Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ubilla helyére európai játékost keres Bencze

A szurkolói ankéton az is kiderült, fogyasztott-e alkoholt Ubilla és Johnson a balesetük előtt.:

:

HIRDETÉS

A Pécs elleni mérkőzés előtt úgy döntött a Zalakerámia ZTE KK vezetősége, hogy szurkolói ankétot tart.

A pénteki edzés után sokan érkeztek a sportcsarnok büféjébe, hogy kérdéseket tegyenek fel a kialakult helyzettel kapcsolatban. A találkozón jelen volt Stárics Kornél ügyvezető mellett Bencze Tamás vezetőedző, Kis Attila technikai vezető, Dr. Bárdos László és Dr. Kelemen Péter a társadalmi elnökség tagjai – derült ki a kék-fehérek honlapjáról.

Számos téma szóba került. A szurkolóink kíváncsiak voltak Ubilla és Johnson balesetének körülményeire, hiszen ezzel kapcsolatban sok teória keringett az elmúlt időszakban. A rendőri jelentés szerint sem alkoholos, sem bódult állapot nem volt megállapítható a két játékosnál.

Szóba került Ubilla szerződés-bontásának oka és egy lehetséges új játékos szerződtetése is, ezzel kapcsolatban elhangzott, hogy a szakmai stáb célja egy olyan komplex játékos igazolása, aki alapvetően irányító szemléletű. Nem feltétlenül tengerentúli játékosban gondolkodik a vezetőség, annál inkább európai légióssal képzelné el a folytatást.

Végül a szurkolók felvetették, hogy a játékosokon nem mindig látható, hogy mindent beleadnának a sikerért.

fotó: Zsu

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BódyGuccsiCinóber59Csezarrokacsa79Falcobb Recent comment authors
BódyGuccsi
Olvasó

A mester helyett is kereshetnének egy Európai szakembert!

Cinóber59
Olvasó

Remélem az elhangzottak nem csak igéretek meg üres szavak lesznek!
Nagyon kell A ZTE KK-nak a városnak és a szurkolóknak Is a siker!
Mester úr kapd össze magad!

Falcobb
Olvasó

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

Aki nem tette, írja alá ezt is!

Gézuka
Olvasó
pbask
Vendég
pbask

No, ők is reagáltak, jól van 😀

Falcobb
Olvasó

Felháborító Bodnár Péter egész nyilatkozata, és ezzel párhuzamosan az MKOSZ hozzáállása. További szurkolói ellenállásra lenne szükség. Gondolok ezalatt feliratokra a táboroknál, és valami közös skandálás is megfelelő lenne, amit minden tábor át tud venni. Ha pl egy Falco-Körmend-Zete hármasból bárki játszana, és mindkét tábor együtt kezdene bele mindigo elleni rigmusba, azt bőven lehetne hallani a közvetítések közben. Akár M4-en, élő tv adásban is.
#mindigoout #bodnarout

kacsa79
Olvasó

Bodnár Péter elmehet a p….a!800ft az előfizetés a férfi-női nb1-re és újabb 800 a bl meccsekre.Az 1600/hó.Ránéztem a diginél 3100ért adnak majdnem 150 csatornát abban benne van 10 HD sportcsatorna az összes élsporttal a topbajnokságokkal együtt! Még ha jó minőségben is adja a mindigo akkor is egy nagy lehuzás az egész.

Csezarro
Olvasó

Azt mondja ezert a penzert 52 meccset lehet nezni havonta. De engem csak 1 csapat meccse erdekel! Ha az normalisan lenne közvetitve, akkor nem lenne problema, hogy fizetös. Persze nem tudnam nezni, mert külföldi lakcimmel nem lehet elöfizetni.

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook