Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

U16-os lány válogatott: Másodjára is legyőztük a törököket

Végig kontrollálni tudta a mérkőzést a magyar csapat.

Magyarország - Törökország 70-59 (14-13, 18-10, 19-16, 19-20)

U16-os lányok felkészülési mérkőzése
Törökország

Magyarország:: Renczes 8, Miklós 4, Krasovec 12, Sitku 10, Habling 11. Csere: Rakita 1, Telegdy 5, Horváth 10, Gyöngyösi 2, Dúl 1, Balogh 6/3, Kun -.

Törökország legjobb dobói:: Vardar 20/12, Baran 10, Seren 8, Gül 8/3.

U16-os lány válogatottunk csütörtökön és pénteken két felkészülési mérkőzést játszott Törökországban. Az elsőn hosszabbítás után vertük, a másodikon viszont az első félidőben megszerzett előnyünket (32-23) szépen tartottuk a második 20 perc során is. Végül 70-59-re győzött Igor Skocovski csapata – írja a hunbasket.hu.

Igor Skocovski, az U16-os lány válogatott szövetségi kapitánya: A mai mérkőzésen a fő célunk a különböző megoldások gyakorolása volt, ez nagyjából meg is valósult, többféle variációt is sikeresen ki tudtunk próbálni. Nagyon pozitív számomra, hogy a játékunk sokkal kevésbé volt hullámzó, mint az előző meccsen. A második félidőben időnként hiányzott egy kicsit keményebb hozzáállás a lányok részéről, de ez nem igazán befolyásolta az eredményt. Az utolsó negyedben is kontrollálni tudtuk a mérkőzést, aminek nagyon örülök. Összességében hasznos felkészülési meccseken vagyunk túl. A Törökország elleni két mérkőzés rávilágított arra, hogy milyen irányba kell tovább folytatnunk a munkát a felkészülés további részében. Gratulálok a csapatnak!
Fotó: hunbasket.hu
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés