Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Új légióst igazolt a JKSE

Ian Bakert is szerződtette a csapat.

  •   :

:

A BB1.hu információi szerint a Jászberényi KSE leigazolta Brandon Penn-t. Mint megírtuk, a JKSE a héten próbajátékost is tesztelt Ian Baker személyében, akit azóta már szerződtetett is a klub a szezon végéig – írja a jkse.hu.

A 29 éves Brandon Penn az NCAA-ben a Rider Broncs csapatát erősítette, ahol 2012-ben beválasztották a MAAC konferencia második ötösébe. A 201 cm magas kosaras pályafutása során megfordult a japán élvonalban, de erősítette két éven keresztül az idei évben körmendi részről jól ismert dán Bakken Bears együttesét is. A 2019-2020-as szezont a szerb első osztályú KK Kolubara LA 2003 csapatánál kezdte meg, ahol tíz találkozón 19.2 pontot, 6.7 lepattanót, 1.7 gólpasszt és 2 szerzett labdát átlagolt.

Fotó: bbl.org.uk

  •   
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Oroszlanyi Banyaszhp12SopronKCfanKPSVRKKG. Laci Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Izgalmasnak ígérkezik az utolsó hét forduló. Bízom benne, hogy tudunk még négy meccset hozni, és ez elég lesz ahhoz, hogy ne az alsóházban kelljen meccselni egy erősödő Berénnyel, Szegeddel.

hp12
Olvasó

Ezzel azt hiszem egy új “mini-bajnokság” kezdődik számunkra 13 meccsel. Megérkeztek a légiósok, van 3 hét az összecsiszolásukra, még az erőnlétet is lehet javítani a felkészülés elején. 7 hazai meccs a 11-14. helyezettek közti mérkőzésekkel együtt, jó lenne ezeket hozni, vagy ami elmegy, idegenből pótolni. Kérdés ez mire lesz elég, kevés az esély az utolsó két hely elkerülésére. Egyáltalán melyik lesz az a két csapat a Szeged és mellettünk, akiknek az alsóházban kell folytatniuk. Most valahogy úgy érzem a Kaposvár, Kecskemét, OSE hármasból fog kikerülni, de bármi lehet, majd meglátjuk. Mindenki erősít, edzőt, légióst cserél, izgalmas lesz.

SopronKCfan
Olvasó

Ezaz Berény!!! Itt a helyetek az Aban! Hajrá!

KPSVRKK
Olvasó

Komoly erősítést kaptok!

Nálunk meg jó lenne, ha még nem kezdenének el a matematikai esélyekről filózni, mert így sok minden változhat.
Akár komoly szarba is kerülhetünk.

gulyasszabolcs00
Olvasó

A Baker – Nelson – Penn – Aleksandrov – Pantelic légiós kontingens már azért egész tűrhető. Főleg ha igaz az amit Bakerről mondott egy jelenleg is NB1A-ban dolgozó vezetőedző. Kíváncsian várom az Alba elleni meccset.

Szegeden még egy légióst hoznak, így 4 közepes légióssal + 2 használható magyarral rendelkeznek. Jelen állás szerint inkább ránk tenném a nem létező felesleges pénzem a bentmaradás tekintetében. Ha mégis kiesünk jelen körülmények között, akkor nem is érdemel első osztályú kosárlabdát a város.

Hajrá, Jászberény! 💙

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Azért azt ne feledjük, hogy Szegeden Curry és Asbury két egészen kiváló, minőségi légiós!

G. Laci
Olvasó

Illetve a 2 Kerpel, Kovács és Vágvölgyi is használható magyar…

gulyasszabolcs00
Olvasó

A két Kerpit adom, Vágvölgyi viszont bántóan gyenge volt legutóbb itt Jászberényben.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Curry védekezésben a 0 és a zéró között van. A finoman szólva sem a legszebb napjait élő Nelson is simán megverte lábbal. Asburyt meg Pante papa leszedi az osztályozón a pályáról, az amcsi centerek a kedvenc prédái az öregnek. 😀

magyarkosarlabda
Olvasó

😈😈😈

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem rossz… Bakerről hallani valamit ?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Már aláírt. Miller lapát.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés