Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U20: Az Egis Körmend csoportelső, az Alba Fehérvár is elődöntős

Két győzelemmel javítottak a vasiak, az élvonalbeli csapatok játszanak a fináléért.

  •   :

:

Pénteken zárult a csoportkör a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság döntőjében.

Az A-csoportban a TF-BP-t legyőzve tartotta életben elődöntős reményeit az Egis Körmend, míg az Alba Fehérvár az NKA Pécset legyőzve lépett egyet a csoportelsőség felé. A folytatásban az NKA legyőzte a TF-et, így megmaradt az esélye a fináléba jutásra, de sorsa a Körmend–Alba derbi eredményétől függött. Ahol a vasiak nagyot hajráztak: 18 pontot vertek élvonalbeli riválisukra, így nem csak, hogy bejutottak az elődöntőbe, de még a csoport első helyét is behúzták.

A B-csoportban igazán tétje csak a DEAC Kosárlabda Akadémia – Sopron KC mérkőzésnek volt: a debreceniek győzelme csoportelsőséget ért a gárdának. A Budafok-PSE és a Budapesti Honvéd SE találkozóját utóbbi nyerte, így megszerezte a harmadik helyet.

Szombaton így DEAC–Alba és Körmend–Sopron elődöntőkkel folytatódnak a küzdelmek, míg az 5–8. helyért Honvéd–TF és NKA–Budafok meccseket rendeznek.

Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság, döntő

A-csoport

Egy negyedben engedte tíz fölé az Alba az NKA-t

A csütörtöki nap két győztes csapat találkozott a második délelőtti mérkőzésen, melyen a fehérváriak számítottak esélyesebbnek, de a pécsieknek csütörtökön is sikerült borítani a papírformát, úgyhogy jó kis meccsre volt kilátás.

Gáspár kosarával kezdődött a mérkőzés, majd Seyi két gyors kosarával már az Alba vezetett. Kevés pont, agresszív védekezés jellemezte az első játékrészt. A pécsiek mindössze 4 pontot tudtak összehozni a 9. percig, de az ellenfél sem villogott támadásban, igy nem tudtak ellépni a remek védekezésük ellenére sem. (14-7)

Mindkét oldalon sokat rotálták edzőik a játékosokat, de a játék képe nem változott sokat, a kék-fehérek rendkívül masszívan védték a festéket, és elöl is kezdtek összeállni. Szenvedett a Rátgéber, Balsay pedig már 10 pontot tett a közösbe a túloldalon, a különbség pedig egyre nőtt, ami megduplázódott az első negyedhez képest. (30-14)

Az Alba mezőnyfölénye a nagyszünet után is megmaradt, Kass és Lukács pontjai révén egyre jobban nyílt az olló. A pécsiek rengeteg labdát eladtak, amiből könnyű ziccereket kaptak és faultproblémáik is akadtak bőven. A harmadik negyed kerek húszpontos különbséggel zárult. (44-24)

A záró játékrész utolsó 5 perce tulajdonképpen arról szólt, hogy mindkét oldal próbálta pihentetni a kulcsjátékosait a soron következő mérkőzésre, a fehérváriak győzelme nem forgott veszélyben egy percre sem, megérdemelten nyertek a Fejér megyeiek ilyen különbséggel is. (65-42)

Pethő Ákos, az Alba edzője: Az extra védekezésünknek köszönhetően előnyt tudtunk kiépíteni a félidőre, és ezt a jó védekezést tudtuk folytatni. Maximálisan elégedett vagyok a srácokkal, mert amit rotációban és lepattanó-szerzésben meg lehetett csinálni, azt megtették. Most megyünk és készülünk az esti mérkőzésre.

Sértő Ádám, az NKA edzője: Gratulálok a Fehérvárnak! Délután vár ránk a TF, ami eldönti a sorsunkat.

Alba Fehérvár – NKA Pécs 65-42 (14-7, 16-9, 14-8, 21-18)

Alba: Lukács N. 13/3, Seyi 12, Balsay 10, Kass B. 9/6, Takács Mi. 9, Takács Ma. 7, Góbi 3/3, Takács E. 2, Pákozdi -, Gödör M. Zs. -.

NKA: Rosic 12/9, Váits 6, Molnár M. 6, Gáspár M. 5, Fülöp Zs. 4, Meszlényi 3/3, Herger 2, Bálint B. Z. 2, Scherer 2, Kollár -.


Húszpontos sikerrel javított a Körmend

Az első nap két vesztes csapata találkozott a pénteki korai időpontban. Az alapszakaszt megnyerő körmendiek lehettek a csalódottabbak, hiszen egy szoros végjáték után kaptak ki a pécsiektől, a TF az első félidei szoros végjáték után végül simán kikapott az Alba Fehérvár csapatától.

Felváltva estek a kosarak, de a vasiak tartottak előrébb az első percekben. Aztán egy kétes ítélet borzolta a kedélyeket, amit a körmendiek vezetőedzője szóvá is tett és meg is kapta érte az első, majd egy kissé szigorú módon a második technikaiját is, emiatt pedig fel kellett vonulnia a lelátóra. Sokpontos első negyed után főleg Takács és Kiss jó játékának köszönhetően vezettek 5 ponttal. (24-29)

Továbbra is paprikás hangulatban folytatódott a párharc, sportszerűtlen hibákat és eladott labdákat láthatott a közönség, amiből a piros-feketék jöttek ki jobban és a negyed derekára már 10 pont fölé nőtt a különbség. Hat perc kosárcsend következett a fővárosi oldalról, a Körmend pedig megnyugodott, és Kenéz vezérletével, valamint okos összjátékokkal 26 pontos előnyre tett szert, ami a félidő végére meg is maradt. (36-63)

Karosi állt csapata élére, próbálta csökkenteni a különbséget, védekezést is váltott a Kasza-legénység, de a játék képében érdemben nem történt nagy változás. Továbbra is a Kiss-Takács-Kenéz trió vitte a prímet a másik oldalon. Kintről pontosabban célzott a Körmend, viszont az eladott labdáikból Szántó és Bálint szerzett könnyű kosarakat, igy a különbség is megmaradt. (58-82)

Nyolc pontot szerzett zsinórban TF, de Balogh triplájával és Oroszi közelijével újra visszaállt a differencia. Végül magabiztosan nyertek a körmendiek (73-93), akikre este sorsdöntő mérkőzés várt: ha be akarnak jutni a szombati elődöntőbe, meg kell verniük a fehérváriakat. A szabályok értelmében Kocsis Tamás vezetőedző nem állhat csapata rendelkezésére. A TF pedig délután a Rátgéber csapata ellen folytatta programját.

Nagy Bálint, a TF edzője: Sajnos megint adtunk egy félidőnyi előnyt az ellenfelünknek. Megint úgy érzem, hogy olyan hibák jöttek elő, amik az előző mérkőzésen is. Nagyon kulturált, nagyon szép játékot játszó Körmend ellen sajnos ennyire voltunk csak elegek. Mondták, hogy említsem meg, hogy nekem most el kell innen mennem, remélem visszaérek a következő mérkőzésre, de a kisfiam úgy döntött, hogy most megszületik.

Palánk Bálint, a Körmend edzője: Az első félidőben a játékunk azt gondolom, hogy jól működött, megtaláltuk a megoldást a TF védekezése ellen, s támadásban jó százalékkal értékesítettük a lehetőségeinket. Második félidőben a TF letámadásos védekezése megzavart minket, de úgy gondolom, hogy a harmadik negyed végére ezellen is megtaláltuk az ellenszert. A negyedik negyedben, ahogy fáradtunk, egyre többet hibáztunk, emiatt volt egy kicsit nehézkesebb a vége. Örülünk a győzelemnek és este megpróbálunk minden tőlünk telhetőt!

TF-BP – Egis Körmend 73-93 (24-29, 12-34, 22-19, 15-11)

TF: Szántó 23/3, Karosi 23 (+12 lepattanó), Tamási 12/6, Bálint B. D. 10/3, Szántó 3/3, Kiss B. 2, Magda D. -, Gudor -, Tóth M. -.

Körmend: Kenéz 19/3, Takács K. 19/3, Kiss M. 18/12 (+10 lepattanó), Balogh M. 15/3, Németh A. 8/3, Oroszi B. 4, Herczeg 4/3, Habel 4, Hiezl 2, Geröly -.


Megszórta az NKA a TF-et

A realitások talaján maradva az NKA Pécs csapatának volt igazi tétje a TF-BP elleni összecsapáson, hiszen győzelem esetén nagy lépést tudtak volna tenni az elődöntőbe kerülését.

Igazi dobópárbajjal vette kezdetét a találkozó, a csapatok kevesebb figyelmet fordítottak a védekezésre. Könyörtelenül kihasználta a TF hibáit az extra dobóformával kezdő NKA Pécs, a 8. percben 29-19-nél elérte a tíz pontot a differencia, majd az utolsó két percben 11-0-s rohammal húsz fölé nőtt a két együttes közötti távolság. (40-19)

A második tíz percben sem hagyott alább a pécsi henger, imponáló támadójátékukkal szakították le egyre jobban az ellenfelet. A negyed közepére elérte a közte harmincat a különbség, ami a félidőig csak minimálisan növekedett, 78-45-tel vonultak a csapatok pihenőre.

Lassult ugyan a pécsi henger, de ezzel egyidőben a TF sem tudott betalálni, a differencia pedig tovább nőtt, a pécsiek azért küzdöttek, hogy a harmadik negyed végére elérik-e a 100 pontot. Ez végül nem sikerült, 99-56-ról várták a záró tíz percet a csapatok.

A záró etap sem hozott érdemi változást a mérkőzés menetében, magabiztos sikerrel az NKA Pécs csapata megadta a lehetőséget magának, így az Alba Fehérvár – Egis Körmend összecsapás eredménye határozta meg a sorsukat a torna hátralévő részére, míg a TF-Budapest készülhet a Budapesti Honvéd SE elleni keresztjátékra.

Sértő Ádám, az NKA edzője: Gratulálok a srácoknak, extrán játszottunk, az első perctől fogva domináltuk a mérkőzést, úgyhogy mi megtettük a részünket, most várjuk az eredményt a következő mérkőzésről, hogy négyben vagyunk-e vagy sem.

Nagy Bálint, a TF edzője: Szeretném megköszönni minden nézőnek, aki felállva tapsolt a gyermekemnek, aki tizenöt óra ötvenhat perckor megszületett ötvenhét centivel, négyezer-tíz grammal. Mindezek mellett szeretnék a Rátgéber Akadémiának gratulálni, remélem, hogy továbbjutnak a csoportból és sok sikert kívánok nekik!

NKA Pécs – TF-BP 119-77 (40-19, 38-26, 21-11, 20-21)

NKA: Kollár 18, Váits 15/3, Benke 15/3, Meszlényi 14/9, Scherer 12/6, Bálint B. Z. 10, Gáspár M. 9, Herger 8, Lados 8/6, Molnár M. 5/3, Séra 5, Kovács K. -.

TF: Kutrovich 25/12, Rozs 19, Magda D. 13/9, Tamási 12/6, Szántó 8, Gudor -, Tóth M. -, Kiss B. -, Szántó -.


Nagyot ment a Körmend, csoportelsőként jutott elődöntőbe

A nap talán legjobban várt mérkőzésén az Egis Körmend és az Alba Fehérvár csapata csapott össze. Igazi presztízscsatára volt kilátás, hiszen a Körmendnek mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy továbbjusson, míg egy nagyobb arányú vereség esetén az Alba is alsóházban találhatta magát.

Körmendi pontokkal kezdődött a találkozó, de Takács Martin gyorsan egalizált. Lukács öt pontjával meglépett az Alba, de a hatodik percre újra a Körmendnél volt az előny (11-10). Főleg Takács Kristóf révén igyekeztek a Palánk Bálint által vezetett vasiak, de Kass Balázs két trojkájával 22-16-ra a Fehérvár állt előrébb tíz perc után.

A második tíz perc során a küzdelem dominált mintsem a látványos játék, a tét rányomta bélyegét a csapatok teljesítményére. 31-22-nél érte el addigi legnagyobb előnyét az Alba, de a félidő vége előtt a Kenéz-Takács kettős pontjaival ötre zárkózott az MTE. (27-32)

A fordulást követő egy percben gyorsan egalizált Takács Kristóf öt pontjával a Körmend, de előbb Balsay, majd Kass dupláival úgy nézett ki, hogy visszatért a helyes útra Pethő Ákos együttese. Új erőre kapott azonban a Körmend, 38-36-nál újfent fordulat állt be a mérkőzés menetébe. Pethő mester időkérése pozitívan hatott Takácsékra, de 43-40 után a negyed végjátéka a Körmendé volt, 7-0-s roham után 47-43-as Egis Körmend-vezetéssel vághattak neki a záró tízpercnek a csapatok.

Teljesen lefagyott az Alba a negyedik negyed elején, 10-0-val kezdett a Körmend (57-43). Több mint 4 perc telt el az első fehérvári mezőnykosárig, ami után Palánk Bálint magához hívta tanítványait. Kapaszkodni próbált a Fehérvár, de minden kísérletet semlegesített a Körmend, Balogh Máté fejezte be lehetőségeit higgadtan. A 69-51-es körmendi győzelemmel alakult ki a két elődöntő párharc, a szombati nap Körmend–Sopron, illetve Alba Fehérvár – DEAC KA összecsapásokat rendeznek a döntőbe kerülésért.

Palánk Bálint, a Körmend edzője: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak, úgy ahogy az Alba Fehérvárnak is! Azt gondolom, hogy egy taktikailag végig kiélezett mérkőzést játszottunk, az első félidőben a védekezésünk jól működött, amire nehezen tudott válaszolni az Alba. A második félidőre támadásban is feljavultunk, kívül-belül hatékony és jó megoldásokat választottunk, ami végül eldöntötte a mérkőzést. Sok sikert kívánok mind a négy elődöntőbe jutott csapatnak!

Pethő Ákos, az Alba edzője: Sajnos pár játékos kiválása miatt nem tudtuk tartani a rotációnkat és ezt a Körmend nagyon jól kihasználta, a második félidőben már extra dobásokkal is. Minden elismerésem a csapatomnak, hiszen holnap elődöntőt játszunk!

Egis Körmend – Alba Fehérvár 69-51 (16-22, 11-10, 20-11, 22-8)

Körmend: Balogh M. 20 (+10 lepattanó), Takács K. 20/6, Kenéz 12, Kiss M. 9/3, Habel 4, Németh A. 2, Oroszi B. 2, Herczeg -.

Alba: Takács Ma. 13/6, Kass B. 9/6, Lukács N. 9/3, Balsay 8/3, Takács Mi. 7/3, Takács E. 3/3, Góbi 2, Kertész D. -, Csikós M. -, Seyi -, Juhász L. -.

Az A-csoport végeredménye:

H Csapat M Gy V Pont Dp Kp Rel.pont
1. Egis Körmend 3 2 1 5 235 198 0,833
2. Alba Fehérvár 3 2 1 5 203 180 0,833
3. NKA Pécs 3 2 1 5 235 215 0,833
4. TF-BP 3 0 3 3 219 299 0,500

B-csoport

A Budafok elfáradt a csoportkör végére

A két fél közül a Honvéd lehetett a csalódottabb, valószínű nem úgy tervezték, hogy a második napra eldől a sorsuk, Sabáli mesternek fejben kell összeszednie övéit a következő napokra.

Mindkét oldalon kulcsjátékosok hiányoztak a feldobásnál, Szentirmai büntetőire Balogh-tripla volt a válasz, amire Tóth és Horváth is dobott egyet-egyet, így a Honvéd tartott előrébb az 5. perc után. Kármán pontjaival nőtt a különbség, Dormán faragta a hátrányt a túloldalon. (16-25)

Panic és Nemes szállt be jól a mérkőzésbe, magabiztosan vezetett a Honvéd, 20 pontra duzzadt az előny, Tóth Bence állt csapata élére. Nem volt túl magas a színvonal, az utolsó 6 pontot a budafokiak szerezték Balogh révén. (31-51)

A második félidőben inkább a kevesebbet játszó játékosoknak adott több lehetőséget Sabáli Balázs, a Budafok is hasonlóan cselekedett, szép lassan tovább nőtt az előny, és végül 30 pont feletti lett a végeredmény. (62-96)

A Honvédban hat játékos is 10 pont felett termelt, a másik oldalon Bodorkos, Balogh és Dormán dobtak kétszámjegyűt. Így végül a piros-fehérek a harmadik helyen végeztek és a másik csoport negyedikjével játszanak majd, a Budafok pedig az A-csoport harmadikjával küzd meg szombaton.

Ferencz Gábor, a Budafok edzője: Tegnapi nap nagyon elfáradt a csapat, emiatt, illetve az NB II-es keresztjáték miatt pihentettük két kulcsjátékosunkat is. Eléggé szokatlan összeállításban léptünk pályára, öt U18-assal nem nagyon játszottunk még az idén. Amit kértem a srácoktól, azt maradéktalanul megcsinálták, az első meccshez hasonlóan nagyon-nagyon büszke vagyok a csapatomra. Végig hajtottunk, küzdöttünk, megcsináltuk a feladatokat, nyilván voltak hibák, de ez a tapasztalatlanságból és összeszokatlanságból is ered. A küzdéssel egyáltalán nem volt probléma, voltak extra teljesítményeink is, Dormán Mikit, Dávid Levit kiemelném. Nagyon elégedett vagyok a csapattal és gratulálok a Honvédnak!

Sabáli Balázs, a Honvéd edzője: Speciális mérkőzés volt, mindkét oldalt voltak hiányzók. Mindamellett, hogy nyerni akartunk, lehetőséget szerettünk volna biztosítani azoknak a játékosoknak, akik az első két mérkőzésen kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak. Úgy érzem, hogy ennek eleget tettünk, várjuk a keresztjátékban az ellenfelünket.

Budafok-PSE – Budapesti Honvéd SE 62-96 (16-25, 15-26, 15-19, 16-26)

Budafok: Dormán 17/9, Balogh M. 17/15, Németh R. 6, Fekete B 5, Bodorkos 4, Boros 4, Dávid L. 3/3, Meizl 2, Fehér B. B. 2, Kiss M. 2, Sirák -, Lucey -.

Honvéd: Karakó 15/3 (+12 lepattanó), Panic 14, Szentirmai 13 (+14 lepattanó), Nemes 11/3, Tóth B. M. 11/3, Horváth H. A. 11/3, Kármán 10 (+10 lepattanó), Abou 4, Tóth M. A. 3, Béres 2, Szatmári 2, Kopácsi -.


A DEAC nyerte a B-csoportot

A csütörtöki játéknapon a DEAC KA és a Sopron KC együttese is bebiztosította helyét a legjobb négy között, így a két csapat a csoportgyőzelemért küzdött meg egymással.

A tétnek megfelelően idegesen kezdtek a csapatok, négy perc játék után mindössze nyolc pont esett (2-6). Neuwirth duplájával, majd Balázsi Soma triplájával fordított a DEAC, de az első negyedben folyamatosan változott a vezető kiléte. Tíz perc után minimálisan a Debrecen állt előrébb. (15-14)

A második negyed elején is fej-fej mellett haladtak, azonban 21-22 után 7-0-s rohammal meglépett Bors Miklós csapata, amit a DEAC időkéréssel tört meg. A félidő végi játékban Balázsi újabb trojkáinak köszönhetően a DEAC megfordította a találkozót, de a negyedvégi utolsó szó Sitku Mártoné volt, így 1 ponttal a hűség városának csapata állt előrébb.

A térfélcserét követően sem tudták egymást megtörni a csapatok, agresszívan játszott mindkét fél. A negyed derekán jobban összpontosított Jesper Gustavsson együttese, de hiába szereztek hat egységnyi előnyt (48-42), a Schöll-Sitku párosnak hála harminc perc után is nyílt maradt a találkozó (53-50).

A záró játékrészben Neuwirt és Ságodi pontjaival gyorsan meglépett a Cívisváros, hamar tízre nőtt a differencia (60-50), ami teljes egészében állandósulni látszott, hiába próbált kapaszkodni a soproni gárda, a DEAC nem engedte ki a kezei közül a győzelmet és a csoportelsőséget, 71-62-es sikerrel veretlenül nyerték meg a „B” jelű kvartettet.

Jesper Gustavsson, a DEAC edzője: Újabb nagyszerű győzelem, nagyon büszke vagyok a csapatomra, nagyszerűen védekeztek és játszottak együtt. A nagy küzdésünk vezetett minket ehhez a győzelemhez, mindenhonnan segítették egymást a játékosaim.

Bors Miklós, az SKC edzője: Nem játszottunk jól, nem jöttek össze azok a dolgok, amiket szerettünk volna. Nagyon szerettük volna megszerezni a csoportelsőséget, de ez sajnos nem sikerült. Azonban nincs semmi probléma, megyünk tovább, a céljaink továbbra is változatlanok.

DEAC Kosárlabda Akadémia – Sopron KC 71-62 (15-14, 20-22, 18-14, 18-12)

DEAC: Pollák B. 20 (+11 lepattanó), Neuwirth 17/12, Kovács Á. B. 13/3 (+10 lepattanó), Balázsi 10/9, Ságodi 4, Kalassai 4, Csikai 3/3, Sólyom Be. -, Fábián Sz. -.

SKC: Schöll 15, Csátaljai B. 10/6, Csendes P. 9/3, Fazekas 8/6, Sitku 7/3, Csátaljai P. 6, Werner V. 4, Vámosi 3/3, Göltl -, Nyikos B. -, Hajnal K. -, Kiss Á. -.

A B-csoport végeredménye:

H Csapat M Gy V Pont Dp Kp Rel.pont
1. DEAC Kosárlabda Akadémia 3 3 0 6 255 208 1,000
2. Sopron KC 3 2 1 5 236 190 0,833
3. Budapesti Honvéd SE 3 1 2 4 238 221 0,667
4. Budafok-PSE 3 0 3 3 185 295 0,500

Kiemelt kép, tudósítások és nyilatkozatok: hunbasket.hu

  •   
15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
jozsi67AranyalbaBaszketbollSopronKCfanSárgaPárna Recent comment authors
jozsi67
Olvasó

Ma felteheti a Körmend több éves utánpótlás csapatépítő munkájára a koronát. Megérdemlik ha megnyerik. Amikor valaki majd összerakja ezt a folyamatot, az egymásra épülő több szezont, talán láthatóvá válik a tervszerű építkezés. Nyilván egy utánpótlás csapat csak rövid időre szól, de ha minden ciklusból, csak két válogatott játékos kerül ki egy csapatból, az már megsüvegelendő. Ebben a körmendi csapatban kettő olyan játékos biztosan van, aki felnőtt válogatott fog lenni a jövőben ( lehet hogy több ). Ami az akadémiákat illeti, nem rossz kezdeményezés a létük, de jobb lett volna oda folyatni a támogatásokat, ahol komoly felnőtt csapat is van. Jobb… Olvass tovább »

Aranyalba
Olvasó

Igaz, hogy 2 és fél órája vége a mai napnak, de mivel.sem a Rátgéber Akadémia, sem Ivkovic csapat nincs a 4ben , nem fontos írni. Körmend -Alba döntő lesz.
Párnikám, beérett a fiatal program 🙂

SopronKCfan
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek, visszahozták a sírból és simán továbbjutottak.
Remélem játszunk ma egy jót!
Hajrá Sopron!

Baszketboll
Olvasó

Jó csapatotok van, jó meccs lesz! Hajrá fiatalok!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bizony, tegnap szomorú napja volt a bb1 firkászainak, no és sárgusz-párnusznak, akit mendez nevű alteregójával együtt soha nem moderálnak ki innen.

Kendeffy Botond
Olvasó

Tegnap nagyot ment az Alba ellen a CSAPAT! Megérdemlik a szurkolást! Azt gondolom, hogy azért az rendben van, hogy péntek este egy kis város utánpótlás csapatát 40-50 szurkoló hajtja idegenben, a bázistól 230 kilométerre. Ma legyünk többen! Megérdemlik a srácok!

MTE forever!

SárgaPárna
Olvasó

össze ne szard magad….

PL
Olvasó

azt megteszed te mindenki helyett 😂😂😂

Kendeffy Botond
Olvasó

Ez Téged jellemez! Lehet, hogy jobb lenne beszélned valaki szakértővel.

Kendeffy Botond
Olvasó

Ja és a sárgaság az irigység színe. Ugye?

Cogito ergo sum
Olvasó

Ez a körmendi csapat az élő közvetítések alapján elég komplettnek tűnik ahhoz, hogy övék legyen a végső siker. Kellett ehhez egy igen jól összepakolt védekezés, amely ellen az eddigi 3 csapat közül akikkel találkoztak egyik sem tudott hatékonyan támadni. Támadásban pedig jól jár a labda és mindenki veszélyes a gyűrűre, különösen Takács és Kenéz, óriási, amit eddig letettek ezen a tornán! Az elkövetkezendő éveket tekintve fényes jövő előtt áll a Körmend, kíváncsian várom a következő szezont az ő szempontjukból az élvonalban. Őszintén szurkolok, hogy egyre jobb állománya legyen a magyar kosárlabdának, ehhez minden bizonnyal hozzájárul a Körmend, köszönet érte! Hajrá… Olvass tovább »

PL
Olvasó

Bravo Fiúk, 1 nap, 2 győzelem!
Hajra Körmend! 😀

Redbid
Olvasó

“Beérett a fiatalprogram”
Hát be!! 🙂 🙂 🙂

Szép volt srácok, hajrá MTE!!

PL
Olvasó

szegény lefosottpárna mit szenvedhet ilyenkor… 😂😂😂

SzhelY
Olvasó

Most magát torkozza!😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés