Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Horvátországban és Izraelben is játszott korábban a Sopron új centere

Huszonöt éves játékost igazoltak.

  •   :

:

A huszönöt éves, 203 centi magas, 109 kilós amerikai Tyler Wideman lesz a Sopron centere a következő szezonban – jelentette be a klub hivatalos oldala.

A Butler egyetemen tanult, utolsó tanévében 9,26 pontot és 5,15 lepattanót átlagolt az amerikai egyetemi bajnokságban (NCAA).

Első európai évadjában a horvát Cedevita csapatában szerepelt, ahol 20 perc alatt 7,67 pontos és 4,67 lepattanós átlaggal segítette a zágrábi gárdát.

Az előző évadot az izraeli másodosztályú Maccabi Raanana gárdájánál töltötte, amelynek színeiben mérkőzésenként átlagban 31 percet játszott, 16,6 pontot és 7,7 lepattanót átlagolt.

Tyler Wideman várhatóan a jövő héten érkezik Sopronba.

  •   
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MAFCdrukkergulyasszabolcs00sopronfanzetomeeSkcforever Recent comment authors
gulyasszabolcs00
Olvasó

A fiatalszabály miatt nagyon kevés helyen lesz 5 légiós, nem értem miért akadnak ki ezen néhányan. Teljesen felesleges 5 légióst foglalkoztatni, a legtöbb csapat januárban fog hozni ötödiket, ha hoz…

sopronfan
Vendég
sopronfan

Talán mert a legtöbb helyen nincs 5-6 “épkézláb” magyar játékos, ezért szükség lenne minél több emberre, akik vágják valamennyire ezt a szakmát.

sopronfan
Vendég
sopronfan

Üdv a fedélzeten Tyler! Így viszont hogy csak négy légióssal számolunk, a hármas poszt nagyon hiányos marad. Alsó posztokra van 3-3 ember (légiós – U23-as – rutinos magyar egyaránt), magas posztokon is (Jogela, Wideman, Werner, Bagó, Schöll) megoldják, de Takin kívül nincs hármas. Ráadásul ő nem is u23 meg nem is kezdő kaliber, szóval Thompson lesz így kénytelen feljebb tolódni az első félidőben mindenképp. Meg aztán magyarokkal most tele a polc, de elkéne még egy 10-15 pontot átlagban hozó, kintről is veszélyes shooter. Na majd meglátjuk…
SKC!!!

SopronKCfan
Olvasó

Véleményem szerint sok pénz elment a Kostas – Bernard – Tauras trióra. De bízzunk benne, hogy ha tervben van egy 3-as, az egy erős játékos lesz. Másképp tényleg Taki meg Supi fog 3ast játszani. 😀

SopronKCfan
Olvasó

Komoly. Jó lesz Ő is!
Ha az előző SKC cikket olvasom, arra következtetek, hogy Ő volt az utolsó igazolásunk. Ha esetleg rosszul értelmeztem, nyugodtan javítsatok ki.
SKC!

Skcforever
Olvasó

Nekem is az jött le az előző cikkből, hogy csak 4 légiós lesz. Remélem csak elírás vagy ilyesmi 😀 Vagy csak nem tudunk jól értelmezni …💁‍♂️

zetomee
Olvasó

Majd meglátjuk milyen lesz, én a szerb srácnak jobban örültem volna, de Kostas így döntött. Legyen igaza. Lehet hogy lesz 5. légiós is, de nem a felső polcról, meg nem is középről. A csapatvezetés megnézi van szükségünk rá vagy sem.

sobis
Olvasó

Komoly egyetemi csapatban játszott.A Cadevita az Adria ligában jó csapatnak számít ott is elég jó statot csinált,
jó lehet reméljük…

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Távol álljon tőlem, hogy le akarjam lombozni a lelkesedésed, de a Cedevita első csapatának – és így az Adria-ligának – közelébe se került, ezt a statot a második csapat tagjaként, a horvát bajnokságban hozta össze.
Ettől még persze lehet jó játékos, aki nagy nyereség lesz a Sopronnak, de a tények azok tények.

sobis
Olvasó

Én úgy láttam a realg oldalon hogy a zvezda ellen meg az összes jugo nagycsapat ellen játszott viszonylag sokat a 18 19 szezonban voltak pontok lepattanok…

Sajka
Olvasó

Úgy néz ki egyelőre, hogy nem viselte meg nagyon a vírus miatti gazdasági helyzet a férfiklubokat. Igazol mindenki rendesen, és nem feltétlen olcsóbb rookie-kat. Nekem egyre inkább az látszik, hogy kiegyenlítettebb lesz ez az idény.

MAFCdrukker
Olvasó

Az A csoportban szerintem is egy színvonalas, kiegyenlített, izgalmas idénynek nézünk elébe. Én úgy látom, más sportágakat és országokat is figyelembe véve, hogy elsősorban nem az élvonalbeli, hanem a másod- és harmadosztályú csapatok szenvedték meg a járványhelyzetet. A legtöbb elsőosztályú csapatnak (igaz ez a honi férfi kosárlabdában és általánosságban is) van tőkeerős szponzora, aki könnyedén kiheveri a vírus okozta károkat, a játék újraindulásakor tv-pénzekkel is kalkulálhat, illetve mondjuk a magyar kosárlabdában elég nagy különbségek vannak nézőszámban is az A és a B csoport között, és ezek a plusz bevételi források véleményem szerint bőven ellensúlyozni tudják azt, hogy sokkal többe kerül… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés