Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Új amerikai próbajátékos érkezik Kecskemétre

Williams után Isabell sem vált be, az új fiú akár már a hétvégi bajnokin debütálhat.:

:

Jó hangulatban telt szerdán kora este a már hagyománnyá vált szezon előtti szurkolói ankét Kecskeméten. A KTE-Duna Aszfaltot Sörös Jenő ügyvezető, Forray Gábor vezetőedző, Váradi Kornél edző, Wittmann Krisztián csapatkapitány, és Révész Ádám, a csapat egyik új igazolása képviselte.

A szép számban megjelent szurkolók bepillantást nyerhettek a megújult öltözőbe, illetve az új mezgarnitúrát is megtekinthették.

A nyílt kérdések és válaszok sem maradhattak el természetesen. Forray Gábor és Sörös Jenő beszámoltak a csapatot érintő személyi változásokról, az átigazolásokról, és a kialakult váratlan helyzetről.

Ilyen lesz az új mez (fotó: ktekosar.hu)

Mint ismeretes, Obinna Oleka sérülése keresztülhúzta a számításokat, helyére Bozo Djuraszovics érkezett. Mezőnyposzton is változtatni kellett ennek fényében, így Williams sem maradt Kecskeméten, majd a próbajátékra érkező Isabell sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Csütörtökön érkezik az Egyesült Államokból egy új próbajátékos, aki korábban Szlovéniában szerepelt az élvonalban. Forray Gábor vezetőedző reményei szerint ő lesz a hiányzó láncszem, és a szombati, paksi meccsen már be is mutatkozhat, ha minden a tervek szerint alakul.

A jegy- és bérletárak ebben a szezonban sem változnak. Utóbbiak megvásárlása a jövő héten kezdődik meg – derült ki a ktekosar.hu oldalról.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Ball don't lieCsakegyfan Recent comment authors
Csakegyfan
Olvasó

A második Kaposvár elleni edzőmeccs során nekem úgy tűnt, hogy sérült volt Isabell
Úgy pedig nehéz beváltani a hozzá fűzött reményeket

Ball don't lie
Olvasó

Valóban sérült volt, Forray is nyilatkozta.

Csakegyfan
Olvasó

Köszönöm a megerősítést, mert nem tudtam csak eléggé húzta a lábát

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés