Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ubilla helyére európai játékost keres Bencze

A szurkolói ankéton az is kiderült, fogyasztott-e alkoholt Ubilla és Johnson a balesetük előtt.:

:

A Pécs elleni mérkőzés előtt úgy döntött a Zalakerámia ZTE KK vezetősége, hogy szurkolói ankétot tart.

A pénteki edzés után sokan érkeztek a sportcsarnok büféjébe, hogy kérdéseket tegyenek fel a kialakult helyzettel kapcsolatban. A találkozón jelen volt Stárics Kornél ügyvezető mellett Bencze Tamás vezetőedző, Kis Attila technikai vezető, Dr. Bárdos László és Dr. Kelemen Péter a társadalmi elnökség tagjai – derült ki a kék-fehérek honlapjáról.

Számos téma szóba került. A szurkolóink kíváncsiak voltak Ubilla és Johnson balesetének körülményeire, hiszen ezzel kapcsolatban sok teória keringett az elmúlt időszakban. A rendőri jelentés szerint sem alkoholos, sem bódult állapot nem volt megállapítható a két játékosnál.

Szóba került Ubilla szerződés-bontásának oka és egy lehetséges új játékos szerződtetése is, ezzel kapcsolatban elhangzott, hogy a szakmai stáb célja egy olyan komplex játékos igazolása, aki alapvetően irányító szemléletű. Nem feltétlenül tengerentúli játékosban gondolkodik a vezetőség, annál inkább európai légióssal képzelné el a folytatást.

Végül a szurkolók felvetették, hogy a játékosokon nem mindig látható, hogy mindent beleadnának a sikerért.

fotó: Zsu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BódyGuccsiCinóber59Csezarrokacsa79Falcobb Recent comment authors
BódyGuccsi
Olvasó

A mester helyett is kereshetnének egy Európai szakembert!

Cinóber59
Olvasó

Remélem az elhangzottak nem csak igéretek meg üres szavak lesznek!
Nagyon kell A ZTE KK-nak a városnak és a szurkolóknak Is a siker!
Mester úr kapd össze magad!

Falcobb
Olvasó

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

Aki nem tette, írja alá ezt is!

Gézuka
Olvasó
pbask
Vendég
pbask

No, ők is reagáltak, jól van 😀

Falcobb
Olvasó

Felháborító Bodnár Péter egész nyilatkozata, és ezzel párhuzamosan az MKOSZ hozzáállása. További szurkolói ellenállásra lenne szükség. Gondolok ezalatt feliratokra a táboroknál, és valami közös skandálás is megfelelő lenne, amit minden tábor át tud venni. Ha pl egy Falco-Körmend-Zete hármasból bárki játszana, és mindkét tábor együtt kezdene bele mindigo elleni rigmusba, azt bőven lehetne hallani a közvetítések közben. Akár M4-en, élő tv adásban is.
#mindigoout #bodnarout

kacsa79
Olvasó

Bodnár Péter elmehet a p….a!800ft az előfizetés a férfi-női nb1-re és újabb 800 a bl meccsekre.Az 1600/hó.Ránéztem a diginél 3100ért adnak majdnem 150 csatornát abban benne van 10 HD sportcsatorna az összes élsporttal a topbajnokságokkal együtt! Még ha jó minőségben is adja a mindigo akkor is egy nagy lehuzás az egész.

Csezarro
Olvasó

Azt mondja ezert a penzert 52 meccset lehet nezni havonta. De engem csak 1 csapat meccse erdekel! Ha az normalisan lenne közvetitve, akkor nem lenne problema, hogy fizetös. Persze nem tudnam nezni, mert külföldi lakcimmel nem lehet elöfizetni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés