Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf szerint meglép a Falco, kiegyenlít a DEAC

Állandó szakértőnk úgy véli, hogy egyénileg kell feljavulniuk a szegedieknek.:

:

Kedden folytatódnak az elődöntők. Az alapszakaszgyőztes Szolnok és a második Szombathely is 1-0-ás előnnyel várhatja a maga párharca második mérkőzését, előbbi Debrecenbe, utóbbi Szegedre utazik. Állandó szakértőnk, Trummer Rudolf szerint a vasiak meglépnek, míg a DEAC kiegyenlít.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Addig volt szoros az első mérkőzés, amíg a Szegednek beestek az extrái az első félidőben – bár ők is kapkodóan kezdtek. Amíg a Falco nem találta meg a védekezése ritmusát, addig volt egy kicsit kiegyenlítettebb az állás, de a félidőben már tíz volt közte. Hazai pályán a Szedeák jóval összeszedettebb, a sárga-feketék nem engedhetik meg maguknak, hogy félvállról vegyék a találkozót. Mindenképp szoros összecsapásra számítok. Ha mindkét csapatban mindenki játszik és ha a Szegedben felnő a feladathoz Brown és csatlakozik hozzá Dzeletovics, akkor okozhat meglepetést a csapat, de ha nem, akkor a Szombathely rutinból ezt is behúzza. A hazaiaknak egyénileg kell feljavulniuk, főleg ennek a két játékosnak.

DEAC – Szolnoki Olajbányász: Az első találkozón sokáig jól tartotta magát a Debrecen, de a fáradtság jeleit véltem felfedezni a csapaton, mintha meglátszott volna rajtuk az Alba elleni öt mérkőzés. Ezután már több volt a fegyelmezetlenség, dekoncentráltak voltak, kapkodóvá vált a játékuk, amiből jöttek a rossz vállalások. Lényeges lesz, hogy hogyan tudnak regenerálódni és hogyan tudnak felkészülni a hazai meccsre. A Szolnok megbízhatóan, magabiztosan játszott, a jó védekezéseikből jöttek a jó támadásaik. A véleményem szerint ha sikerült a DEAC-nak megbeszélni a hibáit és rá tudnak pihenni a meccsre és újra tudják hozni azt a védekezést, ami a kupadöntőn jellemző volt rájuk, akkor több esélyt látok az ő győzelmükre. Jelenleg 55-45%-ban a debrecenieket tartom esélyesebbnek.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Chikán Sándormincus Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Miért nem közvetíti valamelyiket a köztévé?????????? Német másodosztályu labdarugást közvetít ebben az időpontban.Remélem Orbán elvtárs nézni fogja!!!!!Ezt épelmélyü ember nem hiszi el az biztos.A kosárlabda elnökség vajon mit csinál????? ÜDV

mincus
Olvasó

Ha nem javítunk a 3 pontos dobások százalékán akkor minden bizonnyal nem tudunk nyerni.Gibsontól többet várok, úgy látom, mintha nem merné a dobásokat elvállalni. Ömbizalom hiányát látom a játékában!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés