Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U18: Jól sikerült a főpróba

Másodszor is simán vertük a szlovákokat.:

:

Ma délután újra összecsapott egymással U18-as fiú válogatottunk és a szlovákok korosztályos csapata – tegnap 36 ponttal diadalmaskodtak a mieink, ezúttal is sima magyar siker született.

A csapat csütörtökön reggel utazik a nagyváradi Eb-re, pénteken Koszovóval kezdik a tornát, akikről egyébként Forray elmondta, hogy hasonlóan kellemetlen, agresszív stílusú, sokat zónázó csapat, mint amilyen a szlovákoké is.

Forray Gábor, a magyar válogatott szövetségi edzője a BB1.hu-nak: Az első félidő abban a mederben zajlott, amit elterveztünk. A második negyedben kicsit felborult a rotációnk, apróbb változásokra kényszerültünk, nem akartunk kockáztatni egy esetleges sérülést, illetve igyekeztünk minden játékosnak lehetőséget adni, akik egyébként éltek a lehetőséggel, nagyon jól teljesítettek. Próbálkoztunk egy-két olyan taktikai dologgal, ami eddig szokatlan volt, de nagyon jól reagált rá a csapat. A harmadik negyed eleje kicsit döcögött, megilletődöttek voltunk, de ami a fontos, összességében magabiztosan uraltuk a meccset. Nagyon hasznos volt ez a két találkozó is, sok sikert kívánok a szlovákoknak az Eb-n. Örülök a győzelemnek, most van egy hetünk, hogy pontosítsuk, csiszoljuk a dolgokat. Várjuk már az Eb-t, köszönöm a fiúknak az eddigi hozzáállást. A főpróba sikeres volt, most jön a lényeg, hogy a tétmeccseken mi lesz, de bízom a srácokban, akiknek kiváló volt a hozzáállásuk, le a kalappal előttük.

Magyarország – Szlovákia 77-53 (18-10, 22-13, 19-18, 18-12)

U18-as fiúk felkészülési mérkőzése, Székesfehérvár, MKOSZ-csarnok

Magyarország: Kenéz 7, Pallai 14/3, Valerio-Bodon 8, Lukács 4, Krasovec 13/3. Csere: Radics 6, Takács 5/3, Kármán 6, Kass 3, Kiss B. 4, Kiss D. 3, Fekete 4/3.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés