Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf szerint mindkét párharc lezárul

Állandó szakértőnk egy kicsit esélyesebbnek érzi a Szolnokot.:

:

Két izgalmasnak ígérkező párharc is véget érhet a mai napon a férfi élvonal rájátszásában. Állandó szakértőnk, Trummer Rudolf mondta el a várakozásait:

Sopron KC – Szolnoki Olajbányász: A negyeddöntők előtt azt mondtam, hogy nem lesz egyszerű a Szolnoknak, ha nem figyel oda és félvállról veszi a párharcot. Ez így is történt, az első meccsen kínkeservesen győztek otthon és beigazolódott az, hogy a három hét alatt az SKC össze tudta szedni magát és egy kisebb csapatnak jó, ha van előtte egy szünet és rá tud hangolódni a párharca, ezután a második mérkőzésen egy magabiztos győzelmet aratott az együttes. A harmadik találkozón már lehetett látni, hogy átérezték a szolnoki játékosok, hogy nem elég csak a cipőt kiküldeni a pályára. Ez várható most is, biztos, hogy az Olajbányász sokkal keményebben fogja venni a meccset, a Sopron meg megpróbál kiegyenlíteni természetesen, ezzel nem mondtam nagy dolgot. Nehéz megmondani, hogy mi várható. Elmore extrája kellett a hazai mérkőzésen a soproni sikerhez. Ha most is valaki tud hozni egy ilyenfajta jó játékot, akkor nyerhet a Sopron, de szerintem most már egy összeszedettebb, komplexebb csapat benyomását kelti a Szolnok és ha tudják hozni azt a fegyelmezett játékot, mint legutóbb, akkor itt most le is zárhatják a párharcot. 51-49%-os arányban a vendégeknek adok esélyt.

Alba Fehérvár – DEAC: Ezt az első nyilatkozatomnál elrontottam; azt gondoltam, hogy a Debrecen a hazai mérkőzéseit be fogja húzni, de nem így lett, elvette a pályaelőnyt az Alba. Innentől fogva már nagyon nehéz helyzetben van a DEAC, kényszerhelyzetben kell Fehérváron nyernie a csapatnak. Az Albának nem jött ki úgy az alapszakasz, ahogy kellett volna, de aki átlátta a dolgokat, az tudta, hogy a fehérváriak jobbak annál, mint amit mutattak. Nem könnyű megmondani a meccs kimenetelét. Nagyon sok fog múlni mindkét csapat irányítóin, hogy ki tudja jobban kézben tartani a meccset, ki tudja azt az átmenetet játszatni az övéivel, hogy ha kell, akkor rohannak, ha kell, akkor lassítanak. Szerintem ebben az Alba most már picit jobb lesz, mint a DEAC és ha kevéssel is, de meg is nyerik az összecsapást és ezzel mindkét párharc lezárul.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés