Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18: Másodszor is könnyedén vertük az osztrákokat

Ezúttal majdnem negyven lett közte.:

:

Két nap alatt másodszor mérte össze egymással tudását a magyar és az osztrák U18-as fiú válogatott Székesfehérváron. Tegnap huszonnyolccal nyertük, ma még simábban, harminckilenccel.

Az első félidőben, különösen az első negyedben nagyon szigorúan védekeztünk. Ez ritmust adott a támadásainknak is, nagy sebességgel kosaraztak Forray Gábor fiai, és emellett elég jó százalékkal is dobtunk. Ezt tartani tudtuk a második negyedben is, sok labdaszerzés után könnyű kosarakat szereztek Pallaiék, míg az osztrákok szinte csak bravúrkosarakat értek el. Az első félidőben mindössze három eladott labdája volt a magyar válogatottnak, a nagyobb különbséghez az is hozzájárult, hogy ezúttal az első húsz percben mindössze két támadó lepattanót engedtük a „sógoroknak”.

Forray Gábor, a magyar válogatott szövetségi edzője: Jelenleg úgy látom, a legtöbb munkánk azzal lesz, hogy a koncentrációt minél tovább kitoljuk, hiszen egy meccs 40 percig tart. Ha tartani tudjuk azt a figyelmet, sebességet és agresszivitást, ami az első félidőben jellemzett minket, akkor egy lépéssel közelíthetünk a nemzetközi kosárlabdához. Örülök, hogy minden játékosom jó dolgokat produkált, de ezzel együtt is még rengeteg munka vár ránk, jövő héten is lesz két edzőmeccsünk, hazai pályán, a szlovákok ellen. Láttuk azokat a dolgokat, amik sztenderd hibák, de könnyebb úgy dolgozni, hogy van sikerélmény. Gratulálok a fiúknak, becsülettel teszik a dolgukat, és köszönöm a hozzáállásukat. Látszik, hogy van értelme a kemény melónak.

Magyarország U18 – Ausztria U18 92-53 (29-9, 21-11, 20-17, 22-16)

U18-as, fiú felkészülési mérkőzés,
Székesfehérvár

Magyarország: Kenéz 7/3, Valerio-Bodon 9/3, Pallai 10/3, Lukács 11, Krasovec 2. Csere: Radics 10, Takács 13/6, Kiss B. 12/9, Kass 5/3, Fekete 6/6, Kármán 5/3, Kiss D. 2.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés