Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Tursics Krisztián hat közé vezetné a Csatát

A szlovén válogatott igazolásról jók a benyomásai.:

:

Az NKE-FCSM Csata a nyáron remek igazolásokkal erősítette meg a keretét. Az együttes vezetőedzője, Tursics Krisztián a BB1.hu-nak elmondta, idén már a nemzetközi kupaszereplésért akarnak küzdeni. 

Már az első évünkben rájátszásba jutott a csapat, így látszik, hogy jó úton járunk az álmaink megvalósításában. Idén picit nagyobbak lettek a célok, szeretnénk a legjobb 6-ba bekerülni és kimenni nemzetközi porondra, Európa-kupát játszani. Ha ezek megvalósulnak, akkor bátran kijelenthetjük, hogy egy stabil NB I-es csapatról beszélünk.

A fiatal tehetséges edző a légiósok kiválasztásáról, és az első tapasztalatokról is beszélt honlapunknak.

– Hónapok rámennek arra, hogy megtaláljuk az ideális játékosokat, az egész stábommal komoly munkát folytattunk, hogy a megfelelő pozícióra, megfelelő karakterű és képességű embert találjunk. Eddig a szlovén válogatott Zala Friskovec-ről nagyon jók a benyomások, nagyon ambiciózus, ő két hete velünk dolgozik már. A két magasemberünk, Megan Gustavson és Emma Cannon a jövő héten fog csatlakozni hozzánk, mivel még a WNBA-ben vannak kötelezettségeik. Bízunk benne, hogy mihamarabb ők is be fognak épülni a csapatba, mert nagy szükség van rájuk, hiányposztra igazoltuk őket. A hírük és a számok alapján kiváló játékosokról beszélünk. 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés