Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Új játékost jelentett be a Falco

Horvát válogatott játékos érkezett.:

:

Antonio Jordano személyében új légióst jelentett be a Falco. A 1999-es születésű játékos a tavalyi szezont a KK Zadar játékosaként kezdte meg. Az ABA Ligában és a Horvát 1. osztályban összesen 35 meccsen lépett pályára. Az új szerzemény átlagban 13,1 pontot, 1,5 lepattanót szerzett és mellette közel 2 gólpasszt osztott ki. A horvát játékos a mögöttünk hagyott bajnoki évadban 38,5%-kal célzott a tripla vonal mögül. A 190 centiméter magas játékos a szezont a francia másodosztályú Chalon-Sur-Saone csapatában fejezte be, ahol fontos szerepet vállalt a feljutásban. A francia csapatban 13,8 pontot átlagolt, és 43,3%-kal triplázott. A horvát légiósunk már bemutatkozott a horvát válogatottban is, a 24 éves játékos már 5-ször húzta magára a címeres mezt!

Milos Konakov így nyilatkozott Antonio Jordanóról: „A rendszerünk miatt ezen a poszton egy fizikális játékosra volt szükségünk, aki bírja a kettős terhelést is. Antonio az előző szezonban az ABA ligában és Franciaországban is bizonyította, hogy fizikálisan készen áll. Támadásban egy jó kezű játékos, ezt szeretnénk kihasználni!”

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MarillionC. SándorJonSzhelYBencur2021 Recent comment authors
C. Sándor
Olvasó

TE MOTOROS!!!!!Sokkal sokkal több lennél ha meg se szólalnál. Sok sok iskolai órából hiányoztál minden bizonnyal!!!!

Motoros
Olvasó

ÓráRól…
Szívesen sanyika????

Bobby666
Olvasó

“Nőlj nyelvtan náci” balázska (ha már kicsivel írod a neveket) te csak ne oktass senkit, hanem tanulj még egy kicsit…??? Tudom rántsak rá és egyek egy banánt… Ne csináld már, hogy direkt égeted magad… Nyugodj le, attól majd megnyugszol…???

Marillion
Olvasó

Fényezi magát hogy ingatlanos meg a nők tapadnak rá…egy nagy dumás faszkalap és ennyi! Ez egy az élettől megkeseredett agybeteg…nem tudsz az ilyennel mit kezdeni! Egy komoly magára valamit is adó üzletember nem alacsonyodna le erre a szintre amit ő képvisel!

Jon
Olvasó

Ingatlanos…tisztelet a minimális kivételnek, de az ingatlanos az 90%-ban pont az, aki nem ért semmihez, de valamit csinálni akar (kell a pénz).
Komoly szellemi munkákhoz nincs sem tudása, sem diplomája, fizikai munkákhoz nincs sem ambíciója, sem szakértelme, de nyilván kedve sem, így jön egy irodában sekélyes e-mailek írogatása, telefonon fontoskodás és a reménykedés, hogy palimadarakról százalékot tud legombolni szinte a semmiért…

Bobby666
Olvasó

A jó indulatú félkegyelműekkel semmi gond nincs! Ő nem tudom miért harcolt rosszindulatú félkegyelmű státuszért.. Nem értem miért jó ez neki?

Jon
Olvasó

Azokkal nincs. A gond csak az, hogy a “jó indulatú félkegyelmű” párját ritkítja. A butaság az esetek legnagyobb részében sajnos okosságtudattal párosul (nem tudja, hogy buta), ami valahogy erőszakossá is teszi őket. És a még nagyobb baj, hogy ezek nagyobb része rosszindulatú is…

Jon
Olvasó

Az 1-2 rosszindulatú (és balf.) hozzászólással ellentétben szerintem jó igazolás és a keretet megnézve pont ilyen játékosra volt szükségünk. A többi meg majd kiderül.

Bencur2021
Olvasó

3 asnak nem tul magas?

Jon
Olvasó

Kettesre szerintem nagyobb szükségünk van a játékidő nagyobb részében. Hármasra 2 fiatal tehetséges játékos is van, akiknek kellenek a játékpercek. Ha néha kicsit játszik hármast is, az elég.

Pojaca
Olvasó

Eközben Váradi dobott pontjai sorrendben az elmúlt válogatott mérkőzéseken, elgondolkodtató…
14.08. vs Por 3 Pt tétmeccs 27:58 jp
13.08. vs Pol 6 Pt tétmeccs 12:50 jp
03.08. Vs Est 3 Pt
30.07. Vs Isl 1 Pt
28.07. Vs Isr 2 Pt
Elfogadnátok ezeket a dobott pontszámokat az új légiósotoktól is?

Pojaca
Olvasó

Ehhez jön hozzá vs Bih 2 Pt 19:55

Üvegtigris
Olvasó

Mindenki térdre.Hatalmas igazolás!!!!!

Motoros
Olvasó

Tipik krobót neve van, pont beleillik a Fakéz kc-ba????

ChampWest?
Olvasó

Mocisom, oh mocisom..
Felfelé ne érdeklődj

comment image

Motoros
Olvasó

Ez te vagy?
????

Bobby666
Olvasó

Balázska! Nőj már fel végre.. Miért izgat téged ez az under dog szerep? Imádod ha utálnak? Ilyet nem szerethet normális ember… Még mindig bízok benned… Tudom rántsak rá és egyek egy banánt ???

Motoros
Olvasó

Nőlj….
Szívesen????

Xero
Olvasó

Hajjjaj….. “nőlj” XD Ma már megérte benézni ide.. 😀
Egyébként köszöntük a Falcoban Antonio!! 🙂

Motoros
Olvasó

Neked jó lesz igy is????

Mendez
Olvasó

Semmi különös, csak a szokásos hatalmas pofáraesés homokos barátunktól. 🙂

neszojjabele
Olvasó

Bruhuhuuuuu 😀 ?

Marillion
Olvasó

Te idióta hülyegyerek…az hogy kötekedni jársz ide az mennyivel más mint hogy azzal foglalkozol ki hogyan gépel vissza a beteges irományaidra! Sűrűn vagy itt megint ezek szerint nem csak a kutya nem kíváncsi rád de már a pisis plázacicáknak sem kelessz!

Bobby666
Olvasó

Marillion! Ráadásul Balázska nyelvtan náciskodik úgy, hogy nem is jól tudja..:
A Magyar Tudományos Akadémia több évtizede foglalkozik nyelvi tanácsadással (levélben, e-mailben és telefonon), amely során a nyelvi, helyesírási kérdéssel élőket igyekeznek eligazítani a nyelv használatában, valamint a magyar helyesírásban. Ezen az oldalon a helyesírási tanácsadás során összegyűjtött kérdések és válaszok között lehet böngészni.

45 találat
« Előző 2./5 Következő »

11. Kérdéses szó: nőj – hány j??
Válasz: nőj
Nyelvtani kategória: Hangjelölés
Szakmai besorolas: köznyelv
Egyéb jelzések: toldalékolás

Marillion
Olvasó

Fakéz KC- Mte 0-3 ból 5-3 !!! Számolgasd! Ez Silverhely te agybeteg!

SzhelY
Olvasó

ahol pénz van minden is van elvtársak ,előre a lenini úton

Marillion
Olvasó

Nem uncsi már ez? Lehet utánozni…ott a lehetőség minden klub elött…A falco még sehol sem volt amikor már sok klub döngetett /a te csapatod is/ és nyerte a bajnokságokat,és lám mégsem a múltra tobzódnak a szponzorok! És nem kell azzal takarózni hogy kis település csapata az meg nagyváros mert aki befektet az nem ezt fogja nézni hanem egy klub átláthatóságát “tisztaságát”! és hogy mit kap vissza érte cserébe a szezonban!

SzhelY
Olvasó

tisztaságon azért gondolkozz el mint minden magyar klub pénzmosoda

Marillion
Olvasó

Elgondolkodtam…és a pénzmosáson kivül akkor ezek szerint minden egyéb a mondanivalómat illetően engem és de főképpen inkább a falcot mint klub modellt igazolt! Pénzmosás bárhonnan a tradíció mégsem vonzóbb mint a Motorosotok Silveres Falcozása!

GORECUBRBA
Olvasó

ISTEN HOZOTT SHOOTER ! Még GOLOMÁN és jók leszünk

Born2Ball
Olvasó

Jordano, nem Jordan.
Legalább a neveket írjátok helyesen!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés