Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Új légiós Zalaegerszegen, Mishula távozik

Renathan Ona Embo érkezik.:

:

Új játékossal bővült a Zalaegerszeg kerete, hiszen az átigazolási időszak lejárta előtt sikerült leigazolniuk a francia nemzetiségű Renathan Ona Embo-t.

A 195 cm magas, hátvéd poszton használható Embo Párizsban született és a korosztályos válogatottakban rendre szerepet kapott. Az U20-as válogatottal 2017-es Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett. A Tulane egyetem csapatában az NCAA-ben játszott 2016-2019 között, majd első európai szezonjában a szerb KK Vrsac Swisslion csapatába igazolt. Az elmúlt 2,5 évet a francia első osztályban szereplő Chorale Roanne Basket csapatában töltötte.

– Nagyon izgatott vagyok, hogy a ZTE-hez igazolhatok. Jó csapatba érkezem és szeretnék segíteni, hogy minél több győzelmet szerezzünk a szezon hátralévő részében. Ha keményen dolgozunk csapatként, akkor jó dolgokra leszünk képesek. Azért döntöttem úgy, hogy idejövök, mert azt gondolom, nagyobb szerepet kaphatok, mint eddig. Várom, hogy elkezdjük a közös munkát- nyilatkozta honlapunknak a Ray becenévre hallgató játékos.

Renathan Ona Embo-val a szezon végéig tartó szerződést kötött a klub. Egyúttal közös megegyezéssel szerződést bontottak Oleksandr Mishulával.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
JohnyxZombiMotoroszterulezArtur Doki Recent comment authors
Johnyx
Olvasó

Több játékos fordul meg nálatok, mint ahány labdát a Spalding eladott.

Zombi
Olvasó

Ezeket a már legkésőbb októberben meg kellett volna lépni! Mindenki tudta Danilo kivételével mind kuka. Ez a szezon elment, ha nem esünk ki szerencsénk van. Sajnos a vezetés még a helyén van. Most azért kell megtenni mindent, hogy a következő szezonban ők ne legyenek, ha még szeretne Zalaegerszeg élvonalbeli kosárlabdát látni.
Sajnos a csodaként várt 4- es sem a várt szint, de ez a csávó…..Mondjuk Mishulánál talán jobb valamivel….

Motoros
Olvasó

Derulo barátom véleményét kérdezném a pazarlás és pénzszórás eme ekletáns példájáról ami náluk folyik….
LOL

zterulez
Olvasó

Ha hoztunk volna egy Filipovity Márkót, azt megértem, de ez a srác egy talány, hogy mit látnak benne.

Artur Doki
Olvasó

Komoly számokat hoz a pali…

Figura
Olvasó

Egy kicsit kapkodásnak érzem ezt az igazolást, várni kellett volna még, legalább 3-4 meccset, mert ez így fordítva is elsülhet..

turul
Olvasó

Nem tudtátok volna “lerajzolni” az új fiút? Vagy annyira szar, hogy a Misulával kell reklámozni?

heraklith
Olvasó

Ezeknek az igazolásoknak minimum 1 hónappal ezelőtt kellett volna jönnie. Minimum a 7., de inkább a 6. helyre kellene odaérni ahhoz, hogy legyen akár csak egy minimális esély is pályahátrányból a playoff második körébe jutni. Egy körért teljesen felesleges szórni a pénzt. Ahhoz hogy hatodikak legyünk az 5 meccsből legalább 2-vel többet kellene nyernünk, mint a Sopron vagy a Szolnok. Ha velük verjük a Honvédot, a Sopront, a Debrecent és az Albát is, akkor megérte idehozni őket. Gondolom sejtitek, hogy erre mennyi esély van. Sajnos ez a srác nem tudott tényező lenni Franciaországban, ahogy Lekunas sem Litvániában. Ettől függetlenül lehet… Olvass tovább »

ZTE ZOLI
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek Veled!

Milivoj
Olvasó

Az lehet, hogy tavaly májusban játszott utoljára meccset? Nem találom az idei statisztikáját…

WestChampi
Olvasó

lol, true.
Proballers szerint sem, de a megbízhatobb eurobasket alapján is uccsó meccse 2023 májusában volt. Hát ez érdekes húzás. kvázi 1 éve inaktív a csávó
https://basketball.eurobasket.com/player/Renathan-Embo/283170

zterulez
Olvasó

Amire az Albával játszani fogunk, nekik már “mindenmindegy” lesz, sőt az is lehet, hogy pihentetni fognak. Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy az új erősítéseinkkel kiegészülve meg tudjuk őket csípni idehaza. Ha meg úgy alakul, hogy a playoffban is velük kell majd meccselni, akkor sem tartom őket legyőzhetetlen csapatnak.
A Falcot nem fogjuk megverni, de a másik 4 ellen van reális esélyünk.

WestChampi
Olvasó

Nem tudom ilyen számok után volt-e értelme. Persze, a piacon többségint ilyenek érhetőek el. De ezt a pénzt jövőre lehetne egy jobb magyarba vagy légiósba invesztálni.

comment image

ZTE ZOLI
Olvasó

Komoly a mi klubunk , itt akkora az átjáróház mind sehol, kidobott pénzek, gyenge szintű légiósok, vezetőség hozzáértőségének megkérdőjelezhetősége, és nem utolsó sorban mind ezek retorzió elmaradása nélkül! ?✌️ Hajrá ZTE!

deacfan7
Olvasó

Azert a Paksnal nincs nagyobb atjarohaz haz az iden, a legnagyobb penzkidobas ott tortenik. Viszont ez a jatekos komoly erosites lehet!

ZTE ZOLI
Olvasó

Nem csak erről az évről van itt szó! Nagy reményeket nem fűzők egy szezonvégi leigazolható játékoshoz, de ne legyen igazam!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés