Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Ubilla döntésében Bencze Tamás fontos szerepet játszott

Az amerikai irányító azt várja, hogy a ZTE a következő szezonban benne lesz az első ötben.:

:

A szezon ugyan véget ért a Zalakerámia ZTE KK számára, de a klub szakmai stábja már javában dolgozik a jövő évi keret kialakításán. A középszakasz még alig fejeződött be, amikor bejelentették egy korábbi közönségkedvenc, Emmanuel Ubilla érkezését. Az amerikai irányító idén szezon közben tért vissza Magyarországra, egy szintén korábbi állomáshelyére, Kaposvárra. Az ott töltött időszak alatt bizonyította, hogy képességei nem koptak meg az elmúlt évek során, így nem csoda, hogy a Zalaegerszeg azonnal lecsapott rá.

– Könnyű volt döntést hoznom – mondta Emmanuel Ubilla, a ZTE “régi-új” irányítója a BB1.hu-nak. -Azért döntöttem a visszatérés mellett, mert Bencze Tamás vezetőedzővel mindig is jó kapcsolatot ápoltam, valamint szerettem a zalai közönség előtt játszani. Szeretném elérni a ZTE-vel a következő szezonban azt, hogy bejussunk a legjobb öt közé, a felsőházba. Ezután pedig küzdhessünk a bajnoki cím megszerzéséért. Komolyan gondolom azt, hogy amikor a 2016/17-es szezonban itt játszottam, akkor lehetett volna esélyünk akár a bajnoki címre is, ha a sérülések elkerülnek bennünket. Én is megsérültem, valamint Norfleet is az Alba ellen. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy bízom a jövő évi felsőházi tagságunkban, aztán a play-off-ban már bármi megtörténhet. Ami pedig az egyéni terveimet illeti: szeretném minden játékostársamat jobbá tenni, és kihozni belőlük azt, ami bennük van.

Zalaegerszegi időszaka óta két bajnokságban is megfordult a remek irányító: játékosa volt a lett Ventspilsnek, valamint a görög Kymisnek. Véleménye szerint a magyar bajnokság ereje nem változott sokat azóta.

– Úgy érzem, hogy hasonló a játékerő, mint korábban, amikor itt játszottam. Annyi változott, hogy talán több légióst hoznak a csapatok, emiatt sokkal jobban egyben van a mezőny, bárki megverhet bárkit – zárta a szavait a játékos.

Emanuel Ubilla (fotó: Gémesi Balázs)

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MrB1GSomogy011Borbély LajosMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MrB1G
Vendég
MrB1G

Where do you live = hol élsz te?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Nehogy a Kaposvàr legyen bent a 4 be …. ZTE meg levesbe ….

Kaposkosár KKK
Olvasó

Ok ok pedig ez így lesz

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem egy rossz spíler, de azért meglepődnék, ha a Zalaegerszeg 4 között lenne a kövi szezonban a bajniban. … 🙁

Borbély Lajos
Olvasó

Így van, hogy ki lesz a négy között, az a buksza vastagságától és a nagy légiós-lutribevásárlásoktól függ.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés