Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18: Sima siker a szlovákok ellen

Újabb felkészülési találkozót nyert Forray Gábor csapata.:

:

Ma délután, a székesfehérvári MKOSZ-csarnokban edzőmeccset játszott egymással U18-as fiú válogatottunk és Szlovákia korosztályos csapata. Forray Gábor együttese újabb sima sikert aratott.

Holnap megint összecsap a két gárda egymással, a B divíziós Európa-bajnokság pedig a jövő héten kezdődik Nagyváradon.

Forray Gábor, a magyar válogatott szövetségi edzője a BB1.hu-nak: Nagyon jól kezdtük a meccset a magas szerkezetű, agresszív szlovák csapat ellen. Az első negyed nagyon tetszett, a második negyedben megtorpantunk, a zóna elleni játékunk döcögött, nem voltak jó kiválasztásaink, ellenben sok volt az eladott labdánk, amik után könnyű gólokat dobtak a szlovákok. A szünetben rendet tettünk, a negyedik negyedet újfent magabiztosan nyertük. Meg kell tanulni, hogy folyamatos koncentráció kell nemzetközi szinten, ebben még sokat kell javulni. Ettől függetlenül természetesen gratulálok a fiúknak, örülök, hogy a fizikálisan és súlyban nálunk sokkal erősebb szlovákokat felőröltük, és állóképességben lenyomtuk. A mai világban minden nemzetközi győzelemnek örülni kell, és meg kell becsülni. Harcosságban és a szabad labdákban való vetődésben még van mit tanulni a szomszédokból. Holnap délután újra összecsapunk a szlovákokkal.

Magyarország – Szlovákia 89-53 (27-13, 18-17, 16-9, 28-14)

U18-as válogatottak felkészülési mérkőzése, Székesfehérvár

Magyarország: Kenéz 2, Pallai 14, Valerio-Bodon 20/9, Lukács 20/9, Krasovec 5/3. Csere: Radics 4, Fekete 10/6, Kass –, Takács 4, Kiss D. 2, Kiss B. –, Kármán 8.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés