Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk”

A körmendi ügyvezető értékelte a csapat teljesítményével.:

:

A Vas Népének adott interjút az Egis Körmend ügyvezetője, Kozma Gergő. A sportvezető úgy látja, sikeres szezont zártak a piros feketék.

A legérdekesebb részletek az interjúból:

“Először is szeretnék gratulálni a Falcónak az újabb bajnoki címéhez!A szezon előtt – mint ahogy tavaly is – a legjobb 5-öt céloztuk meg. Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk, hogy két ilyen jó eredményt értünk el. A srácokkal és az edzőkkel is beszélgettünk az évzáró banketten erről a két eredményről. Azt hiszem, ez az idei bronz még értékesebb, mint a tavalyi ezüst. Szinte hihetetlen, hogy honnan hozták vissza a fiúk ezt a szezont.”

“Úgy érzem, hogy bejött az edzőváltás – vélekedett Kozma Gergő. – Nem szeretnék és nem is fogok rábeszélni Antoniszra. Egy fantasztikus edző és egy annál is fantasztikusabb ember. Talán az új légkör az, ami bejött. Az eleje Tatunak (Kocsis Tamásnak) is nehezen indult, de szépen jöttek a győzelmek. Meglett mindenkiben az önbizalom, a szurkolók mellettünk voltak, mint mindig és az egyénekből Csapattá értünk a végére. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki ebből a bronzéremből kivette a részét. Elsősorban a szurkolóinknak. Fantasztikusak voltak, mint mindig. Még mindig hidegrázós élmény, amikor a tábor rázendít. A jó értelemben vett őrület és a szenvedély. Mindig elmondjuk, talán már unalmas is, de nélkülük nem tartana itt ez a Csapat. Maradnék végig az „elsősorban”-nál, hiszen ez egy soktényezős dolog. Köszönjük a szponzorainknak, támogatóinknak, kiemelve az Egis Gyógyszergyárat, Körmend Város Önkormányzatát és polgármesterét, Bebes Istvánt. Jómagam köszönettel tartozom az edzőknek, a stábtagoknak és az irodán dolgozóknak is. Nagyon nehéz egy ilyen kisvárosban fenntartani egy, most már két éve a TOP 3-ban játszó csapatot. Köszönöm Mindenkinek, aki segíti az Egis Körmendet!”

“Nagyon jó, hogy egy hónappal korábban befejeztük a szezont, mint tavaly, így a játékosoknak van ideje pihenni, regenerálódni. Aztán júliustól indulhat a munka, előszőr egyéni képzésekkel, aztán augusztusban kezdődik az alapozás. Hogy mi várható, lehetetlen megjósolni. Szeretnénk nyilván egy hasonlóan jó szezont futni, meglátjuk, hogy hogyan áll össze a csapat és a költségvetés.”

Fotó: Bálizs Zsuzsa

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Bobby666Mogyi19Redbidpirosf Recent comment authors
Mogyi19
Olvasó

Ajánlom figyelmetekn a Tripla-dupla legújabb részét, melyben kizárólag a Körmenddel foglalkozunk és Tatu illetve Durázi Krisz volt a vendégem.

Bobby666
Olvasó

Megvolt és penge mint mindig! Így tovább Mogyi mester 😉

pirosf
Olvasó

Ez a ma éjszakai szép álmaid záloga kedves SP, el ne felejtsd ezt is szépen kinyomtatni és a párnád alá tenni!

Redbid
Olvasó

Á, az már félig pirospárna lenne, ő meg a tisztán hugyoshoz szokott, maradjon csak meg ott!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés