Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf szerint az ASE nyeri az Alba elleni rangadót

Állandó szakértőnk túlnyomó többségben hazai győzelmeket vár a 15. fordulóban.:

:

A mai nap folyamán a DEAC-OSE találkozóval elkezdődik a férfi élvonal 15. fordulója. A BB1.hu állandó szakértője, Trummer Rudolf mondta el a várakozásait.

DEAC – OSE Lions: Mind a két csapat az idei bajnokság üde színfoltja. Az Oroszlányról nem kell mondani, de újonc csapat létére remek formát hoz. Külön gratulálok is nekik ehhez a felzárkózáshoz és jó játékhoz. A Debrecen pedig egy komoly csapattá nőtte ki magát és a légiósok cserélésével egy nagyon jó szerkezetű együttessé vált. Az OSE idegenben nem annyira acélos, bár nyert meccseket az otthonától távol is, de a DEAC-nál egy komoly gárdának is nehéz lenne nyerni, nemhogy egy Oroszlánynak, ezért egy magabiztos hazai sikert jósolok.

Atomerőmű SE – Alba Fehérvár: A Fehérvár felemás arcát mutatja eddig, néha így játszik, néha úgy. Nemcsak mérkőzések között, de még mérkőzéseken belül is hullámzó a teljesítményük, ez látható volt a Szolnok ellen is. A Paks nagyon jó szerkezettel rendelkezik, jó mezőnyemberekkel és jó belsőposztos játékosokkal, Lóránttal az élen. Idén mindenképpen négybe várható az ASE. Ha a Paks tudja irányítani az összecsapást és a tőle megszokott kemény védekezést és erő kosárlabdát tudja játszani könnyű kosarakkal és gyorsindításokkal, akkor azt gondolom, hogy itt is hazai győzelem várható.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák: Nem árulok el nagy titkot, hogy ha azt mondom hogy a Szombathely a bajnoki címért, a Szedeák pedig a kiesés ellen küzd. Persze sok minden változhat, de a jelenlegi állapotok szerint a Jászberény-Szeged fog az utolsó hely elkerüléséért harcolni. A Falco nagyon mély kerettel rendelkezik, mindegyik játékos magas színvonalat képvisel, ráadásul otthon is játszanak, szerintem könnyedén húzzák be a mérkőzést.

Zalakerámia ZTE KK – Kaposvári KK: A Zalaegerszeg egyre jobb formát mutat, amióta megtalálták az új irányítójukat. Kaposváron a zalaiak nyertek, de véleményem szerint ez most egy teljesen más meccs lesz, azóta mindkét fél formálódott. A KKK-tól többet vártam volna eddig a szezonban, becsúsztak olyan vereségek is, amelyek nem voltak előre bekalkulálva, mint például a Jászberény elleni otthon elszenvedett kudarc. Ott is volt edzőváltás, előbb-utóbb majd kiderül, hogy merre indul el a csapat. Hasonlóan a Paks meccshez, itt is egy szoros hazai győzelmet várok.

Egis Körmend – Sopron KC: A Sopron megtáltosodott az új edző érkezésével, egyre erőszakosabban játszik. A bajnokság két legjobb formában levő csapata találkozik egymással, mindketten megnyerték a legutóbbi négy meccsüket. A Körmend sokat utazik, benne is lehet a fáradtság a lábakban, de esélyesebb, viszont csak akkor, ha nem veszi félvállról a Sopront hazai pályán.

PVSK-VEOLIA – KTE-Duna Aszfalt: Alekszics érkezésével a Pécs próbál kilábalni abból a szituációból, amibe került. Legutóbb Szegeden tudtak nyerni idegenben, amivel elindulhatnak felfelé. A Kecskemét a Wittmann-Thomas-Djeraszimovics hármas játékára épít a leginkább és hazai pályán nagyon jól is szerepel, de idegenben hullámzó a teljesítményük. Nagyon nehéz megmondani, hogy melyik gárda hagyhatja el győztesen a pályát. Én ha szűkösen is, de a Pécs mellett teszem le a voksomat.

Jászberényi KSE – Szolnoki Olajbányász: A tavalyi szezonban is megmutatta a Jászberény, hogy otthon bárkit képes megverni, vagy az idei szezonban inkább csak szoros meccset játszani velük, míg a középcsapatoktól is képes sima vereséget szenvedni. Szolnokra érkezett egy nagyon képzett, nagyon erős horvát center Cakarun személyében, valamint a csapat leigazolta TJ Price-ot is, így rendkívül mély lett az Olajbányász kerete. Potocnikkal új lendületet vett a gárda, remek formában kosárlabdáznak, ők a párharc esélyesei.

fotó: Nyugat.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Ev.Ok.Borbély LajosJACKSON Recent comment authors
Ev.Ok.
Olvasó

Ludikám! Hálomból hálom! ???

JACKSON
Vendég
JACKSON

Szívesen!

JACKSON
Vendég
JACKSON

Nem tudom Rudi mondta rosszul vagy esetleg a Tisztelt szerkesztők lökték félre a billentyűt,de a Zete KKK meccsen Kaposváron nem a somogyiak nyertek hanem a zalaiak!Akkor még mindenki azt hitte a bab is hús!Természetesen sokan tudták, hogy a keret erős de azt nem, hogy a szakmai stáb gyenge!

Borbély Lajos
Olvasó

Én nem mondanám ezt a keretet erősnek. A kezdők ok, de a cseresor gyenge. Oda olyan 2-3 játékos is kellene, akik közül 1-2 -nél “mindig kijön a lépés”. Enélkül hiú ábránd a kicsit is jobb szereplés.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés