Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf szerint a Paks marad bent az élvonalban

Állandó szakértőnk csapatként és egyéni képességeket tekinve is jobbnak látja az ASE együttesét.

  •   :

:

A szezon talán legfontosabb mérkőzését játssza az Atomerőmű SE és a Pécsi VSK-VEOLIA együttese, ugyanis amelyik csapat nyer, az bennmarad az élvonalban. Állandó szakértőnk, Trummer Rudolf mondta el a várakozásait  a mindent eldöntő meccs kapcsán.

Atomerőmű SE – Pécsi VSK-VEOLIA: Bevezetőként egy picit ha visszanézünk a szezon elejére, akkor senki nem gondolta volna, hogy a kiesés ellen fog küzdeni ez a két csapat és ők játsszák a playoutot. Nem árulok el ezzel nagy titkot, hogy negatív szezont zárt a két együttes, erre senki sem számított. Azt gondolom, hogy ha Pécsen még ha a biztos bennmaradás is volt a cél, Pakson inkább a rájátszásba való bejutás, mint a playoutban való részvétel… De hát ilyen a kosárlabda és ez Magyarországon is beteljesedett: aki véletlenül rosszul nyúl bele a légiósokba és a magyar magja nem olyan megfelelő, esetleg olyan sérülések is hátráltatják, akkor sajnos megesik, hogy erre kerül sor. Mindkét gárdát sújtották sérülések. Ha ezek nincsenek és a légióskiválasztás sem olyan, mint amilyen volt, akkor egyik csapat sem itt lenne. De térjünk vissza a jelenbe, ez van, ezt kell megoldani. Szerintem közel egy hónapja már lehetett látni, hogy a Pécsben volt egyfajta hitevesztettség is, már nem úgy működtek, ahogy kellett volna, ez a hozzáállásban is látszódott. A Paksnak voltak fellángolásai, próbált mindent megtenni.

A meccsel kapcsolatban; mind csapatként és egyéni képességeket nézve is jobbnak látom a Paksot. Ehhez jön még az, hogy az utóbbi évek legfontosabb mérkőzését fogják játszani. Éppen emiatt hazai pályán a hozáállásuk a segítségükre lesz, biztos vagyok benne, hogy a mérkőzésnek ők lesznek az esélyesei. Ha jelen pillanatban a fejemhez fognának egy pisztolyt és azt mondanák, hogy mondjam meg, hogy ki marad bent az élvonalban, akkor az ASE-ra tippelnék. Ez be is bizonyosodott az első találkozón is, míg a pécsi összecsapást inkább a Paks veszítette el, mint a PVSK nyerte meg. De itt jön a ha… A szezonban többször is volt arra példa, hogy közbejöttek olyan dolgok, amire senki sem számított és borult a papírforma, tehát megvan a Pécsnek az esélye. Ha a vendégeknél a két mezőnyjátékos, Haynes-Jones és Donaldson megfelelően pörgeti a bandát – és itt jön egy nagyon fontos dolog a számukra, hogy nem pörögnek túl -, és megvan bennük az, hogy nemcsak a pontdobás, hanem a csapatjáték is előtérbe kerül, akkor ez a Pécs bárkire veszélyes lehet, csak ez mostanában nem működik. A rutint a belső posztokon Ivosev és Brkics is tudja hozni, akik mellett ott vannak a jó kiegészítő magyarok, akikben bármikor benne van a pont, gondolok itt Melegre, Bíróra és Illésre. A legnagyobb feladat viszont a két amerikai hátvédra hárul majd, viszont ezt a Paks is tudja és biztosan fel is készül erre. Ha őket kiveszik a játékból, akkor a PVSK szerintem meg van rekedve. Az ASE egyénileg jobb játékosokból áll légiós és magyar játékosok terén is, a hazai pálya és a rutin is mellettük szól. 80%-ban a Paksot tartom esélyesnek és szerintem ők is fognak bennmaradni. Lehet, hogy nem lesz egy élvezhető, nagyon jó mérkőzés, de a gondolatom szerint az is benne lehet, hogy egy viszonylag sima mérkőzésen, magabiztos győzelmet aratnak a hazaiak.

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
garciaPbaskAnswer Recent comment authors
garcia
Olvasó

A három jv már tudja a végeredményt.

Pbask
Olvasó

Én már nem vennék rá mérget Rudi.
Ahogy láttam utolsó mérkőzésen átszakadt egy gát a Pécsen, ebből jöhetnek ki jól, míg Paks leblokkolt, most nagy lesz a nyomás rajtuk a hazai pálya miatt is.
Kíváncsi leszek.

Answer
Olvasó

A pècs fog bent maradni.hosszabîtàsban fognak nyerni😀

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés