Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Új edző az Alba Fehérvár felnőtt csapatánál

Pethő Ákos, aki az utóbbi három évben mindig bajnok lett az aktuális csapatával. :

:

Az Alba Fehérvár csapatánál Alejandro Zubillaga Jimenez másodedző, valamint Adrian Ariza Medina erőnléti edző segíti  Jesus Ramirez vezetőedző munkáját. Mindhárman katalánok. A stáb tagja továbbra is a technikai vezető, Honhalmi-Horváth Orsolya, valamint Kiss Dániel masszőr.

Az első csapat mellett azonban a folytatásban ott dolgozik Pethő Ákos is, aki az utóbbi három év legeredményesebb utánpótlás edzője Magyarországon, ugyanis előbb, 2017 nyarán a Nyíregyháza U18-as csapatával lett bajnok, az utóbbi két évben pedig ezt megismételte az Alba U18-as csapatával – írja a fehérváriak honlapja.

– A folytatásban az Alba U20-as együttesét irányítom, ami az U18-as, bajnoki aranyérmes, sok tehetséggel rendelkező gárdánkra épül, valamint másodedzőként tevékenykedem a felnőtteknél is. Már a tavasszal jelezte Balássi Imre elnök és az ügyvezető, Simon Balázs, hogy az első csapatnál is számítanak rám a későbbiekben. Az ajánlat megtisztelő volt, ugyanakkor kedvező is számomra, mert az utánpótlásban továbbra is van korosztályos csapat, amit vezethetek, az első együttesnél pedig segíthetem a klub tehetséges fiataljainak beilleszkedését, további fejlődését. Jesus Ramirezzel és az edzői team többi, spanyol tagjával harmonikusan dolgozom, bízom abban, hogy eredményes lesz az együttműködésünk – nyilatkozta Pethő.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés