Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U20: Visszavágtunk a szlovákoknak

Pór Péter mindenkit tudott éles szituációban tesztelni.

Magyarország – Szlovákia 71-63 (27-18, 16-10, 24-6, 5-29)

Felkészülési mérkőzés

Magyarország: Takács 15/9, Dancsecs 2, Werner 2, Oroszi 11/6, Sitku 7/3. Csere: Mucza 14, Farkas 2, Rátvay 8, Meleg 3/3, Katona 8/3, Kelenföldi -.

:

Bár a negyedik negyedet ezúttal is megnyerték a szlovákok, ezúttal esélyük sem volt arra, hogy megverjék U20-as fiú válogatottunkat. Pór Péter tanítványai harminc percig kiválóan játszottak, láthatóan fűtötte őket a visszavágás vágya is az pénteken az utolsó negyedben elvesztett első meccsért. Igaz ugyan, hogy az utolsó tíz percre kissé elfáradtak a felkészülést mindössze egy hete kezdő Muczáék, de a győzelem egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben – írja a hunbasket.hu.

– Egy hete készülünk a srácokkal a korosztályos Európa-bajnokságra, érthetően még többen erőnléti gondokkal küszködnek – értékelte a két, szlovákok elleni felkészülési mérkőzést Pór Péter vezetőedző. – Ráadásul elég kemény hét áll mögöttünk, úgyhogy elfogadhatónak tartom, hogy ezen a hétvégén még csak három negyedet bírtak maximális koncentrációval a játékosaim.

A szakvezető hozzátette: nagyon örül az agresszív játéknak, a megfelelő hozzáállásnak.

– Egyre több dolgot látok viszont támadásban és védekezésben is az edzésen gyakoroltakból, amit nagyon fontos visszajelzésnek tartok. Kiváló a morál edzéseken, remekül dolgoznak a srácok, úgy látom, a hangulattal sem lesz baj csapaton belül. A szakmai stáb nevében mondhatom, elégedettek vagyunk az edzéseken látottakkal. A két meccsen bő rotációval játszottunk, két meccsen 18 ember játszott. Ezúttal az volt a fontos, hogy mindenkit tudjunk éles szituációban tesztelni.

Az U20-as válogatottra egyelőre munkás edzések várnak, edzőmeccset két hét múlva játszanak legközelebb.

– Lépésről lépésre építjük fel és bővítjük a taktikai repertoárunkat, így értelemszerűen a következő meccseken már többet kell mutatnunk – tette hozzá Pór Péter.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés