélnéd nem?

heraklith
Olvasó

Őt persze, de kétlem hogy lenne rá málna.

zterulez
Olvasó

Szerintem mielőtt leszarozzuk és eltemetjük saját magunkat, érdemes 2-3 meccsen megnézni mit is tud. Neki is megadom ugyanazt a bizalmat, mint az összes többi légiósnak is megadtam. Főleg, mivel meccsről-meccsre végignéztem az idei teljesítményét és igencsak biztató számokat produkál. A ciprusi bajnokságot gyengébbnek tartom a magyarnál, de a Körmend pl. ki-ki meccset játszott többször is a ciprusi ellenfelével, úgyhogy nem is biztos, hogy annyira lebecsülendő, ha valaki ott jól teljesít.
https://basketball.realgm.com/player/Tristan-Ikpe/GameLogs/166685

heraklith
Olvasó

Én sem akarom temetni, Lekunasnal jobb lesz, de én bíztam benne, hogy húzunk egy nagyo(bba)t.

Derulo
Olvasó

Kit akarsz bmeg Curryt?! 😀

Megyeri 80
Olvasó

Ő inkább 1es, szerintem Green jobb lenne!Bocsi magas labda volt!

Pojaca
Olvasó

Heraklith prof, jó lesz szerinted?
Mishu-t mikor akarják cserélni? Alibi!
Mondjuk ha erre a srácra is több mint egy hónapot kellett várni, akkor nem tudom mi lenne még egy cseréből…

zterulez
Olvasó

Már a szombati meccs alá bekommentelte vki. Puding próbája az evés. Sok sikert kívánok neki és vele együtt magunknak a szezon hátralévő részére! Amennyiben a Tripladupla podcastben elhangzott Hicks pletyka igaz, akkor lehet még további változás a keretben.

ztekosar
Olvasó

Lehet tudni mi volt az elhangzott Hicks pletyka?

zterulez
Olvasó

Hicks-t állítólag ki akarják vásárolni a szerződéséből, lenne kérője Romániából.

Zombi
Olvasó

Engedni kell, ha menni akar….. Az így felszabaduló pénzből Mishulát is cserélni lehet. Gondolom Hicks szintű játékost már a feléért is lehet hozni….

KisArany
Olvasó

Ha van rá vevő, el kell adni azonnal!!

WestChampi
Olvasó

lózung

WestChampi
Olvasó

Új csávó nyilatkozatáról beszélek

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés