Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18: Magabiztos siker az osztrákok ellen

Közel harmincat vert ellenfelére Forray Gábor csapata.:

:

A magyar U18-as fiú válogatott ma az ex-körmendi Ante Perica által irányított Ausztria legjobbjaival mérte össze tudását Székesfehérváron. A mieink sima győzelmet arattak. Forray Gábor együttese nagyon jól védekezett, különösen az első és a harmadik negyedben.

Forray Gábor, a magyar válogatott szövetségi edzője: Azokat a dolgokat, amiket akartunk gyakorolni – gondolok itt elsősorban a sok gyors támadásra, a korai pick and rollokra -, sikerült végre hajtani. A létszámfölényes helyzetek befejezésén még van mit javítani, illetve sok üres dobásunk kimaradt, kintről gyenge százalékkal dobtunk, de ez a felkészülés korai szakaszában még nem meglepő. A lepattanókra jobban kell figyelnünk, mert az ellenfél tizenöt támadó lepattanót szerzett. Hasznos edzőmérkőzés volt, örülök, hogy tudtunk nyerni. Nem kell túlmisztifikálni, de azért a mai magyar kosárlabdában minden nemzetközi sikernek örülni kell. Egy nagyon harcos, agresszív csapat volt az osztrákoké, agresszíven, egész pályán letámadtak, egyébként több délszláv felmenőkkel rendelkező, illetve színes bőrű játékos is szerepelt náluk. Nekem mind a tizenkét játékosom pályára lépett, holnap ismét találkozunk, folytatjuk tovább a felkészülésünket, a munka az előre eltervezett dolgoknak megfelelően zajlik.

Magyarország U18 – Ausztria U18 75-47 (16-8, 20-16, 27-12, 12-11)

Magyarország: Kenéz 6, Pallai 16/3, Valerio-Bodon 12/3, Lukács 4, Krasovec 6. Csere: Radics 11, Kass 3/3, Kármán 7, Takács K. 4, Kiss D. 2, Kopácsi -, Fekete 4.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés