Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Székely szerint idén közelebb volt a csodához a Sopron

A szövetségi kapitány azt is elmondta, kérdés, hogy Turner a nyáron vissza tud-e jönni a WNBA-ből, és ha igen, mikor.:

:

Székely Norbert, a női válogatott szövetségi kapitánya szerint a pénteken 81-59-re elvesztett elődöntő ellenére a Sopron Basket minden eddiginél közelebb járt a bravúrhoz a kosárlabda Euroliga négyes döntőjében – írja az MTI.

– A Jekatyerinburg játékosállományát ismerve tudhattuk, hogy nem a Sopron lesz a favorit, ezzel együtt a játékosok is hittek abban, hogy véghezvihetik a csodát. Ez ugyan nem jött össze, de szerintem közelebb voltunk hozzá, mint a tavalyi döntőben – közölte Székely Norbert.

A Novomatic Arénában vasárnap 17.30-kor kezdődő bronzmeccsről Székely Norbert azt mondta, hogy ugyanolyan jó csapatnak tartja a magyar és a cseh bajnokot.

– Teljesen nyílt csata lesz, ugyanakkor a Sopronnak biztosan sokat jelent majd a hazai pálya – vélekedett.

A három éve honosított Turner Yvonne – aki 15 ponttal a soproniak legjobbja volt az Euroliga-elődöntőben – válogatott szerepvállalásáról a kapitány közölte, hogy az még várat magéra.

– Egyelőre nem tudni, hogy pályára lép-e júniusban a szerbiai Európa-bajnokságon. Fontos kérdés, hogy az NB I után elmegy-e a WNBA-be, illetve hogy vissza tud-e jönni, és ha igen, mikor. Én a csapatot tartom elsődlegesnek, de annyi bizonyos, hogy Turner személyében van egy elhivatott és motivált játékos Magyarországon, ami mindenképpen szimpatikus – tette hozzá Székely Norbert.

Kiemelt fotó: fiba.com

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés