Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Úgy gondolom, hogy a végelszámolásnál sikerült volna a dobogós helyek valamelyikét megszerezni”

Velkey János számára nehézkesen indult az előző szezon, hiszen csak novemberben találta meg az új csapatát.

  •   :

:

Velkey János előző szezonját vizsgálta a DEAC honlapja az ex-játékosaival foglalkozó sorozatában. Mint írják, a vajkezű hátvéd összesen két és fél szezont töltött Debrecenben, a másodosztály megnyerése mellett Magyar Kupa bronzérmet is ünnepelhetett Berényi Sándor kezei alatt. A 2018-19-es kiírás után távozott a klubtól, és viszonylag sok idő telt el, míg bemutatkozhatott új csapatában. Megérte kivárni a megfelelő lehetőséget, hiszen az Atomerőmű SE nagyszerű szezont futott, a bajnokság lefújásakor is az előkelő harmadik helyen állt a tabellán.

A bedobó a mögöttünk hagyott csonka szezonban 14 mérkőzésen 1.6 pontot, és 1.3 VAL-t átlagolt.

Kicsit nehézkesen indult számomra az előző szezon, hiszen csak novemberben találtam meg az új csapatomat. Egy nagyon profi klubhoz kerültem, játékosként és emberileg is rengeteg tapasztalattal gazdagodtam. Úgy gondolom, hogy a végelszámolásnál sikerült volna a dobogós helyek valamelyikét megszerezni, de ezt már sosem tudjuk meg, az élet sajnos közbeszólt. Összességében pozitívan tekintek vissza a mögöttünk álló idényre, nagyon jó játékostársakkal sikerült együtt dolgoznom, és a klubnál nagyszerű embereket ismerhettem meg. -foglalta össze előző idényét a játékos.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

  •   
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
pepperpowerMAFCdrukkercsocsaModus operandiRasid Recent comment authors
ZZTop
Vendég
ZZTop

Hát igen, a bajnokság lejátszott részében úgy is alakult. Aztán a fehér asztalnál az Olaj beelözte a fél mezőnyt.

Rasid
Olvasó

Most komolyan azt gondolod,hogy az ASE jobban megérdemelte volna a nemzetközi indulást. Az elmúlt 5évben értékelhetetlen volt a teljesítményük.A mi lett volna ha…Ebbe még kár belemenni, mert ezt senki sem tudja.

ZZTop
Vendég
ZZTop

Igazad van, senki nem tudhatta… Ami viszont tény, hogy a Paks a 3. helyről nem indulhatott, a Szolnok a 7. helyről mehetett. Az alapszakasz 80%-a lement,(26-ból 21 forduló) tehát szinte mindenki játszott oda vissza. Ez perpillanat a tényleges erőviszonyokat képviselte. Ez az elmúlt x év (ami nem a pillanatnyi erőviszonyokat képviseli) csakazért volt, hogy valamivel alátámasszanak egy csalást.

Modus operandi
Olvasó

Ez mind szép és jó. DE! Te is tudod, hogy a PO teljesen más kávéház! Lásd a Körmend esetét, amikor az alapszakasz nyolcadik helyéről lett bajnok. A sportban minden előfordulhat! Egyébként Price érkezése előtt a harmadik volt az Olaj. Na bumm!
A másik pedig hol volt az ASE az elmúlt tizen x évben?
Nem kérdés, hogy az Olaj tette vissza a magyar bajnokságot és csapatokat a nemzetközi térképre. Ha tetszik, ha nem!

csocsa
Olvasó

Hát azért nem tizen x év.
’16-ban még bronz,aztán jött a 3 év lejtmenet.

Modus operandi
Olvasó

Nem akarlak megbántani, de nem írtam be a noteszembe. Tudomásul kell venni, hogy a magyar bajnokság nem olyan erős, hogy bárkit is érdekelne a bajnokcsapaton kívül, hogy más csapat hol végzett. Tudom, a mi kutyánk… de ne legyünk már Bástya elvtárs! Maradjunk a realitás talaján!

pepperpower
Olvasó

Csak nem az idei Olaj, Voja es Milo nelkul.

MAFCdrukker
Olvasó

Ha az elmúlt 3 évet nézzük, feljutunk. Ha az idei alapszakaszt, amiből 23 forduló lement a 26-ból, akkor is. De persze lehet, hogy még az alapszakaszban előzött volna a Nyíregyháza, vagy, hogy a rájátszásban, ami tényleg teljesen más, valaki meglepetést okoz. Lehet, hogy az ASE dobogós lett volna, az is lehet, hogy az Olaj kapta volna össze magát, és jutott volna 4-be, de ugyanígy DEAC, Alba, Körmend, Falco is joggal érezheti magát kárvallottnak.
De szerintem kár ezen vitatkozni, ez a nagyon rossz helyzet és az elég furcsa MKOSZ-döntések eredménye, jövőre kiderül.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés