Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf szerint a Szolnok nyeri a forduló rangadóját

Állandó szakértőnk szerint a hazai pálya előnye több csapatnak is segítségére lehet.:

:

Hat találkozóval folytatódik a férfi NB I/A. Állandó szakértőnk, Trummer Rudolf mondta el a várakozásait a 4. fordulóval kapcsolatban.

Alba Fehérvár – HÜBNER Nyíregyháza BS: A kosárlabdát szerető közvélemény, de szerintem a helyi székesfehérvári szurkolók sincsenek megelégedve az Alba nyitó teljesítményével. Igaz, hogy ebbe belejátszott Stark sérülése is, de ettől függetlenül is a hazai Falco elleni és a Debrecen elleni meccsen is – igaz, hogy szinte a legjobbakkal mérkőztek meg – eléggé szétesett a játékuk. Hazai pályán mindenképpen a Fehérvár az esélyes, szerintem a Nyíregyháza még nem olyan erős, hogy tudjon ilyen helyzetben meglepetést okozni attól függetlenül, hogy a Kecskemét és a Pécs ellen is biztató volt a játékuk. Idegenben nem fognak tudni ennyi pontot dobni, magabiztos hazai sikert várok.

MVM-OSE Lions – Zalakerámia ZTE KK: Az oroszlányi gárda nagyon kétélű arcot mutat, van, amikor mérkőzésen belül is extrán játszanak, majd túl egyoldalúan kosárlabdáznak. Vannak jó periódusaik, például a Körmend ellen is láthattunk tőlük egy olyan szakaszt, amikor rettentő jó védekezéssel, szerzett labdákból szereztek könnyű kosarakat. Az utolsó fordulóban Kaposváron egy nem túl színvonalas meccsen, hosszabbításban tudtak nyerni. Akkor rettentően rossz napot fogott ki Nikola Lazics együttese, pedig szerintem ott tíz mérkőzésből nyolcat a KKK nyerne. A ZTE komoly átalakuláson ment keresztül, véleményem szerint a középmezőnybe fog végezni a csapat, ezért ez a két gárda nagy rivális lesz a szezon során. Most azt gondolom, hogy az MVM-OSE Lions hazai pályán ezt a meccset be fogja húzni.

Pécsi VSK-VEOLIA – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy idén ez a két csapat nem a bajnoki döntőért fog harcba szállni. Megvan a saját maguk elképzelése, próbálnak építkezni. Mindkét gárda tudja, hogy hova érhet oda a bajnokság végén. Egymással rivalizálni is fognak. Nem akarok ezzel megbántani egy pécsi és kecskeméti szurkolót se, de szerintem ők is tisztában vannak ezzel. Még nem tisztultak le a csapatoknál a játékok. Erre a találkozóra csak tippelni tudok, a hazai pálya miatt pécsi sikert várok.

Atomerőmű SE – Egis Körmend: A Paksnak van egy viszonylagos hátránya hazai pályán is, ugyanis Szekszárdon kell megvívnia ezeket a találkozóit. Az első fordulóban az Alba ellen nem várt jó mérkőzést játszottak, majdnem össze is jött a győzelem, nem sokon múlt, de a Szolnok ellen nem kosárlabdáztak jól. Az SKC ellen is volt egy kimondottan jó félidejük, éppen ezért nehéz megítélni a játékukat. A Körmendre elfogultság nélkül mondhatom, hogy az utóbbi évek egyik legjobb csapatát láthatjuk. Nem mondom, hogy ez olyan nehéz dolog, hiszen az elmúlt években nem olyan volt a történet, mint amilyennek kellett volna lennie. A vendégeknél Mócsán Bálint nem tud majd pályára lépni, aki egy meghatározó játékosa a piros-feketéknek. Merészet mondok, szerintem a Körmend győzni fog Szekszárdon.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK: Számomra nagy meglepetés volt a szegediektől, hogy az első körben Szolnokon sokáig nekik állt a meccs, de a vége elcsúszott. A Kaposvár pedig annyira másik arcát mutatta most az utolsó találkozón az Oroszlány ellen, hogy elég kiábrándító volt nézni. Ha mindkét csapatban mindenki játszik és nem viselte meg a hosszú utazás a hazaiakat, akkor szerintem a hazai pálya miatt Szrecsko Szekulovics csapata az esélyesebb.

Szolnoki Olajbányász – DEAC-Tungsram: Ez mindenképpen egy komoly rangadónak számít, a végelszámolásnál szerintem mindketten ott lesznek a legjobb négyben. A Szolnok folytathatja a tavaly megkezdett munkát, a stabilitást lehetett is látni rajtuk a Falco elleni meccsükön. Sokat is várok a csapattól, szerintem idén is az egyik legjobb együttes lesz az övék. A Debrecen nagy változásokon ment át, a céljaik nem változtak, azt gondolom, hogy a bajnoki döntő lesz a céljuk. Ennek megfelelően erősítették a csapatot. Itt is hazai sikert várok.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Heindrich Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Hajrá OLAJ!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés